De goed voorbereide mensen zullen de gruwelen overleven die tegen de mensheid worden ontketend. Zelfs als de onoplettende, onvoorbereide massa’s bij miljarden worden uitgeroeid, zullen er ook miljarden zijn die het bloedbad overleven, en die mensen zullen tot de meest veerkrachtige en voorbereide mensen behoren – mensen die zagen wat er kwam, vooruit planden en actie ondernamen om door de chaos te navigeren, schrijft Mike Adams.

Als u deze website al heel lang volgt, kunt u zichzelf als een van de best geïnformeerde mensen op de planeet Aarde beschouwen. U behoort waarschijnlijk ook tot de best voorbereide, want u hebt de kennis, de wijsheid en de moed om te zien wat er komt en de nodige stappen te ondernemen om de ergste gevolgen te beperken.

Heb vertrouwen in uw kennis en geloof in God. U bent hier op dit moment van de menselijke geschiedenis om een zeer belangrijke reden. God wil dat u dit ziet en deel hebt aan de grote kosmische nederlaag van het kwaad. Uw rol is uiterst belangrijk, zowel bij het helpen voorbereiden van anderen op wat er nu aan het ontstaan is, als bij de wederopbouw van de wereld na de komende ineenstorting van het imperium.

Besef hoe goed u er op dit moment voor staat wat betreft kennis en voorbereidingsactie

Terwijl de ongeïnformeerde, weinig geïnformeerde massa’s experimentele vaccins namen die tientallen miljoenen zullen doden, leerde u hoe u voedsel moest verbouwen en begon u extra voedselvoorraden aan te leggen om de kunstmatig veroorzaakte massale verhongering die nu uitgerold wordt te vermijden.

Terwijl de massa’s hun fiatvaluta “spaargeld” in banken, obligaties en te dure aandelen bewaarden, zocht u naar alternatieve systemen van vermogensbehoud, zoals het bezitten van harde activa zoals goud, zilver, land, voertuigen, noodvoorraden en onroerend goed.

  Nieuw-Zeeland premier Jacinda Ardern voert twee klassen van mensen in - gevaccineerden en ongevaccineerden

Terwijl de ignorante massa zich vastklampte aan de desinformatie propagandamedia zoals CNN, NPR, WashPost en NYT, zocht u doelbewust naar waarheidsgetrouwe, eerlijke, onafhankelijke informatie uit de vrije media. Als gevolg daarvan bent u goed geïnformeerd en goed voorbereid om te begrijpen en te navigeren wat er werkelijk in de wereld gebeurt.

Terwijl de massa in verwarring en paniek is terwijl schaarste en inflatie verergeren, hebt u dit verwacht, dus u raakt niet in paniek. In plaats daarvan doet u gewoon een beroep op de paraatheidsacties die u ver van tevoren op de huidige gebeurtenissen hebt voorbereid.

Daarom zullen mensen zoals u en ik overleven wat komen gaat, terwijl de onvoorbereide, ongeïnformeerde, onwetende massa’s grotendeels uitgeroeid zullen worden in de wereldwijde ontvolkingszuivering van 2022 – 2030.

In de podcast van vandaag, hieronder, geef ik u een “Preparedness Self-Audit” checklist om u te helpen uw paraatheid en wijsheid in paraatheidsplanning te bevestigen. Deze checklist zal u vertrouwen geven en u waarschijnlijk helpen om op uzelf te leren vertrouwen in het weten wat u nu moet doen, want u loopt in dit alles ver op de zaken vooruit. U behoort tot de top 1% van de best geïnformeerden en meest voorbereiden, en uw overleving is zo goed als zeker verzekerd, zolang u uw eigen plan volgt en uw waakzaamheid niet laat verslappen.

In de Situation Update podcast van vandaag geef ik u alle details hierover en nog veel meer, waaronder nieuwsberichtgeving over de aankondiging dat hematologen klaar staan om Amerikanen te behandelen voor stralingsvergiftiging na een kernoorlog, in 74 centra in heel Amerika. Bovendien onthul ik de naam van het schilderspigmentpoeder dat door de FDA erkend is als behandeling om radioactieve cesium-137 isotopen uit het menselijk lichaam te verwijderen.

  Ik zegevierde over de Covid en de Covidisten ... en herwon mijn waardigheid!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven … het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIEVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel20 bizarre doodsoorzaken die de media wijten aan het sudden adult death syndrome
Volgend artikelIk heb niets te verbergen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ik wist het al voor ik het las. Dit moet freemason m. adams zijn. En ja hoor, daar is tie weer met zijn angstporno. Oeps dat is een vriendje van fn.
  Dit bericht vernietigt zichzelf na …

 2. De realiteit is:
  Lees openbaringen en Daniele 7 en 9. Lees de bijbel, daar staat letterlijk wat er al gebeurd is en wat er gaat gebeuren. deze gruwel is nog zacht omschreven. het wordt het tijd dat met gaat lezen , de hele wereld. Jezus is de enige uitkomst om de 7 jaar verdrukking te voorkomen en geloof in de rapture. wanneer de antichrist komt is het voorbij. de hele wereld is in verval en corrupt. Je enige redding is niet jezelf maar Jezus.

