Krankzinnige volkdoodsfantasieën: Duitse Groenen willen artsen dwingen tot abortussen

1

In hun manie om Duitsland definitief te vernietigen, wil de Duitse Groenen partij artsen dwingen om abortussen uit te voeren en zo Duitse kinderen te vermoorden. De krankzinnige volkdoodsfantasieën van de Groenen moeten daarmee worden gerealiseerd.

In Duitsland neemt de bereidheid van artsen om een abortus uit te voeren af. Daarentegen blijft het aantal vrouwen dat een abortus wil laten uitvoeren op een hoog niveau. Daarom hebben de Groenen nu voorgesteld om nieuwe aanstellingen van artsen in staatsziekenhuizen afhankelijk te maken van de bereidheid om abortussen uit te voeren, schrijft auteur Bodo Bost op Anonymousnews.

Concreet kwam het voorstel van het Ministerie van Sociale Zaken en Integratie van de Groenen-CDU (christen-democraten) coalitie geregeerde staat Baden-Württemberg, geleid door de Groenen Manfred Lucha. Daar willen ze nu de mogelijkheid onderzoeken om abortussen verplicht te stellen voor nieuwe indienstnemingen.

Aangezien steeds minder artsen abortussen willen uitvoeren, zouden er in sommige regio’s al knelpunten zijn ontstaan, met name in Baden-Württemberg. In 14 districten zou abortus daar niet meer mogelijk zijn door een gebrek aan artsen. Hoewel een lijst van de Duitse Medische Vereniging meer dan 300 artsen vermeldt die in Duitsland abortussen uitvoeren, zijn er slechts tien in Baden-Württemberg. Deze artsen voeren echter uitsluitend abortussen uit, zelfs in tijden van pandemieën.

Geen dienstverband zonder bereidheid tot abortus

Abortus is volgens paragraaf 218 van het Duitse wetboek van strafrecht illegaal in Duitsland, maar blijft tot de twaalfde week na een officieel consult vrijgesteld van straf. Volgens de Duitse wet mag niemand, zelfs niet een arts, verplicht worden om illegale handelingen te verrichten, maar klinieken, vooral die van de staat, bieden heel andere mogelijkheden, volgens de Groenen.

  "Uw kind kan anderen doden": Corona-hetze nu ook tegen kinderen

Veel artsen, vooral aan het begin van hun carrière, willen zichzelf niet onnodig in de problemen brengen door middel van een juridisch mijnenveld als paragraaf 218 te betreden. Daarom zijn abortusartsen, net als de bekende oprichtster Kristina H., die zelfs reclame had gemaakt voor haar abortuskliniek, meestal artsen aan het eind van hun carrière.

De Groenen wijzen erop dat volgens de Wet op de Zwangerschapsconflicten van 1992 de staat het wettelijke mandaat heeft om de toegang tot abortus te verzekeren. Het wettelijke mandaat om zorg te verlenen die voortvloeit uit de Wet op de Zwangerschapsconflicten geeft echter niet aan hoe compact het netwerk van artsen voor abortussen moet zijn. Volgens een uitspraak van het Federale Constitutionele Hof in 1993 is een aanbodtekort in Duitsland ook juridisch redelijk.

Enkele dagen na de aankondiging van het initiatief nam de minister van Wetenschap, Onderzoek en Kunst van Baden-Württemberg, Theresia Bauer, eveneens lid van de Groenen partij, formeel afstand van haar partijvrienden in het ministerie van Sociale Zaken. Ergernis kwam ook van de coalitiepartner CDU, waarvan de parlementsleden pas van het initiatief in de pers hebben vernomen. Volgens CDU-kringen kan men niemand verplichten om iets te doen wat hij of zij niet ethisch vertegenwoordigt en zijn of haar professionele carrière ervan afhankelijk maakt.

Coalitiepartner geërgerd

Abortus is een strafbaar feit dat onder bepaalde voorwaarden niet bestraft wordt. In 1993 oordeelde het Federaal Grondwettelijk Hof dat deelname aan abortussen – behalve in medisch geïndiceerde gevallen – kan worden geweigerd. De gemoederen over artsen die een abortus uitvoeren worden dan ook steeds agressiever. Adressen van abortusartsenpraktijken circuleren op het internet. In Berlijn demonstreren elk jaar duizenden anti-abortusactivisten voor de bescherming van het leven, vanaf het begin en niet pas na twaalf weken.

Blank Brits meisje werd 12 jaar gevangengehouden door moslimbende en werd gedwongen om acht abortussen uit te voeren

Vorig artikelLerares eist dat op school Duits gesproken wordt: Nu moet ze gestraft worden
Volgend artikelBLM-activisten vieren de moord op vijfjarig blank jongetje: “Wraak voor zijn witte privilege”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in