Hoewel we zogenaamd worden getroffen door de ergste pandemie ooit en er zogenaamd veilige, zeer effectieve vaccins op de markt zijn, neemt de bereidheid om te vaccineren zichtbaar af.

Volgens Reuters wil bijvoorbeeld in Polen slechts 40% van de bevolking zich laten vaccineren en in een ziekenhuis in Warschau voelt slechts de helft van het personeel de behoefte om zich tegen Corona te laten vaccineren. Hetzelfde artikel meldt dat volgens een IFOP-onderzoek in Frankrijk slechts 41% van de mensen gevaccineerd wil worden en volgens Blick in Zwitserland zelfs maar 35%.

De PR-experts zijn duidelijk overdonderd. Ook was het niet bevorderlijk dat een van de eerste verpleegkundigen tijdens een totaal mislukte “reclamecampagne” direct na de inenting voor de camera ineens instortte:

Hoewel de massamedia het alarmerende voorval bagatelliseren, is de realiteit heel anders. Het CDC werd gedwongen om zijn richtlijnen aan te passen en na enkele dagen een onderzoek in te stellen vanwege duizenden vaccinatieschadegevallen.

Nu maakt de fameuze Dr. Anthony Fauci ook een monumentale flater, wanneer hij, in het kader van mislukte “PR-stunts”, een lichte trilling in zijn rechterarm meldt, ook al is hij aan zijn linkerarm gevaccineerd. Hij wijst zelfs naar de rechterarm; waarschijnlijk om de fake  wat geloofwaardiger te laten lijken:

 

Fauci gaf zelfs toe, volgens de New York Times, dat hij al had gelogen of bewust had overdreven over de kudde-immuniteit om het publiek te motiveren zich te laten vaccineren:

Als je niet gewoonweg “de wetenschap kunt vertrouwen” omdat de wetenschappers tegen je blijven liegen en dan zeggen: “oh, dat was gewoon een nobele leugen, sorry daarvoor”.

Het is bijvoorbeeld ook bijzonder bedenkelijk dat zelfs de ontwikkelaar van het vaccin en zijn medewerkers op zogenaamd humanitaire gronden weigeren zich te laten vaccineren.

  Beestachtig politiegeweld op maskerloze Fransman wijst op angstaanjagende toekomst voor lockdown Europa

Degenen die zich afvragen hoe ze aan Jan met de pet zullen uitleggen dat de vaccinaties hebben gewerkt, moeten hun aandacht richten op de PCR-testprocedure. Nadat de fraude door verschillende onafhankelijke wetenschappers en zelfs door een Portugese rechtbank aan het licht was gebracht, heeft nu zelfs de WHO stilletjes toegegeven dat de PCR-test niet betrouwbaar is.

De truc is de zogenaamde Cyclus Treshold waarde, bekend onder de afkorting Ct waarde. Deze waarde beschrijft hoe vaak het SARS-CoV-2 genfragment uit het patiëntmonster moet worden versterkt voordat een toegevoegde fluorescerende kleurstof significant gloeit in combinatie met het pathogene genfragment. Hoe vaker men het genfragment repliceert, hoe vager de uitkomst van test wordt. Deze truc werd gebruikt om de vele positieve testresultaten op te roepen. Dit feit wordt uitgelegd in een analyse die in september 2020 in het Oxoford Academic Journal is gepubliceerd en die is gebruikt voor de uitspraak van de rechtbank in Portugal.

Om de indruk van een pandemie te wekken, werden enorme hoeveelheden Ct op een te hoog niveau getest. Om de trend om te keren, heeft de WHO de Ct-waarde simpelweg naar beneden bijstellen. Dit zal minder (valse) positieven genereren en de indruk wekken dat de vaccinaties effectief zijn.

Wie de leugens van de media wil doorzien, moet zich op de nuchtere feiten concentreren en mag zich niet voor de gek laten houden door emotionele berichtgeving. Aan de andere kant willen velen gewoonweg de waarheid niet zien, omdat er dan een wereld voor hen opengaat waarin ze niet willen leven.

Waarom weigert de mainstream media zinvolle gegevens over Covid te melden?

Vorig artikelCoronavaccinaties: een goudmijn voor artsen
Volgend artikelControversieel door Bill Gates gefinancierd plan om zonnestralen te verduisteren schrijdt stilletjes voort
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Of topic ———–https://youtu.be/UrDynB0ITcs

    URGENT!! Nashville Christmas Day Bombing – BACKWARDS Message!! SHARE!!
    je hoeft maar even te luisteren ?
    Luister goed jomgens en meisjes ,180 Graden omgekeerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in