“Lockdowns” voor het klimaat zouden de volgende stap kunnen zijn

2

Er gaan nu stemmen op dat de wereld moet worden afgesloten, niet alleen voor de Corona, maar ook voor het “klimaat”, stelt The Spectator. “Het is slechts een kwestie van tijd voordat het gebeurt”, beweert de Britse krant.

Verschillende “prominente” stemmen opperen nu dat de wereld moet worden stilgelegd om het klimaat te redden, aldus The Spectator.

Onder meer het Duitse sociaaldemocratische parlementslid Karl Lauterbach sprak over soortgelijke maatregelen voor het klimaat als die zijn ingezet tegen Corona.

Er zal nooit een vaccin tegen kooldioxide komen. We hebben maatregelen tegen klimaatverandering nodig die vergelijkbaar zijn met de beperkingen van de persoonlijke vrijheid die zijn ingevoerd om de pandemie te bestrijden, schreef hij onlangs in het Duitse Die Welt.

Mariana Mazzucato, professor innovatieve economie aan de universiteit van Londen, heeft de kwestie ook aangesneden in MarketWatch.

Tijdens een ‘klimaatstop’ zouden regeringen het gebruik van privévoertuigen beperken, de consumptie van rood vlees verbieden en extreme energiebesparingsmaatregelen invoeren, terwijl ze fossielebrandstofbedrijven zouden dwingen te stoppen met boren. Om een dergelijk scenario te voorkomen, moeten we onze economische structuren veranderen en het kapitalisme een nieuwe vorm geven.

Dat het kapitalisme niet meer werkt en op de schop moet, bepleiten ook de president van Frankrijk Emmanuel Macron en Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum.

Het kapitalistische model met deze open economie kan niet meer werken in deze samenleving. We komen alleen uit de pandemie met een economie die meer nadenkt over het bestrijden van ongelijkheid, zei Macron in januari.

Het Economisch Wereldforum (DAVOS) voert de agenda “The Great Reset“, wat betekent dat de wereld moet worden gereset – opnieuw opgestart – in het belang van het klimaat. Dit zal gebeuren in samenhang met de herstart van de wereldeconomieën na de Corona. De organisatie wil onder meer dat mensen dingen gaan huren in plaats van ze zelf te bezitten. Dat is “duurzamer”, zo wordt beweerd.

  Studie: Chemische stof die penissen doet krimpen, gevonden in mondkapjes

The Spectator waarschuwt dat de regering Biden het klimaat al wettelijk tot een “nationale noodsituatie” heeft verklaard.

Hoe zouden regeringen klimaat lockdowns opleggen? Simpel: door te verklaren dat klimaatverandering een onmiddellijke crisis is voor de volksgezondheid en de nationale veiligheid, en door gebruik te maken van dezelfde macht en richtlijnen die ze hebben gekregen om met Covid-19 om te gaan, schrijft de krant.

Duitse econoom: “Great Reset zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig”

Vorig artikelVK: 10 jaar gevangenis voor vakantie? Nigel Farage reageert
Volgend artikelDuitse ambtenaar lekt rapport van ministerie van Binnenlandse Zaken waarin Corona wordt afgedaan als “een globaal vals alarm”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Lockdowns zijn de enige manier waarop regeringen nog controle hebben over de bevolking.
  Dit omdat de manier van regeren in Europa niets democratisch of open meer heeft maar neerkomt op bestuur bij decreet, ofwel pure dictatuur.
  Dat zowel de euro als de dollar failliet zijn volgens alle regels van het begrip failliet is daar debet aan: de macht over de bevolking van Europa komt nu enkel nog vanuit geweld. Op dit moment is de politie nog de barrière tussen heersers en bevolking, maar op korte termijn zal de bevolking overal in opstand komen en geweld zal gemeengoed zijn.

  Wanbeleid is hieraan de grondslag, decennia van wanbeleid en steeds meer dictatoriaal bestuur. Het is eigenlijk een wonder dat de bevolking van Europa zo lang nog deze farce die men betsruen noemt heeft geslikt, ik denk dat het geduld van de bevolking voortkwam uit de gedachte dat ergens iemand het roer van dit Narrenschip Europa zou omgooien.

  Het is nu iedereen duidelijk dat dit niet gaat gebeuren via de stembus of gezond verstand. Wie zijn of haar mening openbaar maakt word ongeacht of de wet vrijheid van meningsuiting beschermd er toch op aangesproken en eventueel opgepakt of hardhandig gearresteerd. Er komen nog aanhoudingen waarbij dodelijk geweld de norm gaat worden, het ultieme teken van een samenleving die uit elkaar valt.

  De Corona lockdowns hebben een proces van aftakeling een versnelling meer gegeven en dit gaat op korte termijn openbaren.

  Politici, ze zouden het hele jaar als kerstversiering in bomen moeten hangen.

 2. Ben het voor een groot deel met je eens. Alleen is het probleem dat de zgn. intellectuele laag van de bevolking klaarblijkelijk verstandelijk is aangetast door geld, macht, netflix en ander mainstreanmedia-vermaak dat zij niet meer (zelf) kunnen nadenken. Alles wordt voor zoete koek geslikt en iedereen die anders denkt heeft natuurlijk het IQ van een aap o.i.d. want dat roepen ze graag. Ik zou graag een testje bij ze afnemen.
  Nee, de opstand zal moeten komen van onderaf en inderdaad dat zou wel eens niet zonder enig geweld kunnen gaan in de toekomst. Wanneer ze daadwerkelijk, je zou het haast hopen, ook nog met een ridicule “klimaat-lockdown” komen dan voelt men pas echt de noodzaak denk ik. Dan kan men nl. niet meer autorijden b.v. wanneer en waar ze willen. Nu laten ze zich allemaal vaccineren en plukken daar straks alleen maar de “voordelen” van in hun optiek. Zij mogen tenslotte straks weer heel activiteiten doen van de overheid. zoals b.v. ademhalen, wandelen met misschien wel 4 personen tegelijk!, kerst vieren met 8 personen (als ondertussen het R-getal van welk virus dan ook niet is omhoog geschoten) en meer van dat soort heerlijke vrijheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in