De verliezen van de strijdkrachten van Oekraïne bedroegen op 26 maart meer dan 400 soldaten en huurlingen in de omgeving van Donetsk, kondigde de officiële vertegenwoordiger van het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie, luitenant-generaal Konashenkov, aan.

“In de richting van Donetsk, tijdens de actieve operaties van de eenheden van de Southern Group of Forces, luchtaanvallen en artillerievuur, bedroegen de verliezen van de vijand deze dag meer dan 400 Oekraïense soldaten en huurlingen, 4 gepantserde gevechtsvoertuigen, 10 voertuigen, 4 vrachtwagens, een Grad MLRS en een D-20 houwitser,” zei Konashenkov specifiek.

Tegelijkertijd verijdelden Russische troepen volgens het ministerie van Defensie grootschalige sabotage door 5 Oekraïense groepen in de regio Koejansk.

Twee Krab gemotoriseerde artilleriesystemen in het gebied van de nederzettingen Petropavlovka en Revucheye, één D-20 artilleriesysteem in het Prilipko-gebied, evenals de vijandelijke mortierbemanning in het gebied van de Olsana-nederzetting werden vernietigd.

Meer in detail ontdekte en vernietigde de westerse groep van troepen van Rusland vijf Oekraïense sabotage- en verkenningsgroepen in de Koupyansk-regio van de 14e en 92e afzonderlijke gemechaniseerde brigades, vertelde de vertegenwoordiger van de groep van troepen van West-Rusland, kolonel Sergey Zybinsky, aan TASS .

Tegelijkertijd hebben ongeveer 70 Oekraïense militairen zich de afgelopen twee weken vrijwillig overgegeven aan de Volksrepubliek Donetsk (DPR).

“Ongeveer 70 Oekraïense militairen hebben zich de afgelopen twee weken overgegeven. De meesten van hen legden vrijwillig de wapens neer om hun leven te redden,” aldus de Russen.

Volgens zijn gegevens vechten de meesten van hen aan de fronten van Avdeyevka, Donetsk en Ugledar.

Oekraïense verliezen in Krasny Liman – Kherson

De Oekraïense strijdkrachten hebben de afgelopen 24 uur aanzienlijke verliezen geleden van 90 soldaten in het Krasny Liman-gebied, zoals aangekondigd door het Russische ministerie van Defensie.

De Aarde heeft maar een voedselvoorraad van 3 maanden - Als de productie stopt, heeft de mensheid "binnen 90 dagen" niets te eten

“In de richting van Krasny Liman trof het gecombineerde vuur van Russische artillerie en luchtmacht van de Centrumgroep eenheden van de Oekraïense strijdkrachten,” zei Igor Konashenkov, woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie.

Volgens hem werden tot 90 Oekraïense militairen gedood terwijl vier pantservoertuigen, drie auto’s en twee D-30 houwitsers werden vernietigd.

“Russische troepen neutraliseerden 84 artillerie-eenheden van de Oekraïense strijdkrachten op schietposities, mankracht en uitrusting in 128 gebieden”, aldus het Russische ministerie van Defensie.

In Kherson kwamen tot 20 Oekraïense militairen om het leven terwijl een Amerikaans M777-artilleriesysteem werd vernietigd.

Naast Bakhmut lijken de Russen hun operaties in Kremina-Avdivka te versnellen.

Bekijk video’s

Russische troepen vernietigen Oekraïense stellingen met uiterst dodelijk “Thermobaric” vlammenwerpersysteem

We moeten ons telkens weer afvragen: waarom vertelt een groot deel van de media de mensen niet wat er werkelijk ter plaatse gebeurt?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Topglobalist: Poetin heeft globalisering gedoodVolg Frontnieuws op Telegram

De ineenstorting van Europa zal het begin zijn van de Grote Reset

Lees meer over:

5 REACTIES

  1. 🇷🇺 Als men wat afwisseling denkt nodig te hebben,🔥 “ wij barsten van de kou” kunnen de rekening niet betalen.
    Kortenberglaan, 4-19 1000 Brussel
    Wiertzstraat 60, 1067 Brussel
    Wetstraat 175 1000 Brussel
    Binnenhof 17 – 20 2713 AA Den Haag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here