In een nieuwe video onthult La Quinta Columna dat grafeenoxide (GO) is aangetroffen in zoutoplossingen en zij leiden daaruit af dat het gebruik van GO veel, veel wijder verbreid is en veel eerder is begonnen dan alleen de “Covid”-vaccins.[i] Bij baby’s is magnetisme geconstateerd, en mensen die niet de “Covid”-prik hebben genomen of met PCR zijn getest of maskers hebben gedragen ook magnetisme vertonen, dus het moet ergens anders vandaan komen. Zij leiden hieruit af dat de GO al enkele jaren in alle vaccins wordt gebruikt , inclusief tetanus, meningitis, kindervaccins, enz, schrijft For life on earth.

La Quinta Columna zegt dat GO ook in het griepvaccin van 2018 zat en dat zou kunnen verklaren waarom mensen magnetisme vertonen ondanks dat ze het “Covid”-vaccin niet hebben gehad. Dit zou ook het hoge aantal “griep” sterfgevallen na de 2018 griepvaccin campagne kunnen verklaren.

Het verklaart ook het feit dat zoveel mensen stierven in Wuhan. De Chinese regering had vlak voordat ze de tienduizenden gloednieuwe 5G-antennes in Wuhan aanzetten de griepprik verplicht gesteld voor de bevolking. Ook de overleden bejaarden in Milaan hadden een griepprik gekregen en er waren veel 5G-antennes in Milaan (zie kaarten van antenne-installaties in Italië per maart/april 2020, waarop te zien is dat de regio Milaan het hoogste aantal gevallen van het “coronavirus” heeft).

Dr. Magda Havas ontdekte dat het aantal gevallen van Covid-19 per miljoen 95% hoger lag en het aantal sterfgevallen door Covid-19 per miljoen 126% hoger lag in Amerikaanse staten met 5G.

La Quinta Columna herinnert ons eraan dat 4G LTE ook millimetergolven gebruikt, dus het is niet alleen 5G dat hierbij betrokken kan zijn.

Bartomeu Payeras i Cifre publiceerde in april 2020 een studie over de 5G-Covid correlatie. Hij benadrukte het feit dat San Marino de eerste Europese staat was met 5G-technologie en de staat met het hoogste aantal gevallen van “coronavirus” per 1.000 inwoners, 4,07 keer meer gevallen dan Italië en 27 keer meer dan Kroatië, dat op dat moment nog geen 5G had (zie onderstaande kaart).

De heer Payeras i Cifre merkte ook op dat het “coronavirus” niet graag grenzen overschrijdt. Het gemiddelde aantal besmettingen voor de vier Amerikaanse staten die aan Mexico grenzen, bedroeg 0,242 of 2.000% meer dan Mexico. Het gemiddelde voor de VS als geheel was 0,814 of 7.000% meer dan Mexico (zie onderstaande kaart).

“Grens-effect” tussen Mexico en de VS

Californië    Arizona     New Mexico      Texas       Mexico     VS
0.28            0.31           0.20             0.18       0,012     0.814

Ik vraag me af hoe het komt dat al deze nuttige informatie uit Spanje komt. Zelfs Andreas Kalcker (woonachtig in Spanje) is op video te zien terwijl hij GO in het Spaans bespreekt.

Ricardo Delgado van La Quinta Columna wijst erop dat we er nota van moeten nemen dat elke vaccinatieperiode gepaard is gegaan met een technologische sprong. Zie de onderstaande afbeelding die illustreert hoe elke uitbreiding van het gebruik van elektromagnetische straling (EMV) en elke nieuwe generatie draadloze technologie gepaard is gegaan met een nieuwe ziekte.

We kunnen hieraan toevoegen dat de zogenaamde Spaanse griep zich voordeed zes maanden nadat het Amerikaanse leger zeer krachtige radiozenders begon te gebruiken aan het einde van WO I in 1917. De Aziatische griep ontstond in 1957-1958 toen een krachtig radarbewakingssysteem in gebruik werd genomen. De Hongkong-griep ontstond in 1968 toen 28 militaire satellieten voor ruimtebewaking in gebruik werden genomen. In 1997, toen mobiele telefoons massaal in gebruik werden genomen, nam het aantal gevallen van diabetes in de VS in één jaar met 31% toe. In het Verenigd Koninkrijk nam tussen 1994 en 2002, parallel met de plotselinge invoering van mobiele telefoontechnologie, de Britse huismuspopulatie met 75% af en werd hij geclassificeerd als een bedreigde diersoort.

