Foto ter illustratie

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit is geen satire-artikel, het is de geleefde Coronawaanzin in Duitsland. En als het niet om te huilen was, zou men erom kunnen lachen. Omdat de viervoeters samen buiten speelden, worden de eigenaressen nu gestraft.

Het “misdrijf” dat twee spelende honden “pleegden” vond plaats in Flensburg tijdens een Ostsee-wandeling door twee collega’s die elkaar daar toevallig ontmoetten, meldt moin.de. Een van de twee vrouwen wordt daar ook geciteerd:

“Ik vind het bedenkelijk dat wanneer ik een collega van mijn werk toevallig tegenkom op een strand in Flensburg, en onze puppy’s, die elkaar kennen en goed met elkaar overweg kunnen, vervolgens vanzelfsprekend met elkaar spelen, dit door de politie als een misdrijf wordt gerapporteerd”.

Als reden voor het moedige en verantwoordelijke optreden van de politie verklaarden de wetshandhavers dat zelfs honden niet met elkaar mogen omgaan, omdat de vrouwen dan contact zouden maken, bericht Unser Mitteleuropa.

Hoe vertel ik het mijn hond?

“Maar hoe vertel je je hond dat spelen en snuffelen vanaf nu verboden is?”, vraagt de vrouw die nu de boete boven het hoofd hangt. Als “verzachtende omstandigheid” voeren de twee dames aan dat zij “reeds een afstand van ten minste twee meter hadden toen wij de contactbeperkingen zouden hebben overtreden”.

De absurditeit van de afstandsregels blijkt ook uit het feit dat de hondenbezitters zelfs collega’s op het werk zijn. Maar aan de andere kant, de honden waren de wetsovertreders! En zijn de hondeneigenaars niet aansprakelijk voor wat hun huisdieren doen? Was het niet altijd zo! Nog meer wanneer de viervoeters tijdens het snuffelen geen mondkapjes droegen. Mag je zoiets tolereren? Bovendien kan het ook heel anders gaan, zoals de foto hiernaast bewijst.

  Gelekte video onthult Zuckerberg's eigen vaccin scepsis

Langdurig snuffelen verboden – omdat hondenbezitters dichter bij elkaar kunnen komen

Het genoemde nieuwsorgaan vroeg de politie om een verklaring, maar men kon er geen commentaar op geven. De perswoordvoerder van de stad Flensburg, Clemens Teschendorf, relativeerde de daad als “een loepzuiver grensgeval”. De man heeft gezond verstand, dat moet gezegd worden. Want als honden elkaar besnuffelen en de baasjes kort en op afstand praten, is dat ongevaarlijk. Maar het is een ander geval als iemand een kwartier lang begint te praten. Zoiets zou onder geen enkele omstandigheid getolereerd mogen worden. Veiligheid eerst! Vooral in tijden van de “pandemie”, die alleen maar mensen van de leeftijd van de twee collega’s doodt, zoals de onderstaande statistiek van het RKI op indrukwekkende wijze aantoont:

Duitsland 1970: Zelfs bij een griepepidemie met 55.000 doden geen lockdown

Vorig artikelCovid-19 vaccinatie: steeds meer bijwerkingen en sterfgevallen wereldwijd
Volgend artikelMoedwillig Coronabedrog – Duits instituut voor infectieziekten erkent opzettelijke fraude waardoor teveel geïnfecteerden geregistreerd worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in