Hallo, allemaal. Mijn naam is Dr. Sam, ik wil vandaag een verhaal met jullie delen over hoe ik ertoe kwam om aan het begin van het jaar ontslag te nemen. Ik had een baan voor het leven, ik was partner in een huisartsenpraktijk. Ik ben arts sinds 2004, dus 17 jaar, de laatste 11 in een huisartsenpraktijk. Ook, tot voor kort, werkzaam op de spoedeisende hulp. Een paar jaar daarvoor heb ik ook nog geholpen met het runnen van een pijnbestrijdings-afdeling. Ik moest weg omdat dat het enige was wat ik kon doen, echt, vanwege de leugens, en de leugens van het laatste jaar of zo zijn zo groot geweest, dat het onmogelijk te verkroppen of te tolereren was. Ik ging naar de medische school in goed vertrouwen, omdat ik mensen wilde helpen en een verschil wilde maken. En dat is niet wat er dit jaar is gebeurd. En het is alsof mijn handen en die van vele andere dokters en verpleegsters, die misschien bang waren om zich te melden, achter hun rug gebonden waren.

Dr. Samuel White 01:14

Er zijn dus behandelingen beschikbaar, veilige behandelingen, bewezen behandelingen met veel bewijsmateriaal om dat te ondersteunen, inclusief behandelingen zoals hydroxychloroquine en ivermectine, en zowel profylaxe die als behandeling kunnen worden gebruikt. Zelfs een eenvoudige inhalator genaamd Budesonide is effectief bevonden door een arts die werkt op de spoedeisende hulp in de Verenigde Staten. Dus wat ik vandaag vraag is dat u uw eigen onderzoek doet, en ik ga in deze video een heleboel dokters taggen, misschien meer eminent dan ikzelf, die veel werk hebben gedaan om aan het licht te brengen wat er aan de hand is.

Dr Samuel White 01:59

Laten we het nu eens hebben over het prikken in de arm. Oké, dit is dus op geen enkele manier een typisch iets dat begint met V, oké. Dit is genetische manipulatie, oké, en het bevat een code voor het spike-eiwit. Oké. Als we kijken naar patiënten met COVID, bepaalt het spike-eiwit precies de pathogeniciteit van het virus. Het is het spike-eiwit dat mensen echt ziek lijkt te maken. Maar als je COVID krijgt, is de kans groot dat je voor meer dan 99 procent geneest. De mensen die helaas en betreurenswaardig zijn overleden, hadden meerdere medische problemen, de overgrote meerderheid. En bedenk eens wat we hadden kunnen doen, als we in staat waren geweest om hen vroegtijdige interventie in de gemeenschap aan te bieden met die medicijnen die ik net noemde. Oké. Ga en kijk naar de yellow card website in het Verenigd Koninkrijk, de VAERS in de VS. Kijk naar het aantal sterfgevallen, kijk naar het aantal ernstige bijwerkingen, oké, en weet dat deze meldsystemen waarschijnlijk slechts ongeveer 1 procent vertegenwoordigen van wat er werkelijk aan de hand is, omdat dit vrijwillige meldsystemen zijn, oké. Er is niet echt een stimulans voor artsen om dit te doen, oké. En het verband tussen iemand die een prik in de arm krijgt en vervolgens ziek wordt, wordt op dat moment misschien niet gelegd, oké.

  Canadese arts waarschuwt dat "het ergste nog moet komen" van bloedstollingsschade door COVID-19 injecties

Dr. Samuel White 03:45

Dus wat je daar ziet is waarschijnlijk maar een fractie, oké. En zoals ik al zei, ik ga hier mensen in vermelden die volgens mij echt goed werk hebben geleverd door dit bloot te leggen. Ik heb ook net geluisterd naar een interview met Reiner Fuellmich, een wereldberoemde advocaat, die samenwerkt met een groot team van advocaten, artsen en wetenschappers om dit bloot te leggen. En de basis waarmee een pandemie werd uitgeroepen was deze PCR-test, oké, dus ga eens kijken wat Kary Mullis, de uitvinder van de PCR-test erover zei, oké, want dat was voor mij de sleutel, toen ik me realiseerde dat dit de manier was waarop ze dit diagnosticeerden, realiseerde ik me dat dit fraude was. Oké. Dus dit is een methode waarmee je iets in iemands lichaam kunt vinden, en dan versterk je het. De amplificatie cyclus gaat verder dan 24. Het aantal valse positieven is ongeveer 97 procent. Het is belachelijk. Oké, dus onthoud dat fraude alles ondeugdelijk maakt, oké?

