© Felton Davis / Flickr (CC BY 2.0)

De ongewenste bijwerkingen, dat wil zeggen de ziekten en sterfgevallen die verband houden met de COVID-19-vaccins, komen in groten getale aan het licht voordat het medische establishment van Big Pharma iedereen kan vaccineren. Het gevolg is dat het medisch establishment en de volgzame mainstream media de angst aanwakkeren en hun agenda versneld doordrukken voordat de nefaste gevolgen van het vaccin aan de onderdrukking ontsnappen, schrijft Paul Craig Roberts.

Gisteren kondigde het Pentagon aan dat COVID-19-vaccinatie verplicht is voor alle militairen in actieve dienst.

De Witte Huis Idioot zegt dat hij het er volledig mee eens is: “Door gevaccineerd te worden kunnen onze militairen gezond blijven, hun gezinnen beter beschermen en ervoor zorgen dat onze strijdmacht klaar is om overal ter wereld te opereren.” Aangezien het vaccin het giftigst blijkt voor jongeren, zullen we een strijdmacht hebben van zieke en stervende soldaten die nergens kunnen opereren.

Biden’s verklaring en het beleid van het Pentagon slaan nergens op. Uit de hele wereld komen bewijzen binnen dat de zogenaamde “Deltavariant” het meest voorkomt onder de volledig gevaccineerden. Volksgezondheidsinstanties zeggen dat de volledig gevaccineerden zich moeten beschermen door mondkapjes te dragen! Wat is dan nog het nut van verplichte vaccinatie van de strijdkrachten en alle anderen, aangezien het vaccin niet beschermt, maar wel sterfgevallen en ernstige bijwerkingen veroorzaakt! Hoe is het mogelijk dat de Amerikaanse “supermacht” een president en een minister van Defensie heeft die te dom zijn om twee en twee bij elkaar op te tellen?

Overal roepen door vaccinatie geïndoctrineerde medici en politici op tot de terugkeer van het dragen van mondkapjes, of je nu gevaccineerd bent of niet. NBC News, net als de rest van de presstituees, jaagt de angst aan. Susan Hassig van de Tulane University’s School of Public Health zegt: “Ik denk dat het van cruciaal belang is om binnenshuis mondkapjes op te doen, waar je ook woont.” De Democratische gouverneur van Louisiana kondigde een verplicht binnenshuis maskeren aan tot ten minste 1 september voor iedereen van 5 jaar en ouder die plaatsen als scholen, bedrijven en kerken betreedt, ongeacht hun vaccinatiestatus.

  HIV bevestigd bij gevaccineerden!

Angst! Angst! Angst! De ziekenhuizen zouden vol zitten met gevaccineerde Deltavarianten, en we worden aangespoord ons te laten vaccineren om veilig te zijn!

Zoals vele deskundigen al hebben aangegeven, bestaat er geen Deltavariant. De zogenaamde “doorbraak” gevallen zijn ziektes die veroorzaakt zijn door het vaccin zelf.

Meer angst! Meer angst! “Terwijl de superoverdraagbare Deltavariant door de VS trekt, ontwikkelen zich meer gemuteerde versies.” Naast Delta hebben we nu ook AY.1 of “Deltaplus.” Health.com zet de propaganda uiteen.

Let op. Binnenkort zullen AY.2, AY.3, AY.4 worden aangekondigd. Meer vaccins, meer boostershots. Terwijl het aantal doden en gewonden door vaccins toeneemt, zullen meer verzonnen “varianten” de schuld krijgen. Met dit spelplan in werking kunt u zien waarom de prijzen van vaccinaandelen omhoog zijn geschoten. De aandelenkoersen weerspiegelen de verwachte winsten van eindeloze vaccinaties.

Zoals we leren, zijn er meer agenda’s verbonden aan Covid dan winst. De institutionalisering van tirannie is een andere agenda. De CDC heeft een plan bedacht om mensen met een “hoog risico” te beschermen door ze te verplaatsen naar “groene zone” kampen waar “ze minimaal contact met familieleden zouden hebben”. Wie is aangewezen als “hoog risico”? De eerste mensen voor het interneringskampplan zijn de ouderen met co-morbiditeiten. Maar de vaccinatiepropaganda definieert “personen met een hoog risico” als de ongevaccineerden. De kampen zullen voor de ongevaccineerden zijn. U kunt uit de kampen blijven door u te laten vaccineren. Nee, dit is geen “samenzweringstheorie”. Hier is het CDC document op de eigen website van de CDC.

Waarom de wanhopige drang naar universele vaccinatie terwijl het bewijs duidelijk is, en de CDC zelfs toegeeft, dat vaccinatie geen bescherming biedt tegen de Deltavariant, en er meer onbeschermde “varianten” op komst zijn. De wanhoop om iedereen te infecteren met een “vaccin” dat niet beschermt maar wel doodt en gezondheidsschade veroorzaakt, impliceert een duistere agenda. Het bewijs is nu duidelijk dat het “vaccin” de menselijke vruchtbaarheid schaadt. Zie bijvoorbeeld A PATHOLOGIST SUMMARY OF WHAT THESE JABS DO TO THE BRAIN AND OTHER ORGANS (video).

