MerandaDevan / Pixabay

Amerikaanse wetgevers roepen op tot militaire aanvallen binnen Iran in de nasleep van een fatale luchtaanval waarbij drie Amerikaanse militairen omkwamen en tientallen gewond raakten. Dus als de VS doelen op Iraans grondgebied raakt, hoe zullen de Iraniërs dan reageren? Het is theoretisch mogelijk dat ze terugkrabbelen, maar ik betwijfel het. Alle luchtaanvallen die we tot nu toe hebben uitgevoerd op door Iran gesteunde groepen in Irak en Syrië hebben hen niet doen terugkrabbelen. En de luchtaanvallen die we hebben uitgevoerd op de Houthi’s in Jemen hebben hen ook niet doen terugkrabbelen. De waarheid is dat de VS al in oorlog is in het Midden-Oosten, en het lijkt erop dat het binnenkort een apocalyptische wending zou kunnen nemen, schrijft Michael Snyder.

Amerikaanse troepen in het Midden-Oosten zijn de afgelopen maanden keer op keer aangevallen, maar de aanval van zondag was de eerste waarbij daadwerkelijk Amerikaanse militairen om het leven kwamen

Drie Amerikaanse militairen zijn gedood en tientallen zijn mogelijk gewond geraakt na een aanval met een kamikaze-drone op Amerikaanse troepen die gestationeerd zijn in het noordoosten van Jordanië vlakbij de Syrische grens, zeiden president Joe Biden en Amerikaanse functionarissen zondag.

Biden gaf door Iran gesteunde groepen de schuld van de aanval, de eerste dodelijke aanval op Amerikaanse troepen sinds de oorlog tussen Israël en Hamas uitbrak in oktober en schokgolven door het hele Midden-Oosten stuurde.

Het was slechts een kwestie van tijd voordat zoiets zou gebeuren.

In totaal zijn Amerikaanse troepen in Irak en Syrië meer dan 150 keer aangevallen sinds 17 oktober…

Door Iran gesteunde milities hebben sinds 17 oktober meer dan 150 aanvallen uitgevoerd op bases bezet door Amerikaanse troepen in Irak en Syrië, volgens het Pentagon. De meeste aanvallen zijn uitgevoerd met raketten en kamikaze-drones, waarvan de meeste zijn onderschept.

Als iemand jouw troepen meer dan 150 keer aanvalt, ben je in oorlog met die persoon.

  Geen genade voor alle Social Justice™ Totalitarians die nu klagen over censuur

Iedereen die daar anders over denkt, heeft gewoon waanvoorstellingen.

In reactie op de aanval van zondag vertelde Joe Biden de wereld dat “we alle verantwoordelijken ter verantwoording zullen roepen op een tijdstip en een manier die wij kiezen“…

“Terwijl we nog steeds de feiten van deze aanval aan het verzamelen zijn, weten we dat deze werd uitgevoerd door radicale, door Iran gesteunde militante groeperingen die actief zijn in Syrië en Irak,” zei Biden in een verklaring.

“Twijfel er niet aan – we zullen alle verantwoordelijken ter verantwoording roepen op een moment en een manier die wij kiezen,” zei hij.

Onnodig te zeggen dat dit niet sterk genoeg was voor veel Republikeinse haviken in het Congres. Hier zijn een paar van hun citaten die zijn verzameld door Axios

-Mitch McConnell: Senaat Minority Mitch McConnell (R-Ky.) riep op tot “serieuze, verlammende schade” voor Iran, “niet alleen voor terroristische proxies in de frontlinie, maar ook voor hun Iraanse sponsors die Amerikaans bloed dragen als een ereteken.”

-Lindsey Graham: Sen. Lindsey Graham (R-S.C.), zei in een verklaring dat de aanvallen die de VS heeft uitgevoerd op Iraanse proxies buiten Iran “Iraanse agressie niet zal afschrikken”, en riep op om “doelen van betekenis binnen Iran aan te vallen.”

-Tom Cotton: “Het enige antwoord op deze aanvallen moet een verwoestende militaire vergelding zijn tegen de terroristische strijdkrachten van Iran, zowel in Iran als in het hele Midden-Oosten,” zei Sen. Tom Cotton (R-Ark.). “Alles minder dan dat zal Joe Biden bevestigen als een lafaard die het niet waard is om opperbevelhebber te zijn.”

-John Cornyn, Sen. John Cornyn, in een post op de sociale media site X, zei: “Richt je op Teheran”, later specificerend dat hij wil dat de VS de Iraanse Islamitische Revolutionaire Garde en haar Quds Force tak aanvalt.

