Als auteur en redacteur heb ik me altijd gehouden aan het principe van medische publicaties dat conclusies moeten worden ondersteund door de gepresenteerde gegevens. Velen hebben mij gevraagd waarom artsen de COVID-19 vaccinatie nog steeds steunen als alle systemen voor veiligheidsgegevens een recordsterfte na de injectie melden? Veel gevallen doen zich voor op dezelfde dag of in de volgende dagen na toediening. De reden zou kunnen zijn dat artsen conclusies trekken uit de gegevens in peer-reviewed manuscripten die niet overeenkomen met de gepubliceerde informatie, schrijft Dr. Peter A. McCullough.

Villa-Zapata en collega’s publiceerden een rapport van VAERS over de “veiligheid” van COVID-19 vaccinatie bij kinderen van 5 tot 17 jaar, en de gegevenstabel vermeldt 56 sterfgevallen! Het vermeldt ook andere potentieel fatale complicaties zoals anafylaxie en myocarditis. De auteurs concluderen dat COVID-19 vaccinatie “relatief veilig” is bij kinderen.

Villa-Zapata L, Gomez-Lumbreras A, Lee Y, Tan MS, Malone D. Ongewenste bijwerkingen van het COVID-19 vaccin in een populatie van 5-17 jaar: een studie uit de VAERS database. An Pediatr (Engl Ed). 2023 Apr;98(4):310-312. doi: 10.1016/j.anpede.2022.10.011. epub 2023 mrt 13. PMID: 36922249; PMCID: PMC10009742. Bron

Iedereen die dit rapport leest zou geschokt en ontzet moeten zijn over het nieuws dat 56 kinderen en adolescenten het leven hebben gelaten na COVID-19 vaccinatie. De overgrote meerderheid van de meldingen aan VAERS wordt gedaan door artsen en zorgverleners die geloven dat het vaccin de oorzaak was van het gemelde probleem. De CDC genereert een tijdelijk nummer, gevolgd door een permanent VAERS-nummer wanneer het voorval is bevestigd (bijv. fatale voorvallen bevestigd door een overlijdensakte of de National Death Index). VAERS-gevallen vormen het topje van de ijsberg en zijn in werkelijkheid schromelijk ondervertegenwoordigd. Dit betekent dat het aantal sterfgevallen bij kinderen 30 keer hoger zou kunnen liggen – of 1680 voor het jaar 2021.

Waarom we gedwongen worden te vaccineren

Kortom, de COVID-19 pandemie heeft klinische wetenschappers geleerd om de geschreven conclusies van auteurs met mogelijke belangenconflicten te negeren. Zij kunnen zelf COVID-19 vaccins hebben genomen en psychologisch niet in staat zijn te zien wat er gebeurt met de rampzalige veiligheidsresultaten in de bestudeerde populaties. De gegevens moeten onafhankelijk worden geëvalueerd en het is aan de lezer om zijn eigen conclusies te trekken. Mijn conclusie is dat COVID-19 vaccins onveilig zijn voor menselijk gebruik en dat één kind dat verloren gaat na een injectie er één te veel is. Ze moeten van de markt worden gehaald.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe-dollarisatie: De doodsteek voor de Amerikaanse hegemonie – Alle tekenen wijzen op oorlog
Volgend artikelBELANGRIJK: Navo-plannen voor Oekraïne uitgelekt – Meer informatie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

  1. Mijn dochter is zweminstructeur en ziet kinderen met voordurend bloedneuzen, vaak afwezig door ziekte, blauw/rode vlekken op armen en benen, 1 kind heeft drie maanden in het ziekenhuis gelegen.
    Maar ouders die mss toegeven dat het aan die prikken ligt…..neee

  2. Hij klopt wel weer = said to be responsible for the New Age culture of the Age of Aquarius and identified with the Count Saint Germain (fl. 1710–1784), who has been variously described as a courtier, adventurer, inventor, alchemist, pianist, violinist, and amateur composer. Helemaal goed als we verhuizen naar de Aquarius periode voor 2000 jaar. De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving. SPIRITUELE ONTWIKKELING – KOSMISCHE BEWUSTZIJN STUDIE SAINT GERMAIN https://youtu.be/h253qfBkw8g Eén van de redenen waarom veel liefdesrelaties stuk lopen, is emotionele onvolwassenheid van één (of beide) partners. Hoewel er veel aantrekkingskracht kan zijn, zorgt emotionele onvolwassenheid ervoor dat we ons snel aangevallen voelen, emoties niet goed kunnen reguleren, we onrealistische verwachtingen hebben enz enz. De meeste relaties zijn erg kinderlijk, simpelweg omdat veel mensen (nog steeds) een kind in een volwassen lijf zijn. Écht volwassen worden vergt werk aan jezelf, werk aan elkaar & werk aan je relatie. Verspil geen liefde, tijd en energie aan een partner die niet bereid is om ‘het werk’ te (gaan) doen…..

  3. Het plan was altijd om de komende “verlichting” de zgn Age of Aquarius te blokkeren. Er is zeker nog wel een vorm van grotere bewustwording gaande dankzij de griezelige gifspuit maar onder een veel kleinere groep. De grote groep maakt deze verlichting niet mee. En dat was het doel vd gifspuit en de klimaatsnep en de angst campagnes: Hou de verlichting tegen en veroorzaak duisternis. Stop dus de geoengineering om de wereld de kans van verlichting te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in