© Anna Marchenkova (CC BY 4.0)

Als onderdeel van de klinische tests in Groot-Brittannië zullen pasgeboren baby’s en zwangere vrouwen dienen als laboratoriumratten voor de experimentele Covid-19 vaccins.
Janssen, een dochteronderneming van de grote farma-gigant Johnson and Johnson, probeert mensen ervan te overtuigen om zich aan te melden voor deze studies. Janssen’s Viral Vaccine expert Hanneke Schuitemaker zegt dat “op een bepaald moment als alles goed gaat”, zij baby’s hun injecties zullen geven.

Bovendien zal Oxford-AstraZeneca proeven beginnen met het inenten van kinderen vanaf zes jaar. Ouders worden overgehaald om hun kinderen in groot gevaar te brengen, en hen mogelijk op te offeren op het altaar van de wetenschap.

Robert F. Kennedy Jr. waarschuwt voor de gevaren van verplichte vaccins die kinderen worden opgedrongen om zogenaamd de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, nu de door de media veroorzaakte angst voor een pandemie de psyche van de mensen blijft aantasten.

De jurist legt uit hoe er in het onderzoeksproces van Big Pharma wordt afgesneden terwijl ze werken aan de synthese van een vaccin voor massaproductie.

“Als je kijkt naar hun uitsluitingscriteria: Je mag niet zwanger zijn, je mag geen overgewicht hebben, je mag nog nooit een sigaret hebben gerookt, je mag nog nooit drugs hebben gebruikt, je mag geen ademhalingsproblemen in je familie hebben, je mag geen astma hebben, je mag geen diabetes hebben, je mag geen reumatoïde artritis hebben of een auto-immuunziekte. Er mag geen geschiedenis van epileptische aanvallen in de familie zijn. Dit zijn de mensen waarop ze het vaccin testen”, legde Kennedy uit terwijl hij deelnam aan een online debat over verplichte vaccinaties met Alan Dershowitz.

  De "mondkapjesschurft" is in opmars

Een nalatige deugvrouw, die een deugsignaal wilde afgeven voor clicks op social media, kreeg het Covid-19-vaccin en kreeg vrijwel onmiddellijk daarna een miskraam:

Liberale vrouwen zullen hun kinderen in groot gevaar brengen om de social media meute tevreden te stellen, en Big Pharma hoopt deze egoïstische eigenschap uit te buiten om meer mensen met hun gevaarlijke injecties op te zadelen.

Dokter krijgt miskraam 3 dagen na injectie met experimentele Covid-mRNA injectie

Vorig artikelDokter krijgt miskraam 3 dagen na injectie met experimentele Covid-mRNA injectie
Volgend artikel5 vragen om aan je vrienden te stellen die van plan zijn het Covid-vaccin te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. We zijn nog niet bang genoeg en er zijn teveel weigeraars. Dus is nu ineens de Britse variant dodelijker. Er moeten gewoon veel mensen sterven dor het vaccin. Dan blijft er een hanteerbare bevolking over voor de elite.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in