Oké, dus laten we ons voorstellen dat Biden doet wat ze willen.

  Palestina Situatieverslag: Libanees verzet veroorzaakt vijandelijke verliezen - is klaar om aanvallen af te slaan

Zouden de Iraniërs reageren door raketten te lanceren op Amerikaanse doelen in de regio?

En hoe zouden wij reageren als de Iraniërs zo’n stap zetten?

Als het om geopolitiek gaat, moet je altijd een aantal stappen vooruit denken.

Ondertussen waarschuwt een van Israëls meest prominente politici dat Iran een “legitiem doelwit” is geworden voor Israëlische raketten…

Iran is nu een “legitiem doelwit” voor Israëlische raketaanvallen, heeft een van de hoogste ministers van het land aan de Telegraph verteld, waardoor het vooruitzicht van een totale oorlog met Teheran in zicht komt.

In een uitgebreid interview zei Nir Barkat, de Israëlische minister van Economie, ook dat Palestijnen van de Westelijke Jordaanoever nooit meer in het land zouden mogen werken en vervangen zouden worden door meer dan een kwart miljoen geïmporteerde buitenlandse werknemers.

Hij klaagde ook dat de oorlog in Gaza niet agressief genoeg was gevoerd.

Degenen die aandringen op militaire aanvallen op doelen in Iran gaan ervan uit dat de Iraniërs alleen conventionele wapens bezitten.

Maar wat als dit niet waar is?

In feite zijn er al lange tijd velen die ons proberen te waarschuwen dat dit niet waar is.

De Iraniërs laten ons niet al hun kaarten zien en ze bereiden zich al tientallen jaren voor op deze krachtmeting.

Het is interessant dat de Iraniërs net drie nieuwe satellieten de ruimte in hebben gelanceerd…

Iran zegt dat het met succes drie inheemse satellieten in een baan om de aarde heeft gebracht met behulp van de Simorgh draagraket. Dit is de eerste keer dat het land tegelijkertijd drie satellieten de ruimte in heeft gestuurd.

De satellieten die zondag vroeg werden gelanceerd zijn Mahda, met een gewicht van 32 kg, en twee nano-satellieten, Keyhan 2 en Hatef 1, van minder dan 10 kg, die naar een baan van minimaal 450 kilometer (279 mijl) en maximaal 1100 km (683,5 mijl) werden gebracht, meldden staatsmedia, die de afdeling public relations van het Ministerie van Defensie citeren.

  Alexander Dugin: Mijn visie op de nieuwe wereldorde en de Gaza-oorlog

De Simorgh satellietdrager die de drie satellieten naar de ruimte bracht is ontwikkeld door het Iraanse ministerie van Defensie, aldus de verklaring van het ministerie.

Aangenomen wordt dat deze satellieten in een baan om de aarde zijn gebracht om ballistische raketten te leiden.

We zijn zo dicht bij het ondenkbare. Als er eenmaal overal in de regio raketten rondvliegen, zal het Midden-Oosten nooit meer hetzelfde zijn.

Ondertussen blijven de Chinezen de verdediging van Taiwan onderzoeken

Het Taiwanese ministerie van Defensie kondigde zaterdag aan dat meer dan 30 Chinese gevechtsvliegtuigen en marineschepen op weg waren naar Taiwan.

Drieëndertig vliegtuigen werden van vrijdag 6 uur ’s ochtends tot zaterdag 6 uur ’s ochtends door het Chinese Volksbevrijdingsleger gestuurd, zeiden de ambtenaren. Onder de vliegtuigen bevonden zich SU-30 gevechtsvliegtuigen.

Een apocalyptisch conflict in het Midden-Oosten zou China de perfecte gelegenheid geven om te proberen zich met geweld te “herenigen” met Taiwan.

Laten we de Chinezen dus goed in de gaten houden.

En laten we de Russen niet vergeten. In het weekend hebben ze nog meer grondgebied van de Oekraïners veroverd.

Dit is een tijd van “oorlogen en geruchten van oorlogen”, en degenen die bekend zijn met mijn werk zullen niet verbaasd zijn te horen dat ik geloof dat de dingen later dit jaar sterk zullen escaleren.

We moeten hopen op vrede, maar we moeten ons ook voorbereiden op oorlog.

Want er komt zeker oorlog en die zal miljarden mensen uit hun huidige staat van zelfgenoegzaamheid schudden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Israël eist dat VS oorlog tegen Iran beginnen om regime te veranderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZal een Zuid-Afrikaanse overwinning de genocide in Gaza stoppen?
Volgend artikelDeskundigen waarschuwen dat ‘dreigende zonnestorm’ 90% van de mensheid zal uitroeien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Terwijl we door het woonkamerraam naar buiten naar de carnavalsoptocht kijken zal een onbekende vijand ons via de achterdeur verrassen.

