De olifant in de kamer: de dodelijke griepepidemie van 2017/2018

1
© New York National Guard / Flickr (CC BY 2.0)

Covid-19 is ongetwijfeld een gevaarlijk virus waaraan zowel ouderen met eerdere ziekten als jongeren in uitzonderingsgevallen kunnen overlijden. Maar de dwangmaatregelen die door globalistische politici in Europa worden opgelegd, gaan ten koste van de basisrechten van de burgers, ruïneren de economie en daarmee ook het levensonderhoud van grote delen van de bevolking.

Het belangrijkste argument voor deze draconische maatregelen is een mogelijke overbelasting van de ziekenhuizen, met name de intensive care-afdelingen, als gevolg van een buitensporig aantal Corona-patiënten, schrijft Free West Media.

Toen een gerenommeerde voormalige hoofdwetenschapper van de farmaceutische gigant Pfizer echter verklaarde dat “er geen enkele wetenschappelijke grond is om een tweede golf te suggereren”, werd zijn video in minder dan 2 uur van YouTube gehaald.

De insider, Dr. Michael Yeadon, is van mening dat valse positieve resultaten van inherent onbetrouwbare Covid-19 tests worden gebruikt om een “tweede golf” te produceren op basis van “nieuwe gevallen”. Yeadon’s waarschuwingen worden bevestigd door een nieuwe studie van de Infectious Diseases Society of America.

Het argument van de Duitse regering over de overvolle spoedeisende hulpafdelingen van ziekenhuizen is sindsdien weerlegd door een onderzoek waaraan maar liefst 421 ziekenhuizen deelnamen. Tijdens de “eerste Coronagolf” van maart tot augustus 2020 werden bijna 2,8 miljoen ziekenhuisgevallen geëvalueerd.

Met betrekking tot de gevreesde overbelasting van de ziekenhuizen bleek dat er in de genoemde periode minder patiënten met een ernstige acute luchtweginfectie (SARI) waren dan in de vergelijkingsmaanden van 2019. Daarnaast waren er in 2020 minder zieken op de intensive care en in totaal minder aan beademing dan in 2019.

  Gevaccineerde mensen zouden dit moeten bekijken om hun volgende geïnformeerde beslissing te nemen (Video)

De details van het onderzoek zijn beschikbaar op de blog van Boris Reitschuster, die deze informatie voor het eerst tegenkwam en die door de mainstream media wordt verzwegen.

Covid-19 heeft dus niet geleid tot meer klinisch geregistreerde SARI-patiënten in Duitsland en ook niet tot meer opnamen of beademing op de intensive care. Over het geheel genomen heeft het Duitse gezondheidssysteem niet meer van dergelijke patiënten gezien dan tijdens het normale griepseizoen van vorig jaar.

Desalniettemin heeft de regering, met de actieve hulp van de mainstream media, de Duitse burgers dag in dag uit geïntimideerd om hen hun basisrechten te ontnemen, door te doen alsof er geen alternatief is voor de meest recente Corona dwangmaatregelen.

Maar er is ook een andere spreekwoordelijke olifant in de politieke en mediakamer, die niet over het hoofd kan worden gezien en toch door de mainstream wordt verzwegen. Deze olifant wordt Influenza genoemd en het roept de vraag op waarom Corona als enige gevaar wordt uitgekozen.

Zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie geeft nu toe dat Covid-19 beduidend minder gevaarlijk is dan eerder werd gedacht. Er zijn minstens evenveel lange termijn en nawerkingen van Influenza als er met het Coronavirus zijn gevonden.

In Duitsland is tot nu toe geen significante overmatige sterfte in verband met het Coronavirus gesignaleerd, terwijl tijdens de griepepidemie in de winter van 2017/2018 meer dan 25 000 levens verloren zijn gegaan. Tijdens deze griepepidemie is het ziekenhuissysteem – in tegenstelling tot Covid – werkelijk in elkaar gestort.

Als er in Duitse ziekenhuizen soortgelijke scènes waren geweest als die in de hieronder staande video die tijdens de griepgolf in de winter van 2017/2018 werd gefilmd, zou de Merkel regering alle burgers hebben opgesloten en de sleutel hebben weggegooid.

  45.316 doden en 4.416.778 gewonden na COVID-19 vaccins in Europese gegevensbank van bijwerkingen - Sudden Adult Death Syndrome (SADS) is nieuwe categorie om sterfgevallen door vaccins te ontkennen

Het resultaat van een observatiestudie in het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf liet zien hoe gevaarlijk de griepepidemie in de winter van 2017/2018 was geweest. De periode van 25 december 2017 tot 8 april 2018 werd geobserveerd.

