Het is maart 2023 en dit is video 324. Gefeliciteerd als u ze allemaal hebt bekeken, maar ik ben bang dat er geen prijzen zijn. Misschien krijgen we badges als ik ooit de 500 haal.

Het slechte nieuws is, vrees ik, dat iedereen die zich heeft laten prikken met het nep-, pseudo-vaccin dat op frauduleuze wijze werd aangeprezen om te voorkomen dat mensen covid-19 – de nieuwe griep – zouden krijgen of verspreiden, het bewijs sterk doet vermoeden dat zij kwetsbaarder zijn dan degenen die zich niet laten prikken. In veel opzichten moeten we de gevaccineerde mensen nu beschouwen als leden van een andere soort. We hebben geen idee wat de gevolgen op lange termijn zullen zijn, maar het is absurd om niet te denken dat er gevolgen op lange termijn zullen zijn. Uit officiële cijfers blijkt dat de drievoudig geprikte 92% van de covid-sterfgevallen uitmaken. En het sterftecijfer in 2022 was het laagst onder degenen die de dodelijke prikken afwezen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Hun bloedsomloop, inclusief hun hart, kan negatief worden beïnvloed. Ze lopen meer kans op infecties. Ze hebben meer kans om kanker te ontwikkelen of, als ze die al hebben gehad, om uitzaaiingen te ontwikkelen, en hun hersenen kunnen worden aangetast.

Misschien wist u dat allemaal niet omdat de waarheid werd achtergehouden door het medisch establishment, dat door de farmaceutische industrie achter slot en grendel werd gekocht, en door de media, die door uw regering werden gekocht. Toen de advertenties tijdens de lockdowns opdroogden, gaven de regeringen enorme hoeveelheden belastinggeld uit om propaganda-advertenties in de media te plaatsen en de kranten en tv-stations in leven te houden.

Later in deze video geef ik enkele eenvoudige, praktische adviezen voor degenen die werden misleid om één of meer covid-19 injecties te accepteren.

Nu de waarheid bekend is dat de covid-19-prik de overdracht van de nieuwe griep niet stopt, maar een hele reeks ernstige en dodelijke gezondheidsproblemen kan veroorzaken, zijn de geprikten terecht boos. Ze zijn boos dat ze zijn misleid en bedreigd om een gevaarlijke en experimentele prik met onbekende gevolgen op lange termijn te accepteren en ze zijn boos dat hun gezondheid in gevaar is gebracht. Ze kregen herhaaldelijk van gezondheidsdeskundigen in de reguliere media te horen dat de prik veilig en effectief was. Maar toen ontelbare miljoenen hun mouwen hadden opgestroopt, kregen ze te horen, oeps, je bent voor de gek gehouden, de prik voorkomt niet echt dat je covid-19 krijgt of het verspreidt als je het krijgt.

Steeds meer mensen beginnen zich te realiseren dat ze zijn voorgelogen. Velen richten hun woede op de medische wereld omdat zij niet naar behoren zijn gewaarschuwd. Ik ben het met hen eens dat meer artsen de moed hadden moeten hebben om zich uit te spreken, maar hoewel een aantal van ons waarschuwde, werden we door de media onderdrukt en verboden. Ik sprak over de gevaren van de prik lang voordat het prikken begon, maar de mainstream media verboden mij en bespotten mij. Wikipedia en Google verspreidden leugens. Ze deden het zodat niemand zou luisteren. Ik ging van een bestsellerauteur met boeken in 26 talen en een tv-presentator en columnist in een nationale krant naar een blogger, zelfuitgever en in diskrediet gebrachte samenzweringstheoreticus. Verwijzingen naar mijn romans werden zelfs van internetpagina’s verwijderd – uit wrok neem ik aan – en overal verschenen leugens.

  DRINGEND: Sterftecijfers stijgen weer in sterk gevaccineerde Europese landen

De mensen die de prik hebben gekregen, moeten de schuldigen in twee groepen delen: de artsen die de prik hebben gegeven zonder een beetje onderzoek te doen en zonder hun patiënten de waarheid te vertellen, en de mainstream media die de waarheid hebben onderdrukt en leugens hebben gepubliceerd: met name de vier meest kwaadaardige propaganda-eenheden van de moderne tijd Google, YouTube, Wikipedia en de BBC. De medewerkers van deze ellendige, in diskrediet gebrachte organisaties zijn allemaal massamoordenaars voor hun aandeel in het onderdrukken van de waarheid en het demoniseren van de waarheidssprekers. Ik had een van de snelst groeiende jonge YouTube-kanalen, waar overigens nooit geld mee werd verdiend, toen ik al na enkele maanden werd verboden om video’s te plaatsen die de waarheid vertelden over de covid-19-fraude. Uiteindelijk, ook al plaatste ik geen video’s die ze niet leuk vonden, haalden ze het kanaal toch uit de lucht en verboden ze me om ooit nog een nieuw kanaal te hebben of naar het kanaal van iemand anders te kijken. Ze deden dit simpelweg om te voorkomen dat mensen de waarheid zouden horen.

