© Freepik

In haar nu bijgewerkte richtsnoeren voor de COVID-19 teststrategie raadt de WHO voorlopig massale coronatests af, inclusief zelftests, bij mensen zonder symptomen. Dit komt omdat er geen bewijs is voor de doeltreffendheid of de kosteneffectiviteit, aldus het rapport. Het is onwaarschijnlijk dat mensen zonder symptomen bijdragen tot de verspreiding van het virus. In plaats daarvan moeten mensen met symptomen worden getest, ongeacht hun vaccinatiestatus. Voor de exacte diagnose van COVID-19 beveelt de organisatie nu antigeentests aan in plaats van PCR-tests, bericht theepochtimes.com.

Verspilling van geld en middelen

Tests moeten daar plaatsvinden waar zij het meest effectief zijn voor de volksgezondheid. Tests moeten in de eerste plaats worden uitgevoerd bij mensen die op grond van de symptomen verdacht worden van COVID-19, ongeacht hun vaccinatiestatus of ziektegeschiedenis.

Landen die nog steeds massaal willen testen, moeten bewijzen dat zij over de nodige infrastructuur beschikken om doeltreffend op alle positieve resultaten te reageren en dat er geen nadelen verbonden zijn aan het testen van verdachte gevallen, die de hoogste prioriteit hebben, aldus de WHO.

In gebieden waar het virus veel voorkomt, moet volgens de WHO iedereen die in contact is geweest met een waarschijnlijk of bevestigd geval nog 14 dagen in quarantaine worden gehouden, ongeacht of het om een asymptomatisch geval gaat dat als “niet positief” is bevestigd.

Beproefd en getest in SARS en MERS

De huidige WHO-richtsnoeren zijn in overeenstemming met de richtsnoeren die vóór de pandemie bestonden voor de behandeling en diagnose van de virale ademhalingsziekten SARS (2003) en MERS (2012). Ook toen was de regel het testen te richten op symptomatische gevallen om overdracht van de ziekte te stoppen. Uit de gegevens blijkt nu namelijk – in tegenstelling tot eerdere “studies” – dat de asymptomatische verspreiding van het coronavirus gering is en dat patiënten zonder symptomen het virus nauwelijks overdragen.

  Dr. Coleman: Niets gebeurt toevallig

PCR-test resultaten geen maatstaf

In haar richtsnoeren van januari 2021 heeft de WHO de laboratoria en de gebruikers van in-vitro diagnostica reeds gewaarschuwd om voor de diagnose niet alleen op PCR-tests te vertrouwen. Er moet ook rekening worden gehouden met de medische beoordeling en epidemiologische risicofactoren. De PCR-test kan geen betrouwbaar onderscheid maken tussen een levend infectieus virus en een geïnactiveerd, niet-infectieus virusfragment.

Personen die positief testen, met of zonder COVID-19 symptomen, worden als een “geval” beschouwd en aan het dagelijkse aantal COVID-19 gevallen toegevoegd. Dit cijfer wordt gebruikt om een mogelijke overbelasting van de gezondheidszorg te onderbouwen, die op haar beurt de basis vormt voor pandemische maatregelen.

Nieuwe aanpak met antigeentests

PCR-tests leveren alleen referentiewaarden op voor SARS-CoV-2-infectie. Nu kunnen antigeentests worden gebruikt om coronabesmetting vast te stellen, aldus de WHO. Zij kunnen worden gebruikt wanneer een PCR-test niet beschikbaar is of wanneer de resultaten meer dan 48 uur op zich laten wachten. Landen die in hun land reeds een agressieve teststrategie toepassen, gebruiken overwegend antigeentests.

Antigeentests zijn immunoassays die binnen 15-30 minuten kunnen bepalen of een persoon een actieve Corona-infectie heeft gehad. Er wordt gezegd dat deze test minder “gevoelig” is dan een PCR-test. Volgens de WHO “werken” antigeentests alleen bij patiënten met een hoge virale belasting, d.w.z. cyclusdrempels van ongeveer 25-30. Maar de nauwkeurigheid van antigeentests wordt ook door sommige deskundigen en specialisten in twijfel getrokken.

Drie scenario’s voor antigeentests zonder PCR-bevestiging

De WHO noemt drie scenario’s voor het gebruik van een antigeentest zonder bevestiging door een PCR-test. Zo hoeft bij symptomatische patiënten en een hoge prevalentie (aantal mensen met de ziekte in de totale bevolking) een positieve antigeentest niet te worden bevestigd door een PCR-test.

  Wie geef je de schuld voor Covid als de vaccinatiegraad bijna 100 procent is?

