Mind control: Duitsland modelleert Covid-beperkingen naar Chinese martelmethoden

5

Journalist en televisieschrijver Gerhard Wisnewski vertelt dat de opzettelijk grillige lockdown-maatregelen van de linkse regering van Duitsland zijn gemodelleerd naar de martelmethoden van China. Zoals Wisnewski uitlegt, is het doel van deze methoden om mensen psychologisch te vernietigen. Eenmaal mentaal gebroken, kan de regering haar burgers beter controleren.

Deze methoden van psychologische marteling worden al lange tijd door China toegepast om haar politieke gevangenen en krijgsgevangenen onder controle te houden. Nu worden dezelfde martelmethoden in Duitsland toegepast om het publiek in een constante staat van verwarring te brengen en vatbaar te maken voor volledige controle.

Bekijk het volgende interview met journalist Gerhard Wisnewski:

De video en berichtgeving komen van het Amerikaanse nieuwsblog Rairfoundation.

We zijn allemaal dagelijks onderworpen aan dit raadspelletje over deze Corona-maatregelen.

We vragen ons af waarom dit of dat?

Waarom niet op deze of gene manier? Waarom zijn mondkapjes verplicht in het lokale openbaar vervoer maar niet in lange afstandstreinen? Waarom moesten restaurants om 22.00 uur sluiten? Is het virus pas na 22.00 uur besmettelijk?

Volslagen onzinnige en tegenstrijdige maatregelen.

Het gekste is nog dat er een methode achter deze waanzin zit.

Het is eigenlijk een martelmethode.

Mensen voortdurend in verwarring houden en in onzekerheid storten.

Mensen volledig in de steek laten en hun levensstijl volledig verwoesten.

Niemand van ons kan nog iets plannen of zijn normale levensstijl leiden.

Ik heb een aanzienlijke hoeveelheid informatie over deze methoden gevonden, en interessant genoeg werden ze China ontwikkeld.

De Amerikanen ontdekten dit bij krijgsgevangenen uit Korea, die daar door Chinezen werden ondervraagd. Deze krijgsgevangenen werden permanent lastig gevallen met tegenstrijdige maatregelen. Ze konden er nooit zeker van zijn of ze alles goed deden of niet.

Er was zelfs een versoepeling van de maatregelen, wat ook een deel van het spel is.

Dit is om ervoor te zorgen dat niemand aan deze maatregelen gewend raakt, en dat de methode effectief blijft. Om desensibilisatie te voorkomen. Daarna worden de teugels weer aangetrokken.

Wat Söder of Merkel of mensen zoals zij doen, is geen toeval.

Integendeel, ze proberen mensen psychologisch kapot te maken, naar mijn mening.

Coronapropaganda: de aanval van de Killer Mutanten

  Corona-kritische arts wordt geconfronteerd met het verlies van zijn medische licentie
Vorig artikelBill Gates verwerpt “gestoorde samenzweringen” over hem – en we moeten allemaal zijn nepvlees eten om de planeet te redden
Volgend artikelAmerikanen die tegen COVID zijn gevaccineerd, zullen de komende twee jaar door Google en Oracle worden gevolgd en geobserveerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik woon in Duitsland, het verhaal klopt, ik begin ook aan het eind van mijn latijn te komen, zoals men dat noemt. Je mag geen winkel meer, die nog open zijn, eerst testen, kapper, eerst testen, de supermarkt nog niet, in Berlijn moeten alle scholieren vanaf 12 jaar een vaccin halen, alles maar ook alles gaat tegen de mensenrechten in en de code van Neurenberg!!

 2. Ik vroeg me ook al af of de meest recente versoepeling (terrassen open tot 6 pm) ook een onderdeel van de psycho-verneukerij was. En dat alles volgende maand weer op slot gaat (ook al zijn er berichten dat de horeca weer helemaal open gaat vanaf 6 juni), dus net als je denkt, ah, opluchting! Maar ik geloof dat als er voldoende schapen ingespoten zijn, dat deze tactieken niet meer nodig zullen zijn.

  Echt vreselijk dat die jonge kinderen geforceerd worden om ook de gifspuit te nemen. Echt verschrikkelijk… want ze kunnen niet eens nee zeggen, zelfs al zouden ze het willen. Dat volwassen schapen de gifspuit nemen, dat is dan nog tot daar aan toe, maar om jonge kinderen te forceren, dat is echt het smerigste van het smerigste. En dat toont m.i. dat dit wel degelijk een heel gwelddadig programma is dat ten koste van alles doorgeramd moet worden. Deze generatie, zodra die verdoofd raakt, zal het bewijs gaan leveren. Zieke, zieke zooi…

  • Kinderen worden niet geforceerd, ze hebben helaas de pech dat ze kut ouders hebben die het toelaten.
   Een kind hoeft ook niet duidelijk nee te kunnen verklaren.
   Je ouders horen je te beschermen tegen mensen die rare dingen willen doen met je kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in