Is het ooit bewezen dat het virus bestaat of was het een door mensen gemaakte creatie in een lab in China (of Fort Detrick)? Veel nieuwsgierige mensen die vurig onderzoek hebben gedaan naar dit onderwerp weten het nog steeds niet zeker. Dr. Andrew Kaufman, een forensisch psychiater met een achtergrond in moleculaire biologie, was een van de eerste deskundigen in 2020 die beweerde dat SARS-CoV-2, het virus waarvan de wereld te horen heeft gekregen dat het de ziekte Covid-19 veroorzaakt, nooit gezuiverd of geïsoleerd is geweest. Kaufman is ook een consultant op het gebied van natuurlijke geneeswijzen, uitvinder, spreekbuis en getuige-deskundige. In een uitstekend interview bespreekt Kaufman het virus, waarom de “pandemie” een psychologische operatie is, hoe de mensheid aan de vooravond staat van een paradigmaverschuiving naar transhumanisme, en manieren om te ontsnappen aan deze op handen zijnde geplande tirannie, schrijft lewrockwell.com.

Een samenvatting van het interview:

Sinds maart 2020 is de regering bezig met een eindspurt rond het wetgevingsproces dat veel van onze vrijheden heeft weggenomen en nu wordt er druk op ons uitgeoefend om een experimentele gentherapie te nemen.

Experimentele criteria zijn naar voren gebracht die zogenaamd het virus moeten bewijzen. Het experiment zelf geeft hen het bewijs dat ze nodig hebben, zelfs als ze geen virus hebben. Dr. Stefan Lanka toonde aan dat hij bewijs had van een virus,  zonder enige bron van een virus. Ze hebben nooit een zieke genomen, het virus eruit gehaald en gezuiverd of geïsoleerd om het te bestuderen. Ze gebruikten een computer om een in silico of computer-gegenereerd genoom te genereren. In plaats van te beginnen met een organisme met één stuk genetisch materiaal in deze experimenten, zijn zij begonnen met een mengsel en zij weten niet wat daarin zit. De vermeende PCR-test is gebaseerd op een genoomsequentie die werd gebruikt voordat zij op enigerlei wijze de aanwezigheid van het nieuwe virus hadden aangetoond. De test is gemaakt op basis van een in 2003 gepubliceerde genoomsequentie van het SARS-virus, die ook een gecomputeriseerd genoom was.

Op grote schaal verspreide foto’s die zogenaamd bewijzen dat het virus aanwezig is, zijn artistieke weergaven. Zwart-wit foto’s van een elektronenmicroscoop die ronde deeltjes tonen met puntjes aan de buitenkant, zijn getoond in nierbiopten uit 1999 toen de betrokkenen niets te maken hadden met SARS-CoV-2 of eender welk virus. De nierdokters die het wetenschappelijke artikel hierover schreven, zeiden dat deze deeltjes niet van virussen te onderscheiden zijn en dat dit een punt van verwarring zou zijn. De wetenschappelijke gemeenschap is zich bewust van deze verwarring, maar doet alsof het virus echt is. Als niet ontdekt is dat het virus echt is, kan er geen genoom zijn en kan het geen ziekte veroorzaken. Dit bewijs is gepubliceerd en algemeen beschikbaar. Ze willen niet dat de stemmen van dokters die het bedrog doorhebben worden gehoord, dus worden ze gecensureerd. Fauci is erbij betrokken, wordt betaald en krijgt faam.

  Vergeet de Joden, geef de schuld aan de Ongevaccineerden!

