Scanning electron micrograph of HIV-1 budding (in green) from cultured lymphocyte. This image has been colored to highlight important features; see PHIL 1197 for original black and white view of this image. Multiple round bumps on cell surface represent sites of assembly and budding of virions. © C. Goldsmith / Wikimedia (Public Domain)

Iedereen kreeg te horen dat je je moest laten vaccineren, dat het vaccin je zou beschermen tegen varianten of dat het zou leiden tot een verminderde progressie van de ziekte als je besmet zou raken. Niets van dit alles was waar! Sinds de nieuwe Deltavariant is opgedoken, zijn er meer gevallen van SARS-CoV-2-infectie geweest bij gevaccineerde mensen dan bij ongevaccineerde mensen, schrijft Civilianintelligencenetwork.ca.

Uit een nieuwe studie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention blijkt dat driekwart van de personen die met COVID-19 besmet raakten tijdens een openbaar evenement in een district in Massachusetts volledig was gevaccineerd.

Wat ze echter niet bekendmaakten was dat binnen dat cohort, “een voorlopige analyse die cluster-geassocieerde COVID-19 gevallen matchte met de HIV-geval-surveillancegegevens van de staat, 6% gevallen met geverifieerde HIV-infectie identificeerde.”

https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm

Waarom is dit belangrijk? In de Verenigde Staten treft HIV-infectie slechts 0,36% van de bevolking. Waarom is er dan een percentage van 6% HIV-positiviteit in dit cohort? Een percentage dat 17 keer hoger ligt dan het nationale gemiddelde? Aangezien het 3-6 maanden kan duren om de HIV-status vast te stellen, vermoeden wij dat dit percentage in de komende maanden zal stijgen bij gevaccineerde personen.

https://www.ctvnews.ca/health/coronavirus/majority-of-covid-19-cases-at-large-public-events-were-among-vaccinated-americans-cdc-study-1.5530634

In een Australisch onderzoek naar het coronavirusvaccin werd het virus stopgezet nadat deelnemers aan het onderzoek positief op HIV waren getest. De ontvangers van het vaccin maakten HIV-antilichamen aan. De coördinatoren van de studie waren gedwongen de studie stop te zetten, maar beweerden dat het allemaal valse positieven voor HIV waren. Hoe was dit zelfs maar mogelijk? Feit: er waren HIV Antilichamen aanwezig. Ofwel was het individu geïnfecteerd met het HIV-virus ofwel was het geïnjecteerd met materiaal dat HIV-genen bevatte die hetzelfde effect hadden als het HIV-virus, waardoor een immuunrespons ontstond die de HIV-antilichamen produceerde!

Zoals William Ray van Storm Haven Media uitlegt: “Terwijl het Australische vaccin dat exacte kopieën van de HIV-code bevatte in zijn voorgefabriceerde Covid19 “Spikes”, zullen de mRNA-vaccins die door Pfizer en anderen worden geproduceerd, in feite de spiercellen van je eigen lichaam instrueren om deze HIV-1-code te produceren” en wijst op “Gain-of-Function”-experimenten als bewijs van de oorsprong van het SARS-CoV-2-virus.

  "Tot 85% van de COVID-19 sterfgevallen had voorkomen kunnen worden"

Aussie Vaccine fail points strongly to Lab Origin

In een eerder artikel toonden we aan dat het SARS-CoV-2 virus door middel van “Gain-of-Function” experimenten werd gemanipuleerd om virale componenten te bevatten van het SARS-CoV-1 virus, het MERS virus dat zowel in de lucht wordt overgedragen als zeer besmettelijk is, en het HIV-1 virus dat auto-immuunziekten veroorzaakt, gemakkelijk kan muteren in varianten, en het enige virus is waarvan bekend is dat het wordt geactiveerd door elektromagnetische frequenties zoals 5G:

SARS-1 + MERS(Airborne) + HIV(Autoimmuun & 5G) = SARS-2

Als het SARS-CoV-2-virus inderdaad een combinatie is van SARS + MERS + HIV, is er reden tot bezorgdheid omdat het genetisch materiaal van deze virussen hun virale functies aan het SARS-CoV-2-virus zelf zullen bijdragen. Ook het virale mRNA-vaccin kan deze componenten bevatten, met HIV-infectie tot gevolg!

