Klimaatveranderingspsychopaat Alec toont zijn vernielde hand. Via Twitter

De klimaatfanatici van Last Generation hebben weer toegeslagen. Een van de mannen gebruikte echter een te sterke lijm en moest met een drilboor worden losgemaakt met zijn hand nog vast aan een brok asfalt, schrijft Freewestmedia.com.

Na hun acties in Berlijn en München vond hun meest recente protestactie plaats in Mainz. Vier mensen plakten zich vast aan de rijbaan van de Binger Strasse en blokkeerden daarmee een van de drukste straten van de stad. De politie verwijderde drie van de vier fanatiekelingen.

De laatste was “zo vastgeplakt komen te zitten dat hij niet gemakkelijk kon worden losgemaakt”. Daartoe “moest het asfalt door medewerkers van de Dienst Wegverkeer met een slijpmachine en drilboor worden losgemaakt en vervolgens verwijderd”, aldus de politie. De ingreep duurde meer dan twee uur en kon mogelijk ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. De klimaatfanaat (38) had zijn hand kunnen verliezen als de artsen er niet in waren geslaagd om zijn hand te bevrijden uit de klevende massa en het asfalt.

Een foto gedeeld door Last Generation ging viraal op het internet. Het toont de man met een brok asfalt aan zijn hand. Vermoed wordt dat hij de verkeerde lijm had gebruikt – namelijk een bijzonder sterke industriële lijm. “Is de actie nu in steen gebeiteld?” grapte een Twittergebruiker. Een andere gebruiker voegde eraan toe: “Nu begrijp ik waarom jullie je eigen cursussen nodig hebben voor jullie lijmcampagnes”.

Alleen Last Generation-fanaten ontlopen gevangenisstraf

Al zes weken zit een vrouw in hechtenis die nepbloed op een schilderij in een Berlijns museum heeft gespat en zichzelf erop heeft geplakt. Haar pech is dat ze niet behoort tot de groep Last Generation.

  Kunnen we onze collectieve stommiteit overleven?

De zaak heeft nooit het voorpaginanieuws gehaald, hoewel ze precies hetzelfde patroon volgde als de misdaden van de Last Generation. Een vrouw spoot op 30 oktober nepbloed op het schilderij van Henri de Toulouse-Lautrec in de Alte Nationalgalerie in Berlijn. Daarna lijmde ze zichzelf vast aan een muur naast het schilderij.

Sindsdien zit ze in de gevangenis. Maar in gevallen waarin de daders tot de Last Generation behoorden, is tot nu toe zelfs geen voorlopige hechtenis opgelegd. De klimaatfanaten hadden ook werken van beroemde schilders in Berlijnse musea beschadigd en zich op de werken vastgelijmd.

De 53-jarige copycat is inmiddels aangeklaagd wegens materiële schade. Het Openbaar Ministerie rechtvaardigde haar opsluiting door te zeggen dat ze geen bewijs van een vast adres kon overleggen.

Volgens de Alter Nationalgalerie, die zich op het Berlijnse Museumeiland bevindt, bedragen de kosten voor het schoonmaken en herstellen van het frame, de parketvloer en de wandbekleding minstens 100.000 euro.

CO2-leugens

De waarheid is dat het CO2-gehalte in de lucht ongeveer 0,04% procent bedraagt, wat vooral wordt gebruikt door linkse politici als verkiezingspropaganda en door politiek betaalde wetenschappers die zonder enige basis beweren dat CO2 schadelijk is voor ons, ons milieu en onze planeet.

Niemand wijst er echter op dat CO2 belangrijk is voor de fotosynthese, het biochemische proces dat plaatsvindt in planten, algen en sommige soorten bacteriën. Uit licht, water (H2O) en kooldioxide (CO2) produceren planten glucose en zuurstof (O2) die wij nodig hebben om te overleven.

Bij een vulkaanuitbarsting zoals die in Hawaï komen meer giftige stoffen en CO2 in de atmosfeer terecht dan de mens in de afgelopen 120 jaar heeft kunnen produceren.

