Tijdens het onderzoek voor hun boek, “The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death While Battling the Bio-Pharmaceutical Complex,” ontdekten cardioloog Dr. Peter McCullough en auteur John Leake dat het “systeem” door de wereldleiders was klaargestoomd om vaccinatie tot het voornaamste antwoord op de COVID-19 pandemie te maken, schrijft Theepochtimes.com.

“Dit was absoluut van het begin af aan al in het vooruitzicht gesteld,” zei McCullough. “In 2010 zei Gates dat het het decennium van de vaccins is. Later kondigt Gates op vergaderingen aan dat de opbrengst van de investeringen in vaccins 20-tegen-1 is bij alles wat hij verder gedaan heeft.”

“Het is duidelijk dat het systeem voorbereid is voor een vaccin,” zei McCullough tijdens een recent interview met het programma “American Thought Leaders” van EpochTV.

McCullough verwees naar een bericht uit 2010 van Bill Gates op Twitter, waarin de miljardair-investeerder schreef: “Decade of Vaccines- a $10B, 10yr pledge for vaccine research, development & delivery.”

In 2019 vertelde Gates aan CNBC’s Becky Quick op “Squawk Box” vanaf het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, “Meer dan een 20-op-1 rendement is geweest” op zijn investering van $10 miljard in de ontwikkeling van vaccins.


In het interview met McCullough vroeg Leake zich af waarom de COVID-19 vaccins, die overhaast ontwikkeld waren, als veilig geadverteerd werden en als de enige oplossing voor de pandemie aangeprezen werden, terwijl effectieve alternatieve en off-label behandelingen gedemoniseerd werden.

“Wat wij in ons onderzoek ontdekten en wat wij in ons boek in kaart brengen, is dat dit al lang van tevoren gepland was,” zei Leake.

Hij had ook kritiek op Gates vanwege zijn obsessie voor vaccins.

“Gates lijkt zijn monopolistische geest als het ware te hebben verlegd van de softwarebusiness naar de vaccinbusiness,” zei Leake.

Gates is ook de oprichter en het belangrijkste bijdragende lid van de Coalition for Epidemic Preparedness and Innovation (CEPI), die in 2017 op het World Economic Forum werd gelanceerd. In het bedrijfsplan van de organisatie lijkt zij zich volledig te richten op de ontwikkeling van vaccins, zonder melding te maken van andere behandelingen voor virusuitbraken, aldus McCullough.

CEPI zegt regeringsleiders, particuliere bedrijven en filantropen bijeen te brengen om de ontwikkeling van vaccins te “versnellen” om toekomstige “epidemieën en pandemieën” te voorkomen en om ervoor te zorgen dat “alle mensen in nood” toegang hebben tot deze vaccins.

  Ouders van Benjamin Goodman spreken zich uit over zijn moord door J&J injectie "We willen niet dat nog meer mensen sterven"

Een van de meest recente inspanningen van Gates voor de verspreiding van vaccins is bovendien zijn boek, “How to Prevent the Next Pandemic.” In het boek houdt Gates een pleidooi voor de oprichting van een goed gefinancierde wereldorganisatie, die beheerd zou worden door de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties, en die tot taak zou hebben de volgende pandemie in de wereld op te sporen en erop te reageren, aldus McCullough.

McCullough zei dat, hoewel vaccins over het algemeen weinig doen om infectieziektes van de bovenste luchtwegen te voorkomen, zij toch gepusht werden als het antwoord op de COVID-19 pandemie.

“Er is geen enkele prik in de arm die praktisch iets doet tegen een infectieziekte van de luchtwegen,” zei McCullough, en hij voegde eraan toe dat de COVID-vaccins werden geïntroduceerd “met een impliciet standpunt, en het standpunt is: ‘Ze zijn veilig en ze zijn effectief, en u zult ze nemen.’ Punt uit. Daarna geen discussies meer. Geen officiële discussies over veiligheid en werkzaamheid, geen garantie voor herevaluatie, geen maandelijkse evaluatie van de veiligheid.”