Delta en andere varianten – Ze hebben het hele genoom gesequenced en hadden fragmenten genetisch materiaal van wat zich in de long van een zieke zou bevinden. Er zijn 56 miljoen RNA-fragmenten, en die hebben ze gesequenced. We weten niet waar ze vandaan komen, omdat we de fragmenten niet van een virus hebben. Ze werden in een computer gestopt die ze combineerde tot 3 miljoen mogelijke genomen. Ze kozen er een uit om het op een vleermuis coronavirus te laten lijken, wat waarschijnlijk een vooraf bepaalde uitkomst was, en toen zeiden ze dit is het geïndexeerde genoom. Ze gaven instructies over hoe iedereen dit experiment kan doen, behalve dat ze het uiteindelijk vergelijken met het geïndexeerde genoom, dat door een computer is bedacht. Ze zullen geen exacte overeenkomst krijgen omdat ze niet het echte genoom testen, maar gewoon willekeurige sequenties combineren. Telkens wanneer zij het experiment volgens dit recept over de hele wereld herhalen – en er zijn er 40.000 van geweest – komt er niet één precies overeen. Ze wijken allemaal een beetje af. Dit is wat er gebeurt als je een ongeldig experiment probeert te herhalen. Je krijgt niet dezelfde resultaten. Ze noemen de resultaten varianten. Dit is een belangrijk plan om de angst aan te wakkeren. Ze hebben geen enkele variant geïsoleerd en gekarakteriseerd. Ze hebben geen studies gedaan naar de werkelijke klinische resultaten. Ze doen een computersimulatie die zegt dat dit misschien meer overdraagbaar en gevaarlijker is. Het zijn waarschijnlijk mensen die zitten te bedenken, “Hoe kunnen we dit enger maken en de wetenschap vervalsen om dit te staven?” Vanuit het oogpunt van het wetenschappelijke establishment melden maar weinigen hoe ze dit doen, omdat ze het moeilijk te begrijpen maken. Er zijn drie verschillende disciplines bij betrokken – computerwetenschappers, genetici en virologen. Niemand begrijpt dat het een schijnvertoning is omdat het gecompartimenteerd is.

We staan aan de vooravond van een paradigmaverschuiving naar transhumanisme. De visie van het Wereld Economisch Forum voor onze toekomst is dat zij willen dat wij onze sociale interactie online hebben, en dit brengt de mens in een lagere staat van zijn. Als je in de literatuur kijkt naar de technologieën die zij voor verschillende kwade doeleinden willen gebruiken, vind je 1000-en artikelen over gentherapie, nanotechnologie waaronder magnetische nanodeeltjes, hydrogels, machine-hersen-interfaces. Deze technologie staat niet in de kinderschoenen. Vele zijn gebruikt in experimenten en hebben hun werking bewezen. Zij hebben nanotechnologie, oorspronkelijk optogenetica, veranderd in magneto-genetica, die zij bij dieren hebben ingespoten en waarmee zij hun gedrag kunnen sturen.

  De gegevens zijn binnen en we zijn nu slechter af dan voor de experimentele injecties

De “pandemie” is een psychologische operatie. Terugkerend naar de vele planningsdocumenten, zoals Lockstep van de Rockefeller Foundation in 2010, de SPARS simulatie en Event 201, zijn er aanwijzingen in de tijdlijn dat ze deze psychologische operatie hebben versneld omdat de mensen wakker zijn geworden voor de waarheid. De globalisten begonnen zich zorgen te maken dat ze hun kans zouden missen als ze wachtten tot alles volgens hun plannen zou verlopen, dus hebben ze fouten gemaakt. Angst is een belangrijke manipulatieve kracht en velen lijden nu aan het Stockholm syndroom. Veel technieken die in deze campagne worden gebruikt om het virus en de injecties op de markt te brengen komen van Edward Bernays en mensen die propaganda als discipline ontwikkelen. Een klokkenluider onthulde dat in het Verenigd Koninkrijk psychologen waren ingehuurd door de gezondheidsdienst om strategieën te bedenken om de angst onder de bevolking te maximaliseren. Dit is een grote inspanning om het denken van mensen te controleren en ervoor te zorgen dat ze niet in twijfel trekken wat er gaande is, wat vergeleken kan worden met een sekte-achtige situatie. De beste manier om mensen uit deze toestand te halen is te stoppen met TV kijken. TV-patenten gebruiken een ritme om beelden te vernieuwen dat je in een alfagolf-toestand brengt die effectief is voor hypnose en programmering.