  Amerikaanse burgemeesters steunen $6.2 quadriljoen aan herstelbetalingen, $151 miljoen aan elke Afro-Amerikaan 

De slachtoffers van Covid zijn beperkt tot een klein aantal mensen met co-morbiditeiten en een zwak immuunsysteem die geen behandeling krijgen met bekende geneesmiddelen zoals HCQ en Ivermectine. Deze sterfgevallen waren nodig en gewenst om angst te zaaien die mensen ertoe zou aanzetten een niet goedgekeurde, niet geteste experimentele technologie te aanvaarden die nog nooit eerder was gebruikt en waarvan de gevolgen onbekend waren. We weten nu dat de gevolgen de dood en blijvende schade aan de gezondheid omvatten; toch gaat de haast om te vaccineren door.

Het is duidelijk dat volksgezondheid niet op de agenda staat. Het door Fauci in Wuhan gefinancierde COVID-19 virus heeft tirannie in Amerika gebracht, en het “vaccin” brengt dood en gezondheidsschade aan miljoenen mensen.

Het document heet Interim Operational Considerations for Implementing the Shielding Approach to Prevent COVID-19 Infections in Humanitarian Settings en werd oorspronkelijk gepubliceerd op de officiële website van de CDC op 26 juli 2020.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mainstream studie: COVID Vaccin kan ziekte verergeren; niet op het avondnieuwsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom geloven zovelen de officiële COVID verhalen?
Volgend artikelDr. Samuel White, Britse huisarts spreekt over de COVID fraude (Nederlands vertaald)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Er zijn geruchten dat Trump en Q momenteel (sinds afgelopen weekend), de boel gaan omgooien. Laten we afwachten wat er dan met de CDC gaat komen.

 2. ” Hoe is het mogelijk dat de Amerikaanse “supermacht” een president en een minister van Defensie heeft die te dom zijn om twee en twee bij elkaar op te tellen?” jews

  • Tim, ik zie jij bent niet zo slim.
   Namelijk de president en de minister van defensie van de U.S. zijn HELAAS niet Joods, alleen hun top adviseurs zijn Joods, omdat precies alleen daar de intelligentie zit.
   Zouden de 2 voornoemde wel Joods zijn Tim, dan zou de wereld er HEEL anders en beter uitzien.
   Er zouden veel minder onwetende, debiele en vieze antisemieten rond jakkeren zoal jij Tim.
   Wees beter op de hoogte van de geschiedenis Tim en laat je een paar keer besnijden aan je kleine worteltje,
   door het restant te implanteren in de weinige hersens die je klaarblijkelijk hebt.
   Geen domme dingen meer zeggen Tim !! Het is raadzaam om verder je kop te houden.

   • Wat zijn we weer gezellig vanavond.
    We zitten hier met allemaal tegenstander en weigeraars onder mekaar.
    Dus hou het dan ook een beetje gezellig onder mekaar i.p.v. mekaar uit te schelden.

   • Ik zie niet hoe ik dit moet opvatten als een “intelligente” reactie.

    Over het algemeen is het gebruiken van krenkende woorden en het op de persoon aanvallen, kleineren en commanderen voor mij een duidelijk signaal dat zo iemand niet voor rede vatbaar is.

   • oy gevallt the (((bambegrg((( cries out as he strikes you, sayanim disinfo clown

    bidens kabinet is 73 procent joods op een populatie van 2 procent, trump was iets van zestig procent joods

    alleen slaven van saturn laten zich besnijden (((Bamberg(((

    “Wees beter op de hoogte van de geschiedenis Tim ” whahahahah je bedoelt de propaganda die je op school geleerd hebt?

    vervolgens wil je net zoals de adl censuur plegen, mishpoche

 3. Maakt het voor de Russen en Noord Koreanen alleen maar makkelijker om Amerika binnen te vallen en te winnen. Geen soldaat meer over.

 4. CDC stelt concentratiekampen voor als Covid bestrijdingsmaatregel.
  Terwijl die zelfde CDC erkent na WOB verzoek geen bewijs te hebben van isolatie en bestaan Covid-19 virus .

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/cdc-erkent-na-wob-verzoek-geen-bewijs-te-hebben-van-isolatie-en-bestaan-covid-19-virus/

  De CDC verzint al tientallen jaren de wetenschap achter wereldwijde ‘pandemieën’, en gebruikt de media om massa hysterie te veroorzaken terwijl er geen pandemie bestond.

  Het ‘test/vaccinpaspoort’ niets anders is dan een bewijs van absolute blinde gehoorzaamheid aan een politieke agenda .

  • Precies. Het gaat niet om domme mensen maar kwaadaardige mensen en hebzuchtige mensen en mensen die gechanteerd worden.+ onmensen. Maar geen domme mensen. Ook de vraag waarom doen zij dit. Daar moet men mee ophouden. Dat mag nu toch wel duidelijk zijn. Gewoon de eindjes aan elkaar knopen. Vragen blijven stellen die reeds beantwoord zijn helpt niet.