  Maskerslavernij: We worden klaargestoomd voor de invoering van een totalitaire nieuwe wereldorde

Laten we ook opmerken dat in oktober 2018, net nadat honderden vliegtuigen waren uitgerust met gloednieuwe on-board WiFi die rechtstreeks van satelliet kwam, er massale gevallen van “griep” aan boord van vluchten waren en ambulances moesten worden opgeroepen en vluchten moesten worden omgeleid.

Toen we begin 2020 hoorden over “coronavirus”-gevallen aan boord van cruiseschepen, hoorden we tegelijkertijd dat de cruiseschepen net volledig 5G en gezichtsherkenning aan boord hadden uitgerold, waarbij alle passagiers werden bestraald met 5G-ready armbanden en hangers.

Het waren twee Italiaanse artsen, Montanari en Gatti, die voor het eerst waarschuwden voor vaccins die op mysterieuze wijze niet-aangegeven nanodeeltjes bevatten in een verslag dat begin 2018 werd gepubliceerd. Zij vonden onder meer roestvrij staal en het zeer giftige wolfraamcarbide in vaccins. Voor hun moeite werden hun huizen binnengevallen door de politie, die al hun gegevens en computers verwijderde. In een interview legden de twee onderzoekswetenschappers uit dat het verboden is dat nanodeeltjes in een injecteerbare oplossing zitten omdat, in tegenstelling tot andere nanodeeltjes waaraan we worden blootgesteld en die we misschien inademen en het grootste deel uitdrijven als onze longen gezond zijn, geïnjecteerde nanodeeltjes voor altijd ingesloten blijven en door het hele lichaam kunnen circuleren, met inbegrip van de hersenen, waardoor dementie en ziekten zoals kanker en diabetes kunnen ontstaan.

Als we hieraan toevoegen dat mobiele telefoons de bloed-hersenbarrière openen om gifstoffen binnen te laten, waaronder luchtdeeltjes en nanodeeltjes uit vaccins, hebben we een zeer gevaarlijke mix van bedreigingen.[i]

Ik zeg al sinds het begin van dit alles eind 2019 dat er geen “Covid” is. “Covid” is een overkoepelende benaming voor een verzameling discrete symptomen, die allemaal hetzelfde zijn als blootstelling aan elektromagnetische straling. En interessant is dat we horen dat het ziekenhuis van Barcelona in Spanje heeft besloten om de naam van de afdeling waar mensen worden behandeld die reageren op blootstelling aan elektromagnetische straling, de zogenaamde “elektrohypersensitieve” of EHS mensen, te veranderen in een “post-Covid” afdeling. Hoe toepasselijk is dat?

Maar wat ik in 2020 nog niet wist, was dat deze blootstelling massaal wordt versterkt door metalen nanodeeltjes in het lichaam te planten. Het wordt erkend in de wetenschappelijke literatuur, zelfs door de corrupte, door de industrie gesjoemelde International Commission on Non-Ionising Radiation Protection (ICNIRP; niet internationaal, geen commissie, en beschermt niemand tegen wat dan ook, behalve misschien het leger en telecombedrijven tegen vervolging voor misdaden tegen de mensheid die al tientallen jaren teruggaan) die in hun eigen “veiligheids”-richtlijnen over blootstelling aan EMV verklaren dat als je metaal in je lichaam hebt, het gaat samenwerken met elektromagnetische velden (EMV’s) om je ziek te maken:[ii]

  Het "Nieuwe COVID-19 vaccin normaal": Professionele topsporters storten in, kinderen krijgen beroertes en hartinfecties

“Medische procedures kunnen gebruik maken van EMV’s, en metalen implantaten kunnen EMV’s in het lichaam veranderen of verstoren, die op hun beurt het lichaam zowel direct (via directe interactie tussen veld en weefsel) als indirect (via een tussenliggend geleidend object) kunnen beïnvloeden. Radiofrequente ablatie en hyperthermie worden bijvoorbeeld beide gebruikt als medische behandelingen, en radiofrequente EMF’s kunnen indirect schade toebrengen door onopzettelijk [ik wist niet dat EMF’s opzet bezaten] te interfereren met actieve implanteerbare medische hulpmiddelen (zie ISO 2012) of door EMF’s te veranderen als gevolg van de aanwezigheid van geleidende implantaten.”