De belangrijkste resultaten toonden aan dat 24 procent van de Influenza-uitstrijkjes op de spoedafdeling van het universitair ziekenhuis positief waren. In totaal werd bij 255 patiënten een Influenza-infectie gevonden. Van deze 255 patiënten werden er 179 behandeld als ziekenhuispatiënten en 51 op de intensive care. Van de 255 patiënten die positief reageerden op Influenza, stierven er 23, dat is 9 procent. Van degenen die waren overleden, waren er vier gevaccineerd tegen de griep.

Tijdens deze griepepidemie werd het gezondheidssysteem in Duitsland daadwerkelijk aan de rand van de afgrond gebracht. Toch is er niets, absoluut niets, gedaan om zich beter voor te bereiden op dergelijke gevallen in de toekomst. De media-aandacht voor deze ernstigste griepepidemie in bijna 30 jaar was ook gering. De meeste mensen hebben zich nooit gerealiseerd hoe dramatisch de situatie destijds was geweest.

Het afsluiten van het openbare en economische leven met “Corona” als excuus en het accepteren van de verwoestende gevolgen, terwijl tegelijkertijd een van de meest ernstigste griepepidemieën wordt afgescheept, ontneemt Corona alle dwingende maatregelen van logica, geloofwaardigheid en acceptatie.

De zogenaamde recente “Wet bescherming bevolking” werd in recordtempo door de Duitse Bondsdag erdoor geduwd en veel parlementsleden wisten niet waar ze over stemden, en slechts enkelen hadden de moed om zich tegen de parlementaire groepsdruk te verzetten. De wet wordt niet goed ontvangen door de burgers, maar degenen die geprobeerd hebben om vreedzaam te demonstreren in Berlijn, werden met waterkanonnen bespoten.

  Gevaccineerde piloot krijgt hartstilstand in cockpit, voorval in de doofpot gestopt

En in het geval van een overtreding van de quarantaine (volledig gezonde mensen kunnen nu in quarantaine worden geplaatst) bestaat het risico op boetes tot 25 000 euro of gevangenisstraf.

Coronavirus: WHO veroordeelt lockdowns en trekt haar woorden terug van de werkwijze tegen het virus

Vorig artikelGeen grap: Afrikaanse pakketvervoerder bij postbedrijf DHL naakt aan het werk
Volgend artikelGeorge Orwell staat nu op de anti-blanke “schaamlijst” van de British National Library
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. @redactie
  Nog steeds een eenmansshow?
  -Ongelooflijk (met een diepe buiging).
  Nog steeds wars van enige vorm van donatie?
  -Ik weet niet of Piranja(ha) of U (Rommel) eertijds reageerde op de dropbox-oldschool-mail maar, dat doneren kan nog steeds.
  Bij deze dan ook maar gelijk een dankbetuiging aan de oud-redactieleden uit het verleden.
  -En!! Mn benieuwd of Fubar en Tijl nog fijntjes ademhalen (iedereen natuurlijk maar, van die twee begreep ik dat leeftijd al een dingetje was).
  Lijkt wellicht een loos commentaar, dit reaguursel.
  -Ik ben van mening dat waar het een (voornamelijk) Nederlandstalig blog of forum betreft dat zich kritisch wil opstellen, er geen in de buurt komt/kwam van de informatie toevloed én reactie-vrijheid in de commentaren. Uniek.

  Jaja, ook hier weliswaar enige opschoning ivm deug restricties, haatmisdrijven omvat in de toekomst ook iemand een donkere blik toewerpen voorbij de aangemeten oogkleppen, in de reacties bleef iig de ruimte om bijv. wrange vergelijkingen over WO2 etc te maken. Of wrang, de covid-maatregelen etc zoals die steeds vaker worden vergeleken ten overstaan van ingebeelde context over gebeurtenissen van toen, vind ik veelal wrang, van die manke kijk-mij-eens-wakkerig-godwinnetjes.
  Maar dat is dus mijn punt:
  Hier op het Front, bij Fenixx, was iig een combinatie van informatie en lef te vinden. Heel prettig.

  Behalve dank aan de (oud)redactie, ook mijn waardering aan de vaste reaguurders.
  Iedereen, of het vuurwerk uitblijft of niet, alvast veel succes en gezondheid voor het nieuwe jaar.

  Servus,
  Shlomoshe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in