We zijn getuige van het verbranden van miljarden doses van de zogenaamde Covid-vaccins over de hele wereld die niemand meer wil,” zei de Kroatische Europarlementariër Mislav Kolakusic deze week in het Europees Parlement.

“Er worden miljarden euro’s belastinggeld verbrand, en niemand heeft de burgers iets gevraagd toen die vaccins werden gekocht,” benadrukte hij. “Niemand vroeg om toestemming, zelfs niet wij vertegenwoordigers die door de burgers zijn gekozen om hun gezondheid en hun eigendom te beschermen.”

Parlementslid Kolakusic legt uit dat het beter was geweest om de injecties en het geld te verbranden voordat ze mensen injecteerden met de experimentele “vaccins” en zo het leven en de gezondheid van zovelen te redden die vaak gedwongen werden om de injecties te nemen.

Het lid van het Europees Parlement kastijdde de andere leden voor hun gebrek aan zorgvuldigheid toen de gentherapie-injecties voor het eerst werden geïntroduceerd.

Via Rairfoundation.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat deed jij, papa?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Vaccinpas van de Schotse regering stuurt privégegevens naar Amazon en Microsoft
Vorig artikelSchokkend onderzoek toont aan dat ‘AI-Doodjury’s’ in het geheim worden gebruikt voor bevolkingscontrole, en u kunt de volgende zijn
Volgend artikelInternationaal Strafhof vaardigt arrestatiebevel uit tegen Poetin – Moskou toont zich onverschillig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Die giftroep moet altijd worden verbrand of via hoog chemische afvalkanalen worden verwerkt. Die rotzooi kan het daglicht niet verdragen, maar is wel ‘veilig en effectief’ genoeg om in mensen/dieren te spuiten. Een algeheel verbod op de big farma is de enige oplossing.

 2. Injecteer ze bij die paar honderdduizend mensen die ze bestelden en ons in deze plandemie gevangen hielden! Zij wilden graag iedereen vaccineren, nu kunnen ze zelf 20 boosters in 1x nemen.

  • @Naam:* >> (Injecteer ze bij die paar honderdduizend mensen die ze bestelden)

   Waarom is er nog niemand van deze massamoordenaar gearresteerd ? Terwijl een boer die een hekje met zijn shovel verplaatst, gelijk word gearresteerd. En zwaar mishandeld door de Gestapo politie de Nederlanden. En nog 10 dagen erbij heeft gekregen vandaag ? Het is de wereld op zijn kop !!

   • Je stelt de vraag en beantwoord hem zelf. Het klopt wat je zegt. De politietop van Nederland zit hij het WEF aan tafel. Het leiderschap van het westen is voor 98% corrupt en verkankerd (excuses voor dat woord, maar het is nou eenmaal zo). Klaus (samen met een team van Soros, Rothschilds en Rockefellers slaven) heeft alle top posities geïnfiltreerd. Ze bezitten alle sleutelfiguren. Op NineForNews zei iemand (Lest Best) in de reacties dat we misschien beter kunnen gaan juichen voor de plannen. Voer alles maar sneller in, misschien helpt dat om mensen wakker te krijgen. Gewoon juichen voor onteigenen en juichen voor 24/7 toezicht dmv drones en juichen voor dat digitale ID enz enz. We kunnen het kennelijk niet tegenhouden met protesten, dan maar juichen en aanjagen en voor de dictators uit lopen en roepen om meer meer meer dictatuur.

    Achja… we moeten maar innerlijk aan het werk, want dit moet kennelijk zijn beloop hebben. Tot het juiste moment zijn we toeschouwers. Ik ga wat meer voor mn innerlijke mens zorgen en rust maken. Put on the armour of God. Goed weekend Discobol… 😊🙏❤

    • Naam:* >> (Tot het juiste moment zijn we toeschouwers. Ik ga wat meer voor mn innerlijke mens zorgen en rust maken.) Jij ook Naam:*

    • Ja, die drones..in Friesland ( nota bene) zijn nu 3 gemeentes die burgers met drones gaan volgen. Denk dat het ermee te maken heeft dat je straks priive geen kippen en geiten meer mag houden. Want stel je voor dat je zelfvoorzienend wordt..

