FENIXX KLASSIEKEN

Een naar eigen zeggen zeventienjarige Syriër wordt berecht omdat hij met een wrede mesaanval een 24-jarige Duitse vrouw bijna heeft vermoord. De “vluchteling” Abdullah A. had de vrouw van de borst tot en met de onderbuik opengesneden. Hij vertelde de rechter dat zijn religie het hem toeliet. Het slachtoffer heeft het als bij wonder overleefd.

Met het mes brak de immigrant niet alleen de ribben van slachtoffer Vivien K., maar raakten ook lever, maag, nieren, darmen en alvleesklier ernstig gewond. De jonge vrouw viel in coma. Delen van haar milt en alvleesklier moesten verwijderd worden. De misdaad vond plaats in Hannover, aldus Jouwatch.

De Syriër heeft nu aan de rechtbank uitgelegd dat het in zijn land vanzelfsprekend is dat conflicten worden opgelost “met het mes”. Wordt men beledigd, “mag je toesteken”. In ernstige gevallen “mag je de persoon doden”. Dat zijn de gewoonten in zijn eigen land, waar de verdachte zich ook op beroept. De advocaat beschrijft wat zijn mandaat had gezegd: “Zijn gedrag was volgens de religieuze vereisten niet afkeurenswaardig”. Abdullah A. “begrijpt niet waarom hij gevangen moet worden gezet”, schrijft het Duitse dagblad Bild.

Vrij spel moslims: Duitse Minister-president van de Linke laat Ramadan feesten toe ondanks Corona gevaar

Dergelijke verklaringen maken duidelijk waarom massale immigratie van moslims moet leiden tot een botsing van culturen. Zeker als je de reden van de beestachtige aanval kent: zijn broer en een neef van de beklaagde kwamen in de supermarkt in een dispuut met Vivien’s vriend. De 17-jarige voegde zich bij hen. Het trio sloeg vervolgens hun slachtoffer op straat in elkaar. Vivien K. kwam tussenbeide en probeerde te bemiddelen. Vervolgens stak de dader haar neer en sneed haar hele bovenlichaam van het borstbeen naar de onderbuik open. Een litteken van 40 centimeter lang getuigt daarvan voor de rest van haar leven.

"Politieagenten voor Opheldering": Coronacritici bij de Duitse politie organiseren zich

Abdullah A., die onder jeugdstrafrecht verantwoordelijk is voor zijn poging tot doodslag, omschrijft zichzelf als een “modelvluchteling”.

7 REACTIES

 1. Dit was natuurlijk een zéér hoog opgeleide Syrische Keur-slager !!
  Wat zijn wij in ’t westen toch stapelgek om dit alles te tolereren, bovendien hebben de “rechters” ook veelal nog begrip voor dat soort misdrijven ook nog ! Men zou de slager én de “rechters” moeten veroordelen tot een straf die in Nederland is afgeschaft, helaas.

 2. Met joden zo goed als geen probleem ,met cinezen geen probleem ,met japanezen geen probleem ,met negers zo goed als geen probleem, het is altijd steken, aanslagen, diefstallen ,in elkaar kloppen die gelinkt is aan een volk ,de problemen zullen escaleren tot er een confrontatie van komt te danken aan het beleid vvan de belgische regering en europa proficiat r

 3. Van Hoylandt
  Wat een vreemde redenering , met joden zo goed als geen probleem, ik denk dat joden met ons genoeg problemen hebben gehad. Maar dit terzijde ,je kunt natuurlijk alles ophangen aan zo,n kwaadaardige ideologie , maar je bent natuurlijk een monster als je zoiets flikt .De doodstraf zou nog te humaan zijn, je moet zoiets naar hun denkbeelden invullen , en dat is ,opsluiten en de sleutel weggooien , te zijner tijd kun je het opruimen .

 4. Ies Koeltoer
  Shariawetten:
  • Diefstal wordt bestraft met amputatie van de handen.
  • Kritiek op of ontkenning van enig deel van de Koran is strafbaar met de dood.
  • Kritiek op Mohammed of ontkennen dat hij een profeet is, is strafbaar met de dood.
  • Bekritiseren of ontkennen van Allah is strafbaar met de dood.
  • Een moslim die niet-moslim wordt, wordt bestraft met de dood.
  • Een niet-moslim die een moslim wegleidt van de islam, is strafbaar met de dood.
  • Een niet-moslimman die met een moslimvrouw trouwt, kan met de dood worden bestraft.
  • Een vrouw of meisje die is verkracht, kan niet voor de rechter getuigen tegen haar verkrachter (s).
  • Getuigenissen van vier mannelijke getuigen zijn nodig om de verkrachting van een vrouw te bewijzen.
  • Een vrouw of meisje die verkrachting aanvoert zonder 4 mannelijke getuigen te produceren, maakt zich schuldig aan overspel.
  • Een vrouw of meisje schuldig bevonden aan overspel is strafbaar met de dood.
  • Een man die veroordeeld is voor verkrachting kan zijn veroordeling verworpen krijgen door met zijn slachtoffer te trouwen.
  • Moslimmannen hebben seksuele rechten op elke vrouw / meisje die de Hijab niet draagt.
  • Een vrouw kan 1 man hebben, die maximaal 4 vrouwen kan hebben; Mohammed kan meer hebben.
  • Een man kan met een klein meisje trouwen en het huwelijk voltooien als ze 9 jaar oud is.
  • Meisjesclitoris moet worden weggenomen.
  Een man kan zijn vrouw slaan voor insubordinatie.
  Een man kan eenzijdig van zijn vrouw scheiden; een vrouw heeft toestemming van haar man nodig om te scheiden.
  Een gescheiden vrouw verliest de voogdij over alle kinderen ouder dan 6 jaar.
  Een vrouwelijke erfgenaam erft de helft van wat een mannelijke erfgenaam erft.
  • Een vrouw kan niet alleen spreken met een man die niet haar echtgenoot of familielid is.
  • Moslims moeten zich bezighouden met Taqiyya en liegen tegen niet-moslims om de islam te bevorderen.

 5. wat een stupide reacties. het was het westen dat assad ten val wilde brengen, terwijl juist hij een seculaire staat nastreefde en daarom islamitische fundamentalisten bestreed. het was twee Nederlandse kabinetten onder rutte die deze terroristen steunde. een deel van deze extremisten week uit naar europa. et voila.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here