Winkels in New York City meldden begin vorige week dat hun verkoop met veertig tot zestig procent (40-60%) was gedaald omdat de stad inentingen eist om bepaalde etablissementen binnen te komen. De winkels krijgen van hun gemeentefunctionarissen de opdracht van alle klanten een bewijs van inenting te eisen en degenen die niet zijn ingeënt, moet de toegang worden ontzegd.

Het lijkt erop dat geld luider spreekt dan de overheid en dat de vrije markt zijn eigen beslissingen neemt.

De winkeliers hingen borden op met de tekst “WIJ DISCRIMINEREN NIET OP BASIS VAN GESLACHT, GENDER, RAS, GELOOF, LEEFTIJD, GEVACCINEERD OF ONGEVACCINEERD”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Maar uiteindelijk, na veel lijden en dood, zal de waarheid over deze kwade agenda zegevieren en zal er veel geween en knarsetanden zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

  De Vierde Winter des Doods Omwenteling
Vorig artikelNieuwe exclusieve foto’s en video’s van COVID vaccinatieflacon onder lichtmicroscoop
Volgend artikelVeritas neemt wetenschappers van Pfizer op: “Je antilichamen zijn waarschijnlijk beter dan vaccin” na infectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Je kan niet discrimineren op dat experimentele medicijn, u hebt tijd genoeg gehad om u te laten vaccineren en u ervaart derhalve de consequenties. Als je die winkel binnen wilt dan laat je u vaccineren. Die QR code is maar tijdelijk. Samen verslaan we Corona. Is getekend, een Joop.nl lezer.

  • En u heeft tijd genoeg gehad om u in te lezen: dit “vaccin” is helemaal geen vaccin. Misschien handig om alsnog even in het VAERS systeem te kijken of het Europees equivalent er van.
   En de QR code is alles behalve tijdelijk; dit hele gebeuren is juist om de QR code te introduceren voor altijd! Dat ongevaccineerden nergens in mogen is maar tijdelijk, dat was altijd al zo gepland. Je creëert gewoon een afleiding als reden om een dictatuur uit de grond te trekken.
   Het zou nou toch wel duidelijk moeten zijn: we zouden toch allemaal wel even dood gaan als we zo dicht op elkaar demonstreerden? Want zo gevaarlijk was het virus. Nou, we demonstreren nog altijd lekker door en niemand die ziek is. Weet je wie er in het ziekenhuis liggen? Juist ja, dubbel gevaccineerden. Kijk even naar Israël voor de feiten en naar Australië voor uw toekomst.
   Maar fijn om u hier te zien, dan krijgt u ook wat daadwerkelijk nieuws mee. Daar begint het tenslotte mee.

   • Even ter speculatie, het is niet eens een Gen therapie het is een product om je tot een biosensor om te laten bouwen.

    Door middel van de mRNA of de DNA viral vector injecties bouwen/produceren jou eigen cellen statische proteïnes als men de nucleus of ribosomen heeft overgenomen, deze statische proteïnes vormen de verbinding tussen de materialen die in deze injecties in zich hebben zoals RVS Graphene Oxide en Bob de Bouwer zal de Hydra Vulgaris eventueel kunnen zijn.

    Een jaar geleden had ik het nog wel geloofd dat deze injecties bestemd waren om te helpen bij een gefabriceerd virus. Echter met de zeer toevalligheid dat men boosters wil toepassen en deze met alle macht wilt verplichten rond de 6 a 8 maanden, is dit ook gelijk aan de periode dat onze lichaamscellen worden vervangen/vernieuwd.

    Dus er is dan iets uitgewerkt wanneer onze lichaamscellen worden vernieuwd, dat kan alleen maar zijn als er iets nog in het lichaam zit en moet werken in deze periode van 6 tot 8 maanden.

    Dat kan geen immuniteit zijn tenzij de Covid19 uit het lab komt en om de zoveel cyclus muteert in een geheel andere RNA opbouw dat veraf van het originele RNA afwijkt. Dus men behoud voor zeker een x aantal jaren een immuniteit tegen de varianten van Covid19 en niet alleen bij 6 maanden.

    Ik zelf ben met de dag ben meer overtuigd ervan dat men ons wil ombouwen als een Bio-Sensor dat men kan opnemen in een Bio-Neuro Surveillance Netwerk (5G), de nano technologie is op het niveau om mensen om te kunnen bouwen als een bio-sensor ook de processoren zijn op dit niveau snelheid en capaciteit om dit kunnen verwerken en de algoritme programma’s zijn uitgebreid genoeg om alles te controleren en op te merken.

    Ook de connectie tussen IBM Pfizer met als stroman Edmund Jr. Pratt (CEO) en de connectie tussen IBM Microsoft Bill Gates als stroman liegen er niet om.

  • Geweldig een deugmens hier???
   Wat schattig gefrustreerd na z’n injecties.
   De hersentjes zo aangetast dat hij niet) meer) kan schrijven.

 2. Eindelijk komt er opstand ja het geld spreekt weer maar in dit geval niet zo slecht vind ik hier in Spanje lopen we nog steeds met mondkapjes op weinig versoepeling maar ook geen gedoe met wel of niet geënt ik zit bij een klein dorp dat zal ook verschil maken maar over het algemeen niet veel problemen hier ook niet op het terras of als je binnen wat wil eten hopelijk gaat dat binnenkort ook beter worden voor andere delen van de wereld en ik ben niet geënt en als men dat vraagt wordt daar ook niet moeilijk over gedaan men heeft hier nog de filosofie van leven en laten leven Viva España

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in