 3. Quote: “De Amerikaanse farmaceutische reus heeft zich nu genadig verwaardigd om een vermindering van 40 procent van het aantal te leveren doses aan te bieden van leveringen van het Pfizer-vaccin die contractueel zijn vastgelegd. Het wil echter ook betaald worden voor “goederen” zijnde COVID-19 “vaccins” die nooit geproduceerd zullen worden en waarin bijna niemand nog in is geïnteresseerd zoals we weten, omdat ze noch effectief noch veilig zijn.”
  Facts betreffende voorgaande extreme brutale arrogantie van de Pharma-Mafia:
  1. Pfizer en Bill Gates en alle andere Pharma-criminelen en hun medeplichtigen wisten, moesten weten en konden weten dat hun levensgevaarlijke zwaar lichamelijk letsel veroorzakende en dodende injecties geen vaccins waren maar besmettelijke pandemieen en massamoord veroorzakende bioweapons.
  2. Vanwege voorgaande is sprake van pandemische massa- en volkeren-moord en misdaden tegen de mensheid door middel van Biologische Oorlogsvoering die als zodanig met spoed voor een Internationaal Militair tribunaal berecht en afgehandeld dienen te worden gevolgd door schadevergoeding door de veroorzakers zijnde grote corporaties, instituties en overheden en hun officials.
  3. Sprake is van Mega-Fraude door de Pharma-industrie op wereldschaal gepaard gaande met ongeoorloofde medeplichtigheid van overheden, instituties en corporaties voornamelijk in de US, UK en Europa (het Westen) hetgeen alles berecht dient te worden.
  4. Gezien al het voorgaande kan er geen sprake zijn van verdere contracten en betalingen van afleveringen en uitvoeringen van dergelijke Biologische oorlogvoering met dergelijke giftige injekties en dienen de veroorzakers op te komen voor de vernietiging van al deze uiterst gevaarlijke BioWarfare-middelen.
  5. Vast ligt dat niet alleen de Europese Commissie met Von der Leyen uiterst frauduleus en gigantisch onbekwaam heeft gehandeld met opdrachten aan Pfizer c.s. , maar ook het Europese Parlement en nagenoeg alle regeringslijders in Europa, zijnde een grof schandaal op een niet eerder vertoonde massale wijze ten behoeve van financierende Banksters (mega-winsten) en doodgezwegen door de medeplichtige media.

 4. Big pharma is 1 grote zwendel en is opgezet om het menselijk ras in toom te houden en op te zadelen met een zo kort mogelijke levensduur. De vaccinatie industrie is al vele decennia bezig te experimenteren in z.g. derdewereldlanden. Het ‘aidsvirus’ is een van de vele experimenten die ze uitgevoerd hebben en God mag weten wat ze nog meer geflikt hebben waar we nog geen weet van hebben. De helft van de Nederlandse bevolking schijnt trouwens chronisch ziek te zijn.
  Rara hoe kan dat ! ?
  Dat deze criminelen financieel gecompenseerd willen worden voor wellicht de zwaarste misdaad ooit gepleegd tegen de mensheid geeft wel aan hoe immoreel en arrogant ze zijn.
  Deze industrietak des doods moet tot op het bot ontmanteld worden. Hun banktegoeden moeten bevroren worden en het privé bezit van al die directeuren moet in beslag genomen worden.
  Maar voordat het zover is moeten er nog heel wat schaapjes wakker worden.

  • De reden dat er geen muntjes meer voor winkelkarren nodig zijn is , dat wij er aan wennen helemaal geen geld meer op zak te hoeven hebben..met parkeerautomaten is dat al jaren zo. Alles bedoeld om uitsluitend kunnen pinnen normaal te maken.
   Hoe gaat dat met de collectezak in de kerk..bestaat die nog?of gaat er een pinautomaat rond?
   Of is dit een reden tot ontkerkelijking?

 5. O neee…das bijna net zo erg als die gast van 58 die zich identificeerd als een 6 jarige.Niks aan de hand toch?Wantuhhhh we willen alles behalve transfhobic zijn.?(TERWIJL DIE gast Naar kleuterschool gaat ,want de rechter heeft dat beslist) LATEN WE DE BOEKJES ER BIJ HALEN zegtie 6 jarige transgender………mute

 6. De corrupte verspiller Ursula zou niet moeten te hebben onderhandeld iemand met verband met Pfizer. Documenten per direct openbaar en straffen net al Qatar corruptie.

 7. Al dat kapitaal dient HOE DAN OOK, goedschiks of kwaadschiks, terug te komen en ten goede gekeerd aangewend te worden en de daders voorgoed uitgeschakeld als zijnde volslagen crimineel, levens- en mensheidvijandig…En alle blinde volgers voorlopig vervallen verklaard van elk mogelijk stemrecht of ander recht in bestuurlijke of organiserende zin op grond van aangetooond totaal incapabel en incompetent zijn in het beoordelen van met name de meest primaire en essentiële zaken… Krankzinnigenvertoning !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in