Gain-of-Function Experiments #2: The SARS-CoV-2/HIV-1 Story

Het verhaal dat zich ontvouwt is dat gevaccineerde personen verantwoordelijk zijn voor nieuwe en opkomende varianten omdat nieuwe varianten van COVID-19 zich muteren om de antilichamen, gecreëerd door de wereldwijde vaccinatiedrang, te omzeilen; een theorie verklaard door de Franse Viroloog en NWO “Controlled Opposition” Dr. Luc Montagnier, “the variants are the product of and result of the vaccination.” Hij beweert ook dat de sterftecurven de vaccinatiecurven volgen wanneer hij naar nationale gegevens kijkt, en zegt: “Ik zal jullie laten zien dat [doorbraakgevallen] de varianten creëren die resistent zijn tegen het vaccin.” Hij zegt dat de antilichamen die door het virus worden aangemaakt de varianten in staat stellen sterker te worden en noemt het proces van Antibody-dependent Enhancement (ADE).

Hoewel ADE mogelijk is binnen een paar weken na vaccinatie, verklaart dit niet waarom er meer SARS-CoV-2-infecties zijn onder gevaccineerden dan onder ongevaccineerden, noch verklaart dit waarom de HIV-status 17 keer hoger is dan het nationale gemiddelde bij gevaccineerde personen. Waarom propageren ze dit verhaal? Wij denken dat ze dit zeggen zodat degenen die het vaccin hebben gekregen de ongevaccineerden de schuld zullen geven van de Deltavariant infecties. In plaats daarvan zijn het de gevaccineerden zelf die de varianten produceren en als dit vaccin HIV-achtig blijkt te zijn, zullen de varianten blijven ontstaan; deze pandemie zal nooit ophouden! In plaats daarvan zal het de NWO de tijd geven die nodig is om hun politiestaat te implementeren voordat het publiek zich realiseert dat ze zijn misleid en geïnjecteerd met een biowapen.

  Britse vaccinatiecommissie raadt mensen onder de veertig het AstraZeneca 'vaccin' af

https://www.reuters.com/article/factcheck-vaccine-variants-idUSL2N2NL1M2

De realiteit is dat de gevaccineerden de varianten zelf produceren. Zie je… het HIV-virus heeft de capaciteit om nieuwe HIV-varianten te produceren terwijl het zich voortplant in het lichaam, omdat zijn virale genoom ingebed is in het menselijke DNA-genoom. Hetzelfde geldt voor het SARS-CoV-2 virus. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom de wetenschap nog geen geneesmiddel voor HIV heeft gevonden; het blijft muteren. Aangezien er HIV-inserts in het SARS-CoV-2-virus zitten, kan ook dit virus in het lichaam muteren! Bovendien heeft het vaccin zelf het menselijk lichaam van gevaccineerde mensen overgenomen; in elke cel bevindt zich viraal RNA dat in staat is om soortgelijke “spike-eiwitten” te produceren als het eigenlijke virus. Wanneer dit gebeurt lijkt elke cel in het lichaam op het COVID-19 virus! Het virale mRNA-vaccin heeft het lichaam veranderd in een virusachtige productiemachine!

Maar zijn gevaccineerde mensen besmettelijk? In theorie zou het virale mRNA-vaccin alleen moeten zijn opgenomen door cellen van het immuunsysteem. Wetenschappers tonen nu aan dat er viraal RNA aanwezig is in elke cel van het lichaam in elk orgaansysteem! De regering, de CDC, de farmaceutische industrie en de medische autoriteiten verzekerden het publiek allemaal dat het viraal RNA snel na de injectie zou worden afgebroken en NIET zou integreren met het menselijk DNA. Ze logen allemaal! Dit betekent dat als een gevaccineerd persoon geïnfecteerd raakt, omdat al zijn lichaamscellen zijn klaargestoomd om “spike-eiwitten” te produceren, zijn cellen zullen lijken op een HIV-achtig virus. Sommige menselijke cellen die in lichaamsvloeistoffen, bloed, neus-keelholtegebied en voortplantingsorganen worden aangetroffen, kunnen worden uitgestoten en deze cellen zullen DEZELFDE eigenschappen van een HIV-virus hebben. Ja… de gevaccineerden zijn besmettelijk! Bovendien kunnen besmette cellen van de neus-keelholte in druppeltjes vrijkomen, zodat overdracht via de lucht mogelijk is.