  • Wat staat er nou precies…. ik lees dingen over dieren die uit de zee oprezen, met hoorns, en vleugels werden uitgerukt (door wie?) en koningen en rivieren van vuur. Wat staat er?

   • zie de bijbel als een legpuzzel.
    ieder stukje (vers, uitspraak, enz.) kan overal thuishoren, maar als je de stukjes die bij elkaar passen aan elkaar legt, ontstaat er, ook als de puzzel nog niet compleet is, een beeld en en krijg je inzicht in wat de afbeelding voorstelt. de grote lijnen zijn dan al zichtbaar. wel moet je dan een betrouwbare vertaling hebben, want veel vertalingen zijn “bewerkt door de daartoe benoemde commissies”, zoals de NBG-bijbel.
    op deze manier leer je begrijpen wat er werkelijk staat.

    • probeer aan een concordantie te komen. een woordenlijst en waar die woorden staan. als je dan alle teksten waar een bepaald woord staat (bv ‘ziel’) verzamelt, leer je wat God daar precies mee bedoelt.

   • It describes either a nuke or asteroid hitting the ocean. Similarly it describes in simple words that artificial intelligence with pro-satanic programming will rule the world.

    • niet helemaal.
     met ‘de zee’ wordt de mensen bedoeld. uit die mensenzee rijzen beesten op, (hoorns en vleugels zijn satanische elementen)
     belangrijk is dus ook dat je de symboliek van de bijbel leert begrijpen.
     al die dingen worden verklaard door andere schriftplaatsen. dat zie je aan uitdrukkingen als: zoals in de dagen voor de vloed, zal… enz.

 3. Ach de meeste mensen die hier de ogen gesloten hebben en hersendood zijn zullen zeggen, go ze hadden toch gelijk ik zeg sterf in vrede en neem vooral de dubbele Booster 🤢

  • mee eens. dat is ook mijn probleem. en we hebben daar geen tijd voor. ben nu al enkele uren per dag bezig om de actualiteit te volgen. en dan heb ik het over achtergronden enzo nog helemaal niet gehad.

 4. Jullie kunnen hierom lachen, maar de realiteit is toch dat we zeker op een gigantische ram(p)koers zitten en slechts in enkele landen de onkundige politici inmiddels vervangen worden (Groot Brittanie, Italie en wellicht Frankrijk binnenkort). Feiten:
  – Feit 1: de door deze en andere alternatieve websites voorspelde inflatie is gekomen. Het is nog geen hyperinflatie, maar dat deze transitory zou zijn, zoals Powel, Yellen en Biden en DNB beweerden is onjuist gebleken. Nu dat renteverhogingen ook wel een feit beginnen te worden en in meerdere landen al doorgevoerd zijn zal een flinke economische recessie er ook aankomen. Bij mijn bedrijf (actief in de bouw) zien we al de orders flink teruglopen.
  – Feit 2: De derde wereldoorlog is een feit. Met extra onnodige provocaties over een transit route die al twintig jaar in gebruik is door bijvoorbeeld Litouwen richting Rusland lopen de risico’s daarop alleen maar toe. Wie had in januari van dit jaar gedacht dat Poetin Oekraine zou binnenvallen? Een atoomoorlog is net zo onwaarschijnlijk als de inval in februari (dachten we toen). In elk geval woedt er een fikse oorlog tussen NAVO kandidaat Oekraine en Rusland en hebben de hoge heren gezegd dat ze doorvechten met de NAVO totdat al het verloren gebied teruggewonnen is.. dat wordt dan een flinke portie Urban warfare waar Oekraine de manschappen niet meer voor heeft. NAVO boots on the ground lijkt mij persoonlijk een kwestie van tijd. Vanuit de NOS worden bepaalde aannames, zoals “Als we Poetin niet stoppen, dan valt hij ook Nederland aan” verder niet kritisch besproken, kennelijk is oorlog de enige optie omdat de sancties niet werken (hoewel ze dat laatste ook niet openlijk zeggen).
  De feitelijk uitgevoerde onteigening van Russische tegoeden bij Westerse banken zal op de langere termijn het effect hebben dat meer niet Westerse landen op zoek gaan naar een alternatief monetair systeem, omdat je geld bij de Yanks en IMF niet veilig is. Argentinië en Saudi Arabië schijnen nu ook lid van de BRICS te willen worden.
  Euro crasht momenteel t.o.v. de dollar en donderdag komen er waarschijnlijk renteverhogingen
  – Feit 3: De onteigening van de boeren, waar zelfs volgens mij de VVD achterban niet achter staat. Ondanks vele protesten gaat dit actiepunt vanuit de WEF agenda vrolijk door… Hoe democratisch Nederland nog is onder Rutte en Van der Wal mag u zelf invullen. Hoogtepunt is het geregiseerde persconferentie momentje met de boeren… need we say more..?
  – Feit 4: Covid en andere ziekten lopen nu al op… dat is eerder dan verwacht. Wat zal dit gaan betekenen voor het komende najaar?
  – Feit 5: Poetin heeft nu inderdaad de gaskraan dichtgedraaid en sommige pijpleidingen gaan helemaal niet meer open. Volgens mij loopt er nu alleen nog gas via Turkstream.
  – Feit 6: Mede door onverwachte explosies bij LNG fabrieken in Oklahoma en Texas is het uiterst onzeker of de VS in staat zullen zijn om Europa deze winter van voldoende gas te kunnen voorzien. Bovendien is het binnenkort orkaanseizoen in de golf van Mexico…

