Het Covid propagandafront in Duitsland loopt uit de hand. Zoals Unser-Mitteleuropa in een artikel onthult, zou het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken wetenschappers opdracht hebben gegeven tot het maken van alarmistische sterfteprognoses (tot 1 miljoen doden) om “preventieve en repressieve maatregelen” te rechtvaardigen.

De site Polémia verspreidde prompt met fijn venijn dit onthullende artikel over de manipulaties van de Duitse regering in de Franstalige landen (vertaling in Nederlands):

Deze “geheime” prognoses werden door het ministerie gemakshalve rechtstreeks naar de pers gelekt om de bevolking angst aan te jagen. De onthulling van het schandaal zou het Duitse gezondheidsbeleid aan het wankelen kunnen brengen en ertoe kunnen leiden dat veel lockdown-maatregelen beperkingen ten laatste vóór Pasen (en niet “ten vroegste na Pasen”) worden opgeheven. Voor veel waarnemers is deze onthuling te wijten aan de groeiende opstand van de Duitse middenklasse.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft academici gebruikt om lockdowns in het kader van Covid-19 te rechtvaardigen.

Volgens een gedetailleerde e-mailwisseling in de editie van Die Welt van zondag heeft de regering van minister van Binnenlandse Zaken Seehofer de onderzoekers betrokken bij de eerste brandfase van de pandemie. Vervolgens leverden zij resultaten die werden opgenomen in een dramatisch “geheim document” dat door het ministerie werd gelekt.

Tijdens de eerste golf van de pandemie in maart 2020 heeft het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken verschillende onderzoeksinstellingen en universiteiten voor politieke doeleinden ingeschakeld. Zij heeft wetenschappers van het Robert Koch-Instituut en andere instellingen opdracht gegeven een wiskundig model te ontwikkelen dat de regering van minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) heeft gebruikt als basis om strenge Coronamaatregelen te rechtvaardigen.

Dit blijkt uit een intensieve elektronische correspondentie van meer dan 200 bladzijden tussen de directie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en de wetenschappers, waarover de zondageditie van het dagblad “Welt” beschikt. Een groep advocaten is erin geslaagd deze correspondentie van het Robert Koch Institute te verkrijgen na een juridische strijd die verscheidene maanden heeft geduurd.

In een e-mailwisseling vroeg staatssecretaris Markus Kerber de wetenschapper met wie hij sprak bijvoorbeeld om een model te ontwikkelen op basis waarvan “preventieve en repressieve maatregelen” konden worden gepland.

Volgens deze briefwisseling hebben de wetenschappers, in nauwe samenwerking met het ministerie, in slechts vier dagen de inhoud van een “geheim” verklaard document uitgewerkt, dat in de daaropvolgende dagen via verschillende media is verspreid.

In het document worden de resultaten gepresenteerd van een “worst-case scenario”, volgens hetwelk meer dan een miljoen mensen zouden sterven indien het sociale leven in Duitsland zou worden voortgezet zoals voor de pandemie.

In de trein: “Duitsland is niet langer jullie land, vergeet dat niet”

  Nu pixelvorming van het gehele lichaam bij foto's van zwarte criminelen
Vorig artikelGreta Thunberg onthulde per ongeluk dat ze slechts een marionet is en wordt nu strafrechtelijk onderzocht in India
Volgend artikelVerzwegen studiegegevens, ziek ondanks vaccinatie: deugt het wondermiddel van Biontech helemaal niet?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik zou zeggen: Thank you Germany people!..en deze zng.”klokkenluider” natuurlijk niet te vergeten. Duitsland ‘reset’ als het ware in een klap op een enorme wijze hun oorlogsverleden. Diesmal sagt das deutsche volk nicht mehr: wir wussten es nicht! De Duitse justitie en rechtbank zouden aan het hoofd mogen komen te staan komen van een nieuw Neurenberg proces tegen alle zng. EU regeringsleiders! Laten wij bidden dat zij zich niet eveneens laten omkopen door dit ziekelijke groepje onder leiding van Claus Swaab, de niewe Hitler, die toch weer heeft kunnen opstaan in onze Westerse wereld! Tijd voor een nieuw tijdperk met nieuwe EU leiders!

  2. Fst Duitse verleden is ook door verjoodste media als propaganda gebruikt! Als men begrijpt Hitler juist streed tegen, waar wij ook nu tegen strijden, commmunisme, zionisme, globalisme, banken en satanisten, kindermisbruikers en porno, dit alles onder leiding van de extreme joodse zionisten! Ze proberen het nu weer opnieuw totdat zij de wereld beheersen, dat is te bewijzen, het staat in hun eigen “heilige” boeken! Als we dat door hebben, zijn we echt wakker!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in