Nanodeeltjes worden gebruikt bij kankerbehandelingen. Ze worden in de tumor geïnjecteerd en vervolgens wordt elektromagnetische straling toegepast, zodat elk nanodeeltje de aangrenzende kankercellen wegbrandt. Dit wordt “thermische ablatie therapie” genoemd.[iii] Dus wat gebeurt er als je het hele lichaam vult met grafeenoxide nanodeeltjes en vervolgens iedereen blootstelt aan de onontkoombare en alomtegenwoordige elektromagnetische straling die de hele planeet dekt, inclusief van satellieten en High Altitude Platforms (HAPS) zoals zweefvliegtuigen en drones in de stratosfeer?[iv]

Ricardo Delgado van La Quinta Columna heeft het antwoord:

“Iedereen die is ingeënt met deze grafeenoxide-nanotechnologie heeft nu een lont, dynamiet, een tijdbom die klaar is om te ontploffen door de activering van een magnetron.”

Het antwoord is dat je een genocide hebt. Dit werd in grafisch detail uitgelegd door een Franse ingenieur in een video uit 2020 (inmiddels verwijderd door YouTube), maar waarvan we het transcript hebben:

“Voor mij zijn deze nanodeeltjes onderdeel van een wapensysteem dat ontvolking zonder massaal verzet mogelijk maakt. Dus, als je dat vergelijkt met een systeem van explosieven, dan zou het nanodeeltje de staaf van het plastic explosief zijn, dat wil zeggen, het actieve materiaal dat gaat ontploffen. Het tweede dat nodig zou zijn, is een ontsteker. Voor mij is dit de elektromagnetische golf die het nanodeeltje gaat doen vibreren, en het derde ding is de controle, ik denk dat we die nu gevonden hebben, het is het idee van 2020 060606,[v],[vi] dat is, de onderhuidse vaccinatie die de meesters van de wereld gaan voorstellen zodat ze kunnen weten waar we zijn en ons kunnen traceren met 5G. Het voordeel dat 5G heeft als detonator is dat het ons kan volgen. Het is een gericht energiewapen. Dus, we zijn getraceerd, ze weten waar ze de golf heen moeten sturen en ze weten wie ze gaan opwarmen. Wat heb je nodig om dit wapensysteem operationeel te krijgen? Je moet in staat zijn om de nanodeeltjes in het lichaam te injecteren. De enige manier die consistent lijkt in de geschiedenis is om het in de vaccins te stoppen.”

Dit betekent dat elke volwassene of elk kind dat de “Covid”-vaccins heeft gekregen, en schijnbaar elk ander vaccin van de laatste jaren, nu een relaisantenne is en elk moment kan sterven door blootstelling aan EMV, maar dit zal zich uiten in een hele reeks verschillende ziekten. En laten we ook niet vergeten dat de geo-engineering die de hele tijd boven onze hoofden plaatsvindt, ook vol zit met nanodeeltjes, en waarschijnlijk ook GO omvat.

De kanaries in de kolenmijn op dit moment zijn piloten die gevaccineerd zijn. Piloten en vliegtuigbemanning worden beroepsmatig blootgesteld aan zeer hoge stralingsniveaus. Is het dan een verrassing dat we horen dat vier piloten van British Airways zijn overleden nadat zij de vaccins hadden gekregen en nog eens vijf bij Jet Blue Airlines? Een vlucht van Singapore Airlines moest uitwijken naar de luchthaven van Moskou omdat een stewardess een beroerte had gekregen. Er zijn nog meer geruchten over piloten van andere luchtvaartmaatschappijen die dood zijn neergevallen.

  Epidemiologisch rapport: De vaccinatiegraad heeft geen invloed op de Covid-statistieken in 168 landen en 2.947 Amerikaanse districten

Ik denk dat we het doelwit zijn geworden van een enorme psyop en dat bijna iedereen in de verkeerde richting kijkt. Het draait allemaal om elektromagnetische straling en dat is de sleutel. Nu iedereen die de prik heeft gekregen vol zit met grafeenoxide, is hun enige redmiddel de voorzorgsmaatregelen te volgen die zogenaamde elektrohypersensitieve (EHS) mensen nemen en zich te ontdoen van hun mobiele telefoons en alle draadloze apparaten en ervoor te zorgen dat ze nooit in contact komen met draadloze technologie.