  Toxische Epidermale Necrolyse: 49-jarige vrouw uit New York krijgt één week na Pfizer mRNA-injectie levensbedreigende huidrotstoornis 

Deze video bevestigt dat de gevaccineerden vergelijkbare virusniveaus of virusladingen laten zien als de ongevaccineerden. Wat betekent dit? Men zou verwachten dat de viruslast bij de gevaccineerden lager zou zijn, maar in plaats daarvan is de viruslast gelijk. De vaccins werken niet tegen de Deltavariant zoals de farmaceutische industrie en de overheid beweerden.

NBC heeft echter uit eigen bron bevestigd dat de viruslast hoger was bij gevaccineerden dan bij ongevaccineerden. Dit bevestigt dat de gevaccineerden superverspreiders zijn! De varianten komen van hen!

Hoe komt dit? De gevaccineerden zijn pathogeen voorbereid en wanneer hun immuunsysteem wordt geactiveerd, beginnen ze “spike-eiwitten” te produceren op al hun celmembranen, waardoor hun cellen veranderen in virusachtige ziekteverwekkers die lijken op een SARS-CoV-2-virus. De varianten zelf komen van hen! En ja… net zoals HIV muteert en in de loop van de tijd nieuwe HIV-varianten produceert, zullen er in de loop van de tijd ook “nieuwe SARS-CoV-2-varianten” ontstaan. Deze pandemie zal nooit eindigen totdat de NWO de door hen gewenste “kill rate” bereikt! En ja… al degenen die het vaccin hebben gekregen zijn nu HIV-positief en zullen meer-dan-waarschijnlijk in de komende maanden positief testen op HIV. Hoeveel leugens zullen de “sheeple” nog accepteren voordat we ons realiseren dat ze opzettelijk het publiek injecteren met een biowapen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het WEF onthult een andere toekomstige vorm van monitoring – sensoren in het lichaamVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Samuel White, Britse huisarts spreekt over de COVID fraude (Nederlands vertaald)
Volgend artikelShedding – Volksgezondheidsfunctionarissen weten: onlangs gevaccineerde mensen verspreiden de ziekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. Al zou het HIV niet expres in het vaccin zitten verbaasd het me niets. Want het breekt zowiezo je natuurlijke immuunsysteem af. En dat is wat HIV is. Het is gruwelijk wat er in naam van zgn gezondheid wordt gedaan met de mensheid. Hier is niets menselijks meer aan. En ja. Ik ben ook bang geweest om m’n mening te uiten. Maar het wordt tijd om ook dat te doorbreken

 2. Er zit wel de meest mogelijke tyfus zooi in wat ze maar bedenken in die gif prik.
  Nou kunnen ze er weer HIV van krijgen. Natuurlijk is dit expres toegevoegd.
  Ik denk dat we nou toch echt bang moeten gaan worden voor al die gif klanten.
  Want ik zou niet weten of mijn immuun systeem hier ook mee om kan gaan.
  Als het ene gif niet goed werkt dan hebben ze er ook maar wat anders in gestopt, voor de zekerheid.
  Maar sterven zal er aan vroeg of laat. Daar hebben ze wel voor gezorgd.

 3. Vitamine C, in voldoende en konstante mate (!) is een zeer goede viruskiller.
  Lees bijv. Linus Pauling en/of Cathcart’s boeken hierover en je weet het.
  Ascorbate; the science of vitamin C

 4. Dat wordt dan elke dag voor de rest van mijn leven dennennaalden thee drinken om mezelf te beschermen tegen de gevaccineerden die binnenkort allen HIV besmet zijn en dit via de lucht kunnen overdragen?

