NASA Goddard Space Flight Center from Greenbelt, MD, USA / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Een mega-zonnestorm zal in de nabije toekomst de aarde treffen en heeft volgens berichten de potentie om meer dan 90% van de mensheid uit te roeien.

Acteur Dennis Quaid zat onlangs bij Tucker Carlson om te waarschuwen voor de mogelijkheid van een ‘dreigende zonnestorm’ en te praten over zijn nieuwe documentaire, Grid Down, Power Up, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

” In principe is er 100 procent kans dat onze zon, een zogeheten GMD genereert, wat een zonnestorm is, die hard inslaat, onze aarde raakt, en het magnetische veld dat we rond de aarde hebben, en alles wat elektrisch is boven de grond kan verbranden, inclusief ons hele elektriciteitsnet,” vertelde Quaid aan Carlson.

Survival.news meldt:

Dit kan niet alleen in theorie gebeuren, maar het is ook al eerder gebeurd. De Carrington-gebeurtenis was de sterkste geomagnetische storm die ooit is geregistreerd en werd veroorzaakt door een coronale massa-ejectie van de zon die in 1859 in botsing kwam met de magnetosfeer van de aarde.

In die tijd hadden we echter alleen telegraaflijnen en niet het uitgebreide elektriciteitsnet dat we nu hebben. De telegraaflijnen waren volledig doorgebrand en moesten worden vervangen, maar het leven ging grotendeels gewoon door omdat de mensen zelfvoorzienend waren; iedereen leefde toen in wezen “off the grid”.

Vandaag de dag zou het echter een heel ander verhaal zijn. Hoewel zo’n zonnestorm mensen niet direct zou treffen, zouden de gevolgen verstrekkend zijn en onvermijdelijk leiden tot massale slachtoffers. Quaid legde Carlson uit wat dit scenario voor de mensheid zou betekenen: “Er zou geen water meer uit de kraan komen. Je zou geen benzine meer kunnen krijgen voor je auto omdat het hele systeem kapot is. Alles waar we op vertrouwen zou weg zijn.”

  "In 2030 zullen er meer dieselauto's op de weg zijn dan nu"

Digitale handel, transport, het financiële systeem, waterzuivering en afvalwatersystemen, voedsellevering, telefoons, internet en talloze andere aspecten van het moderne leven zouden niet beschikbaar zijn.

Quaid zei dat uit een onderzoek bleek dat 90 procent van de bevolking binnen een jaar na zo’n catastrofale uitval van het elektriciteitsnet dood zou zijn. Vooral stadsbewoners zouden er slecht aan toe zijn, terwijl mensen die op het platteland wonen misschien meer middelen tot hun beschikking hebben om te overleven.

Niet alleen zou het onbetaalbaar zijn om dergelijke schade te herstellen, maar er zou niet eens een manier zijn om dit te doen gezien onze afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

We zijn niet voorbereid

Quaid benadrukte hoe onvoorbereid de VS is op dit soort scenario’s. Hij zei dat president Trump en Obama hebben geprobeerd om maatregelen te nemen om het elektriciteitsnet te beschermen, maar dat hun inspanningen werden tegengehouden door regelgevende instanties die worden gecontroleerd door lobbyisten van energiebedrijven. De meeste energiebedrijven zijn particulier bezit en zijn niet bereid om de enorme bedragen uit te geven die nodig zijn voor een goede bescherming.

Deze investering zou echter relatief goedkoop zijn vergeleken met de kosten van het herstellen van een dergelijke gebeurtenis. Hij zei zelfs dat $ 100 miljard genoeg zou zijn om beveiligingsrelais te installeren die transformatoren kunnen tegenhouden van doorbranden, net als een overspanningsbeveiliging – en Quaid wijst erop dat dat ongeveer hetzelfde bedrag is dat de VS tot nu toe aan Oekraïne heeft gegeven.

Het is niet alleen waarschijnlijk dat dit soort gebeurtenissen op natuurlijke wijze plaatsvinden, maar terroristen zouden het elektriciteitsnet ook kunnen aanvallen vanaf de kust van de VS in een super EMP aanval die vergelijkbare effecten zou hebben als een geothermische gebeurtenis van de zon. We zouden zo’n explosie niet zien of horen in het vacuüm van de ruimte, maar het zou gammastralen uitzenden die de VS zouden omvatten en het elektriciteitsnet zouden uitschakelen, wat zou leiden tot een landelijke stroomstoring die maanden, zo niet jaren, zou duren.

