Dokter krijgt miskraam 3 dagen na injectie met experimentele Covid-mRNA injectie

2

De COVID Blog, onderdeel van COVID Legal USA dat “een team is van paralegals, juridische schrijvers en onderzoekers die Amerikanen helpen zichzelf te verdedigen in juridische zaken tegen onderdrukkende, gevaarlijke COVID mandaten” heeft verslag gedaan van de miskraam van een arts uit Wisconsin kort nadat zij één van de experimentele Covid-mRNA injecties had gekregen.

Een van hun zorgen betreft Syncytin-1. Dit eiwit is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de placenta tijdens de zwangerschap.

Placenta’s leveren zuurstof en voedsel aan foetussen. Ze verwijderen ook afval van de baby. Syncytin-1 wordt “ook in homologe vorm aangetroffen in de spike-eiwitten van SARS-virussen”, aldus COVID Blog. De mRNA-shots zouden dus Syncytin-1 remmen of uitschakelen, en zwangerschap verhinderen of belemmeren.

Verder mogen volgens paragraaf 10.4.2 van het Pfizer BioNTech-proefprotocol zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger zouden kunnen worden, de mRNA injecties niet nemen. Paragraaf 10.4.1 waarschuwt mannen die de mRNA-injecties nemen ook om “zich te onthouden van heteroseksuele geslachtsgemeenschap” en om geen sperma te doneren.

Ondanks al deze duidelijke waarschuwingen staan de mensen in de rij om deze injecties te krijgen om te voldoen aan de social media en mainstream media normen. Medische professionals zijn niet immuun voor deze sociale druk.

Dr. Sara Beltrán Ponce is in 2019 afgestudeerd aan het Medical College of Wisconsin. Ze is bezig met het voltooien van haar stage in Radiation Oncology aan hetzelfde college in Milwaukee.

Haar profiel op een website genaamd SheMD zegt dat ze “gepassioneerd is over medisch onderwijs, volksgezondheid en mentorschap, met name voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in radiotherapie”. Ze is getrouwd, heeft een dochter en had nog een kind op komst – tot 5 februari.

Dr. Beltrán Ponce tweette op 28 januari dat ze 14 weken zwanger is en “volledig gevaccineerd”. Ze herhaalde veel van de meest voorkomende gesprekspunten met betrekking tot Covid-19 en vaccins in de tweetstroom.

  Deja Vu: De varkensgriepvaccinatie fraude van 1976

Minder dan een week later tweette ze een update over haar zwangerschap (OPMERKING: Er is een verhaal op social mediakanalen over een soort van “nepfoto” in de tweets van Dr. Beltrán Ponce. Het narratief lijkt een poging om het verhaal in diskrediet te brengen of de feiten te verdoezelen. Humans Are Free heeft de internetarchieven hierin gelinkt zodat de lezers de echte tweets en screenshots kunnen zien).

De miskraam vond plaats met 14 1/2 week, wat aangeeft dat het drie dagen was nadat ze de eerste of tweede mRNA-prik had gekregen.

Ze heeft niet gezegd of het de Pfizer of Moderna injectie was. Dr. Beltrán Ponce heeft sindsdien haar Twitter account geblokkeerd zodat alleen geverifieerde volgers haar tweets kunnen zien.

Bij het doorzoeken van het CDC Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), vond Humans Are Free verschillende andere gerapporteerde gevallen van miskramen tot nu toe vlak na het ontvangen van de Pfizer experimentele Covid-mRNA injectie. Bij één van hen, in Californië, was ook een arts betrokken.

VAERS ID: 918034

Ik was 28 weken en 5 dagen zwanger toen ik de eerste dosis van het COVID19-vaccin kreeg. Twee dagen later (12/25/2020 in de namiddag), bemerkte ik verminderde beweging van de baby.

In de vroege ochtend van 12/26/2020 werd vastgesteld dat de baby geen hartslag had en ik beviel van een niet-levensvatbare vrouwelijke foetus van 2 pond en 7 oz bij een zwangerschapsduur van 29 weken.

Ik was 35 jaar oud op het moment van de foetale dood en de enige zwangerschapsgeschiedenis voor deze zwangerschap omvatte een velamenteuze navelstrenginsertie die nauwlettend in de gaten werd gehouden door een hoog risico OB. Mijn uitgerekende datum was 12 maart 2021.

VADERS ID: 958755

  Britse scholen verbieden verjaardagsliedjes

Pt was 18 weken zwanger op het moment van het vaccin. Tweede zwangerschap. Pt is een arts. Zwangerschap was tot op dat moment volledig normaal.