In geval van een negatieve antigeentest kan een aanvullende PCR-test worden uitgevoerd. Als de prevalentie laag is en de antigeentest negatief, is een vergelijking met een PCR-test niet nodig. Als de antigeentest positief is, beslist het ziekenhuis.

Bij asymptomatische personen die contact hebben met bevestigde gevallen of die vaak worden blootgesteld (gezondheidszorg, verpleeginrichtingen, enz.), hoeft het resultaat van de antigeentest niet te worden bevestigd met een PCR-test.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

30 onweerlegbare citaten en feiten dat de PCR-test een grote leugen isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitse regering bereidt zich al voor op de volgende lockdown – voortaan alleen nog maar voor niet-ingeënte mensen
Volgend artikelVaccinmiljardairs en menselijke proefkonijnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ze gaan achter de kinderen aan !!! Doen deze labbekakken al jaren ..nu pas worden de burgers in het Systeem vd labbekakken Wakker om.een griepvirus corona alias Neusverkoudheid uit de jaren 50 , wat wordt gebruikt door 193 landen in de wereld om De Pedogate te sponseren …vanuit de Ontvolking die deze plandemie eigenlijk is , onder hun leugens zit de ..Ontvolking met de ouders hun kinderen op een advies , angst , lockdowns , in hun bezit te krijgen
  ..voorheen deden ze dat met de kinderen uit de tehuizen met een verknipte directeur inzet om.de money en baas te zijn met macht om.deze kin deren in te zetten de Seksindustrie. de Pedogate opgezet door labbekakken, de rijkere shitzooi boven de burgers …omdat niemand om kijkt naar deze kinderen ..Niemand …nu heb je het zelfde senario dat de Pedogate kinderen op hun lijst hebben door deze Plandemie opzet ..kinderen van hun ouders te Ontnemen want de Tehuizen zijn leeg .en de Pedogate fabriek moet doorlopen om de money vd labbekakken te laten lopen en dat doen ze met deze Plandemie ..Ouders buiten boord zetten.door ziekenhuizen., ggz ,ggd ,Jeugdzorg .
  Scholen .. de Afrikaanse en Aziatische burgers ….in de EU binnen te laten komen al jaren …omdat deze burgers uit die landen Slaafs zijn aan Dictators ……door deze False Flag experiment. Op een Onmenselijke manier de kinderen in hun zieke handen en gedachtens te krijgen kinderen uithuwelijken op 6 of 9 jarige leeftijd kassa voor de Pedogate afdeling misbruik van Kinderhandel …orgaanhandel.,,, toekomstige ouders hun kinderen inzetten voor deze Pedo,s omdat ze poen hebben.
  Denken ze dat ze de Baaz zijn ….maar niet in Europa ..daar vechten we massaal tegen deze geweteloze Ratten…de labbekakken en met de lockdowns in Naziland denken ze de ongevaccineerde te pakken ..maar dan denken ze verkeerd en maken ze de grootste fout met hun Macht positie en hun Poen tronen , wij de Europianen hebben schijt aan de lui die denken de baas te zijn over Ons de Mensen want vele zien het Systeem waar ze ons ingeluisd te hebben dat we hardstikke voor de gek zijn gehouden en Eindelijk Massaal Opstaan voor Hun bezit …de Kinderen want daar gaat het Bezit om !!! . Niet je bedrijf nee je bezit …de Kinderen …
  ..blijf met je poten vd Kinderen af met jullie medich experiment false flag corona alias luchtwegen afbraak bij ouders , gehandicapten en de cronischezieken die worden NL opgeruimd bewust met een deal vd zieke geest van deze Labbekak waar hun rijkdom gejat is van deze burgers via hun …kinderen… nu worden. uit gespeeld en daar makken de labbekakken hun grootste fout mee,, westfriese gezegde komt nu uit in deze plandemie wat hun altijd gevreest hebben bij de labbekakken… Maak Slapende Honden Niet Wakker Want Dan Breekt De Pleuris Uit ,,,,Mensen die uit het Systeem van Oplichtingen vd elite en overheid Wil
  , wordt door zien en daarom deze verdeel en heers advies van 193 regeringen lijers om nu de ongevaccineerde in lockdowns te zetten met hun vaccinatie paspoort wat niet een verplichting mag zijn omdat het geen Noodtoestand is. Het is hun plandemie en geen oorlog met de landen.machtsspel maar om de burger te onderwerpen om hun kinderen te ontdoen van hun Ouders …zo hebben zij vrij spel met Onze kinderen van Europa en Rutte heeft dit toegelaten omdat de koninglijke fam wordt door zien als de grootste slachters en uitbuien van hun Macht vd Kinderhandel pedogate in de hele wereld ..ze vallen van hun Troon die ze nooit bezeten. hebben omdat er niets koninglijks is aan hun .zij komen uit de bevolking via de vreemdganger Bernard en Hendrik ,Willem 1 , en de rest die met poen van deze kinderhandel verdienen. Er komt nu … een vrij Europa wat niet Zwicht voor Gekken met hun gejatte Money vd Burgers ….hun bezit willen innemen vd Kinderen om de labbekakken met hun zieke geesten de kinderen te …drogeren., misbruiken., en doden op het einde van hun gruwelijke daden die je als ouder hun pet te boven gaat …egt gruwelijke smeerpijpen met misbruik van kinderen..wat al jaren speelt met de zogenaamde Gelovige onder de Goedgelovige Volkeren , diegene die beschadigd zijn , zijn roepende in de woestijn geweest in al die jaren het Niet willen geloven van deze Gruwelijke daad vd rijke Labbekakken die van sex belustheid gore daden hebben wat voor nl.afspeeld in de Bossen van het Paleis Soestdijk en in de Kelders vd Woonboederijen erom hier in Nederland van de geweteloze hufters die voor de Money hun ogen sluiten voor Genocide op de Kinderen bewust van baby tm 18 jarige vóór hun macht te gebruiken omdat ze Rijk zijn durven de meeste ouders niet .denken ze met de jaren …daar is nu een einde aan gekomen.met deze westfriese gezegde …jullie worden verdelgd rijke shitzooi Wij de Ouders vd Kinderen Pikken het niet meer van al de Handlangers die hier aan mee doeN om de Genocide te laten uitvoeren voor de Pedogate vd Koninglijke fam de zogenaamde Oranjes ..wat ze niet zijn .een.lange epistel lezers maar het moet eens een x over zijn met het misbruiken bd de kinderen vd Toekomst …er zijn deral Schrik nietnvanaf deze zieke wereld vanafde mens op deze aarde leeft kinderen misbruikt boor zieke sexlui experimenten ..1 Miljoen kinderen zijn voor gegaan .
  Om dit eindelijk stop te zetten in alle lagen vd bevolking..