  Na decennia van ontkenning geven de bedrijfsmedia toe dat chemtrail terravorming nu plaatsvindt om "klimaatverandering te bestrijden"

Quaid vindt dat dit meer aandacht zou moeten krijgen dan het nu krijgt; hij merkte op dat Rusland en China meer hebben gedaan dan de VS om hun infrastructuur te beschermen tegen deze eventualiteit.

Hij wil ook dat meer mensen zich bewust worden van deze dreiging en druk uitoefenen op de regering om beschermende maatregelen te nemen voordat het te laat is. Alle sectoren van de economie zouden hier, vanwege hun afhankelijkheid van elektriciteit, op moeten aandringen.

Quaid zei dat mensen dit ten onrechte zien als een asteroïde die de aarde raakt, iets dat heel ver weg is: “Het is iets waar we niet graag aan denken, maar het is… of het nu van de zon komt of van een slechte actor, dit is iets dat 100 procent kans heeft dat het gaat gebeuren en we zijn er gewoon… op geen enkele manier op voorbereid.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Klimaatfanatici: Verkeerde lijm, vernielde handVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStaan we op het punt van een apocalyptische oorlog met Iran?
Volgend artikelKlimaatverandering™ overzicht: Achtertuinen in het vizier
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Wat een geluk dat Deskundigen af en toe ook eens wat te melden hebben. Dit is het enige dat ze doen voor het riante salaris aan belasting geld dat ze ontvangen .

   • @Veteraan delta…

    Scherp… het zit in onze taal vervlochten. Wij hebben onbewust geleerd om elkaar constant NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) te geven.

    Dat leren we in het ONDERwijs dat onze EIGENwijsheid uitschakelt en ons letterlijk programmeert om ons te gedragen als robot slaven. We worden in het ONDERwijs van onze EIGENwijsheid ontkoppeld en dom gemaakt zodat we braaf orders/bevelen opvolgen.

    School is klaar als je kan rekenen, lezen en schrijven. Daarna kan je zelfstandig gaan leren wie je bent en wat je kan.

    Een mens is een zelflerend autonoom wezen, maar ze maken ons tot slaven zodra we geboren worden en dat doen ze al zo lang dat wij niet eens meer weten dat wij zelflerende intelligentie zijn die zelf overal mee start. Deze misdaad is heel heel oud en veel groter dan velen durven te dromen. Alles wat wij niet uit onszelf leren is programmering… en inmiddels leren mensen nauwelijks nog zelf iets, we worden non-stop overal van geboorte tot graf totaal geprogrammeerd.

  • Zodra je de tekst ziet die begint met “Deskundigen waarschuwen”, “Deskundigen voorspellen” of “Deskundigen hebben ontdekt” kun je stoppen met lezen. Allemaal computermodellenuitkomsten.

 2. Die investeringen zullen wel gebruikt gaan worden om een DEW te bekostigen die wat gerichter op bewoonde gebieden zijn verwoesting uitvoerd dan een GMD.

 3. Hier hebben ze ook een film over gemaakt om ons predictief te programmeren; Book of Eli.

  Als zoiets gebeurt, dan is het omdat zij dat doen. Moordenaars zijn de baas en iedereen moet stoppen om bevelen op te volgen!!!

  • Tuurlijk doen ze dat, en ja het zijn moordenaars maar ze hebben 1 troef. Maak de leugen zo groot en niemand zal het geloven. Ik reken dus op sabotage, en ik ga zo de veteraan even mailen. Als je al ziet wat voor ellende van een kapotte computer kan Komen, nou dan staan we echt serieus raar te kijken als het net uitvalt. Kan je elkaar niet eens meer bereiken. Als je het op je in laat werken hoe kwetsbaar we zijn dan slaap je geen nacht meer.

 4. Weet je wat ik ook las , als je om 7 uur naar je werk gaat ipv half 8 , dat dat een enorme millieuvervuiling en klimaatverwarming veroorzaakt . En er zijn zoveel turbokankers omdat de mensen na het plassen doortrekken en dat kost veel water . Pffffff bladoebladiebla .wat een gelul in de ruimte zeg. Mensen die dit soort dingen klakkeloos aannemen .ogen van mij nog 4 boosters halen, em dan elke week spuiten net zolang doorgaan totdat ze zeggen zal dit wel kloppen ??

 5. Probleem met dit soort voorspellingen is dat het morgen kan gebeuren of over 500 jaar. Kan en moet je je niet druk om maken, gebeurd het dan jammer dan, vervroegde levenseinde want ik ga niet terug naar het stenen tijdperk, enige voorbereiding die je hoeft te doen hierop is zorgen dat je NaN3 ter beschikking hebt.

