Foto & bericht via Unsermitteleuropa

– Al-hamdu lil-lah” – Allah zij geprezen! Dit zijn de woorden van de jihad. Illegale migranten kunnen nu in Italië landen wanneer ze maar willen. Er worden geen veiligheidscontroles of andere maatregelen uitgevoerd met het oog op de Covidpandemie.

 

De kreten van de indringers klinken als die van echte landingstroepen die op een onbewaakt deel van de Siciliaanse kust landen.

De islamieten verlaten hun boot, springen op het strand en knielen neer als een teken van dank aan Allah.

Dan verdwijnen ze in de vegetatie tussen de duinen. Zoals reeds eerder vermeld, er zijn geen Corona-gezondheidscontroles voor hen.

We moeten in heel West-Europa ons bewust zijn van de gevolgen.

Italië: 60% van de migranten-pensioentrekkers heeft nog nooit gewerkt

  Uitgelekt: Rechter viel Salvini aan ondanks interne erkenning dat hij gelijk had
Vorig artikelViraal: Zwaarlijvige linkse vrouw twerkt om anti-abortus activisten te overtuigen dat het vermoorden van baby’s juist is
Volgend artikelDuitse regering informeert: Duitsers moeten thuis blijven, maar de grenzen blijven voor illegale migranten wijdopen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ze kunnen toch pill boxes aanleggen. Prijs schieten. Nieuwe attractie. Hebben we echt niet van Amerika geleerd hoe het uit de klauwen kan lopen met een grote zwarte bevolkingsgroep. De controle is weg en gaan als veroveraars hun gang. Een uit de klauwen gewassen apenkolonie of sprinkhanenplaag.

  2. Nou ik kan je nu al zeggen zij gaan nooit werken heb 12 jaar gewerkt voor dat tuig en eerlijk is eerlijk ik heb nooit iemand zien gaan werken maar wel neuken ze neukte op drie jaar vier kinderen bij de andere drie kinderen erbij wat zij per maand aan kinderen toeslagen en andere toeslagen krijgen kan ik van dromen naar 40 jaar werken en ik rij in een tweedehands auto en zij rijden in BMW rond nooit gewerkt let op zo is het.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in