  • Daar ben ik ook bang voor. Het duurt 6 maanden eer hiv zich openbaart, of begint te openbaren , kan ook langer zijn. Als je dan rekent dat men in februari is gaan enten dan zouden we nu in augustus de eerste casus kunnen gaan zien. Bij oude mensen en zorgpersoneel. En in september zouden dat er steeds meer moeten zijn. Het zal misschien wel niet direct een hiv ziekte zijn waarin men mager word onder de blauwe plekken staat enzo…..maar ik vrees ook dat als we de winter ingaan en de griep weer gaat waren al die gevaccineerde zwakker gaan worden zeker die met 2 en 3 gifentingen. Ik denk dat het volgend jaar voorjaar word eer we de eerste echte grote tekenen gaan zien van massale hiv uitbraak. Ze moesten al die mensen die deze dodelijke injecties uitdelen op het shavot zetten en iedereen die bewust aan deze hoax aan deelneemt. Straks als alles achter de rug is, wat nog jaren kan duren, want winnen zullen wij, dan is het de ene rechtszaak na de andere om betrokken mensen te straffen. Terwijl er tienduizenden rechtszaken zullen plaatsvinden over gedupeerde van deze scam. Dus is het beter mijne inziens om al deze betrokken hoax mensen 3xin te enten met moderna an atrazenica en het zijn beloop te laten gaan. Want rechtszaken zijn te goed voor dit soort ziekelijk uitschot. Ik voorspel dat HiV in 2022 de meest dodelijke overdraagbare ziekte word, verspreid via prionen airosollen in de lucht en dat wij niet ingeente in angst 10maskers over onze smoel dragen en een afgesloten bril om ons te beschermen tegen deze dodelijke hiv variant. Het is zoals het er staat, een muterende ziekte, KILL BILL is mijn motto hij is het 666 monster en de wortel van al dit kwaad. Ik bejubel de dag dat hij omvervalt, want oud worden is voor hem niet weggelegd. Zijn arrogantie zal uiteindelijk tegen hem werken. Wat mij betreft ook 3x de inenting gedwongen geven. Oog om oog tand om tand. En intussen ons preppen tegen de hongersnood in 24 -25 , want met al die zieke en kill bill die land blijft opkopen van al dat vaccin geld en er niets op verbouwd creeert een tekort aan voedsel. Maar aan de andere kant hij is een eugenitic en zal er stiekum op hopen dat mensen met de bosjes neervallen. Intussen scheid hij zogenaamd van zijn vrouw om zijn assets veilig te stellen als heel de economie klapt en de pleuris wereldwijd uitbreekt.

   Ik denk dat ze zo arrogant zijn dat hun kaarten overspeeld worden door het lot, ze pushen naar die global warming als volgende om mensen bang te maken en heel die kutcovid raakt straks op de achtergrond als massaal hiv word uitgebroken en mensen te ziek zijn om te werken……dat denk ik dat er gaat gebeuren en dan worden mensen wakker, als het leed al geschied is…..en al die onschuldige kinderen …..wegteren door onze schuld omdat wij te laf zijn om met blote vuisten de schuldigen te lijf te gaan, zodat dit ophoud……dus is het netzo goed onze straf dat volgend jaar hiv zijn intreden doet…

  • Gif is ontstaan in een lab in de jaren eind 50, doe je onderzoek zelf. Genoeg informatie over te vinden. Er heeft iemand zelfs een nobel prijs gewonnen aangaande dit onderwerp en zijn naam staat beschreven in dit artikel, wake up dude?

   • Over de aidsuitbraak, begin jaren 80. Er schijnen uitgelekte doc. te zijn dat op een BB meeting besproken wordt hoe een uitbraak te coördineren: Homofielen in San Fransico konden zich vrijwillig aanmelden voor medische check’s. Diegenen zouden ook geinjecteerd zijn met het HIV. Onwetend is via sex. contact het aids wereldwijd verspreid. Wat ik weet is dat toen het aids virus alleen bij apen voorkwam. Mooie opruiming onder de homofiele mens? En dan nu 40 jaar later, een virus afkomstig van weer een dier HIV veroorzakend bij gevaccineerden? Die dennennaalden thee, hopelijk biedt dit echt bescherming. Besmetting via de lucht? Dan loopt Kill Bill met z’n elitaire kornuiten toch ook kans op besmetting met deze nieuwe HIV.