In de zomer van 2020 publiceerde ik eindeloos video’s en artikelen (op Brand New Tube en mijn websites) waarin ik waarschuwde dat volgens de Federal Drug Administration in de VS een lange lijst van kortetermijnbijwerkingen verbonden was aan de covid-19 prik. Omdat de prik experimenteel was, wist niemand wat de middellange- of langetermijneffecten zouden kunnen zijn.

Ik heb herhaaldelijk gewaarschuwd dat volgens de FDA de covid-19 prik beroerte, hartaanval, myocarditis, auto-immuunziekte, zwangerschapsproblemen, allergieproblemen, stolsels, beroertes en sterfgevallen kon veroorzaken. Al deze informatie was beschikbaar voordat artsen mensen begonnen te injecteren.

De mainstream media negeerden niet alleen deze bijwerkingen en ontkenden dat ze bestonden – ze onderdrukten ook iedereen die probeerde de waarheid te vertellen. Leugen na leugen werd verteld op tv en in de rest van de mainstream pers.

Dit alles was niet echt een verrassing, omdat de autoriteiten wanhopig waren om de waarheid te verbergen. Jarenlang hadden de media de tegenstanders van vaccinatie gedemoniseerd. De BBC kondigde aan dat zij niemand die vraagtekens zet bij vaccinatie zou toelaten tot hun programma’s. “Goed of fout, zeiden ze. Ze pochten dat ze de waarheid niet zouden toelaten op de BBC.

Vijf jaar of meer voor de uitrol, begonnen ze defibrillators op te hangen in stadscentra om plotselinge hartaanvallen normaal te laten lijken.

Tegenwoordig is het sudden adult death syndrome gemeengoed, en mediadokters wedijveren om hiervoor bizarre excuses te vinden. Artsen en journalisten doen alsof dagelijkse onverwachte sterfgevallen normaal zijn. De enige oorzaak die ze nooit de schuld geven – de covid-prik.

Artsen injecteren nog steeds gezonde mensen met de covid-19 prik – het meest dodelijke farmaceutische product in de geschiedenis. Het doet niet wat ze zeiden dat het zou doen, maar het doet wel wat ik zei dat het zou doen – het doodt mensen.

Artsen wisten, voordat ze de prikken begonnen te geven, dat het pseudovaccin hartproblemen, beroertes, bloedstolsels enzovoort zou veroorzaken. Ze wisten het, of hadden het moeten weten, want ik kende de gevaren al lang voordat ze met de prikken begonnen. Ze wisten het en toch gingen ze bewust door. Het was hun professionele en wettelijke verantwoordelijkheid om te weten dat deze prikken tal van ernstige problemen zouden veroorzaken. Elke arts die niet precies wist wat zij of hij bij mensen injecteerde, is ook schuldig aan een enorme misdaad tegen haar of zijn patiënten.

  Bill Gates & WEF betrokken bij mondiaal ontvolkingsplan?

En als artsen en verpleegkundigen de arme zielen die zij injecteerden niet waarschuwden voor de ernstige bijwerkingen, dan schonden zij elke ethische code die er bestaat, inclusief de Eed van Hippocrates, waarin de beroemde regel First do no Harm is opgenomen. Helaas, maar niet verrassend natuurlijk, heeft de General Medical Council in het Verenigd Koninkrijk de Eed van Hippocrates afgeschaft omdat ze die te ouderwets vonden.

Eigenlijk, als je kijkt naar alles wat er gebeurd is, is het duidelijk dat ze jaren geleden al wisten wat ze van plan waren – toen ze defibrillatoren begonnen op te hangen op openbare plaatsen. Nu durft natuurlijk geen enkele school meer een defibrillator aan de muur te hangen. Ze hebben ze waarschijnlijk in lagere en kleuterscholen. Ze zullen ze nodig hebben in kleuterscholen – natuurlijk ook voor de leerkrachten.

