Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits

16

Vele kritische waarnemers van de politieke Corona-maatregelen wereldwijd vragen zich terecht af waarom maandenlang zoveel druk en dwang op de bevolking is uitgeoefend om zich voortdurend te laten testen op het Coronavirus. Niet alleen is er een ernstig risico van hersenletsel door de voortdurende tests, maar ook wat op de teststaafjes als DNA komt dat eventueel kan worden verzameld, is controversieel. Het is nu duidelijk geworden dat massale tests ook het verzamelen en categoriseren van massa’s DNA van mensen inhouden – zonder hun medeweten of zelfs zonder hun toestemming.

Bedrijf dicht bij Bill Gates verzamelt biometrische gegevens van Coronatests

Het Amerikaanse nieuwsorgaan The National Pulse bericht dat in de VS bekend is geworden dat een Chinees bedrijf, gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, biometrische gegevens van Amerikaanse burgers verzamelt, opslaat en verwerkt. De gegevens worden verkregen door middel van de Corona-testen, die op grote schaal worden toegepast. Zo wilde de onderneming in Washington Corona-teststations openen met eigen testkits, hetgeen op het laatste moment door de autoriteiten werd verboden wegens de nauwe banden met het communistische regime in Peking.

Het bedrijf in kwestie is BGI Genomics – een genomica-bedrijf dat banden heeft met de Chinese Communistische Partij en intensief samenwerkt met de Bill & Melinda Gates Foundation. Het was immers Bill Gates die de weg vrijmaakte voor het bedrijf om naar de VS te komen na bezoeken aan China in 2010. Zijn stichting financierde de opzet, vestigde het bedrijf in dezelfde staat als de Gates Foundation (Washington) en detacheerde de voorzitter van het wereldwijde “gezondheidsprogramma” van de stichting in de raad van bestuur van het bedrijf.

  Gezondheidszorgmedewerker sterft 4 dagen na tweede Pfizer-vaccin, overlijden in onderzoek

Het Human Genome Project

In zijn ondoorzichtige en dubieuze plan om een revolutie teweeg te brengen in de wereldgezondheid en de hele mensheid voortdurend in te enten tegen alles wat mogelijk is, past ook de strategie van Bill Gates die hij met BGI Genomics volgt. Alle biometrische gegevens van mensen worden voor onbekende doeleinden verzameld en vervolgens voor onderzoek gebruikt. Oppervlakkig gezien om toekomstige ziekten en pandemieën te kunnen verslaan, maar op de achtergrond is het waarschijnlijk dat precies het tegenovergestelde gebeurt, namelijk onderzoek naar resistente biologische oorlogsmiddelen, zoals critici vermoeden.

De superstructuur van het geheel is het zogenaamde “Human Genome Project”, dat onder auspiciën van Gates de sequentiebepaling uitvoert van het genoom van vele bedreigde planten- en diersoorten en van menselijke ziekten, met inbegrip van de eerste sequentiebepaling van het rijstgenoom.

Bill Gates: spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan Corona

Vorig artikelOostenrijkse verpleegster meteen dood na Coronavaccinatie – collega in ziekenhuis met dezelfde symptomen
Volgend artikel“Volledig verlies van vertrouwen”: de helft van de Franse thuiszorgmedewerkers zegt dat ze zich zullen verzetten tegen het vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Vanaf het begin wist ik al dat ze bezig zijn om DNA te verzamelen. Aangezien ze geen DNA mogen afnemen zonder strafrechtelijke achtergrond, hebben ze een stiekeme manier bedacht om dit toch te doen. Gates heeft dit nodig om vaccins te maken i.c.m. 5G en daarmee het DNA te herschrijven om de mensheid te controleren. Die z.g. pleisters met kleine naaldjes (quantum tattoo) zijn DE manier om dat te verwezenlijken als back up voor het geval de massale vaccinaties mislukken. Volg de geldstromen, oppakken en voor altijd opsluiten die idioot!

 2. Als jullie op Schiphol staan zien jullie de naam van Gates overal staan. Hij heeft zeker daar ook al de macht. Je mag straks alleen met Microsoft laptops in de vliegtuigen.

  • Lekker belangrijk weer, of die 2 gaan scheiden.
   Ik had liever ze overlijdens bericht gelezen.
   Daar hebben we tenminste nog wat aan.

   • Maar hoe en wanneer komt dat overlijden dan? Osama bin laden die is toch ook netjes overleden? en die andere gasten die de wereld ook dwars zaten? Gek dat er geen overlijden van BG geregeld wordt…

  • Louis, houd het jou soms ook bezig wie nou weer het laatste neukertje is van Andre Hazes?
   Kan jij verder niks aan doen als dat zo is, sommige mensen willen dat nou eenmaal graag weten.
   Net zo als wie er nou weer in een scheiding liggen.

  • Je hoeft niet naar die pompeuze brulaap te luisteren om te begrijpen wat de benefits van een 501C3 nonprofit zijn. En wat de benefits zijn van de scheiding van B & MG. Ik heb dat hier ook al eens uitgelegd. Niet dat je naar mij hoeft te luisteren, maar je tijd verdoen met die schreeuwerd Alex Jones is net zo erg als met je kop tegen de muur slaan. (want het voelt zo lekker als je ophoudt.)

 3. Even geleden ontving ik de oproep op me te laten spuiten. Enveloppe niet eens opengemaakt. Vandaag ontving ik een enveloppe met daarin een ‘Zelfafnametest’ die ik zou moeten terugsturen naar Lelystad. Wat een stelletje stalkers!

 4. Blij dat ik altijd zo’n paranoïde complotdenker geweest ben. Die test bevreemdde me van het begin af aan al: waarom wordt er een halve meter wattenstaaf die (1) ergens anders goed verpakt is, (2) de helft van je hoofd ingeboord, en (3) een tijdje rondgedraaid, als het eea slechts een griepje betreft? Ik heb nog nooit een dergelijke test gezien voor een griep. Wel heb ik op die manier koeiekuddes gevaccineerd zien worden. Wat zit er dus op die goedverpakte stok die je voorhoofdsholte in geduwd wordt? Nogmaals, jullie moeten eens gaan kijken wat die rotzooi met de epifyse uitvreet. Daar hoor je geen piep over, maar daar gaat het wel om – want daarom moet er troep je hersenen in geduwd worden. Het gaat echt niet alleen om “uitmoorden” en “vruchtbaarheid” verwoesten. Het gaat uiteindelijk om iets dat heel sinister is. Maar ik ben maar een ouwe complotdenker. Dus. 😉

  • Zo voerde ze in het begin toch een lobotomie uit.
   Door een gat in je hoofd te boren en daar dan met een stokje een beetje in poeren en bewegen.
   Het lijkt er wel erg op wat ze met zo een test doen en een stokje van zo’n 20 cm.

   • Hahaahahahah!!!! Ja man! Ik dacht daar gisteren nog aan, waarom doen ze niet gewoon een lobotomie. Dan zijn ze klaar. Bij mij kon je vroeger de “do it yourself at home lobotomy kit” bestellen. Daar zaten een paar breinaalden in. Mensen hadden er baat bij hoor!

 5. De BGI is al maanden bezig in 52 landen(wereldwijd) om genen af te nemen bij mensen om ras verbetering en controle toe te passen. Dat klinkt bekend in de oren. Wie dat ook alweer? Oh ja, Hitler en Mengele, om perfecte Ariërs te creëren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in