  Pijnlijk voor de klimaatalarmisten: Wereldwijd groeien de gletsjers weer

Volgens juristen is het wegslepen van klimaatfanatici die drukke wegen blokkeren niet strafbaar, omdat het valt onder zelfverdediging.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Waarom lopen grote groepen dieren, insecten en vogels plotseling overal ter wereld in cirkels?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKiev’s ergste aanval op Donetsk in acht jaar is een wanhopige poging om het gezicht te redden
Volgend artikelBaby sterft aan bloedstolsels nadat ziekenhuis gevaccineerd bloedtransfusie uitvoert tegen wens van ouders in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. Ik wil de hoeveelheid atmosferische CO2 en gemiddelde temperatuur terug zoals die was toe de aarde op haar groenst was met de hoogste biodiversiteit ooit gezien.

 2. Blijkt maar weer dat dit soort types eigenlijk gewoon ‘Useless Idiots’ zijn! Ik mag hopen dat de medische kosten om deze idioot van het asfalt te bevrijden voor EIGEN REKENING komt? Wat mij betreft hadden ze hem zo kunnen laten lopen zonder dat de gemeenschap voor de kosten op mag draaien.

 3. 100.000 eu kost de reparatie.
  Dat is 90.000 voor de belastingen!
  We leven in een onbetaalbare leugenwereld.
  Leugenactivisten of waarheidsactivisten?

 4. Waarom lijmen die idioten zich niet eens vast aan een prive-jet van de elite. Maar nee, ze vernielen eeuwenoude kunstwerken omdat ze volgens hen een uiting zijn van een in hun ogen ‘verkeerde cultuur’. Respectloze barbaren zijn het..

  Maar deze heeft duidelijk zijn hand overspeeld.

 5. “De waarheid is dat het CO2-gehalte in de lucht ongeveer 0,4 procent bedraagt.”
  Nee, het is maar 0,04% (400 parts per million).

  Dat zijn 4 eurocentjes op een 100 euro biljet.

  • @ Albert december 15, 2022 at 14:40
   Toch vreemd 10 jaar terug was het nog 40 parts per million. Het was altijd 0,004%. Maar de nieuwe generatie heeft daar 0,04% van gemaakt. Want het ” promiel ” is bij de meeste onbekend. Daar ligt de verwarring. Het is dus van 0,04 promiel naar 0,04 procent gegaan.

   Maar bomen en planten kunnen helaas geen kooldioxide opnemen. kooldioxide gedraagt zich als een edelgas en kan alleen zich ontleden in koolmonoxide en zuurstof in het frequentie gebied van ultraviolet vacuüm licht (in plasma licht) Dat is zeer fel zonlicht of bij bliksems in onweersbuien. Maar als het molecuul uit elkaar spat ontneemt het net zoveel warmte uit zijn omgeving op, als toen het ontstond. Na onweersbuien koelt het altijd extreem af, als dat bij de planten en bomen met fotosynthese zou gebeuren bevriezen de bladeren direct. Dat zou betekenen dat die bladeren direct afsterven. Dus onmogelijk. Planten en bomen nemen dan ook GEEN CO2 op maar NO2 stikdioxide. Maar ja, deze werkelijke juiste gegevens zijn al door de geschiedschrijvers al vervalst. Daarom weten de meeste de vervalste gegevens alleen nog maar.

 6. In percentages en in verhouding tot het geheel van de natuurlijke broeikasgassen stelt Co2 weinig voor. De atmosfeer van aarde bestaat voor 78% uit stikstof. 21% zuurstof. 1% edelgassen, 0,25% waterdamp en 0,028% CO2 waarvan 96% door de natuur geproduceerd berekend op 1000.000 mld kg.
  Er stond ooit op wiki dat onder de 0,02%geen leven mogelijk is op aarde. Is verwijderd!

  • @ d-j december 15, 2022 at 14:48,
   Er zijn veel meer echte gegevens verwijderd of de gegevens met factor 10 tot 100 verhoogd. Zo ook wordt er nooit rekening gehouden met het soortelijk gewicht van onze omgevingslucht. Als ze praten over zoveel ton kooldioxide, maar koolstof is lichter dan stikstof. Dus als zoveel ton CO2 uitstoot is, maar dat dit in een omgevingslucht van stikstofdioxide is. Dan praten we over een negatief gewicht i.p.v. een positief gewicht.