De veiligheid werd gewoon aangenomen, zelfs nadat er een Chinees wetenschappelijk artikel was gepubliceerd waarin erop gewezen werd dat er grote gezondheidsproblemen waren van het vaccin voor mensen met onderliggende gezondheidsproblemen, aldus McCullough.

McCullough noemde dit grootschalige gebruik van de vaccins een “biologische catastrofe”.

Bovendien heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) geprobeerd informatie over de veiligheid en de werkzaamheid van de vaccins te begraven door 55 jaar lang het “Pfizer dossier” te verzegelen, dat zijn ongeveer een half miljoen bladzijden met documenten waarin de belangrijkste bevindingen bij de ontwikkeling en de toepassing van de vaccins gedetailleerd staan, aldus McCullough.

De organisatie Public Health and Medical Professionals for Transparency klaagde de FDA aan op grond van de Freedom of Information Act (FOIA) en eiste dat het dossier openbaar gemaakt zou worden.

In zijn vonnis zei U.S. District Judge Mark Pittman dat het FOIA-verzoek van de groep “van het allergrootste openbaar belang” was, en hij beval dat de FDA 55.000 bladzijden per maand zou vrijgeven (pdf).

  Wetenschappelijke studie: "COVID-19 virus heeft een Chinese vingerafdruk" - werd in de doofpot gestopt

“Uit deze documenten leerden wij dat er 1.223 sterfgevallen waren binnen 90 dagen na de vrijgave van het Pfizer programma, wereldwijd. De norm is meestal 50 doden voor een of ander veelgebruikt product, en het wordt uit de handel genomen,” zei McCullough.

“Dat is verbijsterend,” zei hij. “Wij hebben nog nooit een product zo lang zo laten draaien zonder de veiligheid opnieuw te bekijken, zonder de veiligheid te melden, zonder zelfs maar de veiligheid in twijfel te trekken, en de dood is het uiteindelijke resultaat.”

McCullough zei dat er ook een heleboel niet-dodelijke maar ernstige bijwerkingen van de drie grote vaccins zijn geweest, waaronder hartschade, bloedstolsels, en ontstekingsziekten.

“Wat ik denk dat een groot deel van het publiek niet begrepen heeft, is dat dit een volkomen nieuwe technologie is,” zei Leake. “Dit zijn technologieën voor genetische overdracht. Je injecteert eigenlijk boodschapper-RNA dat codeert voor de productie van het spike-eiwit, dus dit is Star Trek spul.”

McCullough zei dat het een valse bewering is dat vaccins ziekenhuisopname en sterfte verminderen.

Hij zei dat er geen grondige gerandomiseerde proeven zijn gedaan met het actieve middel en het placebo om een vermindering van ziekenhuisopname en sterfte aan te tonen.

“Voor geen van de vaccins zijn klinische proeven gedaan in contrast tegen placebo met dat samengestelde eindpunt,” zei McCullough. “Wat er in de loop van de tijd gebeurd is, is een vals narratief dat zich ontwikkeld heeft uit observationele gegevens.”

“Er zijn veel bevooroordeelde analyses geweest door onderzoekers en artsen en door mensen in het biofarmaceutische complex die er belang bij hebben om te proberen de vaccins te promoten,” zei McCullough.

Hij voegde eraan toe dat de analyses gebaseerd zijn op gebrekkige en bevooroordeelde gegevens, waarin niet wordt bijgehouden welke gevaccineerde personen in een ziekenhuis komen. In plaats daarvan worden allen die met een COVID-19 infectie in het ziekenhuis komen, systematisch als ongevaccineerden geteld.

“Ik kan u zeggen dat degenen die het vaccin hebben genomen veel meer kans hadden gehad met een vroegtijdige diagnosebehandeling, die echt de motor is voor de vermindering van ziekenhuisopname en sterfte,” zei McCullough. Hij voegde eraan toe dat Gates, Anderson Cooper, en vice-president Kamala Harris allemaal gevaccineerd zijn, maar ook Paxlovid hebben genomen, een vroegtijdige behandeling voor COVID-19.

  De vraag die iedereen in de wereld zich zou moeten stellen

Leake zei dat dezelfde nauwgezetheid en veiligheidsnormen die werden toegepast bij de vroege behandeling voor COVID, volledig genegeerd worden bij de nieuwe boodschapper-RNA vaccins.

