© Raimond Spekking / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Het is bevestigd: de pandemie wordt gedreven door defecte PCR-tests, zoals voormalige hoofdwetenschapper bij Pfizer, Dr. Michael Yeadon, ons maanden geleden vertelde. Bijna elke positieve Coronatest is vals.

Vandaag vernemen we dat 22 zeer vermaarde wetenschappers concluderen dat de PCR-test 97% valse positieven produceert. Dus van alle Covid-patiënten die we ooit hebben gezien, heeft 97% nooit Covid gehad.

De studie is hier en hier beschikbaar.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft ook het probleem met de PCR-test herkend, en heeft gewaarschuwd dat hoge cyclusdrempels op PCR-tests zullen resulteren in vals-positieven.

Een Europese rechtszaak heeft bevestigd dat de veelgebruikte PCR-test voor het opsporen van het Coronavirus (Covid-19) tot 97 procent onbetrouwbaar is – dus in principe nutteloos, wat de mainstream media negeert.

Het Portugese Hooggerechtshof heeft bevestigd dat het met dwang in quarantaine plaatsen van vier Duitse toeristen na een “positieve” test voor Covid-19 onwettig was omdat de PCR-test van nature frauduleus is.

Concluderend: de lockdowns en alle andere onderdrukkende maatregelen worden gedreven door nepwetenschap – en de regeringen weten dat. Waarom doen ze het dan? Hier is het sluitend bewijs dat Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren.

Farmacie-insider onthult: Bijna elke positieve Coronatest is vals

  Van de 8.000 Amerikaanse militairen die zijn ontslagen vanwege Biden's vaccinmandaat, zijn er slechts 43 weer in dienst getreden
Vorig artikelVS: Meer dan 3.000 ernstige zieken na Coronavaccinatie
Volgend artikelDe Nederlandse viroloog Ron Fouchier – Een andere sleutel tot het Covid-19 onderzoek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Heb mij niet laten testen, ik draag geen kopvodje en ik zal zeker geen “vaccin” nemen.
  Mocht ik onverhoopt door corona op de IC terechtkomen, dan maak ik kenbaar dat ik geen medicijnen wil, alleen zuurstof door een kap en zeker geen buis.

 2. Ja in principe het grootste schandaal ooit, maar als ik een winkel binnenloop zonder muilkorf wordt ik door muilkorfschapen aangevallen dat ik asociaal ben. Ik moet mij inhouden want eigenlijk wacht ik ze liever buiten op om ze in elkaar te beuken. Tuurlijk maak ik ze uit voor nsb’ers, maar je houdt er toch een onbevredigend gevoel aan over. Ik hoop zo dat deze deugnsb’ers dat vaccin gaan halen…

 3. had het vermoeden al vanaf het begin dat er iets niet klopte
  nu heeft niemand griep gehad was alleen covid?????
  Covid en vaccinaties is een opruiming van de oude en gehandicapten.
  en 2 prikken als je bij de eerste niet omvalt krijg je er nog 1.
  maar wie een vaccinatie laat zetten mijn zege hebben ze.
  maar degene die nu het hardste schreeuwen staan straks aan de zijkant.

 4. Abonneer u op banned.com! Alex Jones heeft dit jaren geleden reeds voorspeld en ook ik dacht op die moment dat het ver gezocht was, maar kijk waar we nu staan, midden in een plandemie!!! Het is de meest geniale manier ooit om genocide te plegen op wereldschaal! Ze ( de WEF) zeggen het open en bloot, maar nog schilderen de schaapjes het af als “fake news”! We schrijven op dit moment geschiedenis mensen!!!!

 5. @Antideugmens;tip;
  loop een winkel binnen met je MASKER SLECHT OP.
  Kom aan de kassa met je kar en wacht tot de kassier je gaat aanmanen om je masker goed op te zetten.
  Laat AL je spullen staan en loop gewoon naar buiten.
  Kan die pseudodokter-betweter netjes al je zaken terug in het schap plaatsen en ben je straffeloos zomaar weg.
  Een beetje werk maar een goede les;doet iedereen dat zijn we er binnen één week vanaf…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in