 2. Wie heeft er raketten? Laten is beginnen met die grafcholeravliegtuigen die elke fucking dag het land volspuiten, asaf kkdebielen!! Ik ben er fucking klaar mee, schiet ze neer dat adderengebroed
  Ga dood grafmongolen

  • Beste Nino,
   Dit soort reacties dragen niet bij aan de context van dit artikel. Het is 100% een onvolwassen emotionele reactie. Het is ook buiten de context. Dit soort vuilspuggerij zou Rommel m.i. niet moeten accepteren. Het haalt alles op FN omlaag en maakt zichzelf belachelijk. Laten we stoppen met emotioneel reageren. Wake up sleepy heads.

   • Valt wat voor te zeggen , maar af en toe moet je ook je emoties en frust kunnen uiten vind ik. Dat dat niet altijd op een nette manier gaat moet men maar voor lief nemen en erover heen lezen.

    • @RVerheijden…
     🎯

     We zitten in de digitale loopgraven en zo af en toe schuurt dan en gaan korte lontjes branden.

     Wat je zegt;
     ‘Dat gaat niet altijd op een nette manier gaat moet men maar voor lief nemen en erover heen lezen.’

   • @Djennis…

    Hahahahahahahahaha… bedankt voor de grappigste en meest naïeve reactie die ik in jaren heb gelezen. Hahahaha…

    ‘Het is een zuiver te verklaren gebeuren.’ Hahahahahahahaha… kerel kerel kerel… hahahahaha…

    Je waarneming is kapot Djennis, maar op een dag word ook jij echt wakker. Tenzij het je werk is om dit onderwerp onbespreekbaar te maken, want dat is wat je doet. Chemtrails zijn onzin… HAHAHA… ow, daarom wil Marjorie Greene hef verbieden ofniet? En daarom heeft de EU aan Bill Gates toestemming gegeven om de zon boven Europa te blokkeren. En daarom doen alle continenten aan cloud seeding heh.

    Hahahaha… Djennis… je bent nog in dromenland of je bent hier om dit onderwerp te censureren. Je onderbouwt niks, je roept gewoon dat het onzin is. Maaruh je bereikt het tegenovergestelde Djennis… je wakkert het onderwerp alleen maar aan, dus dankjewel Djennis.

    • Geloof me er zijn geen speciale gif vliegtuigen die rasters vliegen boven ons hoofd, het enige dat zou kunnen is dat kerosine giftig zou zijn gemaakt!!! Maar ook dat is hoogst onwaarschijnlijk en zeer ineffectief, beter is het direct het door jouw bedachte gif direct door het kraanwater te mengen, dan drinkt de elite uit flessen!! Toch??

     • @Djennis…
      Het is niet bedoelt als gif om ons uit te roeien. Ze besturen het weer. Die chemtrails maken de deprimerende/mindcontrol wit/grijze lucht waar je elke dag tegen aankijkt. Vandaag was een percecte dag om het te zien. Alles begon hier in Gelderland met blauwe lucht en zonneschijn en meteen vlogen er kriskras tientallen vliegtuigen die een raster sproeien en een paar uur later is alles weer wit/grijs en geen enkele zon meer.

      De rommel waar ze het weer mee manipuleren is giftige rotzooi en dat vinden ze prima, ze denken alleen maar aan macht. Wie het voedsel bezit, bezit de mensheid, wie het geld controleert heeft macht, wie het weer bestuurt heeft absolute macht. De elites denken dat zij boven alles en iedereen staan. Zij zijn wat ze ons noemen, dom en nutteloos. Hun plan is heel simpel… alles vernietigen en regeren over de resten. Lees eens wat over marxisme… deze wezens denk niet zoals jou en mij.

     • @ Djennis
      misschien een tip om jezelf beter informeren kijk op Geo-engineering
      er is genoeg te vinden. Het speelt al jaren misschien wil je je aan melden als vliegenier, in Nederland zit ook een bedrijf.