Elke dag lijken ze meer redenen te verzinnen waarom mensen de prik moeten krijgen. De nieuwste truc is om te zeggen dat mensen die zich niet laten prikken een grotere kans hebben om diabetes type 2 te krijgen. Als dat waar is, weet u dan hoe dat komt? Er zijn twee redenen. Ten eerste verpest de prik je bloedsuiker en als je een prik krijgt, krijg je waarschijnlijk diabetes type 1, wat veel dodelijker is. En dan is er nog het feit dat de prik zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Het doet me denken aan een idiote onderzoeker die beweerde dat rokers minder kans hebben op Alzheimer. Onderzoekers raakten vreselijk opgewonden. Iedereen werd aangemoedigd om te roken omdat het waar was. Ze hebben minder kans op Alzheimer. Het probleem, dat ik zag en de onderzoekers niet, is dat rokers meestal dood zijn voordat ze de leeftijd bereiken waarop Alzheimer zich gewoonlijk ontwikkelt.

De waarheid is dat de vaccinators zeer goed betaald werden om de leugen in stand te houden. Ze kregen hun enorme vergoedingen door fraude en misleiding.

Ik zou iedereen arresteren die ooit voor Pfizer of een van de kwaadaardige, met bloed doordrenkte, hebzuchtige organisaties heeft gewerkt. Ik schrijf al tientallen jaren over hun fraude. En ik zou iedereen arresteren die die verdomde vaccins heeft gepromoot, goedgekeurd, verdedigd en gegeven.

Aangezien de hele vaccinfraude op leugens is gebaseerd, vraag ik me af waarom de deal die de farmaceutische bedrijven hebben gesloten – op aandringen van hun cheerleader Bill Gates – stand zou houden in een rechtbank – in het onwaarschijnlijke geval dat er ooit een eerlijke rechtbank zou worden gevonden natuurlijk. Iedereen die bij deze fraude betrokken was – farmaceutische bedrijven, regelgevende instanties, adviseurs, artsen en journalisten – zou wettelijk aansprakelijk moeten zijn, hoewel ik besef dat de samenzweerders het niet eens zijn met gerechtigheid en dat die daarom voorlopig niet beschikbaar zal zijn.

Ik beloofde wat advies voor degenen die werden misleid of bang gemaakt om zich te laten prikken met wat naar mijn vaste overtuiging het giftigste farmaceutische product is dat ooit is geproduceerd. Ik denk dat geen enkel medicijn in de geschiedenis zoveel doden of gewonden heeft veroorzaakt.

  Hawaï lanceert 's werelds eerste online datingservice voor ongevaccineerden

Ten eerste moet u uw immuunsysteem versterken om uzelf te beschermen tegen infecties. Als u praktische informatie wilt, bekijk dan mijn boek Superbody.

Ten tweede moet u zware activiteiten vermijden die uw hart te veel belasten. Kijk maar naar het aantal superfitte professionele atleten die zijn ingestort sinds ze een prik kregen. Als u echt denkt dat dit allemaal toeval was, dan kan ik u niet helpen – en niemand anders. U moet ook overmatige stress vermijden, want te veel stress kan uw hart belasten.

Ten derde, laat uw hart testen om te zien welke schade er eventueel is aangericht.

Ten vierde: laat uw bloeddruk controleren.

Ten vijfde: laat uw bloedsuikerspiegel controleren.

Ten zesde: laat uw bloed controleren op stollingsrisico’s.

Ten zevende: laat uw nieren controleren om er zeker van te zijn dat alles in orde is.

Artsen kunnen klagen over dit extra werk, maar zij hebben de injecties gegeven en werden daarvoor goed betaald, en zij hebben nu de verantwoordelijkheid om bereid te zijn te helpen.

Het is onvermijdelijk dat er allerlei mensen zijn die magische middelen aanprijzen die u zouden beschermen tegen problemen die worden veroorzaakt door de prik. Ik ken nog niets dat ik zou aanraden.

We moeten alert blijven. Het laatste gevaar is dat men van plan is het een misdaad te maken om de waarheid te vertellen over vaccins, van welke aard dan ook, of over de opwarming van de aarde. De waarheid vertellen wordt een misdaad – gebrandmerkt als terrorisme en een misdaad tegen de mensheid.