  • Ja, ik riep vorig jaar maart al dat ze achteraf niet kunnen zeggen “wir haben es nicht gewusst”, want de waarschuwingen zijn luid en duidelijk.

   Iedereen die daar aan mee doet is gewoon fout, willens en wetens. Deze mensen zullen net zo hard moeten boeten.

 5. In Nederland eerst nog tussen stappen: lockdowns voor niet gevaccineerde, met vaccin paspoort alles weer mogen en den natuurlijk nog het verplichten. Dat laatste al dan niet via bedrijven welke werknemers het verplichten…

 6. zoals ik nu de ontwikkeling van de situatie zie en lees over : Frankrijk / Duitsland / Amerika : dit kan maar op een manier aflopen : een bloedbad en het lijkt alsof ze daar op aan sturen..we worden geregeerd door perverse krankzinnigen..zelfs onder Hitler was dit nog niet gebeurd..dit is puur ranzig links zionistisch communistisch bolsjewisme en als je de echte ongecensureerde geschiedenis van Rusland kent dan weet je ook dat dit soort mensen met het grootste gemak 27 miljoen of meer van hun eigen mensen de dood in jagen zonder met hun ogen te knipperen..je hebt dit begin al in het klein kunnen zien indertijd met : cp86 en de lpf : door de aivd totaal getorpedeerd en kapot gemaakt met als hoogtepunt de moord op pim..de mensen die dit op gang brachten zitten nu in de partij top van groen links en de sp..hoezo we leven in een democratie..een grote leugen van begin tot eind..als ik Jesse klaver zie praten : de waanzin straalt uit zijn ogen..hugo de jonge staat daar te prediken met een doorgesnoven kop op een niveau waar Joseph goebels bij verbleekt..en als reactie op Tim pietersen zijn laatst woord : jews : idd want waar mag niks maar dan ook niks over gezegd worden in welke vorm / richting dan ook : idd jews, want dat is meteen antisemitisme : makkelijk zo’n totale vrijwaring, want als je kijkt naar al die machtigen / mega rijken op deze aardbol : zijn allemaal joden..en hun handen ( en daar kom ik weer terug op de ongecensureerde geschiedenis van Rusland) druipen van het bloed..uitbreken van de 1e en 2e wereldoorlog komt door dit soort mensen..en dit is geen nazi propaganda..zoek op internet : Europe the last battle : je ogen gaan groot worden : geloof mij..en zou dit misschien ook de reden zijn dat, dat volk al sinds de oudste overleveringen die geschreven zijn als de schuldigen worden aangewezen : het zou me niet verbazen..ook in de tijd dat blanke christelijke slaven in Algiers werden verhandeld werd daar gezegd : hoop dat je een moslim als meester krijgt ipv een jood want die staan er om bekend dat zij vele malen wreder zijn tegen hun blanke slaven dan de moslims..en als ons dit ook staat te wachten : God sta ons bij, want die hebben we dan echt nodig

  • Of lees de protocollen van de wijzen van Sion. Alles wat gebeurd is. Nu gebeurd en de 2030 eindoelen staan daarin beschreven. Ook hoe daar te komen. Het gehele demonische plan en uiteraard de veroorzaker. Lees het en alles is duidelijk. Alles. Dit gaat niet goed aflopen wie daar anders over denkt doet aan magisch denken.

  • Zionistisch Israël zal groter worden. Israël kan alleen maar groter worden door de rest kleiner te maken. Alle bedrijven die er toe doen zijn al van hun. Dus wij consumeren en zij harken het geld naar binnen. Los van het feit dat bedrijven als Coca Cola , elseve etc met miljarden tegelijk doneren aan de apartheidsstaat.

   Jaren geleden las ik al dat Israël in staat is om op basis van DNA verschillen tussen hun ras en de rest van de mensheid een virus teontwikkeld die verschillende rassen kan doden.

   En zie nu hier, Israël loopt zogenaamd voorop. Israël kampioen dit kampioen dat.

   Big farma , big Tech en WEF zijn allemaal zionisten.

   Amerika was zogenaamd een superpower, maar Amerikanen zijn daar te dom voor. Israel is de baas over het pentagon en het buitenland beleid. Nu zal Amerika vallen en schuift Israel naar voren als de nieuwe superpower.

  • inderdaad het zijn de extreme zionisten, die hier achter zitten. In de Babilonische Talmoet staat datzij de uitverkorenen zijn die de wereld zullen beheersen! Ook hebben zij Palestina bezet en de echte orginele semieten,Arabieren, Palestijnen en gematigde joden, dier al sids mensenheugnis daar woonden, zijn ook het slachtoffer van deze kwaadaardige zionistische Khazarse maffi,eigenlijk nepjoden!

 7. dit wou ik ook nog even kwijt : mooi stuk op de site van : Martin vrijland over het gekonkel in de journalistiek..de paniekzaaierij / de opzet / de leugens en manipulatie van het volk op hoog niveau..zeer het lezen waard..wens u alle een goede nachtrust

 8. Obama: “Change is coming to America”.
  Trump: “Quiet before the storm, quiet before the storm”.
  Als het daar stormt dan waait het hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in