De opmerking van de democratische presidentskandidaat Joe Biden dat zijn partij “de meest uitgebreide organisatie voor kiezersfraude” heeft gecreëerd, heeft de status van de Democratische presidentskant als “blunderaar” versterkt, en de Republikeinen een gotcha-mogelijkheid gegeven.

“We bevinden ons in een situatie waarin we hebben samengesteld – en jullie deden het voor onze rege … de president, Obama’s regering hiervoor – we hebben, denk ik, de meest uitgebreide en inclusieve kiezersfraude organisatie in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek samengesteld”, zegt Biden in een video die op zaterdag op social media begon te circuleren.

De schijnbaar verbale uitglijder, die slechts 10 dagen voor de verkiezingen van 3 november werd gemaakt, heeft de aandacht getrokken van zijn politieke tegenstanders, waaronder de Amerikaanse president Donald Trump.

“Wat een vreselijk iets voor Biden om te zeggen! Verkiezingsfraude?”, twittert Trump en post de virale clip opnieuw.

Terwijl de Democraten en een groot deel van de mainstream media de bezorgdheid over verkiezingsfraude dit jaar hebben afgewimpeld, nu er op een veel grotere schaal dan gebruikelijk per post zal worden gestemd, heeft Trump zich herhaaldelijk gericht op het stemmen via de post, waarmee het zeer kwetsbaar wordt geacht voor misbruik en vergissingen. De president ging zelfs zo ver dat hij beweerde dat het systeem zijn kans in de 2020-verkiezing kon doen kantelen – een bewering die de Democraten heftig hebben verworpen.

  Fanatieke vaccinzeloot: Amerikaanse professor overlijdt na derde injectie

Biden’s “slip of the tongue” zorgde voor een komisch intermezzo voor de conservatieven op Twitter, waarbij velen de blunder als een “Freudiaanse verspreking” afschilderden.

Of dit nu een Freudiaanse verspreking is of niet: de uitspraak is heel bizar. Het laat in ieder geval zien dat Biden niet zo soeverein en vlekkeloos is als sommige mediavertegenwoordigers graag uitdragen – net zoals Trump niet de dwaas is die hij herhaaldelijk wordt verklaard te zijn.

Instagram ziet niets verkeerds in twee zwaarlijvige zwarte vrouwen met onthoofde blanke hoofden

Vorig artikelDuitse regering informeert: Duitsers moeten thuis blijven, maar de grenzen blijven voor illegale migranten wijdopen
Volgend artikelTaiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rookt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. TIP – Transitie Integriteits Project

  ‘In de Verenigde Staten is een uitzonderlijke politieke beweging op gang gekomen met als doelstelling een normale herkiezing van de zittende president te blokkeren. Deze beweging wordt aangevoerd door het zgn. Transitie Integriteits Project (TIP). Het vertegenwoordigt een poging om alle verzet tegen Donald Trump met elkaar te verbinden en tot een gecoördineerde aanpak te bewegen. … …’

  ‘Vanwege de coronacrisis is nu in veel deelstaten grootschalig stemmen per post toegestaan. Verwacht wordt dat er meer dan 80 miljoen stemmen via deze zogenaamde mail-in ballots zullen binnenkomen. Dat betekent dat op 3 november de definitieve uitslag van de verkiezing niet bekend zal zijn. Men mag dit jaar geen verkiezingsnacht verwachten. Het kan misschien nog weken duren voor alle stemmen zijn geteld. In juni van dit jaar liet TIP gedurende vier dagen wargames spelen door oud-regeringsfunctionarissen, journalisten, oud-campagneleiders en deskundigen. Tijdens de bijeenkomsten werd er geanticipeerd op de gevolgen van vier mogelijke verkiezingsuitslagen op 3 december. … …’

  ‘De presidentskandidaat Hillary Clinton die in 2016 van Trump verloor, heeft zeer nadrukkelijk verklaard dat Joe Biden zich onder geen beding gewonnen mag geven, ook al is de uitslag ontegenzeggelijk in het voordeel van Trump. … …’

  Tot zover een deel uit een artikel geschreven door Ellen Kerkhoven in het onlangs gelanceerde blad:
  https://gezondverstand.eu/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in