Bekijk alstublieft de prachtige video’s van mijn goede vriend Colin Barron, vaak educatief en altijd onderhoudend. En kijk alstublieft op mijn websites www.vernoncoleman.com en www.vernoncoleman.org – waar de meeste dagen nieuw materiaal te vinden is – en deel wat u vindt met iedereen op de sociale media. Ik ben overal verbannen, behalve van mijn eigen websites en de sites en kanalen van vriendelijke mensen die mijn materiaal delen. Alle sociale mediasites die u in mijn naam ziet, zijn frauduleus.

Onthoud alsjeblieft: als je iets slechts ziet gebeuren, moet je opkomen voor wat je gelooft dat juist is. Doe je dat niet, dan kun je net zo goed dood zijn. Helaas hebben de meeste mensen hun gezicht naar de muur gekeerd en het opgegeven. Vrije meningsuiting bestaat nergens ter wereld.

Maar u bent zeker niet alleen. Steeds meer mensen worden wakker. En eenmaal wakker gaan ze niet meer slapen.

Moge God met u zijn en onthoud: zij willen meegaandheid, laten we ze trotseren.

Wantrouw de overheid, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens. Dat is nu nog net zo waar als toen ik het bijna drie jaar geleden voor het eerst zei. En als u uzelf, uw familie en uw vrienden wilt redden, deel dan deze en mijn andere video’s met iedereen die u kent en met veel mensen die u niet kent. Ik kan niets delen omdat ik overal verboden ben voor de merkwaardige moderne misdaad van het vertellen van de waarheid. Maar ik blijf hier op www.vernoncoleman.org en www.vernoncoleman.com zolang ik kan.

Bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Boodschap aan de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeen Rijk is voor de Eeuwigheid
Volgend artikelOver de komende verkiezingen in Nederland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

62 REACTIES

 1. De nieuwe mens, de GMO-humans, heten nu volgens de “wetenschap” Homo Borgensis en zijn een andere entiteit dan de Homo Sapiens!

  Vernoemd naar de Cyborgs die een mutatie zijn van organisch biologisch leven en zijn ge-upgrade met artificial tech implants. Nog ff en de babies worden met een gsm in het brein geboren en hebben een USB connector achterin…

  • Die USB connector hadden ze al jaren en daar kan men volgens dat woke hollywoodiaanse volk van alles instekkeren, zoals dildos, pluggen, hamsters, slangen, vuisten, mobieltjes of wat dan ook.

   Niets nieuws onder de zon. Ik maak de verdeling als volgt: de verstandige mens versus ziek volk.

  • ‘De nieuwe mens, de GMO-humans, heten nu volgens de “wetenschap” Homo Borgensis en zijn een andere entiteit dan de Homo Sapiens!’

   The Borg are here… assimilate or die.

   Haha… sneue plan gaat in duigen vallen. Ze hebben zichzelf overschat en ons onderschat. Dat heb je met psychopaten en narcisten. Het is een kwestie van tijd voor hun kaartenhuis in elkaar stort.

    • Toevallig lijken Rutte en Jetten op mekaar want het lijkt erop dat Jetten op zijn grote voorbeeld wil lijken en heeft nu al zowat dezelfde haarstijl en het liegen gaat hem ook steeds beter af.
     Maar Kaag is wel een idee, the second borg woman, na 7 van 9 .
     Tx voor je lovende reactie.

 2. https://www.frontnieuws.com/analyse-van-pfizer-documenten-bewijst-de-samenzweringstheoretici-hadden-gelijk/

  #7: Shedding.

  De documenten van de klinische proeven van Pfizer geven aan dat de mRNA-component die de productie van spike-eiwit aanwakkert, kan worden overgedragen (shedding) door huid-op-huidcontact, door inademing, door lichaamsvloeistoffen en door geslachtsgemeenschap, zodat een ongevaccineerde persoon het vaccin kan binnenkrijgen door “blootstelling aan de omgeving”. Met andere woorden, deze uitscheiding is echt en is een probleem dat Pfizer’s eigen documenten specifiek vermelden. Maar nog in juli 2022 verzekerde de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Amerikanen dat het uitscheiden van het COVID-19 mRNA-vaccin een “mythe” en “misleidende informatie” was.

  • Ik heb er moeite mee te geloven dat mRNA via huid contact etc bij een ander mens kan binnenkomen. RNA is zeer vergankelijk en desintegreert sneller dan DNA. Maar ik heb zelf ook wat meegemaakt als ik op het kantoor ben onder de geprikten. Ik begon flauwtes te krijgen. Als ik dan een week of twee weg bleef verdwenen de flauwtes. Vreemd toch?

