Foto & bericht via Unsermitteleuropa

– Al-hamdu lil-lah” – Allah zij geprezen! Dit zijn de woorden van de jihad. Illegale migranten kunnen nu in Italië landen wanneer ze maar willen. Er worden geen veiligheidscontroles of andere maatregelen uitgevoerd met het oog op de Covidpandemie.

 

De kreten van de indringers klinken als die van echte landingstroepen die op een onbewaakt deel van de Siciliaanse kust landen.

De islamieten verlaten hun boot, springen op het strand en knielen neer als een teken van dank aan Allah.

Dan verdwijnen ze in de vegetatie tussen de duinen. Zoals reeds eerder vermeld, er zijn geen Corona-gezondheidscontroles voor hen.

We moeten in heel West-Europa ons bewust zijn van de gevolgen.

Italië: 60% van de migranten-pensioentrekkers heeft nog nooit gewerkt

Bijna 70 procent van de migranten die naar Malta werden gebracht Coronavirus positief getest

3 REACTIES

  1. Ze kunnen toch pill boxes aanleggen. Prijs schieten. Nieuwe attractie. Hebben we echt niet van Amerika geleerd hoe het uit de klauwen kan lopen met een grote zwarte bevolkingsgroep. De controle is weg en gaan als veroveraars hun gang. Een uit de klauwen gewassen apenkolonie of sprinkhanenplaag.

  2. Nou ik kan je nu al zeggen zij gaan nooit werken heb 12 jaar gewerkt voor dat tuig en eerlijk is eerlijk ik heb nooit iemand zien gaan werken maar wel neuken ze neukte op drie jaar vier kinderen bij de andere drie kinderen erbij wat zij per maand aan kinderen toeslagen en andere toeslagen krijgen kan ik van dromen naar 40 jaar werken en ik rij in een tweedehands auto en zij rijden in BMW rond nooit gewerkt let op zo is het.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here