 2. Pcr test, antigeentest blablabla het maakt allemaal geen ruk uit. Antigenen tegen wat? Pcr test die meet wat? Er is GEEN coronavirus geïsoleerd, nergens ter wereld, dus waar in vredesnaam zouden ze op moeten testen? Het is 100% verzonnen, “ze” doen maar wat. Een kleine groep gaat over lijken en verdient hier miljarden en miljarden aan “vaccins”, testen etc etc. Waarom trappen zoveel mensen in deze megagrote leugen en zien ze dit simpele feit niet? Er IS geen virus, er WAS geen virus en er zal NOOIT een virus komen!

  • Het coronavirus is wel geïsoleerd in petrischalen met materiaal afkomstig van apen. In een overleden persoon is, na autopsie waar zichtbaar geïnfecteerd longweefsel met de elektronenmicroscoop werd bestudeerd, nooit géén coronavirus gedetecteerd. Uiteindelijk is het zo dat het coronavirus na één week max in de longen het loodje legt en uiteenvalt dankzij het immuunsysteem. Daarna sterf je echter aan een longontsteking + tekort aan zuurstof door de (mis) behandeling van de artsen die hun geweten verloren hebben.

 3. Er is naar mijn mening de grootste misdaad die op het moment gepleegd wordt en de schuld daarvan zijn de rijken en elite zij willen steeds meer en zij bezitten al ruim 85% van de wereld en de geld middelen, maar het volk stemt even vrolijk op dat tuig ze verkrachten al onze kinderen maar nu vermoorden zij ze ook nog, slapen jullie maar lekker verder.

 4. De demissionaire vaccinazi’s Mark R. ,Hugo de J,en hun medische criminele trawanten moeten ook privé aansprakelijk worden gesteld vanwege hun misdaden tegen de Nederlandse bevolking!!!
  Deze boeven moeten na een gedegen onafhankelijke rechtsgang (door onpartijdige juristen en wetenschappers) hun verdiende straf ondergaan!! Shalom van Léon van Duren.

  Pharmakeia = tovernarij (Farmacie,farmaceutica)

   • Dit gaat wel gebeuren, alleen niet door mensen. Het Woord zegt: “Wreek uzelf niet, geliefden, maar laat ruimte voor de toorn. Want er staat geschreven: Mij komt de wraak toe, Ik zal het vergelden, spreekt de Heere”. (Rom. 12:19)

 5. Een zelfklevende test is een test,die telkens van uitgangspunten verandert alleen als het voor het beoogde doel goed uitkomt, aldus kortom: om je hoe dan voor te liegen en te bedriegen!