   • @Immortal… ik denk precies hetzelfde. Ook mRNA via voedsel geloof ik niks van… vaccineren die je in de bloedbaan, je maag maakt mRNA geen schijn van kans. Ik kan hooguit een nieuw fear porn scenario bedenken dat het helemaal geen mRNA is, maar iets heel anders. Maar eerlijk gezegd geloof ik dat ook niet. Ik twijfel überhaupt steeds meer of het niet allemaal FAKE is, ter afleiding om ondertussen al onze wetten en regels te veranderen en te herschrijven. Time will tell… maar shedding… mijn onderbuik zegt angst, verdeel en heers en afleiding.

    En als het wel waar is… dan zijn we allemaal gevaccineerd. Tijd voor detox. Na tien dagen vasten gaat je dna zich herstellen… zoek maar op.

     • @Cenco… ik gebruik zelf af en toe een combo van supplementen en ik vast regelmatig. Ik voel dat dat goed is voor mn lichaam. Ik raad je aan om je eens te verdiepen in supplementen om grafeen oxide af te drijven en zoek wat info op over intermittent fasting of gewoon over vasten. Als shedding echt is, dan kunnen we niet veel anders doen tot er oplossingen komen.

      • Mijn vrouw en ik zijn beide niet meegegaan aan die verraderlijke gentherapie, dus we kunnen mekaar niet besmetten. Het kusjes geven aan familieleden hebben we wel achter ons gelaten en nu blijft het bij handjes geven, in de eerder zeldzame gelegenheden dat er nog contact is want ze hebben wel allemaal meegedaan. Gelukkig leven ze nog allemaal, dus ik vermoed dat in België een zachte vorm van de troep is uitgedeeld, misschien om later vergelijkingen te kunnen maken?
       Dat er grote verschillen zitten in de samenstelling van de batches is al duidelijk bewezen in publicaties over de batchnummers.

    • Ingekapseld in een lipide passeert het ongedeerd het maagzuur en gaat doodleuk als voeding de bloedbaan in. Eens in de cel aangeland wordt het vetbolletje geconsumeerd en is het mRNA precies daar aangeland waar nodig.

     • Dat maagzuur, de HCl, verteert alles wat loopt vliegt of zwemt. En ook het vetbolletje, Casse. De lipide verpakking is bedoeld om door de celwand opgenomen te worden, om zo de cel binnen te komen. Een soort van cholesterol is het, die ook in de celwand zit. Maar de maag is een taaie rakker, die laat niks heel.

   • @Immortal, Shedding of in ieder geval een reactie op vol gevaccineerde is een feit voor mij. Meerdere malen meegemaakt en met mij velen,zware niesbuien in de buurt van zo’n spike eiwit fabriek en daarna dag malaise indien te lang in de buurt..Echter denk ik dat dit een allergische reactie is en een goed werkend immuunsysteem. Geslachtsgemeenschap en bloedtransfusie met een prikschaap dan ben je de sjaak..En had je net zo goed 1,2 en een booster kunnen pakken..

   • Dit vaccin is gemaakt om de bevolking te reduceren en te vernietigen. Speeksel (lekker tongen met je vriendin), geslachtsgemeenschap. Dat zijn de overdraagbare factoren. Adem, luchtcirculatie of huidcontact geloof ik niet in.

 3. Ik merk anders weinig van die boosheid van de prikkers. Ze zijn gelaten en zeggen dat wij nog steeds desinformatie verspreiden. Dat de Pfizer documenten fake zijn enz enz.

 4. ik ben ook gevaccineerd door mijn omgeving denk als ik het ze vertel ze het niet begrijpen ik kende een man 50 jaar 1 week na vierde booster toch corona na 3 dagen ziekenhuis overleden in ziekenhuis werd gesproken niet gevaccineerd prik werkt niet binnen week man was bang had altijd mondkakje op ook alleen op straat ik zie een spelfout raar ik wil het niet verbeteren

  • Ja, ik ken het van een goede bekende. Zo gewaarschuwd, uiteindelijk toch maar die felbegeerde prik gehaald want ja, anders kon en mocht je niets meer. Toen ook al gewaarschuwd en gezegd wat er in het verschiet zou liggen.
   Nu bosjes mensen om ons heen de geest geven, kanker krijgen, denkt ze dat het door milieuvervuiling komt. Ik zeg niets meer, het heeft geen zin meer. Het landt niet en gedane zaken nemen geen keer.
   Ondervinding is de beste leermeester…..