En natuurlijk, als regeringen niet onmiddellijk alle antennes overal ter wereld uitschakelen (en ze hoeven ons niet te vertellen dat dat een belachelijke gedachte is, terwijl ze maar al te graag de hele wereldeconomie platlegden voor de niet-bestaande Covid), dan is dat prima bewijs van genocidale bedoelingen, want de wetenschappelijke literatuur is ondubbelzinnig dat metalen in het lichaam antennes worden als ze worden blootgesteld aan EMV.

Het rokende pistool van de Covid samenzwering zijn de grafeenoxide nanodeeltjes in de vaccins. Nu we dit weten, moet het ieders prioriteit zijn om alle draadloze technologie en elke antenne op de planeet uit te schakelen, evenals alle 5G-satellieten. Als we dat niet doen, zal dat een doodvonnis zijn voor de gevaccineerden.

Bronnen:

[i] Physiological Saline Containing Graphene: https://www.brighteon.com/36a8d0c6-0c43-4acc-b5ea-5d6cc642f97d
[i] The University of Aachen EMF Portal lists 34 studies dealing with blood-brain barrier permeability. Available at www.emf-portal.org/en/article/overview/mobile-communications-med-bio/g-84/t-84003#level-3
[ii] ICNIRP Guidelines for Limiting Exposure to Electromagnetic Fields (100 kHz to 300 GHz).Health Phys. 118(5):483-524; 2020. Available at
www.icnirp.org/cms/upload/publications/ICNIRPrfgdl2020.pdf.
[iii] Radiofrequency ablation (RFA): This is probably the most commonly used type of thermal ablation. RFA uses high-energy radio waves for treatment. A thin, needle-like probe is inserted into the tumor for a short time, usually about 10 to 30 minutes. The probe is guided into place using ultrasound, MRI, or CT scans. The tip of the probe puts out a high-frequency current that creates very high heat and destroys the cells within a certain area. The dead cells are not removed, but become scar tissue and shrink over time. Hyperthermia to Treat Cancer.
www.cancer.org/treatment/treatments-and-side-effects/treatment-types/hyperthermia.html
[iv] “Massive constellations of … satellites in low-Earth orbit are being planned and manufactured that … will blanket the globe in low-latency, high-bandwidth capacity” in order to expand the reach of the global Internet to rural and remote areas and complement terrestrial 5G networks.” International Telecommunication Union; United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization. Broadband Commission for Sustainable Development. Working Group on Technologies in Space and the Upper-Atmosphere. Identifying the potential of new communications technologies for sustainable development. September 2017. www.broadbandcommission.org/Documents/publications/WG-Technologies-in-Space-Report2017.pdf.
[v] Microsoft Patent 060606 – Body interfaced digital currency. www.disclose.tv/t/microsoft-patent-060606-body-interfaced-digital-currency/298


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte pandemie – COVID-19 of Grafeenoxide? Giftig nanomateriaal gevonden in COVID-vaccins en mondkapjes


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Andrew Kaufman: Waarom het nooit bewezen is dat het virus bestaat, waarom de “pandemie” een psychologische operatie is en meer
Volgend artikelUit protest tegen gedwongen vaccinaties: Frans ziekenhuis staakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Een jaar of tien geleden in de US hadden ik en andere mensen vaak last van een bizar phenomeen: alsof de mobiele phone zat te vibreren in je vlees ergens. In je dijbeen of in je kuitspier of zo. Het hield vaak dagen aan, om de 4 seconden of zo ging het trrrrrrr in je vlees. Dag in dag uit. Je kon meetellen, het was heel ritmisch en liep nooit uit het ritme. Dan hield het weer een tijdje op. Ook stonden we vaak in brand, zeg maar, alsof er binnen onze armen stroom liep. Of je voelde een schok die door je ledematen je lichaam uitvloeide. Het was onverklaarbaar maar ik wist dat het te maken had met de celltowers. Ik werd het zat in de US. Nu is het over de hele wereld een zieke zooi geworden met die torens. Wie weet wat iedereen er al van gekregen heeft aan aandoeningen. Kanker komt ook steeds meer voor. Die satellieten gaan de ondergang versnellen. Wat ik al een paar keer heb geschreven, de gifspuit staat in nauw verband met de satellieten. Het komt er nu wel langzaam uit. Je komt er binnenkort wel achter wat er aan de hand is.