Velen realiseren zich dat de allopathische gezondheidszorg aan het veranderen is in een bio-surveillance en transhumanistisch establishment dat niet langer beschikbaar is voor mensen. Ze zijn bang om naar ziekenhuizen te gaan die hun diensten hebben geannuleerd en er zijn ontslagen gevallen bij medisch personeel. Mensen zijn op zoek naar alternatieven en dit is een geweldige kans om over te gaan naar een toekomst van genezing om gezondheid op een realistische manier aan te pakken waarbij mensen volledig kunnen herstellen van ziekte en niet alleen afhankelijk zijn van farmaceutica om hun symptomen te beheersen.

Contact tracers – Wees niet gewelddadig tegen ze, praat met ze in je voortuin, geef ze informatie over de wetenschap, print het toestemmingsformulier voor Moderna uit waarop in vette letters staat dat de injecties een experimentele behandeling zijn. Kaufman heeft een training gevolgd waarin de code van Neurenberg aan de orde kwam, waarin staat dat je mensen moet informeren over de risico’s van medische experimenten en dat ze vrijwillig moeten deelnemen. Dit is volledig genegeerd door regeringen, universiteiten en particuliere bedrijven die ons voorschrijven dat we experimentele medische behandelingen moeten ondergaan als we willen deelnemen aan hun goederen en diensten.

  Amish gemeenschappen die CDC Covid richtlijnen trotseren hadden '90x lager sterftecijfer' dan de rest van de VS

Een scheiding van onze samenleving in twee facties ligt in het verschiet – zij die de waarheid zien en niet zullen deelnemen en de dingen op hun eigen manier zullen doen. Elk individu moet voor zichzelf beslissen dat hij niet zal deelnemen aan enig aspect van wat er gaande is en hoe meer mensen dat doen, hoe minder waarschijnlijk het is dat er enige progressie van tirannie zal zijn. Als je besluit niet mee te doen, zul je offers moeten brengen, zoals afzien van vliegen en reizen naar het buitenland, wat geen kortetermijnopties zijn. Meer dan 100 jaar geleden hoefde je geen paspoort van de regering te krijgen, en dit was een stapsgewijze aanval op onze vrijheden.

Neem verantwoordelijkheid voor je gezondheid, verbouw voedsel, vorm gemeenschappen, bestudeer de wet om te informeren, te beschermen en legaal voor jezelf op te komen. Op gedecentraliseerde manieren aan de basis onderwijzen mensen elkaar. Vanaf het moment dat we op de wereld werden gezet, zijn we geïndoctrineerd in specifieke culturele fenomenen zoals verplichte schoolsystemen, en denken we niet voor onszelf. Je kunt die invloed loskoppelen, de misvatting ervan inzien en in contact komen met de natuur en het universum. We moeten terug naar onze ware aard als vrouwen en mannen, en omgaan met het land, het bos, de ecologie en met elkaar in gemeenschappen. We hoeven geen slaven te zijn door een baan te hebben die een loonstrookje is en elk moment dat we vrije tijd hebben willen we ontsnappen – bier drinken, sport kijken, videospelletjes spelen en tv kijken. Dit is een kans om weer een echt zinvol doel in het leven te krijgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nog een interview met Dr Mike Yeadon – “Waarschuw iedereen om niet in de buurt van de extra vaccins te komen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAdvocaat Fuellmich: “Drosten’s PCR leugen bewijsbaar”, pandemische constructie zal vallen
Volgend artikelGrafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Hij heeft gelijk. Het virus was er nooit. Dit was ook geen virus, maar een “technovirus”. Een innovatieve, op technologie gebaseerde ziektemaker, dmv nanotechnologie en bepaalde frequenties in beweging gezet met verwoestende en dodelijke gevolgen. Vandaar dus ook geen pathologische onderzoeken, want dan zou pandora’s box opengaan.

  2. ik ken deze gedachtetrend en is voor mij nr 2 , echter je kunt hier op dit moment niet mee aan komen by normies, de massamanipulatie klopt maar die komt van de tribesgenoten van deze (((kaufmann((( (wat ie er niet bij verteld(

    met al die miljarden is er vast wel wat gecreerd maar iets wat snel overdraagbaar is maar voornamelijk niet schadelijk

    doel was de mrna troep

    als er wat gecreerd is dan is dat door de (((globalisten((( want dat lab was een globalistisch lab met wereldwijde verbindingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in