De Duitse federale regering en de mainstream media zijn bezig met schadebeperking nadat een rapport uitlekte van het ministerie van Binnenlandse Zaken dat het gevestigde Corona-verhaal in twijfel trekt, schrijft Strategic Culture.

Enkele van de belangrijkste passages uit het rapport zijn:

  • De gevaarlijkheid van Covid-19 werd overschat: waarschijnlijk is het gevaar van het nieuwe virus op geen enkel moment het normale niveau te boven gegaan.
  • De mensen die aan Corona sterven, zijn in wezen de mensen die statistisch gezien dit jaar zouden sterven, omdat zij het einde van hun leven hebben bereikt en hun verzwakte lichamen geen willekeurige dagelijkse stress meer aankunnen (met inbegrip van de ongeveer 150 virussen die momenteel in omloop zijn).
  • Wereldwijd zijn er binnen een kwart jaar niet meer dan 250.000 sterfgevallen door Covid-19, vergeleken met 1,5 miljoen sterfgevallen [25.100 in Duitsland] tijdens de griepgolf 2017/18.
  • Het gevaar is duidelijk niet groter dan dat van veel andere virussen. Er is geen bewijs dat dit meer was dan een vals alarm.
  • Een verwijt zou in deze richting kunnen gaan: tijdens de Coronacrisis heeft de staat zich bewezen als een van de grootste producenten van nepnieuws.

Tot zover het slechte nieuws. Maar het wordt nog erger.

Het rapport richt zich op de “vele en zware gevolgen van de Coronamaatregelen” en waarschuwt dat deze “ernstig” zijn.

Er sterven meer mensen als gevolg van de door de staat opgelegde Coronamaatregelen dan er door het virus worden gedood.

De reden is een schandaal in wording:

Een op Corona gericht Duits gezondheidszorgsysteem stelt levensreddende operaties uit en vertraagt of vermindert de behandeling van niet-Corona-patiënten.

  Coronavaccin na 3 maanden zinloos: Antilichamen verdwijnen, virus muteert - met bijwerkingen 

Berlijn in ontkenningsfase, de wetenschappers vechten terug

Aanvankelijk probeerde de regering het rapport af te doen als “het werk van één werknemer”, en de inhoud als “zijn eigen mening” – terwijl de journalisten, zonder vragen te stellen, de gelederen sloten met de politici.

Maar het 93 pagina’s tellende rapport getiteld “Analyse van de Crisisbeheersing” is opgesteld door een wetenschappelijk panel dat was aangesteld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en bestond uit externe medische deskundigen van verschillende Duitse universiteiten.

Het rapport was het initiatief van een afdeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken, eenheid KM4 genaamd, die belast is met de “Bescherming van kritieke infrastructuren”.

Dit is ook waar de Duitse ambtenaar die klokkenluider werd, Stephen Kohn, werkt(e), en van waaruit hij het naar de media lekte.

De auteurs van het rapport hebben reeds op 11 mei een gezamenlijk persbericht uitgegeven waarin zij de regering verwijten dat zij het advies van de deskundigen naast zich neerlegt, en waarin zij de minister van Binnenlandse Zaken vragen officieel commentaar te leveren op de gezamenlijke verklaring van de deskundigen:

Therapeutische en preventieve maatregelen mogen nooit meer schade berokkenen dan de ziekte zelf. Hun doel moet zijn de risicogroepen te beschermen, zonder de beschikbaarheid van medische zorg en de gezondheid van de hele bevolking in gevaar te brengen, zoals helaas gebeurt.

Wij in de wetenschappelijke en medische praktijk ondervinden dagelijks de secundaire schade van de Coronamaatregelen voor onze patiënten.

Daarom vragen wij het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken om op ons persbericht te reageren en hopen wij op een zinvolle discussie over de [Corona-]maatregelen, die leidt tot de best mogelijke oplossing voor de hele bevolking.

Maar de feiten rechtvaardigen – helaas – de zorgen van de medische experts.

  Chinees consumptie-ijs test positief voor Covid-19

Op 23 mei had de Duitse krant Das Bild de titel: “Dramatische gevolgen van de coronamaatregelen: 52.000 kankeroperaties vertraagd”.

Daarin waarschuwt een vooraanstaand arts dat “we de neveneffecten van de Coronacrisis nog jaren zullen voelen”.

De klokkenluider elimineren, de boodschap negeren

Zoals Der Spiegel op 15 mei berichtte: “Stephen Kohn [de klokkenluider] is sindsdien uit zijn functie ontheven. Hij kreeg het advies om een advocaat te nemen en zijn laptop werd in beslag genomen”.

Kohn had het rapport oorspronkelijk op 9 mei gelekt naar het liberaal-conservatieve tijdschrift Tichys Einblick, een van Duitsland’s populairste alternatieve media magazines.

Het nieuws over het rapport werd in de tweede week van mei in Duitsland verspreid – maar reeds in de derde week stopten zowel de mainstream media als politici met het bespreken van de kwestie door te weigeren er commentaar op te geven.

Veelzeggend was de houding van Günter Krings, de vertegenwoordiger van minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer – de baas van de klokkenluider:

Op de vraag of hij het document serieus zou behandelen, antwoordde Krings:

Als je documenten op die manier gaat analyseren, dan nodig je binnenkort de mannen met de aluminium hoedjes uit voor parlementaire hoorzittingen.

Mannen met aluminiumfolie hoedjes – Aluhut in het Duits – is een term die gebruikt wordt om mensen aan te duiden die geloven in samenzweringstheorieën.

In een artikel van Der Spiegel over de Corona-protestbeweging en de gevolgen van het uitgelekte rapport kwam het woord “samenzwering” maar liefst 17 keer voor!

En geen bespreking van de kwesties die in het rapport zelf aan de orde worden gesteld.

  Coronapaniek en klimaatzwendel moeten afleiden van economische ineenstorting

Buiten Duitsland is het nieuws vrijwel onopgemerkt gebleven.

De Protestbeweging – of “Corona-Rebellen”

De Duitsers begonnen al in april te demonstreren tegen de lockdowns.

En duizenden burgers blijven elk weekend opdagen op demonstraties, zelfs nu de regering de beperkingen versoepelt.

De demonstraties zijn niet alleen gericht tegen de beperkingen, die in vergelijking met veel andere westerse landen relatief mild zijn.

De demonstraties stellen het hele Corona-verhaal ter discussie, en nog meer de opdrachtgevers ervan, vooral de rol die Bill Gates speelt, als de op één na grootste gelddonor van de WHO (de eerste sinds Trump de bijdrage van de VS heeft opgeschort).

De grootste demonstratie vond plaats in Stuttgart op 9 mei, waar tienduizenden mensen nee zeiden tegen de NWO.

Duitsers zeggen nee tegen elke orwelliaanse oplossing die de regering op een dag zou kunnen opleggen uit een twijfelachtige “noodtoestand”, van massa controle Apps tot verplichte vaccinaties.

Het uitgelekte rapport heeft bewezen dat hun angsten gegrond zijn.

Tenminste voor zover het de nep van de “Coronapandemie” betreft.

De rest zou snel kunnen volgen.

Duits ministerie van Binnenlandse Zaken in staat van beschuldiging: opzettelijk alarmerende Covid-projecties om lockdown-maatregelen mogelijk te maken

Vorig artikel“Lockdowns” voor het klimaat zouden de volgende stap kunnen zijn
Volgend artikelMedische dictatuur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in