  anyway.. ik kan met nog meer feiten komen, maar wat doet u ter voorbereiding op:
  – uw energiezekerheid?
  – aflossing van eventuele schulden met een variabele rente? (Credit cards)
  – complete vraaguitval in uw onderneming als gevolg van economische recessie of leveringsproblemen (feit 7)?
  – voedseltekorten als gevolg van slechte oogsten (Lake Mead is droog in Californië) en de oorlog in Oekraine?

 5. Mooie opgemerkt, geld omzetten in onroerendgoed.
  Zelfs daarmee kom je er niet.
  Ze nemen het af door onteigeningen.
  Of enorm hoge belatingen.
  En wat al niet meer.

  Zelfs goud e.d. zijn niet veilig.

  Goed voorbereid met een super provisiekast kelder of kamer, wat heb je daaraan als je met verplaatsing bevolking te maken krijgt?

  Niemand is ooit goed genoeg voorbereid.

  Intussen is het mooi dat we door dit artikel een hart onder de riem gestoken krijgen.

  Maar ik geloof NIETS meer.
  Ik lees veel.
  En weet dat het bewustzijn v.d. mens, zeer zeker niet uit alle goeds bestaat.

  We zijn een verradelijk ras, uit op het beste voor onszelf, daarbij nietsontziend voor onze medemens.
  We weten het echter altijd mooi over te laten komen.

  En we zijn zó meelevend, dat we gespeend met hoogmoed velen als onze minderen zien.

  We zijn eerlijk zolang het ons goed uitkomt.
  Doen goed als we er zelf niet onder lijden.

  Pochen over onze geweldig goede daden.
  Lachen in ons vuistje als iemand die we hoogmoedig vinden valt.

  Ja we zijn super geweldig,

  Toch houd ik van de mensen.
  Zelfs met wat ik hierboven schrijf.

  Ze maken het leven in ieder geval niet saai, maar interressant.

  Maar gaan wij goedvoorbereiden, straks “delen” met de niet zo wakkeren?

  Blijft onze steun aan hen niet alleen bij goede raad en praten ?

  Zullen we mededogen kennen en geven?

  Als wat in het artikel staat uitkomt, zullen we ondanks alle voorbereidingen in de dark ages, zoals mad max belanden.

  Niemand kunnen vertrouwen, totaal alleen
  Op jezelf aangewezen, altijd waakzaam en zelfreddend moeten zijn.

  Is dat het leven, dat je wilt, alles om het vege lijf te redden.

  En onze geliefden, hoe zal dat zich ontwikkelen?

  Als de nood aan de vrouw/man komt, kunnen we nog weleens enorm van onszelf schrikken.

  Wsnt al denken we dat we geen instinct hebben zoals dieren, dat hebben we wel.

  Juist dat instinct kan de slechtste raadgever ooit zijn.
  Het laat je handelen op manieren die je niet van jezelf verwacht.

  De psy-ops zoals sommigen het noemen, die over ons uitstort, heeft daar wellicht wel rekening meegehouden.

  Ook al zijn velen onvoorspelbaar in hun akties en reacties, kunnen we vanalles van elkaar verwachten.

  Bedankt voor dit mooie stuk schrijven, het zet mij aan het denken .

  Zolang het mogelijk is zal ik en mijn familie, vrienden en bekenden er nog goed van leven.

  Zwartgalligheid helpt niet.
  Dus schrijf ik dat hier.

  Succes met de voorbereidingen op het distopische n.o.w.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in