 2. De moordenaars begint het zo kalm in hun broek te doen want zij zullen uiteindelijk getroffen worden en dat begrip is langzaam tot hun door te dringen maar voor vele is het kwaad al geschied alleen de elite blijven buiten schot want zij gaan niet voor hun eigen dood ze willen allen al het geld en de macht.
  Ik ben natuurlijk dom zullen de meeste van het volk denken want Rutte weet het is heeft overal verstand van is zijn eigen ingenomen mening en het volk volg hem want Rutte is god.

 3. Het is een duivels opgezet tactisch plan…..en het gaat werken,werkt al.
  Hoe dit te stoppen is een enorme opgave en zal nagenoeg mondiaal onmogelijk zijn.
  Het verzet komt momenteel vanuit europa en jawel…van onze franse vrienden.
  Mocht het tot een revolutie leiden in Frankrijk en wij…het deugvolk der nederiglanden haken aan….dan volgt Duitsland en Engeland vanzelf.
  Vanuit de noord-westelijke landen van Europa moet dan het grote verzet/opstand komen tegen de NWO en al haar duivelse vazallen.(WEF,WHO,VN,BILDERBERG).
  Tot op vandaag de dag lopen we nog braaf in het gareel en worden de kudde schaapjes door pinokkio en hugo mengele aangestuurd.

  • Hoi patricia: mariadistel .merk:arkopharma,houd je aan de dosis 3 capsules pd anders heeft t geen zin.
   NAC (N-ACETYL-L-CYSTEINE 600 mg 2 capsules per dag
   quercetine met bromelaine 3 pd.
   natural multi van glucosamine.com dit laatste is een multi vitamine.
   verder raad ik je aan veel te wandelen en pak die zon als hij schijnt.
   deze site is redelijk goedkoop met producten
   drogisterijaanbiedingen.nl

  • wat ik nog kwijt wil alles is gebaseerd op zuurstof.ook is zuurstof de vijand van kanker.daarom wandelen,en lekker de pas er in want beweging creert zuurstof in je bloed.succes.

   • Dan moet je wel dagelijks bladgroentes eten, hoe meer bladgroentes je eet, hoe meer ijzer je binnen krijgt op een natuurlijke manier. Want ijzer bindt het zuurstof aan ons bloed. Vandaar we ook rood bloed hebben.

   • Aanvulling hierop:
    Drink veel gefilterd water, minimaal 2 liter per dag.
    Water zuivert het lichaam en voegt ook zuurstof toe.

    Zelf heb ik een Berkey travel-water-filter.

 4. Alles tegelijk in te nemen of enkel Mariadistel, enkel NAC of quercitine?

  Is Nigella Sativa olie /capsules (dit zou de natuur equivalent zijn voor ivermectine) of dennenthee / olie ook een goed alternatief? Of Master AO ?

  Weet iemand wanneer je besmet raakte met COVID of je dan ook vol zit met grafeen, spike-eiwitten en de nanodeeltjes?

  Alvast bedankt voor de info.

  • MARIADISTEL 3 X PD BIJ MAALTIJD.HEB OOK GELEZEN DAT IEMAND ZE ALLE DRIE BIJ DE MAALTIJD NAM.DE QUERCETINE 3 X PD T ZELFDE ALS DE MARIADISTEL.
   NAC NEEM IK GEWOON SMIDDAGS OF SAVONDS.
   WAT IK VERGETEN WAS,MELATONINE IS OOK GOED OM TE NEMEN,EN OF CBD OLIE.ER WORDT ZELFS EEN COMBI VAN VERKOCHT.1 DRAGEE MET MELATONINE EN CBD.

