Eerst dit: “Russische tactische kernwapens zouden deze zomer al in Wit-Rusland kunnen aankomen, onthulde de Russische president Vladimir Poetin zaterdag. Moskou legt de laatste hand aan de bouw van een gespecialiseerde opslagplaats voor dergelijke wapens, na herhaalde oproepen van Minsk om ze op zijn grondgebied in te zetten, voegde hij eraan toe. De locatie in Wit-Rusland zal op 1 juli klaar zijn, zei Poetin tegen Russia 24 TV. De president zei ook dat Moskou niet van plan is de controle over tactische kernwapens aan Minsk over te dragen en dat het alleen zijn eigen wapens in Wit-Rusland zal inzetten. Hij gaf niet aan wanneer de wapens precies naar de nieuwe locatie zouden worden vervoerd.” – RT

Er is absoluut niets opzienbarends aan en dit bericht is in de eerste plaats bedoeld voor Polen, voor het geval dat. Het bereik van good ol’ Iskander is 500 kilometer (het betekent niet dat er binnenkort geen Iskanders met een groter bereik zullen verschijnen) en wanneer het iets ten westen van Minsk wordt geplaatst, bestrijkt het precies de helft van Polen en “verbetert” het ook het gedrag van de Baltische staten. Moskou en Minsk zijn partijen bij de unie van Rusland en Wit-Rusland en het is niet meer dan normaal om militair te doen wat geallieerde landen besluiten te doen binnen hun grenzen, schrijft Andrei.

Wat de reële economie betreft, bluft Poetin niet:

“De brandstichters zijn van plan meer dan 400 tanks naar Oekraïne te sturen. Hetzelfde geldt voor munitie. Gedurende deze tijd zullen we nieuwe produceren, en de bestaande zullen ook worden gemoderniseerd, meer dan 1.600, en het totale aantal tanks van de Russische Federatie zal meer dan drie keer het aantal tanks van de strijdkrachten van Oekraïne bedragen, zelfs meer dan drie keer,” voegde Poetin eraan toe. – RIA

Ik weet dat sommige mensen in het Pentagon zich achter de oren krabben, maar zoals ik ook in mijn video heb gezegd, kan het werkelijke aantal geproduceerde en gemoderniseerde tanks in Rusland dit jaar oplopen tot 3.000, waarvan de meeste van nieuwe types, voornamelijk van het type T-90M Proryv. Van de T-14 Armata weet niemand het werkelijke aantal, wel is bekend dat er nu meer dan honderd van zijn en dat ten minste enkele bataljons (ongeveer 60 tanks) in training zijn voor inzet aan het front. Ik heb het al jaren over de “onthullingsmodus”. Ondertussen had het fossiel van Henry Kissinger onlangs ook een openbaring toen hij concludeerde dat de nieuwe Koude Oorlog veel gevaarlijker is dan de oude. No shit, genie – in gerelateerd nieuws: water is nat, lucht is blauw en het westerse establishment is onwetend.

  De echte "Reset:" Rusland schetst de onvermijdelijkheid van een Nucleaire Oorlog die zij zullen winnen

Ik spreek er hier over:

En nu u toch bezig bent, kunt u net zo goed aandacht besteden aan deze degelijke video over Britse luchtvaartmaatschappijen, toegegeven dat sommige feiten daar enigszins discutabel zijn, maar in het algemeen is het een waardige video. De “derde” en “vierde” vuistregels zijn gebonden aan een zaak die in Rusland bekend staat als “Coëfficiënt van Operationele Spanning” (КОН–Коэфициэнт Оперативного Напряжения) en het is de wetenschap op zich en de staf van formaties houdt zich daarmee bezig.

Maar het lijdt geen twijfel dat de HMS Prince of Wales tot nu toe een schande is, zelfs als rekening wordt gehouden met het feit dat het om een nieuw ontwerp gaat.

In aanverwant nieuws beginnen de Oekraïners Avdeevka te evacueren, waarvan de “positie” er gisteren zo uitzag:

Er waren enkele stuiptrekkingen door VSU op de Kupyansk as, die natuurlijk slecht afliepen voor VSU en als mensen mij vragen (dit was de vraag van een van de kijkers op YT) welke oorlog Rusland voorbereidt op het produceren van deze monsterlijke hoeveelheden oorlogsmaterieel, van granaten en raketten tot tanks, is mijn antwoord heel eenvoudig – Si Vis Pacem, Para Bellum. Rusland bereidt zich voor om elke dreiging die uitgaat van het gecombineerde Westen het hoofd te bieden met zo’n militair voordeel dat zelfs psychopaten twee keer moeten nadenken. Maar het narratief is merkbaar veranderd. Iemand in het Pentagon moet weten dat de Russische reserves nog niet zijn ingezet. Ze zullen worden ingezet als dat nodig is.

P.S. Oh, ja. Kameraad Xi heeft de heer Ze nog steeds niet gebeld, zoals de westerse media ons verzekerden. Wat kan er mis zijn gegaan, knipoog, knipoog?

  Saudi-Arabië wil olie in Chinese yuan tariferen: "Zou de dominantie van de Amerikaanse dollar breken"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland lanceert ‘Leopard Jager’ UGV’s; Duits rapport geeft toe dat op AI gebaseerde indicatoren grote bedreiging vormen voor Oekraïense tanksVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne: Groeiend verzet tegen dwangrekrutering
Volgend artikelRussische operaties versnellen: Meer dan 400 Oekraïners en huurlingen gedood in 24 uur – Tientallen soldaten geven zich over (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Zodra de Chinese productiecapaciteit voluit wapens produceert, kan het westen dit niet bijhouden. De reden dat nazi Duitsland de oorlog verloor was de te lage industriële output en gebrek aan grondstoffen. Reden dat de Soviet unie het begaf, te weinig geld voor wapens & welvaart tegelijk.
  De nato landen verkeren nu in de positie van nazi Duitsland en de Soviet unie in de jaren tachtig. Dit is altijd verliezen.

  Verder zag een terechte opmerking van een lezer op zerohedge, ik knip en plak:
  ” Anyone notice…?
  Bashar al-Assad: shaved, fresh, neat, confident. At war against US proxies for 12 years.
  Volodymyr Zelensky: scruffy neck beard, puffy face, sniffs constantly, dresses like a bum, the look of a beaten dog. At war as a US proxy for 1 year.”
  Het is inderdaad, letterlijk wat is waar te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in