   • Tja, het is hopeloos. Geen beginnen aan. Ik heb het ook opgegeven om mensen te informeren. Hooguit een tegengeluid geef ik nog.

    Zoals in het artikel wordt geschreven. We hebben met een andere menssoort te maken. Overigens al heel lang. Heeft niets met de prikjes te maken. Het komt nu naar voren dat je mensen hebt met een constant doorontwikkelent bewustzijn en mensen waarbij dit niet het geval is. Geef de laatste groep weinig overlevingskans.

  • Geef ze compassie, dat is de poort naar de brug waardoor ze wel kunnen toegeven dat ze bedonderd zijn. We zijn allemaal bedonderd, bouw bruggen ipv met elkaar te strijden.

   • Ik heb geen compassie meer. Jarenlang genegeerd, zelfs door vrienden. Ik was een complotwappie. Nu negeer ik een klein aantal van wat er over is. Gaan die lopen klagen als ze ziek worden dan zeg ik hetzelfde als wat zij altijd deden. Sorry, naar dit soort berichten luister ik niet! Geen interesse in!

    • Ik herken wat je zegt en ik heb ook met veel mensen gebroken. Ik hoef die contacten niet terug. Maar die mensen lopen wel door de wereld en als dit onderwerp op tafel komt is het makkelijker om met ze te judoën ipv te vechten. Ik bouw die bruggen niet voor hen, maar voor mezelf, zodat ik deze figuren onder controle kan houden ipv dat ze in hun gehersenspoelde schulp kruipen en ik geen normale gesprekken meer kan voeren. Het voelt bij gehersenspoelde mensen vaak alsof ik de volwassene ben en zij de kinderen. En eigenlijk komt het daar ook op neer, ze zijn onwetend en daar kan je het best mee omgaan door je niet op de kast te laten jagen, maar als volwassene te reageren.

   • [We zijn allemaal bedonderd, bouw bruggen ipv met elkaar te strijden.]

    Sorry niet allemaal bedonderd. Ik en mijn vrouw gebruikten ons verstand door het niet te doen. Dat hadden als die sukkels ook kunnen doen, i.p.v. mij weg te zetten als een idioot!

 5. Ik ben enkel een boodschapper, alsof het polio vaccin wel deugd!
  Vermengd met foetus cellen, jongens met vrouwelijke cellen en meisjes met mannelijke ! Na x aantal weken na de geboorte!
  Nee we gaan ons niet kwaad maken om dan aangewezen te worden als barbaren ! Zij zijn 1000 x erger en gaan ons niet verlagen tot hun niveau ! Agencies zijn absolute!

  • Bill Gates zijn Poliovaccins hebben duizenden vrouwen onvruchtbaar gemaakt. En bewust! Hij vond dus blijkbaar dat er echt teveel mensen rond liepen daar. Dit moet zijn natte droom zijn. Komende 10 jaar zijn er minstens een paar miljard mensen minder. En het leverde nog miljoenen dollars op ook.

 6. Beste Mensen

  Er is helemaal geen nieuwe Griep
  Begrijp dat dan Alstublieft

  Voorbeeld : Cadeau
  Doosje Bonbons gekocht bij de Wibra
  Verpakt in Cadeau papier van de Wibra , Zeeman , Blokker , V&D of De Bijenkorf

  Het verschil zit hem in de verpakking
  Het blijft nog altijd diezelfde Goedkope Bonbons

  V.K.G.
  Verkoudheid , Koorts , Griep
  Is de benaming van de ziekte in dit geval
  Steeds verpakt in een andere hoesje
  Meer niet

  Er zijn nooit meer mensen dood gegaan dan er zouden moeten sterven
  Anders zou de Satanische bevolkings groei niet toe nemen maar afnemen
  Wat dus nog steeds niet het geval is

  Vandaar dat er echt een Oorlog op grote schaal moet plaats vinden

  Het blijven altijd dovemans Oren
  De boodschap luid als :
  Alstublieft , Neuk niet zo veel
  Leef Liefdevol tot Alles met Alles in het Universum
  In Harmonie leven heet dat
  Zo hoeft er ook niks en niemand te worden vermoord of onnodig schade te worden berokkend

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in