 6. WHO raadt nu SNEL de PCR-testen af voor mensen met asymptomatische klachten.
  De reden hiervan is dat m.n gevaccineerden massaal positief zullen testen in het komende griepseizoen, waardoor overduidelijk wordt aangetoond dat het vaccin geen moer heeft geholpen…!
  Die waarheid moet uiteraard onder tafel blijven. Zo doorzichtig allemaal de acties van de criminele WHO.

  • Scherp. Je zou wel eens gelijk kunnen hebben.
   Aan de andere kant toont het weer overduidelijk aan hoe weinig de massa in staat is om met een kritische blik verder te kijken dan de gegeven en uitgevoerde opdrachten: draag je masker, houdt anderhalve meter afstand, laat je inspuiten met gif en testen, testen, testen…en verder je bek houden.

 7. Waar staat op de site van WHO dat
  Ik heb gezocht vandaag maar vind het niet kunnen jullie me zeggen waar?
  Dit vraag ik om dit te kunnen afdrukken indien ik nogmaals verplicht ben die test te ondergaan. Want als je in ziekenhuis beland en je dit niet wil laten ze je stikken. Eerst die test of geen verzorging heb aan den lijve ondervonden en was niet in die positie dat ik kon blijven weigeren moest dringend operatie omdergaan van gekompliceerde breuk dus daar sta je dan en ze pakken je in je zwakste moment wie weigert nog als je levenskwaliteit ervan afhangt laat ons hopen dat dit zo niet gebeurd met vaccinatie dan ben je volledig de klos.
  Mensen er gebeuren meesterlijke erge dingen ik hoop dat mensen wakker worden voor het echt te laat is.

  • Verdomd… echt waar? Ze dwongen je om een test te doen, of anders geen operatie? Dat is mij niet overkomen. Niemand deed moeilijk, ik moest alleen wat “nee” invullen. Ik neem aan dat je niet rochelend binnengerold was en iedereen opzij sprong?

  • https://off-guardian.org/2021/01/25/who-finally-admits-pcr-is-not-a-diagnostic-test/

   Site WHO : https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-lab-testing-2021.1-eng
   Je kan PDF downloaden.

   • Testing of asymptomatic individuals with NAAT or Ag-RDTs is currently recommended only for specific groups including contacts of confirmed or probable COVID-19 cases and frequently exposed groups such as health care workers and long-term care facility workers.
   • Widespread screening of asymptomatic individuals is not a currently recommended strategy due to the significant costs associated with it and the lack of data on its operational effectiveness.

   Uit het PDF document : Recommendations for national SARS-CoV-2 testing strategies and diagnostic capacities
   interim guidance

   25 June 2021
   | COVID-19: Laboratory and diagnosis

   • Staat niet precies dat “geen test, geen operatie”, maar wel test prioritering:

    the following cases should be prioritized for testing:
    o individuals who are at risk of developing severe disease
    o health workers
    o inpatients in health facilities
    o the first symptomatic individual or subset of symptomatic individuals in a closed setting (e.g. long-term care facilities) in the setting of a suspected outbreak.

 8. Het moment dat ik weigerde braaf geweigerd he namen ze kwaad alle aperatuur mee en daar lag ik dan. Ik heb een verpleegster geroepen die voorbijkwam om met de orthopedist te spreken en ze was brutaal dat ik niet moest denken dat de dokters enkel voor mij er waren. Ondanks da uur later was de dokter er en heb ik op aanraden van mijn dokter een leemtes gedaan(mijn dokter is wakker)
  Toen ik dit zei schoot alles een uur later in alle vriendelijkheid in gang.
  Ik begrijp niet dat mensen zo gebrainwasht zijn door angst en regelgeving dat ze alle menselijkheid en vriendelijkheid verliezen en dan nog juist degene die gekozen hebben anderen hulp te bieden en te zorgen voor hen. Deze zouden juist wakker moeten zijn.
  Na de operatie zelf konden ze weer wel soepeler omgaan met regels. Doe je masker op als je in publieke ruimte bent en alhoewel ook de regel in je eigen kamer gold heb ik het nooit moeten opzetten eentje zei zet je masker op deed dit niet en ze antwoordde ja das dan zo he.
  Het is zo erg en spijtig dat door al die leugens mensen zo onmenselijk worden omdat ze niet de leugen kunnen doorzien door hun eigen angst die welig op tv radio media verkondigd word. In september krijgen we weer een andere variant zo erg zo dodelijk he maar de dodelijke slachtoffers die vaccinatie veroorzaakt is nooit waar en nooit bewezen. En daar trappen de angstigen dan weer gretig in want zij zijn nu beschermd. Tegen wat want ze vergeten dat je nog steeds ziek kan worden geen enkele garantie zelfs de afstand en mondmaskerplicht geldt nog steeds ook voor hen waar is dan je vrijheid op reis kunnen na vaccinatie mersie das aftroggelarij das wat voor wat. Als je dat vrij zijn noemt ben je volledig onder hypnose en doofheid voor wat echt speelt.
  Ik kan nog veel schrijven maar dit is wat ik tegenkwam en je begrijpt toch dat dit niet echt fijn was.
  Groetjes en bedankt voor je reactie

