© Osmar Schindler (1869-1927) (Public Domain)

Een 74-jarige Duitse arts heeft zijn eigen vaccin tegen het Coronavirus ontwikkeld, waarvan hij beweert dat het voor 90 procent werkzaam is. Nadat hij de medische regelgevende instantie het Paul-Ehrlich-Instituut hierover had ingelicht, stelt het Openbaar Ministerie nu een onderzoek tegen hem in – wegens ontbrekende machtigingen.

In Lübeck heeft laboratoriumarts en ondernemer Winfried Stöcker in zijn eentje een vaccin tegen Covid-19 ontwikkeld. Het Openbaar Ministerie stelt nu echter een onderzoek tegen hem in – omdat er geen vergunningen beschikbaar waren om het vaccin op hemzelf en andere mensen te testen, meldt RT.

De resultaten van de 74-jarige, die het in zijn kantoor aan huis ontwikkelde vaccin op zichzelf en vier andere vrienden en familieleden testte, klinken veelbelovend: volgens zijn eigen informatie zou het door hem ontwikkelde “recombinant antigeen” een hoge mate van bescherming moeten bieden tegen infectie met de SARS-CoV-2-pathogeen.

In tegenstelling tot de mRNA-vaccins die door de grote farmaceutische bedrijven worden geproduceerd, is het vaccin van Stöcker een klassiek dood vaccin – een beproefde methode die minder bijwerkingen heeft dan bijvoorbeeld levende vaccins die gebruik maken van verzwakte ziekteverwekkers. Stöcker zelf zou geen bijwerkingen van de inenting hebben ondervonden. Bovendien behoeft het vaccin tijdens opslag en vervoer niet uitgebreid te worden gekoeld.

De arts was zich ervan bewust dat hij geen toestemming had voor de experimenten, maar met het oog op de Coronacrisis wilde hij niet wachten. Hij beschikte ook over de nodige voorkennis omdat het door hem opgerichte bedrijf, Euroimmun, dat gespecialiseerd is in de diagnose van auto-immuunziekten en infectieziekten, ook tests heeft ontwikkeld voor Covid-19. Stöcker is duidelijk overtuigd van zijn methode voor de productie van vaccins. Stöcker zegt dat een reactor van 2000 liter kan worden gebruikt om in één keer genoeg antigeen te produceren voor 350.000 mensen:

Op 2 september vorig jaar meldde Stöcker zijn ontdekking aan het Paul Ehrlich Instituut (PEI). Normaal gesproken zou men verwachten dat het PEI enthousiast zou zijn over dergelijk nieuws vanwege de vermeende dreiging die van het Coronavirus uitgaat. In plaats daarvan ontving Stöcker begin december een dagvaarding van de rijksrecherche van Schleswig-Holstein. Volgens de verantwoordelijke hoofdrechercheur loopt er een onderzoek tegen Stöcker wegens overtreding van de Duitse geneesmiddelenwet.

Waarom het Paul Ehrlich Instituut niet heeft gereageerd op het verzoek om contact, maar met een aanklacht, blijft een geheim van het Paul Ehrlich Instituut.

“Als blijkt dat mijn proces werkt, dan zijn de patenten van de anderen ongeldig. Want dan zou iedereen een vaccin kunnen maken”, aldus Stöcker.

Inmiddels heeft hij zijn antigen aan meer dan 60 andere vrijwilligers toegediend, en meer dan 90 procent had vervolgens beschermende antilichamen geproduceerd. De arts legt verder uit dat hij geen geld wil verdienen met zijn vaccin, maar dat hij zoveel mogelijk mensen wil beschermen tegen het Coronavirus. Hij wil zijn methode daarom toegankelijk maken voor iedereen die de werkwijze wil reproduceren.

Duitsland leert asielzoekers hoe ze seks met blanke vrouwen moeten bedrijven

Vorig artikelFacebook verbiedt alle informatie dat vaccins gevaarlijk kunnen zijn
Volgend artikelZwangere arts liet zich inenten: een paar dagen later was haar baby dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ja stel je voor dat een gewone arts een vaccin ontwikkeld en er geen grof geld voor vraagt. Dan krijgen de regeringsfunctionarissen geen snoepreisjes en steekpenningen van de farmaceuten. En dat kan toch niet.

 2. Het grote probleem is dat zijn vaccin wel eens kan werken, waardoor het een serieuze concurrentie kan worden. Als hij dit in de markt zou zetten. Dan valt het gehele plan achter de mRNA vaccins in duigen, dus dat moet ten aller tijden voorkomen worden. Daarom wordt er nu met grove beschuldigingen en machtsmisbruik vanuit de overheden van alles hem ten laste gelegd. Om dat zijn uitvinding ongewenst is voor de vaccinfabrikanten en overheden. Want al die mRNA vaccins, zijn geen vaccins maar genetische modificatie injecties die onze exosomen met nanotechniek (CRISPR) onze cellen activeren om het virus zelf te gaan produceren. Zo is het ook mogelijk met dat zelfde nanotechniek om op afstand door middel van het 5G netwerk iedereen die gevaccineerd is met mRNA injecties te herprogrammeren. Zo ook zijn de PCR teststaafjes al voor geprepareerd met het zelfde nanotechniek met de zelfde resultaten, als met het mRNA injecties. Alleen op een veel kleinere schaal. Niet voor niets moet het helemaal achterin je neusholte het gebeuren. Want als ze enkel met een druppeltje bloed van je ook al je DNA en eventuele ziektes kunnen opsporen, zoals het door de gezondheidsraad ons vertelt wordt. Er zit een hele grote industrie achter dat mRNA vaccin, daar kan natuurlijk niet een eenling het zogenaamde probleem even oplossen. Dat is wel heel erg beschamend als die industrie goede bedoelingen voor de bevolking hadden.

 3. Alleen een idioot gelooft dat de standaard “vaccins”bedoeld zijn om te beschermen tegen Corona.
  Zij hebben een totaal ander doel.

  Als dat vaccin van die Duitser werkt en het een echt vaccinis, lopen Gates en anderen van NWO met hun stomme kop tegen een muur van mislukking.

  Als dat vaccin werkt, moet die dokter de receptuurplank gas naar een ander land brengen waar het veilig geproduceerd kan worden.

  Ik denk, dattie daar nooit de kans voor krijgt…….teveel geld in gemoeid.

 4. Geen vaccin en geen PCR test of wat ook… Never…
  Gewoon VitD en Zink en daarnaast naar buiten, goede voeding en vertrouwen op je immuunsysteem

  Dit is misdaad tegen de mensheid..

  Big tech gaat alle informatie die enigzins kritisch zijn voor vaccins verwijderen.. It stinks like…

 5. was toch de bedoeling van Bill Gates.
  er zijn teveel mensen op deze aarde.
  dus gaan de oudere eerst die kosten geld.
  dan de gehandicapten.
  dan de AOW,s kosten ook te veel.
  en Rutte en de Jonge en Rivm en Omt gaan hier in mee
  wat hebben deze mensen een bloed aan hun handen.
  ik zeg nu ook wie vvd of cda stemt heeft ook bloed aan hun handen.
  en al die zelfmoorden.
  verschrikkelijk gewoon.
  maar lieve mensen luister naar je intuitie
  die is altijd goed.
  fijne dag .

  • Zo is het Bill Gates had aan het einde van een CO2 voordracht het volgende gezegd : dat alle oudere mensen geestelijk en lichamelijk gehandicapten mensen te veel geld kosten en we dat geld toch beter voor andere dingen kunnen gebruiken!!!??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in