“Plotseling worden de methodologie en de striktheid van het nagaan van de veiligheid en de werkzaamheid met dit vaccin gewoon uit het raam gegooid ,” zei hij.

McCullough zei dat de pandemie snel voorbij had kunnen zijn als er resources waren gestoken in het geven van vroegtijdige behandelingen aan risicopatiënten met hydroxychloroquine en ivermectine, maar in plaats daarvan werden deze vroegtijdige behandelingen verguisd.

McCullough bracht ook de monoklonale antilichamen ter sprake, een andere veilige en doeltreffende behandeling die is afgewezen ten gunste van vaccins, zei hij.

Ondanks het feit dat deze vroege behandelingen goed werken, worden ze van de lijst verwijderd, maar de vaccins, waarvan niet bewezen is dat ze veilig of effectief zijn, worden aan het publiek opgedrongen als de oplossing voor de pandemie, zei McCullough.

Leake en McCullough beschreven wat zij waargenomen en gedocumenteerd hebben als een “monolithische vaccinoplossing” voor alle volksgezondheidsproblemen.

“Dit is wat die internationale stichtingen zijn: de Gates Foundation, de Rockefeller Foundation, en de Wellcome Trust. De jongens van het grote geld hebben al hun geld op vaccins gezet,” zei Leake.

“Zij hebben het gepust en er is tegelijk een vergetelheid aan veiligheid, en dat is wereldwijd,” zei McCullough.

McCullough en Leake zeiden dat zij graag zouden zien dat alle vaccinmandaten worden opgeheven en dat alle COVID-19 vaccins uit de schappen worden gehaald voor een grondige evaluatie van de veiligheid en de werkzaamheid.

“Wij hebben ons gebrandmerkt,” zei McCullough. “Dit is in zekere zin de misdaad van ons bestaan geweest, zo niet van alle tijden, van massale vaccinatie van de wereld midden in een zeer heersende en zich ontwikkelende pandemie.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel12 jaar over de houdbaarheidsdatum: Kunt u het nog eten?
Volgend artikelDe Russen hebben nu de mogelijkheid om een ongecontroleerde crash in Europa te veroorzaken, en dat is niet wat Davos van plan was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Hij(McCullough). voegde eraan toe dat Gates, Anderson Cooper, en vice-president Kamala Harris allemaal gevaccineerd zijn, (dat geloof ik niet ,onzin!!)
  (ik heb nog prikken over)ik geloof het alleen ,als ik hun de mijne geef in hun armen!!

 2. Dr Mc Cullough proberen ze nu ook het zwijgen op te leggen. Hij heeft een brief ontvangen van de Americanm Board of Internal Medecines (ABIM) waarin zij hem beschuldigen van desinformatie en of hij dat even wil rechtzetten. Alles hierover in Thehighwire.com met een interview met DR McCullough dus het is geen verzinsel van mij.
  Ook deze Board is corrupt.

 3. Vertrouw nooit een drugsdealer. Farma zijn net drug dealers, ze geven niets om je gezondheid. Ze willen alleen maar verkopen. Ze patenteren stoffen uit de natuur en vervolgen verbieden dat mensen natuurlijke producten kopen. Stoffen uit de natuurlijk zouden nooit patenteerbaar moeten zijn.

  • Hoi Akkafietje,

   Dat vraag ik me ook al heel lang af. Een ding dat het heeft gedaan is identificeren welke mensen in de samenleving nog zelfstandig nadenken en een ruggegraat hebben. Heel handig om te weten als je een great reset wil doorvoeren.

   Groeten,
   Hugo

 4. Akkafietje,hugo die vaccinazi,s zijn dodelijk,de satanische globalistische elite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Voor de installatie van een NWO (great reset)

  • Hoi Ronjaspers,

   Dank voor je hulp.

   Ik weet dat men 90%+ vd bevolking wil elimineren. Tot op heden zie ik relatief weinig dodelijke injectie slachtoffers. Ik kan dus niet met zekerheid zeggen dat dat gaat gebeuren. Wat ik zeker weet is dat ze weten wie wij zijn.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in