  • Ik hoop dat je snel opknapt. Spijtig te horen dat er zoveel idiote corona ellende plaatsvond voordat je geholpen werd. Zelf heb ik geen slechte ervaringen met de idioterie gehad tijdens mijn ziekenhuis verblijf. Je verhaal is weer een goed voorbeeld van hoe veel mensen door angst en hysterie gedreven zijn en dan op hun beurt andere mensen slecht behandelen. Blijf dapper!

 9. Zonder reden
  Die zorginstelling en langdurig is voor interpretatie vatbaar. Een kliniek is ook zorg en wat is dan langdurig drie vijf dagen ze zijn daar niet duidelijk in want zo kan elke directie het naar eigen goedkeuren zeggen dat het moet. Het hangt er zoals met alles enkel vanaf wie aan de touwen trekt de angstige mens of de vrije mens die zal dan soepel omgaan met die regel of er zich helemaal tegen verzetten en daardoor zijn baan kwijtraken wat al met meerdere goede artsen gebeurd is zoals de Nederlandse neuroloog jan b Hommel. Het is zo triestig en laat ons hopen dat de slapenden nog wakker worden. Ze liggen in ieder geval nog goed te dromen maar wacht tot ze hun nachtmerrie ervaren wat gebeurd er dan.
  Wij kunnen enkel in onze kracht blijven en ons niet in vertwijfeling laten brengen want onze geest is zo sterk dat we alles zelf in de hand hebben, al die nare gevolgen van gevaccineerden naar ongevaccineerden wie in zijn kracht blijft heeft daar zeker geen blijvende last van. Kijk maar naar Wim Hof die kracht in hem is zo sterk dat hij een gevaarlijke bacterie liet inbrengen en het deed hem niets hij heeft zelfs bewezen dit anderen op korte tijd te kunnen leren dat hij niet een Supermans is maar we dit allemaal kunnen. We moeten het enkel leren en dat gebeurd niet we worden niet opgevoed om onze geest te gebruiken om ons lichaam te besturen. Dat is een leerproces zoals een ander maar we kennen het niet maar mensen zoals WHof bewijzen dat het kan.
  Mocht je niet weten wie W Hof is hij word de IJslandse genoemd.
  Ikzelf ben 1jaar geleden begonnen met koude douches versterken immuunsysteem wel met instructie van W Hof via internetabonnement he
  Ik ben 68j en het gaat prima het is heel verrijkend eingelijk ook zoals mediteren daar leer je ook dat kou je niet deert als je het loslaat. Het is een gewaarwording en een reflex van je lichaam. Maar je moet je lichaam leren ermee om te gaan zonder prestatiedrang. Dit kan bij iedereen die gezond is op elke leeftijd starten.
  Er is zoveel wat verborgen gehouden word en nu is de tijd rijp omdat er meer en meer mensen wakker worden en het niet meer willen slaaf te zijn eindelijk luisteren we naar wat onze geest en lichaam ons te vertellen heeft en das ook het enige wat je naar vrij zijn voert binnenin jezelf vrij zijn van oordeel gevoelens en gedachten das echte vrijheid dan pas ervaar je geluk en meer is er niet. Materie hebben is best oké maar je vergalopperen in materie zoals nu over gans de wereld plaatsvind dat is wat ongelukkig maakt. Het voorspiegelen dat we zonder verlangens niet gelukkig zijn en das juist de leugen het is pas dan dat je echt gelukkig bent dat je daardoor aan niets nog voorwaarden stelt. En dan pas geniet je en ben je dankbaar voor wat er is ongeacht hoeveel je hebt.
  GroetjesCis

  • W. Hof is toch die man die onder ijs door zwemt ergens op de noordpool of in een bad gaat zitten voor een tijdje tussen de ijsklontjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in