Dr. Peter McCullough, professor in de geneeskunde aan Texas A&M, waarschuwt tegen het vaccineren van zwangere vrouwen tegen COVID-19. Hij zegt dat de COVID-vaccins totaal onnodig zijn voor zwangere vrouwen en ” rechtstreeks baby’s in het eerste trimester doden”. Dr. McCullough werd onlangs geïnterviewd door Mike Adams op Brighteon Conversations. Hij besprak effectieve profylactica, nutraceuticals, behandelingen en antilichaam infusies voor COVID-19. Hij herhaalt dat deze benaderingen succesvol zijn voor ouderen en risicopopulaties. En voor de meerderheid van de mensen onder de 50 jaar, zegt hij, is het een “koud kunstje” om over COVID-19 heen te komen, schrijft LJ Devon.

Gezond verstand: Zwangere vrouwen en baby’s moeten nooit COVID-vaccins krijgen

Het belangrijkste is dat zwangere vrouwen en hun zich ontwikkelende foetussen niet worden onderworpen aan herhaalde medische experimenten, alleen maar omdat ze een potentiële infectie kunnen oplopen die ze gemakkelijk kunnen overwinnen. “Zwangere vrouwen kunnen met gemak door COVID-19 heen komen”, zegt Dr. McCullough. “Geen enkele vrouw zou tijdens de zwangerschap  ooit het risico moeten nemen met het COVID-19 vaccin, punt uit”. Hij zegt dat behandelingen zoals hydroxychloroquine, zink en prednison veilig zijn voor zwangere vrouwen, maar de COVID-19 vaccins werden nooit getest op zwangere vrouwen in de klinische studies omdat het onethisch is om zwangere vrouwen aan zulk misbruik bloot te stellen. Daarom werd in de studieontwerpen niet getest op mutagene of reproductieve gebreken. Een nieuwe studie, gepubliceerd in het New England Journal of Medicine, bevestigt de beweringen van Dr. McCullough’s gezond verstand. De studie, “Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons” concludeert dat COVID-vaccins spontane abortussen veroorzaken bij 104 van de 127 zwangere vrouwen! Dit betekent dat het vaccin cruciale stadia van de vroege prenatale ontwikkeling verstoort en vier van de vijf baby’s in de eerste 20 weken van de zwangerschap doodt. De Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) van de CDC en het American College of Obstetricians and Gynecologists blijven de toegang van zwangere vrouwen tot COVID-19 vaccins aanbevelen. Deze gezaghebbende, vaccin-aanbiddende organisaties weigeren hun aanbevelingen in te trekken, ook al blijkt uit voorlopig bewijsmateriaal dat deze experimentele vaccins een spontaan abortuscijfer van 82 procent veroorzaken. Ooit was er een zekere mate van gezond verstand in de medische gemeenschap over de kwestie van het beschermen van zwangere vrouwen tegen mogelijk schadelijke stoffen. De ontwikkeling van de foetus is een kritiek en delicaat proces, vooral in het eerste trimester, wanneer vitale organen en fysiologische functies worden gevormd.

  Ernstige neurologische syndromen na COVID-19 vaccinatie

Onvruchtbaarheid door COVID-19 vaccins is geen samenzweringstheorie; het is een plausibel resultaat

Nu het aantal spontane abortussen toeneemt, is het duidelijk geworden dat het in het lab gemanipuleerde spike-eiwit ontworpen is om het menselijk ras te ruimen. Onvruchtbaarheid veroorzaakt door COVID-19 vaccins is geen samenzweringstheorie. Het is een macaber experiment dat een wetenschappelijk proces start dat gebruik maakt van de menselijke fysiologie. De COVID-19 vaccins vormen spike-eiwitten in menselijke cellen en brengen dit vreemde, door het lab gemaakte gif in de bloedbaan, waar het zich kan opstapelen in voortplantingsorganen. Deze spike-eiwitten vallen bloedvaten aan en veroorzaken ernstige ontstekingen in het hart. Dr. McCullough zegt dat deze systemische vaccinaties gruweldaden zijn waar we nu heel veel over weten. Bovendien, wanneer het immuunsysteem de aanwezigheid van spike-eiwitten in het bloed opmerkt, zullen immuunresponsieve cellen deze aanvallen (een proces dat volgens de traditionele vaccinwetenschap was voorzien). Deze spike-eiwitten bevatten een homologe vorm van syncytin-1, dat lijkt op een natuurlijk eiwit bij de mens. Als de immuuncellen worden getraind om de syncytin-1 spike-eiwitten aan te vallen, zouden zij ook de natuurlijke vorm kunnen aanvallen, een eiwit dat wordt aangemaakt door menselijke endogene retrovirussen en dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de placenta bij de mens. Als het menselijk lichaam zijn eigen placentacellen begint aan te vallen, zullen vrouwen nog een ernstig obstakel moeten overwinnen bij hun pogingen om zwanger te worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson waarschuwt: het spike-eiwit van het COVID-19 vaccin kan onvruchtbaarheid veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

  Het mRNA "vaccin"-experiment verandert het menselijk DNA en kan genetische code doorgeven van ouder op kind, waarschuwt Dr. McCullough
Vorig artikelZe gaan achter de kinderen aan
Volgend artikelDuitse regering bereidt zich al voor op de volgende lockdown – voortaan alleen nog maar voor niet-ingeënte mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het is gruwelijk wat die gifspuit doet. Iedereen die ons deze gifspuit aanraadt, aanpraat, opdringt alsook iedereen die deze gifspuit inkoopt of toedient moet voor een tribunaal. Iedereen die die gifspuit laat zetten maakt zich schuldig aan verraad jegens zijn medemens en het nageslacht omdat ze bijdragen aan het omvormen van onze levensstandaard maar een zwangere vrouw die zich laat inspuiten met dit gif laat zien dat ze onvoldoende verantwoordelijkheidsgevoel heeft om het moederschap aan te gaan. Het ongeboren kind is wellicht beter af want deze zou toch al geboren worden met de effecten van het gif in z’n lijf. Trouwens, in deze verrotte maatschappij moet je niet eens meer geboren willen worden.

  2. Tribunaal? Het is 100% duidelijk wie de hoofdschuldigen zijn, daar hoeft geen (corrupte) rechter aan te pas te komen. Laten we tijdelijk de doodstraf invoeren en beginnen met ruimen van de dood en verderf zaaiende gezwellen uit onze samenleving.

    • Als je een tijdelijke doodsstraf invoert ben je niet beter dan zij. Laat ze maar lekker jaren en jaren opgesloten zitten. Maar dat zal er niet in zitten want deze figuren zijn al eeuwen zo niet eons bezig met dit vieze spelletje en zullen daarmee tot in de eeuwigheid doorgaan. Alleen gaan de mensen ze nu doorzien en dat is voor het eerst voor zover wij weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in