 3. Oh dus omdat ik zo reageer ben ik sleepy? Vuilspugerij? Ik zeg wat de meeste denken. Jij mag ook wel even nadenken voor je zelf je bek een douw geeft.. ken je mij? Nee precies, ga zelf maar weer slapen. Ik moet je wel toegeven dat het niks bijdraagt aan het artikel, ik spuug alleen m’n gal. Prima als dat hier niet mag

   • een Hond heeft geen bek maar een muil, vogels hebben een bek..én iedere vogel zingt zoals hij gebekt is..dat zal men dus ook van jezelf kunnen zeggen, vuilspuiterij om je gelijk te halen is Frustratie… maar ja jezelf een vliegende Hollander.. noemen is ook nog eens een teken van zelfbevlekking.. Nederland kan beter..alleen niet met zo’n naam..Pffff😮‍💨

    • Geachte heer van Gestel,
     Dank voor het delen van uw mening. Een sterke onderbouwing draagt altijd bij aan de discussie. Wij nemen uw feedback in overweging. Over de bek en de muil verschillen wij van inzicht maar dat doet de raderen draaien.
     Hoogachtend,
     Flying Dutchman

  • Beste Nino,
   Jouw manier van reageren draagt niet bij tot een fatsoenlijke discussie hier.
   Het haalt ook het niveau van de site naar beneden.
   Flying Dutchman heeft helemaal gelijk met zijn reacties.

   Mijn suggestie zou zijn dat jij jouw gal in een toiletpot dropt, daar heeft niemand last van.

  • Beste Nino , je gal af en toe spuien is ok , zoals ik in een bovenstaand commentaar ook heb aangegeven , deze reactie op Flying Dutchman is echter beneden peil , en doet Frontnieuws ook geen goed.

 4. Apocalyptisch betekend onthulling of openbaring..iets wat aan t licht komt..dacht ik. Ben net wakker, dus ik moet nog ff opstarten..

 5. En vergeet Noord Korea niet en de dreiging van een burgeroorlog in de USA zelf ! De wereld is momenteel een kruidvat en een vonkje kan het vat laten exploderen ! Kijk maar wat de eerste wereldoorlog in gang gezet had !

 6. Geen medelijden met die amerikanen….zijn wel erg ver van huis…of niet?
  Wat doen ze daar precies…oja, olie stelen uit syrie.
  Typisch iets coloniaal gedrag.
  Wat nino betreft heeft die zeker een punt….er bestaan echt chemotrails door militaire(opleidings) vliegtuigen, dagelijks zie je de tientallen(!) rechte lijnen en patronen die gifzooi uitbraken en die uren in de lucht te volgen zijn.
  Doel is om de bodem onvruchtbaar te maken waardoor de gewassen niet meer voldoen aan menselijke consumptie.
  Verdiep je er maar serieus in voordat je iemand anders zijn/haar mening zo afkapt.
  Iran zal verwoestend toeslaan op vele fronten, allles ligt al klaar, de gehele regio zal onleefbaar worden en uiteraard zullen de burgers de grootste ellende over zich heen krijgen…zoals altijd.

 7. De enige reden waarom Amerikaanse soldaten in het Midden-Oosten zijn gestationeerd is om de olie- en gaswinning te controleren. Dat weten de RF en VRC ook. Daarom tolereren zij geen enkele agressie jegens de IRI. Israël zet veel op het spel, maar onderschat de kennis van zijn buren en bondgenoten.

 8. “Als iemand jouw troepen meer dan 150 keer aanvalt, ben je in oorlog met die persoon.”

  Als jij in andere landen jarenlang grondstoffen jat zonder toestemming van die betreffende landen ben je een ordinaire dief die deze aanvallen dan ook zelf uitlokt.
  Als jij zonder toestemming van de VN oorlogshandelingen uitvoert geef je zelf de aanleiding tot weerstand.
  De schrijver van het artikel doet een Zionistje en kruipt dan ook is de bekende slachtofferrol.

 9. Elker Amerikaanse/ Europese militair die daar vecht mag van mij aan stukken geschoten worden. USA, EU etc hebben daar helemaal niks te zoeken. Ze hebben daar groot gelijk als ze Amerikaanse schepen de grond in boren en militaire basis aanvallen. Het moet eens afgelopen zijn met al die oorlogen die worden begonnen door USA en met als schoothondjes landen als Nederland. De Palestijnen, Russen, Iraniërs etc hebben groot gelijk dat ze zich massaal verzetten tegen de tirannie van het “Westen”.

 10. Er zijn alleen maar 2 Amerikanen dood jammer er zijn niet 30.000 joodse en Amerikanen al in de grond. Dezelfde rechten en number dan de civiele mensen die zijn dood gegaan in Gaza. De genocide gepleegd door Israel, VS, UK en Netherland. Iran heeft de recht na de oorlogsmisdaad gepleegd door de VS en Netherland om de kernpompen kapot te hebben gemaakt hard aanvallen. Het is tijd dat de armere landen de rug keren tegen het westen en zijn bedrijven wegjagen van zijn gebied zij zitten te plukken van de armere landen.

