Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits

4
5615

Vele kritische waarnemers van de politieke Corona-maatregelen wereldwijd vragen zich terecht af waarom maandenlang zoveel druk en dwang op de bevolking is uitgeoefend om zich voortdurend te laten testen op het Coronavirus. Niet alleen is er een ernstig risico van hersenletsel door de voortdurende tests, maar ook wat op de teststaafjes als DNA komt dat eventueel kan worden verzameld, is controversieel. Het is nu duidelijk geworden dat massale tests ook het verzamelen en categoriseren van massa’s DNA van mensen inhouden – zonder hun medeweten of zelfs zonder hun toestemming.

Bedrijf dicht bij Bill Gates verzamelt biometrische gegevens van Coronatests

Het Amerikaanse nieuwsorgaan The National Pulse bericht dat in de VS bekend is geworden dat een Chinees bedrijf, gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, biometrische gegevens van Amerikaanse burgers verzamelt, opslaat en verwerkt. De gegevens worden verkregen door middel van de Corona-testen, die op grote schaal worden toegepast. Zo wilde de onderneming in Washington Corona-teststations openen met eigen testkits, hetgeen op het laatste moment door de autoriteiten werd verboden wegens de nauwe banden met het communistische regime in Peking.

Het bedrijf in kwestie is BGI Genomics – een genomica-bedrijf dat banden heeft met de Chinese Communistische Partij en intensief samenwerkt met de Bill & Melinda Gates Foundation. Het was immers Bill Gates die de weg vrijmaakte voor het bedrijf om naar de VS te komen na bezoeken aan China in 2010. Zijn stichting financierde de opzet, vestigde het bedrijf in dezelfde staat als de Gates Foundation (Washington) en detacheerde de voorzitter van het wereldwijde “gezondheidsprogramma” van de stichting in de raad van bestuur van het bedrijf.

Schokkende beelden: man krijgt toeval in auto tijdens Covid-19 injectie op drive-thru vaccinatielocatie

Het Human Genome Project

In zijn ondoorzichtige en dubieuze plan om een revolutie teweeg te brengen in de wereldgezondheid en de hele mensheid voortdurend in te enten tegen alles wat mogelijk is, past ook de strategie van Bill Gates die hij met BGI Genomics volgt. Alle biometrische gegevens van mensen worden voor onbekende doeleinden verzameld en vervolgens voor onderzoek gebruikt. Oppervlakkig gezien om toekomstige ziekten en pandemieën te kunnen verslaan, maar op de achtergrond is het waarschijnlijk dat precies het tegenovergestelde gebeurt, namelijk onderzoek naar resistente biologische oorlogsmiddelen, zoals critici vermoeden.

De superstructuur van het geheel is het zogenaamde “Human Genome Project”, dat onder auspiciën van Gates de sequentiebepaling uitvoert van het genoom van vele bedreigde planten- en diersoorten en van menselijke ziekten, met inbegrip van de eerste sequentiebepaling van het rijstgenoom.

Bill Gates: spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan Corona

4 REACTIES

  1. Vanaf het begin wist ik al dat ze bezig zijn om DNA te verzamelen. Aangezien ze geen DNA mogen afnemen zonder strafrechtelijke achtergrond, hebben ze een stiekeme manier bedacht om dit toch te doen. Gates heeft dit nodig om vaccins te maken i.c.m. 5G en daarmee het DNA te herschrijven om de mensheid te controleren. Die z.g. pleisters met kleine naaldjes (quantum tattoo) zijn DE manier om dat te verwezenlijken als back up voor het geval de massale vaccinaties mislukken. Volg de geldstromen, oppakken en voor altijd opsluiten die idioot!

    • Opsluiten, kunnen ze nog altijd uitbreken. Publiekelijk executeren wegens misdaden tergen de hele wereldbevolking.

  2. Als jullie op Schiphol staan zien jullie de naam van Gates overal staan. Hij heeft zeker daar ook al de macht. Je mag straks alleen met Microsoft laptops in de vliegtuigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here