FENIXX KLASSIEKEN

Een naar eigen zeggen zeventienjarige Syriër wordt berecht omdat hij met een wrede mesaanval een 24-jarige Duitse vrouw bijna heeft vermoord. De “vluchteling” Abdullah A. had de vrouw van de borst tot en met de onderbuik opengesneden. Hij vertelde de rechter dat zijn religie het hem toeliet. Het slachtoffer heeft het als bij wonder overleefd.

Met het mes brak de immigrant niet alleen de ribben van slachtoffer Vivien K., maar raakten ook lever, maag, nieren, darmen en alvleesklier ernstig gewond. De jonge vrouw viel in coma. Delen van haar milt en alvleesklier moesten verwijderd worden. De misdaad vond plaats in Hannover, aldus Jouwatch.

De Syriër heeft nu aan de rechtbank uitgelegd dat het in zijn land vanzelfsprekend is dat conflicten worden opgelost “met het mes”. Wordt men beledigd, “mag je toesteken”. In ernstige gevallen “mag je de persoon doden”. Dat zijn de gewoonten in zijn eigen land, waar de verdachte zich ook op beroept. De advocaat beschrijft wat zijn mandaat had gezegd: “Zijn gedrag was volgens de religieuze vereisten niet afkeurenswaardig”. Abdullah A. “begrijpt niet waarom hij gevangen moet worden gezet”, schrijft het Duitse dagblad Bild.

Vrij spel moslims: Duitse Minister-president van de Linke laat Ramadan feesten toe ondanks Corona gevaar

Dergelijke verklaringen maken duidelijk waarom massale immigratie van moslims moet leiden tot een botsing van culturen. Zeker als je de reden van de beestachtige aanval kent: zijn broer en een neef van de beklaagde kwamen in de supermarkt in een dispuut met Vivien’s vriend. De 17-jarige voegde zich bij hen. Het trio sloeg vervolgens hun slachtoffer op straat in elkaar. Vivien K. kwam tussenbeide en probeerde te bemiddelen. Vervolgens stak de dader haar neer en sneed haar hele bovenlichaam van het borstbeen naar de onderbuik open. Een litteken van 40 centimeter lang getuigt daarvan voor de rest van haar leven.

Abdullah A., die onder jeugdstrafrecht verantwoordelijk is voor zijn poging tot doodslag, omschrijft zichzelf als een “modelvluchteling”.

5 REACTIES

  1. Dit was natuurlijk een zéér hoog opgeleide Syrische Keur-slager !!
    Wat zijn wij in ’t westen toch stapelgek om dit alles te tolereren, bovendien hebben de “rechters” ook veelal nog begrip voor dat soort misdrijven ook nog ! Men zou de slager én de “rechters” moeten veroordelen tot een straf die in Nederland is afgeschaft, helaas.

  2. Met joden zo goed als geen probleem ,met cinezen geen probleem ,met japanezen geen probleem ,met negers zo goed als geen probleem, het is altijd steken, aanslagen, diefstallen ,in elkaar kloppen die gelinkt is aan een volk ,de problemen zullen escaleren tot er een confrontatie van komt te danken aan het beleid vvan de belgische regering en europa proficiat r

  3. Van Hoylandt
    Wat een vreemde redenering , met joden zo goed als geen probleem, ik denk dat joden met ons genoeg problemen hebben gehad. Maar dit terzijde ,je kunt natuurlijk alles ophangen aan zo,n kwaadaardige ideologie , maar je bent natuurlijk een monster als je zoiets flikt .De doodstraf zou nog te humaan zijn, je moet zoiets naar hun denkbeelden invullen , en dat is ,opsluiten en de sleutel weggooien , te zijner tijd kun je het opruimen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here