Dr Samuel White 05:03

Reiner Fuellmich heeft een geweldig interview met James Delingpole gedaan, dus ga dat alsjeblieft bekijken, het is geweldig en zal je ook een hoop geruststelling geven. Oké. Onthoud, we hebben de behandelingen, we mogen ze alleen niet gebruiken. Ik probeer manieren te vinden om dat te omzeilen, geloof me dat doe ik, ik zit niet meer in dat systeem, ik ga, iets waar ik al een tijdje aan werk is een carrière in de functionele geneeskunde, die helemaal weggaat van Big Pharma. Hopelijk is mijn website binnenkort in de lucht en zal ik met jullie delen hoe je je lichaam in topvorm kunt houden en ook een dieetplan, dat ik een paar jaar geleden gebruikte toen ik 15 kilo zwaarder was, terwijl ik al die tijd dacht dat ik goed at, weet je, omdat ik een dokter was. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit voedingscolleges heb gehad op de medische faculteit, dat is lang geleden, maar ik moest eerst zelf ziek worden om erachter te komen hoe je echt voor je lichaam moet zorgen.

  Canada lanceert "Vaccinletsel Steunprogramma" - nadat het Big Pharma volledige immuniteit heeft verleend voor COVID-19 vaccin rechtszaken 

Dr Samuel White 06:09

Dus neem dit [vaccin] alsjeblieft niet alleen omdat je denkt dat ze je op vakantie laten gaan, oké. Het is tijd voor ons om de common law te herstellen. Oké. Ik spring een beetje rond hier omdat er veel te behandelen valt. Nu, common law is eigenlijk de hoogste wet in het land. En wat het betekent is dat de regels van burgerlijke rechtsvordering niet van toepassing zijn op levende mannen of vrouwen. Ga dus alstublieft kijken naar het geweldige werk dat Christopher James in Canada doet en Jesse Perez in Zuid-Afrika. Christopher James’ website heet ‘awarriorcalls’. Ik weet dat hij ook mensen helpt in het Verenigd Koninkrijk. Dus elk van deze burgerlijke statuten, met betrekking tot deze pandemie, waar je gedwongen bent om je zaak af te sluiten, gedwongen bent om jezelf te maskeren, en mondkapjes doen trouwens niets, ze doen absoluut niets – ze helpen jou niet en ze helpen niemand anders.

Dr Samuel White 07:08

Toen ik nog praktiserend was, gaf ik patiënten de vrijstellingssticker, de badge sorry, om mee te nemen omdat ik niet wilde dat mensen, mijn patiënten, worstelden met ademen en zij zijn meestal fragiel en bejaard met respiratoire, cardiovasculaire aandoeningen. Dat is het ergste wat je kunt doen. Oké. Dus doe het mondkapje af. Als je bang bent geconfronteerd te worden, zeg dan dat je een vrijstelling hebt, download het van de overheid website of koop een van deze badges. Je zou verbaasd zijn als je gaat winkelen, hoeveel mensen je uit de weg gaan als je geen mondkapje draagt, want ik heb nog nooit een mondkapje gedragen. Oké, en ik ben niet van plan om te beginnen. Oké, dus ik ga een paar belangrijke mensen labelen, ik wil gewoon dat je je eigen onderzoek doet. Geloof me niet op mijn woord, maar er was een reden waarom ik weg moest.

  Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccin

Tagged 


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wees niet dom – Informeer je beslissingenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTirannie komt naar Amerika: gezondheidsautoriteit CDC stelt concentratiekampen voor als Covid bestrijdingsmaatregel
Volgend artikelHIV bevestigd bij gevaccineerden!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ach. Als je een paar jaar in england hebt gewoond dan weet je dat alle gewichten daar anders genoemd worden. Wel ingewikkeld als je gewend bent aan de Europese numeriek. Maar dat geld ook voor temperatuur. En het meten van afstand. Ik vind het nog steeds ingewikkeld.

    • Dat was bekend, dat ze daar andere eenheden hebben.
      De meeste ken ik ook wel, niet meteen omrekenen maar dat kan je opzoeken.
      Maar van stone heb ik echt nog nooit gehoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in