© @prostooleh Freepik

Kinderen en tieners zouden wel eens de volgende focus kunnen zijn van de COVID-19 pandemie, lezen we in Forbes Magazine. Dat betekent dat zij de doelgroep zullen zijn van injecties voor een ziekte die weinig risico oplevert. Het valt niet te verbergen dat COVID-vaccins dodelijk zijn voor mensen, met meer dan 10.000 doden die nu zijn gemeld in Europese en Amerikaanse meldsystemen voor vaccins. Ongetwijfeld zijn ze voor de overgrote meerderheid niet dodelijk, MAAR ze zijn dodelijk en schadelijk genoeg om dit tot het schandaal van de eeuw te maken. We moeten ons concentreren op de realiteit dat in de vijf maanden dat COVID-vaccins zijn gebruikt, meer mensen zijn overleden aan de gevolgen van COVID-vaccins dan aan de gevolgen van meer dan 15 jaar gerapporteerde sterfgevallen aan alle andere vaccins bij elkaar, schrijft Dr. Sircus.

In de laatste week van april maakten de gevallen bij kinderen en tieners meer dan 22% uit van de nieuwe gevallen in de VS, en was er een stijging van 4% in het totale aantal gevallen bij kinderen. Sinds het begin van de pandemie is bij bijna 4 miljoen kinderen de diagnose Covid-19 gesteld.

Zij werden gediagnosticeerd met een test die niet specifiek op COVID-19 test. Volgens de FDA en CDC: Positieve resultaten wijzen op een actieve infectie met SARS-CoV-2 maar sluiten een bacteriële infectie of co-infectie met andere virussen niet uit. Het gedetecteerde agens is mogelijk niet de definitieve oorzaak van de ziekte.

Kinderen hebben geen COVID-vaccins nodig

Niemand mag vertrouwen hebben in de polymerase kettingreactie (PCR) om AIDS-patiënten te diagnosticeren of gebruikt te worden om op COVID-19 te testen , dus Forbes en de FDA, die nu onlangs de inentingen voor kinderen van 12-15 jaar heeft goedgekeurd, zijn er volledig op uit om sommigen van hen te doden. Je moet naar de bovenstaande video luisteren. Luister hoe Dr. Fauci zichzelf ophangt met zijn wens om zuigelingen vanaf twee maanden te vaccineren. Overlevingskansen voor kinderen van 0-17 jaar zijn 99,998%.

  Great Reset in Actie: Communistische "Digitale Identiteit" regeling van het World Economic Forum

“Gelukkig komen er snel vaccins voor kinderen aan. De bedrijven hopen de vaccins voor kinderen van 2-11 jaar in september goedgekeurd te hebben. Moderna loopt iets achter, het is in maart begonnen met zijn fase 2/3 klinische studie bij kinderen jonger dan 12 jaar”, schrijft Forbes.

De lokale media in Draper, Utah, melden dat een 17-jarige student van Corner Canyon High School op de ICU belandde met bloedstolsels in zijn hersenen, net nadat hij een experimentele COVID-injectie had gekregen.

Natuurlijk blijft men bij alle sterfgevallen die zijn gemeld in de federale en Europese systemen voor het melden van vaccins verklaren dat er geen verband bestaat tussen de verwondingen en de injecties. Toch vond een derde van de sterfgevallen die aan de CDC werden gemeld na COVID-vaccins, binnen 48 uur na de vaccinatie plaats.

De tests van Pfizer bij adolescenten “voldeden aan onze strenge normen”, zei FDA-vaccin chef Dr. Peter Marks. “Het verkrijgen van een vaccin dat is goedgekeurd voor een jongere populatie is een kritieke stap in het verder verminderen van de immense volksgezondheidslast die is veroorzaakt door de COVID-19 pandemie”.

Dit zijn echter geen door de FDA goedgekeurde vaccins. Het zijn experimentele vaccins met alleen een noodvergunning. Moeten deze vaccins, met onbekende bijwerkingen op lange termijn, worden gericht op een leeftijdsgroep die tot dusverre grotendeels gespaard lijkt te zijn gebleven van de ernstige gevolgen van de ziekte? Uiteraard, omdat er een overschot aan vaccins is omdat meer dan de helft van de Amerikanen zich tegen de prik verzet, willen de regering en de farmaceutische bedrijven ze in de bloedbaan van de jongeren dumpen.

  Vaccinpaspoorten: één paspoort om ze allemaal te beheersen

COVID-vaccins falen in alles behalve bepaalde mensen en bedrijven rijk te maken. Mondkapjes zijn een kolossale mislukking, hetzelfde met lockdowns en al het andere wat volksgezondheidsambtenaren en hysterische politici ons willen laten doen. Dat is het goede nieuws.

Het slechte nieuws is dat al het bovenstaande mensen doodt en het menselijk ras tot slaaf maakt van een mentaliteit die wordt voorgestaan door Bill en Belinda Gates, Dr. Fauci, over wie we de moed niet kunnen opbrengen om er iets goeds over te zeggen, de Wereldgezondheidsorganisatie en alle mainstream kranten en gigantische social-mediabedrijven. Vergeet niet dat de rijkste mensen op de planeet eigenaar zijn van de mainstream media en de social mediabedrijven. Denkt u dat zij het beste met ons voor hebben?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

24-jarige verpleegster krijgt toevallen, hersenaneurysma twee uur na J&J-prik – zou niettemin de experimentele injectie weer nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“We weten niet of vrouwen die gevaccineerd zijn tegen Covid misvormde baby’s krijgen”
Volgend artikelDr. Peter McCullough: COVID-19 vaccins doden baby’s in het eerste trimester met een verbazingwekkende snelheid… een “gruweldaad ” om aanstaande moeders te vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in