Oxford AstraZeneca vaccine (Indian version) © Prachatai (CC BY-NC-ND 2.0)

Het is onduidelijk waarom meer dan de helft van de 200 artsen die voor de Corona-vaccinatie in de Duitse deelstaat Saarland waren opgeroepen niet zijn komen opdagen op de speciale vaccinatieafspraak op zaterdag 13 februari. Eén ding is echter zeker: ze waren er niet. Volgens de ‘FAZ’ waren het vooral artsen met een hoog besmettingsrisico die waren benaderd, zoals huisartsen die naar bejaardentehuizen gaan of bijzondere specialisten.

Minister van Volksgezondheid Monika Bachmann heeft het gedrag van het medisch personeel tijdens de plenaire vergadering van het parlement van de deelstaat Saarland op maandag als “zeer onsolidair” bekritiseerd. Sommige van de annuleringen waren zelfs zonder rechtvaardiging. Het was moeilijk te begrijpen, zei ze.

In een verklaring van het ministerie staat echter: “Wij constateren een landelijk acceptatieprobleem voor het vaccin van het Brits-Zweedse farmaceutische bedrijf AstraZeneca, voornamelijk vanuit de medische sector”, meldt Epoch Times.

Samen met de Duitse regering, het Paul-Ehrlich-Instituut (PEI) en de Permanente Vaccinatiecommissie (STIKO) moet nu duidelijk worden gemaakt dat “de bezorgdheid ongegrond is”, verzekerde de CDU-politicus en voormalig verzekeringsagente.

Volgens ‘FAZ’ heeft Bachmann in het deelstaatparlement nog gezegd dat vaccinatie geen vrijwillige wens is.

Intussen probeert de Vereniging van Wettelijke Ziekenfondsartsen (KV) de plooien glad te strijken. In de ‘Saarbrücker Zeitung‘ wijst KV-voorzitter Dr. Gunter Hauptmann op mogelijke organisatorische problemen met de speciale datum.

De waanzin wordt nog waanzinniger: VK start mensenproeven met nepvaccins door AstraZeneca doses te mengen met Pfizer/BioNTech vaccins

  Australische vrouw neemt tweede Pfizer mRNA-injectie ondanks ernstige bijwerkingen van de eerste, lijdt nu aan oncontroleerbare stuiptrekkingen, auto-immuunproblemen
Vorig artikelNet als vorig jaar: Coronalockdowns eindigen op tijd voor de Ramadan
Volgend artikelDokter krijgt miskraam 3 dagen na injectie met experimentele Covid-mRNA injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Niet relevant aan dit artikel)

  Wellicht iets om over te schrijven:
  Om nieuwe “klimaatdoelen” te behalen zijn delen van Texas overgestapt naar “groene energie”, o.a. die van windmolens.
  Echter is het nu zo dat het zo enorm koud is in Texas, dat de windmolens het begeven, en duizenden mensen zonder stroom zitten.

  Combineer dat met het feit dat veel klimaatexperts (die wij niet te horen krijgen) denken dat er een global cooling aankomt i.p.v. een global warming & wij hebben nog een reden dat wij met die windmolengekte moeten stoppen

 2. Maar er word met geen woord gerept bij de ministeries, over hoeveel van de ambtenaren en politiekers ( die meestal ook al over de vervaldatum zijn) er zijn gevaccineerd met de genspuit !

 3. Op de ministeries zitten alle ambtenaren uit alle uithoeken van het land samengepakt.
  Ambtenaren zouden dus bij de eersten moeten zijn die gevaccineerd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in