    • Ook hetero’s konden het toen verspreiden dacht ik.
     Dat was allemaal erg wazig, de angst heersten wel toen.
     Dat was een hele vervelende tijd als je net op een leeftijd was dat je een beetje op verkenning ging wat er allemaal rond liep.

     • Ja klopt, de homofiel kon de hetro besmetten en die op zijn beurt weer een andere homo of hetro. Maar iemand verder iets gehoord over over deze ‘consperency’ wbd aids ellende uit de jaren 80? Ga weer ff potje dennennaalden thee zetten.

      • Uiteindelijk heb ik het nooit gehoord dat iemand er mee besmet was uit mijn kennissen en vriendenkring uit die tijd.
       Maar niemand wist wat er nou precies aan de gang was, dus iedereen keek wel uit om besmet te raken met wat dan ook.

   • Gif bestond al voor of in de eerste wereldoorlog, 1914-1918 daar liepen de soldaten ook al met gasmaskers op gif bestond ook al in de indianenperiode dat ze via planten wonnen om in hun pijlen te brengen en ik denk zelfs in de oertijd er giftige planten bestonden maar jah… als je uitsterft kun je het niet na vertellen ? ?

  • HIV komt voor bij de apen. Doordat mensen apenvlees eten, vermoeden ze dat het op deze manier o.a. overgedragen is. Ook is men besmet geraakt in laboratoria doordat men de apen als proefdieren gebruikte. Er was 1 geval bekend waarbij een aap dat in paniek was geraakt, in het oog vd onderzoeker had geurineerd
   waardoor deze met HIV besmet is geraakt en hieraan is overleden.

   • Klopt, HIV komt voor bij apen en door op apen-nieren vaccins te kweken injecteer je het in de mens. K ben benieuwd wat de embryo-cellen in de C-vaccins ‘mee over brengen’. Wat als het embryo-cellen zijn met een ‘foutje’? Bijvoorbeeld een foutje op het chromosoom-8, wat we onder andere zien bij downsyndroom of bij leerproblemen. Ik sta nergens meer van te kijken als het gaat om wat Big Pharma ‘brouwt’ zogenaamd ten behoeve van onze gezondheid …..

 5. Toen ik de laatste vaccinatie kreeg hield ik waterpokken aan over?
  Mogelijk zitten er knoeiers aan de knoppen?
  Niks beter dan natuurlijke immuniteit!

 6. Ja maar Sars Cov 2 bestaat helemaal niet en is nooit geïsoleerd dus alle varianten zijn ook onzin en is gewoon Influenza A of b of een luchtwegvirus.

  • Maar het word wel in de vaccins gestopt, dus bestaat het wel. Het is in een petrischaaltje gemaakt corona met hiv met sars, en voila covid 19. Hoe is het verspreid, nietzoals men beweert in wuhan. Maar gewoon zoals de covid zich nu verspreid via gevaccineerde. Weet je nog die italianen die met de bosjes omver vielen in begin 2020 . Die waren in late najaar ingeënt met de nieuwe covid variant. Die hadden praktisch allemaal de nieuwe jab gehad in eind 2019 . Dat waren de eerst mrna varianten met de covid al in en dat is in ieder lang gebeurd ookin Nederland en zij hebben de covid verspreid
   Een in een lab gemaakte cocktail bedoeld om mensen aan te steken en doordat mensen er ziek van worden muteert het. Wuhan had er niets mee te maken. Wuhan is gebruikt als vinger om naar te wijzen zodat de aandacht werd weggeleid van de geïnjecteerde oude mensen die de echte verspreiders waren. Alles is een hoax en zulke lepe mensen die zoiets verzinnen creeren continu divers situaties. Dus als er iets voordoet goed rondkijken naar waar de vinger gaat en wie het slachtoffer is en dan de rollen omdraaien. Dingen anders bekijken. Je hebt met een stel zieke geesten te maken….leer zo denken als hen en dan word het een makkie en transparant.