   IK DENK DAT COVID GEWOON EEN GRIEP VARIANT IS,ALS HET UBERHAUPT AL BESTAAT.ER STERVEN ELK JAAR MENSEN AAN DE GRIEP.DUS NEE , DENK NIET DAT DAT GEBEURD MET DAT ZOGENAAMDE COVID.
   WAT IK WEL BEGREPEN HEB IS DIT:

   I n een nieuwe video onthult La Quinta Columna dat grafeenoxide (GO) is aangetroffen in zoutoplossingen en zij leiden daaruit af dat het gebruik van GO veel, veel wijder verbreid is en veel eerder is begonnen dan alleen de “Covid”-vaccins.[i] Bij baby’s is magnetisme geconstateerd, en mensen die niet de “Covid”-prik hebben genomen of met PCR zijn getest of maskers hebben gedragen ook magnetisme vertonen, dus het moet ergens anders vandaan komen. Zij leiden hieruit af dat de GO al enkele jaren in alle vaccins wordt gebruikt , inclusief tetanus, meningitis, kindervaccins, enz, schrijft For life on earth.La Quinta Columna zegt dat GO ook in het griepvaccin van 2018 zat en dat zou kunnen verklaren waarom mensen magnetisme vertonen ondanks dat ze het “Covid”-vaccin niet hebben gehad. Dit zou ook het hoge aantal “griep” sterfgevallen na de 2018 griepvaccin campagne kunnen verklaren.

   WE WORDEN AL VEELLLLL LANGER BELAZERD EN VOL GEPROPT MET DIE TROEP.DAT BLIJKT NU WEL.

  • DENNETHEE EN BRANDNETEL THEE REINIGD HET BLOED .MAAR IS NIET ZOALS IVERMECTINE.IVERMECTINE IS EEN ANTI PARASITAIR MIDDEL.HELPT BIJ ONTWORMING,PARASIETEN EN SCHURFT.VEILIG MIDDEL WAT MILJOENEN MENSEN GEHOLPEN HEEFT.
   WAT IK ZOVER GEZIEN EN BEGREPEN HEB IS DAT ER EEN SOORT VAN PARASIET IN HET VACCIN ZIT.DAAROM HELPT IVERMECTINE OOK.

 5. Onderstaand heb je dagelijks nodig om je immuunsysteem te versterken én eventuele schadelijke invloeden van de vorige vaccinatie(s) zoveel mogelijk ongedaan te maken:
  – Vitamine C (3000 mg)
  – Vitamine D !
  – Selenium (zit in paranoten)
  – Vitamine K (Vitamine K1 komt met name voor in groene groenten. Vitamine K2 komt met name voor in lever, kaas en eigeel. Onze darmbacteriën kunnen vitamine K2 aanmaken)
  – Quercetine (mogelijk alternatief voor hydroxychloroquine bij COVID-19), gebruiken icm Zink
  – C60* => beschermt tegen 5G
  – Dennennaaldenthee. In verschillende culturen op onze wereld zijn de gezondheid bevorderende eigenschappen van dennennaalden reeds bekend. Je kunt er eenvoudig thee van trekken of siroop van maken. Vooral de voorjaarsknoppen bevatten ontzettend veel belangrijke stoffen die kunnen helpen bij luchtwegaandoeningen. Denk aan verkoudheid, griep, keelontsteking, bronchitis en bijholte ontsteking.
  – Paardenbloemextract (https://nooit.nl/studie-toont-aan-dat-paardenbloemextract-covid-spike-proteinen-blokkeert-om-aan-ace2-te-binden/)

  * C60 heb ik opgezocht en het blijkt dat dit ook in Shungite zit (zie voor meer informatie hierover https://www.shungite-chi.com/)

 6. Vraag mij af of dit ook voor dieren geldt. Ik heb twee honden die gevaccineerd zijn tegen allerlei hondenziektes. Toen één van mijn honden een allergische reactie vertoonde, heb ik ze niet meer laten vaccineren. Sinds een paar maanden blaft één van mijn honden tegen een zendmast. Mensen denken soms dat ze tegen hen blaffen, maar ze doet het ook als er niemand in de buurt is en ze kijkt echt omhoog naar de mast. Zou ze hoge tonen uit de mast horen of iets voelen?

   • De apparatuur die aan de masten gehangen worden is sinds begin dit jaar verrijkt met 5G ? Bovendien is op 1 april 2022 5G geactiveerd. Het was een hele lamme dag.
    Maar ik zit in het centrum van Utrecht en daar zijn dit half jaar giga veel zendmasten bijgekomen.
    Je hond is niet gek.

    • Maar je ze proberen de bevolking uit te dunnen met een vaccin en het enige wat je moet doen is dennenaalden thee drinken
     Serieus
     Ben nu een jaar verder na me eerste prik wanneer gaat het nu eens wat doen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in