Vandaag is het mijn soldaat, morgen is het jouw soldaat; het is je neef, het is je buurman.”

Een moeder beschrijft de grove methodes die worden gebruikt op jonge Israëlische soldaten om hen te dwingen het COVID-19 vaccin te nemen. De niet-geïdentificeerde vrouw pleit voor juridische hulp nadat haar 18-jarige dochter beweert dat zij en andere rekruten werden geïntimideerd en mishandeld door militaire officieren die de injectie probeerden toe te dienen, bericht Rairfoundation.com.

De jonge rekruut, die sinds twee weken in het leger zit, heeft haar moeder gewezen op de verontrustende en illegale behandeling die zij en andere rekruten ondergaan. Midden in de nacht worden de jonge soldaten gewekt en onder druk gezet door officieren en commandanten om de injectie te nemen. Alle verzoeken van de rekruten om hun familie of anderen te bellen voor hulp werden afgewezen.

De Golani-eenheid van het Israëlische leger voert gedwongen vaccinaties uit op de rekruten, beweren de vrouwen.

Ze hebben een team, en het staat op hun schema dat ze ’s nachts om 2 uur heen en weer gaan tussen de bases en soldaten wakker maken zodat hun verzet is afgenomen om ze onder dwang in te enten.

Soldaten worden voorgelogen en tegen hun wil gebruikt als medische proefkonijnen, net zoals de nazi’s deden met de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog, beweert de moeder:

Het is simpelweg het vierde rijk en wat ze daar doen is nazisme. Het is gewoon een voortzetting van het nazisme.

Kijk en luister naar de schrijnende getuigenis van de Israëlische moeder.

Noot van de Redactie: RAIR Foundation USA heeft de authenticiteit van de volgende video niet kunnen bevestigen; verscheidene gerenommeerde Israëli’s hebben hem echter gepubliceerd.

Via RAIRFoundationUSA Rumble-account

Ik beleef een complexe situatie…

Ik beleef een complexe situatie…

En ik wil dat je elke advocaat tagt die gespecialiseerd is in mensenrechten die weet hoe problematisch dit is.

Elke ouder die kinderen heeft in het IDF (Israëlische leger).

Iedereen die bij zijn verstand is en begrijpt wat hier aan de hand is.

Laat me je vertellen wat er gebeurd is.

Mijn dochter werd ongeveer anderhalve week geleden ingelijfd. Ze werd ingelijfd en nu is ze in basistraining.

Het was gisteren…

Ik vloog vanmorgen naar het buitenland… Maar ze belde me om 1:30 ’s nachts… 2:00 ’s nachts. En ze beschreef me een situatie die klinkt alsof het uit een dystopische film komt…

  Weverton Silva stierf op 13 jarige leeftijd aan een vaccin van Pfizer

Waar een grote groep officieren, mannen en vrouwen, zelfs een brigadier, kwam en met geweld en vreeswekkend de jonge mannen en vrouwen, de soldaten die in basistraining zijn, wakker maakten.

En ze vertellen hen dat ze een minuut hebben om op te staan. En terwijl ze opstaan vertellen ze hen dat ze gekomen zijn om hen in te enten (!)

Deze kinderen, na 16 uur op de been te zijn geweest… de bevelvoerders hebben ze de hele dag heen en weer laten rennen. En dan na even in slaap te zijn gevallen en dan om twee uur ’s nachts komen ze, en maken ze wakker en zeggen dat we gekomen zijn om jullie in te enten, zodat sommige soldaten zich niet zullen verzetten.

Begrijp hoe ernstig dit is. Begrijp hoe satanisch dit is. Begrijp hoezeer deze acties misdaden tegen de mensheid zijn.

Misdaden tegen onze kinderen. Hoe heimelijk het allemaal wordt uitgevoerd.

Hoe het gebeurt via zo’n zieke en giftige psychologie om het verzet van de jonge mannen en vrouwen te neutraliseren.