 7. In mijn ogen zijn het allemaal zieke geesten die dit allemaal veroorzaken in de staatsmedia voorop die werken er het hardst aan mee
  Als de staatsmedia vandaag zeggen we werken niet meer mee met deze waanzin dan is het morgen voorbij

 8. Dat het aantal hiv plus mensen zo hoog was komt naar alle waarschijnlijkheid omdat de samenstelling van de bezoekers van die bijeenkomst niet representatief was. Misschien was het wel een gay feest of iets dergelijks.

 9. Een virus is niet levend. Het is slechts een gegevensdrager dus het kan helemaal niets uit zichzelf. Laat staan zich verspreiden.
  Hier een filmpje van Dr. Robert Willner die bewees dat HIV niet besmettelijk is door zichzelf meerdere malen in te spuiten met bloed van een ‘geinfecteerde’. (Ze hebben hem vermoord natuurlijk…
  https://www.youtube.com/watch?v=2_aL5POeLYo

 10. Grappig, FN was een van de eersten die verschillende documenten van bijv. Pfizer inzichtelijk hielp maken.
  Ik ga het niet nakijken maar, ergens in die documenten stond dus dat je niet mee mocht doen met het injectie experiment wanneer je HIV/aids had, werd ook getest voor aanvang.
  Vervolgens kwam in het vervolgonderzoek nogmaals een HIV test, dan denk je ivm de mogelijkheid van recente besmetting voor aanvang van het injectie exp, dan filter je die mensen er alsnog uit.
  Echter het bleef niet bij een of twee testen.
  Nee, blijkt HIV testen deel uit te maken van het injectie experiment, want..?
  Right.
  ..in de lijn der verwachtingen oid

  • Onder bepaalde voorwaarden mocht je ook met HIV participeren,
   je HIV werd/wordt iig nauwkeurig gevolgd, dag1, maand 1,6,12,24.

   Ik had het me deels herinnerd, non-hiv(placebo) en hiv. hoef je niet zo te verkopen natuurlijk.

 11. T.a.v. HIV: in de MH17 zat een Team artsen die naar het schijnt een grote doorbraak zou gaan bereiken ten aanzien van HIV. Maar natuurlijk uit de lucht geschoten. Zou het eens moeten opzoeken.

 12. Leuk voor een fact check 🙂
  Dus heb ik eens gekeken wat voor evenementen er in die periode hebben plaatsgevonden.
  https://www.capedays.com/cape-cod-events-july.html

  Er was in die periode een event genaamd Family Week.
  Naar eigen zeggen ’s werelds grootste evenement voor LGBT+ families ter wereld.
  (Gesponsord door o.a. LEGO…)

  July 24-31, 2021
  “Family Week is the largest annual gathering of lesbian, gay, bisexual, transgender and queer-identified families in the world.”
  https://www.ptownfamilyweek.com/

  Gezien het feit HIV-positieven een verzwakt afweersysteem hebben is het niet geheel vreemd dat zij ook 6% van de COVID19-positieve populatie uitmaakten.

  Meer over HIV in de VS: https://www.cdc.gov/hiv/statistics/overview/ataglance.html

 13. Het is niet verwonderlijk dat gevaccineerden HIV hebben opgelopen. Tenslotte heeft de Franse Nobelprijswinnaar L. de Montagne daar al op gewezen. Ook niet verwonderlijk dat hij na zijn laatste interview overleed. Hetzelfde gebeurde met Kary Mullis, ook een Nobelprijs winnaar voor het ontwikkelen van het neusstaafje waar in feite DNA werd afgenomen aan de ene kant en grafeenoxide aan de andere kant in het hersenvocht werd ingebracht. Hij “overleed” rond eind 2019 waarna Event 201 werd uitgerold als voorbereiding op een P(l) andemie. Beiden overleden aan het CIA virus uit de VS. Evenals de Duitse journalist R. Uldekotte, die de uitspraak deed dat de Duitse media 25 jaar door de CIA werd beïnvloed om anti Russische “nieuws” te verspreiden. Ook hij “overleed” na zijn bekendmaking aan het CIA virus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in