Op 18 januari 2021 kreeg ze hevige vaginale bloedingen, waarschijnlijk als gevolg van een placentabreuk, en ze beviel met 18 weken. De baby werd doodgeboren. Echografie was op 15 januari 2021 normaal. Dodelijke gebeurtenis voor de foetus. De patiënt maakte het goed.

VAERS ID: 967274

Ik was zwanger en mijn baby stierf twee dagen nadat ik het had genomen en ik werd echt ziek.

Zoals Frontnieuws eerder heeft gemeld, toen het Verenigd Koninkrijk zijn noodtoestemming (EUA) uitvaardigde voor de Pfizer Covid mRNA injectie, raadden zij zwangere vrouwen aan de prik NIET te nemen.

Zij adviseerden ook dat zogende moeders en vrouwen die van plan waren zwanger te worden, ten minste twee maanden zouden wachten.

De FDA in de Verenigde Staten heeft dergelijke waarschuwingen echter niet gegeven toen zij een EUA afgaf voor dezelfde experimentele Pfizer-mRNA injectie.

Dr. Wolfgang Wodarg en Dr. Michael Yeadon, het voormalige hoofd van Pfizer research, dienden een dringende STOP VAN ACTIE in bij het Europees Geneesmiddelenbureau in een poging te voorkomen dat de experimentele Covid mRNA injecties bij het publiek als proefkonijn zouden worden gebruikt.

Een van de voornaamste zorgen van Dr. Yeadon was dat de experimentele injecties onvruchtbaarheid zouden veroorzaken. Hij schreef dat deze injecties zich nog in fase III van de proeven bevinden en:

[…] naar verwachting de vorming van humorale antilichamen tegen spike-eiwitten van SARS-CoV-2 induceren. Syncytin-1 (zie Gallaher, B., “Response to nCoV2019 Against Backdrop of Endogenous Retroviruses” – https://virological.org/t/response-to-ncov2019-against-backdrop-of-endogenous-retroviruses/396 – dat afkomstig is van humane endogene retrovirussen (HERV) en verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van een placenta bij zoogdieren en mensen en bijgevolg een essentiële voorwaarde is voor een geslaagde zwangerschap, wordt ook in homologe vorm aangetroffen in de spike-eiwitten van SARS-virussen.

Er zijn geen aanwijzingen dat antilichamen tegen spike-eiwitten van SARS-virussen ook zouden werken als anti-Syncytin-1 antilichamen.

Als dit het geval zou zijn, zou dit echter ook de vorming van een placenta verhinderen, waardoor gevaccineerde vrouwen in wezen onvruchtbaar zouden worden.

Voor zover ik weet, heeft Pfizer/BioNTech nog geen voorbeelden vrijgegeven van schriftelijk materiaal dat aan patiënten is verstrekt, dus het is onduidelijk welke informatie, als die er al is, over (potentiële) vruchtbaarheidsspecifieke risico’s van antilichamen daarin is opgenomen.

Volgens paragraaf 10.4.2 van het Pfizer/BioNTech studieprotocol komt een vrouw die zwanger kan worden (WOCBP) in aanmerking voor deelname als zij niet zwanger is of borstvoeding geeft, en een aanvaardbare anticonceptiemethode gebruikt zoals beschreven in het studieprotocol tijdens de interventieperiode (gedurende minimaal 28 dagen na de laatste dosis van de studie-interventie).

Dit betekent dat het relatief lang kan duren voordat een merkbaar aantal gevallen van onvruchtbaarheid na de vaccinatie kan worden waargenomen. (Bron)

  De komende genocide van schadelijke Covid-vaccinaties en wiens schuld het is

Zoals u kunt zien in de update tweet van Dr. Sara Beltrán Ponce, waarin zij de dood van haar ongeboren baby aankondigde, durfde zij het niet in verband te brengen met de Covid injectie, omdat dit waarschijnlijk haar carrière als arts te gronde zou hebben gericht, omdat zij zou zijn bestempeld als een “anti-vaccin” en dus “anti-wetenschap”.

Amerikaanse verpleegtehuis klokkenluider: Bejaarden sterven als vliegen na Covid-19 injecties

Vorig artikelArtsen vaccinatie in Saarland: 54 procent kwam niet opdagen – minister van Volksgezondheid boos
Volgend artikelPasgeborenen en zwangere vrouwen zullen worden gebruikt als laboratoriumratten in Big Pharma’s Covid-19 vaccin proeven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in