 11. “het probleem van de wereld”: de kolonisators binnen hun grenzen terugduwen. Is er één enkele reden om de aanwezigheid van Amerikaanse (en hun bondgenoten) troepen overal ter wereld te rechtvaardigen? Om het beschermen van hun handel en handelsroutes? Als die eerlijk verloopt moet ze niet beveiligd worden.

  • Linkse genocide brandon, zijn engel des doods en zijn linkse kliek oorlogshitsers, -zwendelaars en wapenhandelaars, zijn een afschuwelijke en afgrijselijke ramp die epische vormen en bijbelse voorspellingen aannemen.
   Zelfs in een boerengat krijgt men via de nieuwsbrief van de gemeente van deze week anno jan. 2024 volgt bericht toegestuurd : “Heb jij al een doosje jodiumtabletten in huis ?”

  • @Ruud…

   We hebben allemaal onze slechte dagen. Ik heb hier ook wel eens gemopperd en gebitcht. Het is oorlog en soms schiet je uit je slof. Leer ervan en ga verder. Ik snap ook dat mensen even aangeven dat we hier op FN graag op niveau uitwisselen ipv te tieren en te schelden.

   @Nino…
   Zie het niet als afkeuren of verwijt, mensen willen het niveau hier beschermen en vragen je eigenlijk om je woorden een beetje voorzichtiger te gebruiken.

   • Ben ik niet met je eens….elke vrije vogel zingt zoals het bebekt/gemuilt/gemond/is en nino was m.i. niet eens zo grof in den bek,muil/mond uitlaatklep als ik soms mag zijn geweest,geworden.zijn/…dus laat elkaar hier op dit heerlijk vrije forum wat ruimte en doorbreek gvd eens je patroon….

  • Het westen heeft dat land zo gemaakt. Het was een vrije democratie onder de leiding van de democratisch gekozen Eerste Minister Mohammad Mosaddegh, die opkwam voor het eigen volk en bezig was de olie inkomsten beter te controleren en meer daarvan bij zijn volk doen terechtkomen.
   Een bekend drie-letter agentschap heeft daar toen een stokje voor gestoken en een dictatuur geïnstalleerd waar de latere revolutie het gevolg van was.

   Er mag van mij een bom op alle westerse drie en vier letter agentschappen. Dat zet meer zoden aan de dijk.

   • BTW, ik ontmoet zo nu en dan minderjarigen die ik persoonlijk ook graag zou opknopen. Zolang we de achtergrond niet kennen beter even afwachten met ons oordeel.

 12. Mijn excuses voor het niet politiek verantwoord verwoorden van mijn emotie genaamd woede/ frustratie/machteloosheid. Fijn dat zovelen van jullie dat wel kunnen👍 los hiervan was mijn woede gericht op de usaf piloten, dus tenzij je zo’n piloot bent, is mijn uitspraak geen persoonlijke aanval. De reactie op mijn uitspraak was wel persoonlijk, daar had ik niet meer op moeten reageren. Ik laat het hier verder bij, succes allemaal

 13. Mensen, gaat dit nog over de Apocalyps en Iran? De volgende supersonische bedreiging, nu uit het land der superlange soepjurken, waarop we ons moeten ‘voorbereiden’?
  Een beetje geritsel in het struikgewas en ze schieten boven Teheran per ongeluk hun eigen verkeersvliegtuigen uit de lucht.
  Moeten we daar bang voor zijn?

  Dan de andere kant: de supersonische Russen. De oppermachtige Vladimir zit al twee jaar spijkervast in de modderige loopgraven van een burenruzie. Wat zal hij snakken naar een bak zwarte leut met Hollandse gevulde koeken!

  En de Chinezen, de kooplui van de wereld? Precies! Die gaan alleen voor hun loempia’s en bami goreng.

  Het enige gevaar, en daarop wíllen we ons niet voorbereiden, bestaat uit Israël en hun ultieme motto: ‘Dan maar de lucht in!’

 14. Ik mag dan toch hopen dat al die schepen van Amerika en Europa die voor Jemen varen naar de zeebodem worden gejaagd, alleen maar om de arrogantie van deze landen de kop in te drukken. Jaren lang hebben overheden voor vrede gepleit daarom ook die grote instanties om geschillen voor te leggen/uit te praten maar sinds Oekraïne schreeuwen zij alleen nog maar om oorlog dus daarom mogen deze oorlogshitsende landen van mij een gigantische nederlaag incasseren. En voor de militairen die sneuvelen geen medelijden mee krijgen dikke bonussen voor uitzendingen dus kiezen bewust het gevaar op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in