 6. Ja daar gaan ‘we’ weer slechts 2 procent van de mensen kan onafhankelijk en kritisch nadenken, 8 procent denkt te kunnen denken en de grote bubs 90% sterft liever dan zijn mening bij te stellen ondanks voortschrijdend inzicht in veel issues.

 7. Leuk zo een verzinsel, hoever staat hij ook al weer weg 93 miljoen kilometer, nope en de zon is niet van wat ons is wijs gemaakt, zoals altijd angst en stuurt mensen, nou mij niet. Iemand die hierna een heeeeeeeeeel klein beetje onderzoek naar doet weet dat we voor gelogen zijn en dat al meer dan 100 jaar en langer geleden.

 8. SME-CME 1859 herhaalde zich in lichtere vorm in 1921. Toen werd aarding bedacht want tot dan werd niets elektrisch geaard. Daar wordt op gerekend maar daar zo’n gebeurtenis, zonnevlam rechtstreeks gericht op de aarde, zich niet meer voordeed is het onbekend hoe dat gaat uitdraaien.
  Kleinere blackouts veroorzaakt door zonne-activiteit beloven niet veel goeds. Hoedanook, iedereen die in een lift zit mag op de noodknop drukken zoveel ie wil, er komt geen hulp want iedereen heeft het veel te druk brandjes te blussen.
  In het ergste geval golven de hongerige en dorstige stedelingen na enkele dagen als een sprikhanenplaag over het platteland. In dat ergste geval overleef je uitsluitend in goep en zwaar bewapend. Of zeer afgelegen verstopt in een grot of zo.

 9. alle influx electron or proton e.a. zijn van invloed op het menselijk lichaam het is all energie.
  ook voor ruimte activiteiten. Voor vandaag a big solar blast.
  Voor degene die interesse hebben space weather news lcc

 10. Als ik het zo lees in de reacties zal een aardig deel hier bij die 90% horen die het niet gaan redden.
  Weten mensen nog iets van de geschiedenis?
  De uitspraak van Hendrikus Colijn in 1936: “Gaat u maar rustig slapen”
  dus ruim vier jaar voordat ons land door de Duitsers werd bezet,

  Het is voor veel mensen bijna onmogelijk zich iets voor te stellen wat ze nog nooit hebben meegemaakt.
  Het beschimpen/belachelijk maken van anderen is dan een reactie vanuit hun mindere voorstellings vermogen.

 11. Elke spoel boven de grond zal dan door branden, als je het niet hebt afgeschermd met een kooi van Faraday. Maar onder de grond heb je nergens last van.

  Deze zogenaamde waarschuwing gaat er niet zo zeer over, om ons bevolking te waarschuwen. Er gaat namelijk iets heel anders gebeuren. Maar het enige probleem is, van hoe moeten die zogenaamde deskundige ons iets uitleggen, wat voor ons altijd verborgen is gehouden. Terug in de tijd kunnen via officiële gebeurtenissen eigenlijk niets erover vinden, omdat onze geschiedenis compleet aan elkaar is gelogen. De ware geschiedenis wordt continu herschreven, zodat we die ware geschiedenis uit onze collectieve geheugen gewist wordt.

  De voorspelling is dat we eerdaags een fictieve aliens aanval op de aarde krijgen (het bleu beam project), als afleiding om de ware gebeurtenis er mee te verdoezelen. Tijdens deze gebeurtenis zullen we elektromagnetische verstoringen krijgen in onze atmosfeer. Waardoor alle vliegtuigen aan de grond gehouden moeten worden en onze elektriciteit netwerken EMP’s te verduren krijgen.

  De zon en de maan zullen ook een paar dagen verdwenen zijn. Om vervolgens het zogenaamde feniksmoment of te wel het X moment zal dan gebeuren. Met een nieuwe zon en maan die groter zullen zijn. Daarmee wordt onze simulatie matrix opgewaardeerd naar een hoger level en een groter aarde. Wat sommige stromingen verklaren, dat we dan van 3D naar 5D zullen gaan.

  Zou jij als mens niet op gewaardeerd zijn door middel van die zogenaamde vaccins, dan ga jij niet mee naar het volgende level. Dan zullen alle mensen die niet opgewaardeerd zijn uit de simulatie matrix verdwijnen. Zodat het voor de achterblijvers net lijkt alsof er miljarden mensen zijn omgekomen bij dit zogenaamde natuur verschijnsel. Deze achterblijvers zullen dan de eerste 7 jaar in alle weelde leven, om vervolgens 7 jaar in de hel te leven. Daarna zal de gehele simulatie matrix gerest worden en weer bij het nulpunt beginnen.

  Dit verhaal behoef jij niet te geloven, maar het is een mogelijkheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in