Het Franse Geneesmiddelenbureau bevestigt dat trombose een gevolg is van het AstraZeneca-vaccin

0
© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

Het Franse Geneesmiddelenbureau (ANSM) heeft het bestaan ​​van een “vreemd” risico op atypische trombose in verband met het AstraZeneca-vaccin bevestigd, nadat zich in Frankrijk nieuwe gevallen hadden voorgedaan, waaronder twee sterfgevallen.

“Er zijn negen gevallen gemeld van trombose van grote aders, atypisch qua locatie (meestal cerebraal, maar ook digestief), die in verband kunnen worden gebracht met trombocytopenie – een afname van het aantal bloedplaatjes in het bloed – of stollingsstoornissen”, zes meer dan de week ervoor, aldus de ANSM in haar laatste update over de bewaking van Covid-19-vaccins.

“De zeer atypische aard van deze trombose, hun gelijkaardige ziektebeelden en de homogene vertraging in hun verschijning, bracht de monitoringcommissie ertoe te bevestigen dat dit trombotische risico zeer zelden voorkomt bij mensen die met het vaccin van AstraZeneca zijn gevaccineerd”, verklaart het gezondheidsagentschap.

Deze gevallen deden zich voor “in een tijdsbestek van 8,5 dagen na vaccinatie bij mensen zonder specifieke voorgeschiedenis”, voegt men eraan toe, erop wijzend dat zeven patiënten jonger waren dan 55 en twee ouder dan 55.

Onder deze gevallen werden tussen 12 en 18 maart “twee sterfgevallen” gemeld, waaronder dat van een student geneeskunde uit Nantes die op 18 maart overleed enkele dagen nadat hij was ingeënt, hetgeen maandagavond door de ANSM in een verklaring werd vermeld en waarvoor in het kader van een gerechtelijk onderzoek aanvullende analyses worden uitgevoerd, bericht Jeanmarcmorandini.

Het vaccin dat is ontwikkeld door het Zweeds-Britse laboratorium en de Universiteit van Oxford is op 15 maart door verschillende Europese landen opgeschort na meldingen van bloedstolsels, waarvan sommige fataal.

  Drie prikken en je bent er geweest: Operatie Warpsnelheid, kanker en GENOCIDE

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Franse student wordt 10 dagen na vaccinatie met AstraZeneca dood aangetroffen – Familie: “Hoe het zit met het vaccin?”

Vorig artikelVS deelstaten: geen nut van lockdown en mondkapjes
Volgend artikelCanadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in