Ik wil u vertellen dat mijn dochter, zij en drie andere meisjes uit een gigantische compagnie vrouwelijke soldaten, de enigen waren die erin slaagden zich te verzetten.

Ze hadden haar ook bijna onderworpen.

Mijn dochter zei: “Ik was ziek van corona en ben hersteld. Ik kreeg corona een maand geleden. Ik ben hersteld en ik hoef niet gevaccineerd te worden.”

En die vrouwelijke commandant bracht een groep bevelvoerders en officieren mee, inclusief de brigadier.

En ze vertelden haar allemaal, “je moet je nu laten vaccineren, dat zijn de instructies van het leger.”

“Dat zijn de instructies van het leger.” Ze zei tegen haar, “je kunt me niet inenten, dat is niet de wet.”

Mijn dochter vocht terug.

Ze belde me huilend op en zei geschokt: “Mam, ze vermoorden ons hier gewoon… Ze dwingen ons om ons te laten vaccineren.”

Mijn dochter is sterk en ze is mijn dochter en ik heb haar hierop voorbereid, ze hield stand en ze heeft ook drie andere meisjes fysiek beschermd.

En ik vroeg haar om samen te komen met de drie andere families wiens dochters werden gered van deze gedwongen vaccinatie.

  Studie: Aantal sterfgevallen onder jonge piloten steeg explosief in 2021 - Hetzelfde jaar waarin Covid-prikken voor piloten verplicht werden gesteld

Zodat we een soort van protest kunnen organiseren buiten de basis. Ik wil met de minister-president spreken. Ik wil met de minister van Defensie spreken.

Ik wil met de commandant van die basis in het zuiden spreken. Ik wil begrijpen wat ze doen met onze soldaten, met onze kinderen ’s nachts.

Als ze hen om twee uur ’s nachts wekken en hen vertellen dat ze hen gaan vaccineren, hen vernietigen, zonder enige weerstand.

Omdat ze nog half slapen en in shock zijn.

Ze vertelde me dat tien andere vrouwelijke soldaten zich verzetten, maar omdat zo’n twintig officieren meedogenloos waren, gaven ze uiteindelijk toe en namen het vaccin.

Ze zei dat tien vrouwelijke soldaten tegen dezelfde officieren zeiden: “We willen het advies van onze ouders horen. We vragen om dit niet te doen.”

“Ik wil advies van mijn moeder.”

En die officieren lieten niet los en zeiden: “Je hebt het recht niet om nu een beslissing te nemen.”

Je neemt dit vaccin nu.

Vrienden, wat hier gebeurt zijn misdaden tegen de mensheid, misdaden tegen onze kinderen.

Dit zijn daden waarbij men zich moet laten doden en niet aan mee moet doen.

Ik heb niets te zeggen. Er is geen enkele reden om onze kinderen naar de strijdkrachten van Israël te sturen.

Als dat het aanzien is, als dat de manier is waarop ze onze kinderen behandelen, met minachting, zonder enig elementair respect voor de mens, dan hebben we geen reden meer om onze kinderen naar dit leger te sturen.

Ik vraag u om elke advocaat in dit land te taggen. Elke advocaat die dit als zijn specialiteit ziet.

Want vandaag is het mijn soldaat, morgen is het jouw soldaat, het is je neef, het is je buurman.

Luister, wat we nu doormaken is afschuwelijk. Mijn grote geluk is dat mijn dochter sterk genoeg is.

Luister nu eens naar iets geks. Ze belde me net en vertelde het me, en ik heb geen enkele manier om haar te helpen. Ik heb geen enkele manier om haar te helpen.

Ik zeg haar, mijn mooie dochter, hou vol, hou vol, ze kunnen je niet met geweld inenten.

  Covid verhalen delen en verzamelen: Voor degenen die verbrand zijn

Ik garandeer je dat ik je daar weghaal als dat nodig is. Ik roep mijn eigen troepen op en ik haal je daar weg.

