Waarom weigert de mainstream media zinvolle gegevens over Covid te melden?

2
1805

Zelfs met Donald Trump’s goedkeuring om de farmaceutische giganten een levensvatbaar vaccin te laten produceren om mensen te immuniseren tegen de COVID, gaat de media misinformatie en hysterie nog steeds door. Het media narratief wil je laten geloven dat dit een echte pandemie is en dat er elke week duizenden mensen sterven. Dat doen ze niet. Het is een leugen.

Er is een berekende propagandacampagne gaande, waarbij de meeste media en politici meespelen. De berichtgeving is bedoeld om angst te zaaien en u ervan te overtuigen dat u uw grondwettelijke rechten moet opgeven. Er wordt u herhaaldelijk verteld dat u niet naar de kerk, de synagoge of de moskee van uw keuze kunt (of moet) gaan. Er wordt u verteld dat u niet naar uw favoriete restaurant of café kunt gaan. En deze mandaten hebben het afschuwelijke effect dat ze de banen en het levensonderhoud van vele kleine ondernemers en het levensonderhoud van miljoenen Amerikanen vernietigen, schrijft auteur Larry Johnson op The Gateway Pundit.

Edoch, als u erop gebrand bent om conservatieve instellingen te plunderen en aan te vallen, kunt u alsnog naar buiten gaan. Geen sancties voor Antifa of BLM. En u wordt door de gouverneurs van New York en New Jersey bevolen om maskers te dragen, terwijl zij hun eigen verordeningen negeren en het tegenovergestelde doen.

De stank van hypocrisie bedekt Amerika als een deken van rottend afval. De meesten van u hebben gemerkt dat een grote meerderheid van de Amerikanen, als gewillige schapen, het maskermandaat in een groot deel van dit land gehoorzaamde. Toch blijft het aantal mensen dat positief test op Covid stijgen. Raad eens? Maskers maken echt geen verschil. Als het dragen van het masker infecties tegenhield, had het aantal gevallen moeten dalen.

Dit is wat de Sarasota Herald Tribune woensdag 18 november meldde:

“Sarasota County meldde 92 nieuwe gevallen van Covid-19, terwijl de gemiddelde dagelijkse nieuwe gevallen voor de afgelopen zeven dagen op 115 ligt – een dagelijks gemiddelde dat doet denken aan de hoogte van de pandemie in juli. Er werden zes nieuwe sterfgevallen gemeld in Sarasota, waardoor de totale sterfgevallen in de provincie als gevolg van Covid-19 op 364 komen.

Manatee County meldde 107 nieuwe gevallen, met een dagelijks gemiddelde van 107 in de afgelopen zeven dagen, en drie nieuwe sterfgevallen. 362 mensen zijn gestorven aan Covid-19 in Manatee County.

Florida voegde op woensdag 7.925 nieuwe gevallen van Covid-19 toe, voor een totaal van 905.248 sinds de pandemie begon. Er werden 87 nieuwe sterfgevallen gerapporteerd over de hele staat, wat het totaal op 17.731 brengt sinds het begin van de pandemie. De positiviteit van de nieuwe tests in Florida was meer dan 8% voor de tweede dag op rij”.

Ik vraag u niet om mijn mening te vertrouwen. Ik geloof in feiten. Ik heb het Sarasota Memorial Hospital (ook wel SMH genoemd) in de gaten gehouden. Het dagelijkse Covid-rapport van het SMH (het ziekenhuis doet geen rapporten op zaterdag en zondag) is een voorbeeld van wat alle ziekenhuizen zouden moeten doen om ervoor te zorgen dat de mensen in de omringende gemeenschappen weten wat er aan de hand is. De gegevens van het SMH hebben echter nog steeds enkele schrijnende omissies. De grootste is het niet rapporteren over de leeftijd en de fysieke gezondheid van de patiënt (voorafgaand aan het contracteren van Covid). We weten niet of ze oud of jong zijn. Of ze zwaarlijvig of slank zijn. Of dat ze comorbiditeit [het tegelijkertijd voorkomen van twee of meer aandoeningen of stoornissen bij één persoon, red.] hadden.

Dit is slechts één gegevenspunt, maar het Sarasota/Bradenton gebied is weer een klokkenluider. We krijgen een grote toestroom van “sneeuwvogels” (een sneeuwvogel is iemand uit het noorden van de Verenigde Staten of Canada die in november naar Florida komt en in april weer naar het noorden gaat). En we hebben toeristen. De stranden langs de westkust van Florida zijn een grote trekpleister voor mensen die willen ontsnappen aan sneeuwstormen.

Dus, hier zijn de belangrijkste feiten met dank aan SMH:

  • Slechts 9,7% van de patiënten in SMH werden over een periode van elf dagen in het ziekenhuis opgenomen vanwege Covid.
  • Gemiddeld was slechts 25% van de patiënten op de IC aanwezig vanwege Covid.
  • Van de totale patiëntenpopulatie die op Covid is getest, was slechts 5,3% positief.
  • Vierentachtig mensen werden in deze 11-daagse periode opgenomen vanwege Covid.
  • Honderdtwee (102) patiënten werden in dezelfde periode behandeld en ontslagen.
  • Negen mensen stierven aan Covid in SMH tussen 17 november en 27 november.

Dit ziekenhuis wordt niet overspoeld door Covid-patiënten. Ze stapelen geen lichamen buiten het mortuarium. De behandeling van Covid, zoals hydroxychloroquine en remdesivir, blijkt effectief. Ook andere therapieën, zoals het innemen van vitamine D3, vitamine C en zink, blijken een belangrijke rol te spelen bij het helpen van mensen om een goede gezondheid te behouden. Artsen weten veel beter hoe ze deze vreselijke ziekte moeten bestrijden.

De gegevens en dagelijkse rapportages van SMH worden hieronder weergegeven voor uw eigen persoonlijke inspectie. Stel alles wat de media rapporteert ter discussie. Vraag bewijs en feiten. Duw terug tegen de angstmongers die hopen dat u zachtmoedig zult toegeven en uw stem niet zult verheffen.

Voor meer dagelijkse data betreffende Covid-opnames relevant aan dit artikel kunt u hier klikken om The Gateway Pundit te bezoeken.

Bill Gates, vaccinaties, microchips en patent 060606

Vorig artikelDark Winter zal nooit eindigen
Volgend artikelBLM breekt met “witte, geprivilegieerde” Antifa
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in