Prof. Dr. med Ugur Sahin is wetenschapper en heeft meer dan 60 onafhankelijke octrooien op tal van gebieden.

Dus slikt de dokter zijn eigen medicijn niet? Tot de ‘vertrouwenwekkende’ nieuwsberichten die deze dagen de ronde gaan over het Biontech/Pfizer-vaccin draagt deze ook zeker bij: Biontech oprichter Ugur Sahin maakte bekend dat hij zich nog niet had laten vaccineren en nog wilde wachten met zijn eigen Corona-vaccin.

De verhelderende, zeer veelzeggende verklaring van de CEO van Biontech, die volgens Forbes zojuist is gestegen tot de rang van multimiljardair, werd op passende wijze gedaan op hetzelfde moment als de start van de massale vaccinaties van afgelopen dinsdag in Groot-Brittannië, het enige land ter wereld dat noodgoedkeuring heeft gegeven voor het Biontec-vaccin. Als reden voor zijn eigen terughoudendheid om te vaccineren zegt Ugur dat er immers nog geen goedkeuring is voor Duitsland; en er zijn natuurlijk “geen uitzonderingen” voor zijn medewerkers en hemzelf: ook hij houdt zich aan de richtlijnen voor welke groepen mensen het vaccin als eerste bedoeld is: “Als we de mogelijkheid zouden hebben om werknemers te vaccineren omdat ze juist systeemrelevant werk doen, dan zouden we dat natuurlijk heel snel en heel graag doen”, zei Sahin volgens ‘T-Online’.

Dit klinkt niet erg geloofwaardig: ten eerste zou de ontwikkelaar van het vaccin, die er een gigantische toename van zijn vermogen aan te danken heeft (5,1 miljard euro mag hij nu de zijne noemen), met zijn demonstratieve vaccinatiedeelname kunnen bijdragen aan het vergroten van het vertrouwen van een bevolking die steeds sceptischer wordt over het vaccin. En ten tweede kan bijna niemand “systeemrelevanter” zijn dan de fabrikant van het vaccin waarvan de regeringen van alle landen hopen op een terugkeer naar de normaliteit (of waarvan ze het succes juist als voorwaarde stellen).

  Bevel om de ogen te sluiten voor schadelijke effecten van vaccins

Het lijkt dus meer op twijfels en er feestelijk voor bedanken dan op nobele terughoudendheid wanneer Sahin zo bescheiden is en bereid is om het zonder te doen. Met als gevolg dat, naast de al niet ongegronde bezorgdheid over de neveneffecten, nu nog meer twijfels worden aangewakkerd – door de vermeende voorzichtigheid van de ontwikkelaar.

Geen autorisatie voor Covid-19 vaccins in Zwitserland: belangrijke informatie over veiligheid ontbreekt

Vorig artikelMedische eugenetica: griepprik verplicht voor blanken op universiteit, andere rassen krijgen vrijstelling 
Volgend artikelOostenrijkse politie mag nu ook in privéwoningen controleren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Natuurlijk weigert ie zogezegd nog even.
  Hij weet wat de gevolgen kunnen zijn en welke troep er in zit.
  Hij wil ook van ze binnen gehaalde geld genieten, anders is dat afgelopen en heeft ie alleen een erfenis.

 2. ??? zo is het. maar de gehersenspoelde meute zal hier weer met 4 poten tegelijk in trappen. Ze zijn gewoon niet te redden. Báááh bééééh bééééh.

 3. Het is toch ook merkwaardig dat er alleen maar dierenartsen in het RIVM zitten die over mensen beslissen.
  Wat ik wel weet van dierenartsen is dat ze vaak erg snel vinden om je huisdier dan maar in te laten slapen omdat ze geen oplossing hebben.
  En nou hebben ze ineens overal verstand van.
  En ook nu zijn ze er voor om je dan maar uit je lijden te verlossen met een vaccin.

 4. Mensen zijn nu in transitie naar dieren en daar heb je dierenartsen voor nodig. Muilkorf op en je bek houden, in rij met de rest van het klapvee, injecteren met genetische veranderingen en chip met barcode. Losgeslagen vee in kampen onderbrengen groot hek met stroom erop, volspuiten met vaccins, en voederen met genetisch gemanipuleerde planten, grazen maar….

 5. Dit kabinet moet oprutte en nog voor de kerst.
  Die uitspraak van Hugo de Jonge over vaccinaties voor verpleegkundigen is werkelijk te schandalig voor woorden.
  Als het dan zo veilig zou zijn wil ik deze gast het liefst PESROONLIJK zo’n spuit in zijn arm jassen. Dan weet ik zeker dat zijn DNA wordt veranderd (chromosoom 8), dat hij voor 97% zeker onvruchtbaar wordt en dat hij voor 80% zeker “ernstige” bijwerkingen krijgt! Het enzym heet “luciferase”. Het patent is 2020060606
  Maar de mensen die dit vertellen worden van deze site afgegooid of stante pede gebrandmerkt tot wappie of complot denker.

  Er zijn 6 mensen overleden in de trials en 97% van de vrouwen in deze trials werd onvruchtbaar (63 van de 66 proefpersonen)

  M.a.w. DE MENSHEID WORDT GEPATENTEERD EN GELICENSEERD! Kun je niet meer aan betalingsverplichtingen voldoen? Doooooooooooooeeeeel!
  Letterlijk

  Onze “vriend” Billy zelf over deze materie.
  https://youtu.be/ksEVaO806Oo

  En het volk mag het gelag betalen.. Niet alleen de boeren
  Welkom bij de 4e “industriële” revolutie van Klaus Schwab van het WEF en de rest van de Satanische communisten van het WHO de VN de rest van deze psychopaten.

  Dit is je reinste Communisme

  Geen privéeigendom meer, verkiezingsfraude, vaccinatiepaspoorten, DNA verandering, grote reset, mk plicht, energietransitie, de politie keert zich TEGEN het volk (Waakzaam en “dienstbaar”…ja ja) en wat al niet meer. ZE ZIJN NOG NIET EENS BEGONNEN!

  ELKE GRONDWET WORDT MET VOETEN GETREDEN

  Maar WIJ worden hier gelukkig van…

  Deze gasten kun je maar op één manier tegenhouden. En dat is niet op het Malieveld.

  Wilt U dat DIT onze toekomst wordt? Blijf dan vooral zitten en niets doen….
  https://holodomorinfo.com

  Ik wens u hele fijne dagen en ik hoop dat u gezond blijft!

  • Van deze site wordt je niet af gegooid omdat jij dat beweerd.
   Heb je de rest hier wel gelezen?
   Ik denk dat we hier wel op 1 lijn zitten wat betreft die corona hoax.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in