Op weg naar Duitsland - ook ondanks Corona, screenshot video Maltatoday

Terwijl de Duitsers zich zorgen moeten maken over waar ze überhaupt heen mogen en waar ze al worden bedreigd met verplichte tests en quarantaines in de lappendeken van risicogebieden, terwijl uitgaansverboden en lockdowns weer binnen handbereik zijn: Verklaart de Duitse regering tot geruststelling van alle mensensmokkelaars en illegale migranten dat zij niet meer van plan is om “grenzen te sluiten”.

Waarbij de term “grenssluitingen” sowieso niet op zijn plaats is; we zijn al zo ver gekomen dat er alleen sprake is van “tijdelijke grenscontroles” – en die worden “momenteel niet in overweging genomen”, verklaarde de woordvoerder van het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken, Björn Grünewälder, volgens de  “Nachrichtenagentur” eergisteren. Hij zei dat er in dit verband geen sprake was van een nieuwe stand van zaken. En het ministerie van Buitenlandse Zaken haastte zich ook om te verklaren dat er geen nieuwe grenscontroles zijn, ondanks de stijgende besmettingsgraad. In het voorjaar werd gezien “dat grenssluitingen niet in ons aller belang zijn”, aldus Andrea Sasse, woordvoerster van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat is waar: Het is vooral niet in het belang van mensensmokkelaars en illegale migranten, en van degenen in Zuid-Europa en Noord-Afrika die volharden in hun verdere reis naar Duitsland, meldt Jouwatch.

Terwijl de situatie van de kampen op de Griekse eilanden sinds de geplande aankomst van de Moria-vluchtelingen, die werd versneld door de opzettelijke brand, tijdelijk is afgenomen (afgelopen weekend landde nog een deel van het door Merkel beloofde “contingent” weer in Hannover), worden de Canarische Eilanden steeds meer een immigratie-hotspot, bijna onopgemerkt door het publiek en zonder veel belangstelling van de media. Boten met Afrikanen blijven daar elke dag in grote aantallen aankomen, zoals gedocumenteerd wordt door video’s van deze week die op het internet zijn verspreid:

Wat hier een invasie op Spaans grondgebied blijkt te zijn, is uiteindelijk – met enige vertraging, maar meedogenloos en dwingend – het probleem van Duitsland: want deze aankomelingen willen niet in Zuid-Europa blijven (waar de bereidheid om ze te accepteren nog minder is dan normaal, vooral met het oog op de Corona-situatie) – maar voelen ze zich allemaal aangetrokken tot het beloofde land van de socialistische kanselier, naar “Djermanni” of “Almania”. En door demonstratief te verklaren dat er geen dreiging van grenssluitingen was, geeft Berlijn ook de juiste signalen naar de wereld.

  Groene Jeugd: "Anale seks voor de dood van het volk"

Laten we dus duidelijk zijn: de enige echte lockdown die echt achterstallig is en die Duitsland reeds sinds 2015 nodig heeft – namelijk de sluiting van zijn grenzen – zal door deze Bondsregering zelfs nu, in tijden van pandemie, niet worden opgelegd terwijl – zoals ons elke dag wordt verteld – “de aantallen om ons heen exploderen”. Door de illegale immigratie is de pandemie sowieso niet te stoppen, omdat het virus van alle kanten weer binnen kan komen, ook al wordt alles hier binnenhuis weer afgesloten.

Het feit dat landen als Denemarken veel vooruitziender te werk gaan en grenssluitingen aankondigen, interesseert de Duitse regering natuurlijk geen bal: elk land moet “vanuit zijn eigen perspectief beoordelen welke maatregelen nodig zijn”, aldus de woordvoerder van Seehofer. “Als Duitsland hoeven we hier geen commentaar op te geven”. En we kennen het perspectief van deze regering – en we weten ook voor wie welke “maatregelen” wel nodig zijn. Het kan niet te bonter worden.

Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat

Vorig artikelItalië: Illegale migranten landen en werpen zich op het strand in naam van Allah
Volgend artikelJoe Biden: “We hebben de meest uitgebreide organisatie voor kiezersfraude gecreëerd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. In Nederland is het niet anders, 700 niet westerse asielparasieten waarvan 55% analfabeten en 70% van hen uit een incest relatie geboren zijn druppelen per week naar binnen, Zijn er nog IND medewerkers gevraagd?

  2. …en 100% uit inteelt….je kan je afvragen OF we wakker worden voordat het te laat is. Deze rotzooi moet plank gas het land uit.

    maar de linksen geven ze ook nog eens volle uitkering, ofschoon ze illegaal zijn.

    Wordt tijd voor een machtsovername, hoe dan ook.
    Rechts aan het roer, of een junta, of een burgeroorlog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in