Mind control: Duitsland modelleert Covid-beperkingen naar Chinese martelmethoden

3
3169

Journalist en televisieschrijver Gerhard Wisnewski vertelt dat de opzettelijk grillige lockdown-maatregelen van de linkse regering van Duitsland zijn gemodelleerd naar de martelmethoden van China. Zoals Wisnewski uitlegt, is het doel van deze methoden om mensen psychologisch te vernietigen. Eenmaal mentaal gebroken, kan de regering haar burgers beter controleren.

Deze methoden van psychologische marteling worden al lange tijd door China toegepast om haar politieke gevangenen en krijgsgevangenen onder controle te houden. Nu worden dezelfde martelmethoden in Duitsland toegepast om het publiek in een constante staat van verwarring te brengen en vatbaar te maken voor volledige controle.

Bekijk het volgende interview met journalist Gerhard Wisnewski:

De video en berichtgeving komen van het Amerikaanse nieuwsblog Rairfoundation.

We zijn allemaal dagelijks onderworpen aan dit raadspelletje over deze Corona-maatregelen.

We vragen ons af waarom dit of dat?

Waarom niet op deze of gene manier? Waarom zijn mondkapjes verplicht in het lokale openbaar vervoer maar niet in lange afstandstreinen? Waarom moesten restaurants om 22.00 uur sluiten? Is het virus pas na 22.00 uur besmettelijk?

Volslagen onzinnige en tegenstrijdige maatregelen.

Het gekste is nog dat er een methode achter deze waanzin zit.

Het is eigenlijk een martelmethode.

Mensen voortdurend in verwarring houden en in onzekerheid storten.

Mensen volledig in de steek laten en hun levensstijl volledig verwoesten.

Niemand van ons kan nog iets plannen of zijn normale levensstijl leiden.

Ik heb een aanzienlijke hoeveelheid informatie over deze methoden gevonden, en interessant genoeg werden ze China ontwikkeld.

De Amerikanen ontdekten dit bij krijgsgevangenen uit Korea, die daar door Chinezen werden ondervraagd. Deze krijgsgevangenen werden permanent lastig gevallen met tegenstrijdige maatregelen. Ze konden er nooit zeker van zijn of ze alles goed deden of niet.

Er was zelfs een versoepeling van de maatregelen, wat ook een deel van het spel is.

Dit is om ervoor te zorgen dat niemand aan deze maatregelen gewend raakt, en dat de methode effectief blijft. Om desensibilisatie te voorkomen. Daarna worden de teugels weer aangetrokken.

Wat Söder of Merkel of mensen zoals zij doen, is geen toeval.

Integendeel, ze proberen mensen psychologisch kapot te maken, naar mijn mening.

Coronapropaganda: de aanval van de Killer Mutanten

De lelijke waarheid over de Covid-19 lockdowns - "We zijn tegen een afgrond geduwd, zullen we er vanaf geduwd worden of zullen we terugduwen?"

3 REACTIES

  1. Ik woon in Duitsland, het verhaal klopt, ik begin ook aan het eind van mijn latijn te komen, zoals men dat noemt. Je mag geen winkel meer, die nog open zijn, eerst testen, kapper, eerst testen, de supermarkt nog niet, in Berlijn moeten alle scholieren vanaf 12 jaar een vaccin halen, alles maar ook alles gaat tegen de mensenrechten in en de code van Neurenberg!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here