Ze vertelde me dat haar vriendin met haar neef sprak op een basis in basistraining van de Golani-eenheid. Golani soldaten.

En ze vertelde me dat ze een “traditie” hebben en dat het in hun schema geschreven staat.

Ze hebben een team en het staat in hun schema dat ze om twee uur ’s nachts tussen de basissen gaan en soldaten wakker maken zodat hun verzet is afgenomen en hen onder dwang vaccineren.

Hoor je wat ik je zeg? Hoor je deze misdaden? Ze vaccineren ze onder dwang.

Mijn dochter, wat de brigadier haar vertelde, was dat ze hen niet wakker zouden hebben gemaakt, maar dat ze toevallig flacons over hadden.

Wat een totale leugen is.

Let op de psychopathie, let op de leugens, let op de manipulaties.

Het is gewoon het vierde rijk en wat ze daar doen is nazisme. Het is gewoon een voortzetting van het nazisme.

Om twee uur ’s nachts onschuldige 18-jarige kinderen met luid geschreeuw wakker te maken en ze te vertellen dat je nu gevaccineerd wordt.

En wat het gekste is van dit alles is die soldaat van Golani die liet zien dat het in hun schema staat.

En ze liegen net zoals de nazi’s logen tegen de Joden toen ze zeiden dat jullie gingen douchen en dan zullen we jullie warme soep geven en daarna werken.

En ze gingen in de douches van de dood. Stuur geen soldaten naar het leger. Het leger is gevaarlijk. We hebben geen leger meer in de staat Israël.

Ik heb niets meer te zeggen als moeder van een soldaat. Ik heb niets meer te zeggen, ik ben er klaar mee. Ik ben er klaar mee, staat Israël.

Om mijn dochter te dwingen zich in te enten. Ik ben klaar met de staat Israël.

Alsjeblieft, deel het overal waar je kan. Dank u iedereen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende analyse van levend bloed na COVID-19 injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRemedies & Protocollen voor slachtoffers van CoV-19 vaccinletsel
Volgend artikelOpzettelijke misleiding: Vaccinventers moeten geweten hebben dat de vaccins niet zouden werken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Luister, als je de beschikking hebt over wapens en ze durven nog steeds aan je te komen, kan een advocaat je niet helpen. Sterkte daar, maar hou er maar rekening mee dat vluchten de enige optie is

 2. Hoe rot zit momenteel het leger in elkaar. Ze moeten mensen verdedigen maar zijn het instrument van een moord brigade
  Kan men nog verder zinken?

  • Het Israëlische leger is al langer corrupt dan vandaag en crimineel bovendien hetgeen wordt getolereerd door de gezaghebbenden.

 3. Hoe kan een volk, dat zo geleden heeft onder de Tweede Wereldoorlog, zo zijn voormalige vijand nadoen en overtreffen in satanisme?

   • https://youtu.be/m7YbA-zfhjU

    Duurt bijna twee uur maar dan klapperen je oren wel !
    Bizarre informatie over Judaïsme en Zionisme. Uitgelegd waarom de gentiles of goy (niet joden) uitgeroeid moeten worden. Waarom er expres door middel van vaccins en vergiftiging van voedsel zo veel kinderen gender verward zijn tegenwoordig of androgeen. En nog veel meer Cabal geheimen.

 4. Dit heeft niks meer met een vaccinatie campagne te maken dit is totale chemische oorlogs voering inderdaad ze doen wat de nazi’s deden onverwacht mensen overvallen smerig tuig arm mens die moeder hier zijn geen woorden voor

 5. Hoezo ga je het leger in? 😛
  Je weet toch dat je dan de knokploeg voor de maffia bent… Je tekent je ziel weg en verliest je burgerrechten.

  • Helaas is er dienstplicht in Israel, vroeger (1990) moesten jongens dacht ik 3 jaar en meisjes 2.
   Helaas kunnen de kinderen daar geen kant op. diep triest. ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in