 7. Het merendeel van dit soort demonstranten worden linksom of rechtsom betaald en zijn dus corrupt, voor het istandhouden van de klimaathoax dat gedragen wordt door corruptie. De gigantische beerput van corruptie, de EU, is een van de belangrijkste dragers van de klimaathoax.

  • George Soros (origineel of kloon) en Kerry Kennedy (zus van Robert Kennedy jr.) financieren ‘actiegroepen’ als BLM, Antifa, KOZP & klimaatdemonstranten om zoveel mogelijk samenlevingen structureel op het verkeerde been te zetten en de banden met het verleden te verbreken.

 8. Ik moet zo lachen als ik iemand zich zie vastlijmen aan iets, ja dan ben in mijn beleving wel een enorme sukkel en simpel van geest.
  Vraag blijft echter die ik ook nu weer stel tussen de ontkenners hierop de site,
  Waarom komen Amazoneindianen dan via lange reizen massaal demonstreren in Brazilie?
  Omdat hun gebieden massaal worden omgehakt en gebruikt voor de bio-industrie in Europa, die bossen zijn de longen van de aardbol en dat MOET behouden blijven want dat is in het behoud van alles wat leeft op deze aardkloot.

 9. Van mij mag hij er zijn hand aan kwijtraken…. stelletje achterlijke domme schapen die zich laten betalen door NGO’s als Soros 🙂 😀😃🙂🙃😊😇😀

  • Yep..

   En het is bekend dat dom volk zich het gemakkelijkst voortplant.. 🙁

   Hopenlijk heeft ie genoeg shots gehad dat ie inmddels steriel is..

 10. Naar dit soort idioten wordt dus geluisterd door politici. Vroeger kwamen ze in een GGZ traject, nu krijgen ze een podium van de media. En de hardwerkende burger mag de rotzooi opruimen en uiteindelijk de rekening betalen. Ik ben dit soort lieden zo ongelooflijk kotsbeu…🤢🤮

  • >>> Naar dit soort idioten wordt dus geluisterd door politici. <<<

   Echt nie!

   Politicy doen wat hun PUPPET-masters hen opdragen!

   Of geloof je nog steeds dat stemmen zin heeft..? 🙁

 11. Gewoon afschieten dat tuig, tegen de muur en prijsschieten. Gadverdegadver smerig volk. Lekker andermans leven verzieken met dat gezeik van ze. Alles moet kapot van dit type smerige mensen.

 12. Mijn hemel……Moeten die ‘klimaatfanatici’ niet eens gewoon aan het werk zoals ieder ander?
  Ze hebben blijkbaar veel teveel vrije tijd om zich in te zetten/vast te lijmen voor al die klimaatonzin!
  Ze irriteren me mateloos!!!

 13. Het is maar weer bewezen dat mensen idd dom worden van lijmdampen en dit lampje had weinig damp meer nodig, hahaha.

  Ik zie ze graag met hun gezicht ergens aan vast gelijmd, iets wat ook nog beweegt of zo, ik noem bijv. een attractie maar een vrachtwagen keur ik ook goed.

  Fuck deze retards die niet snappen dat ze de macht dienen die ook hen zal knechten.

 14. Die lijmsoorten zijn nogal giftig. Handschoenen dragen wordt aanbevolen . Natuurlijk doen ze dat niet.
  Lulhannes & Co.
  Nog een boostertje er over heen graag.

 15. Was goedkoper geweest zijn hand af te zagen (amputeren) en daarna de wond in teer te dopen om het bloeden te stoppen 🙂

  Je hebt er idioten tussen..

 16. Gewoon hek eromheen zetten en als ze naar huis willen even de veroorzaakte schade pinnen bij de uitgang. Hoef je ze niet af te slepen etc en misschien wat ware feiten via pamfletten rondstrooien zodat ze hun visie kunnen herzien. ER strijd tegen subsidies voor fossiele brandstoffen. Op hun website kom je geen onderbouwing tegen zoals hier op fn over de aardolie leugens. Waar zijn de details volgens mij lopen ze alleen elkaar achterna, dat is iets wat je nooit moet doen komen alleen maar problemen van.

 17. Er waren drie wijzen uit het oosten die de ster volgden naar de verlosser maar nu volgen idioten de zon die veel meer licht geeft voordat ze zien dat het gebeurde waar is nadat hun ogen waren opengegaan en zelf konden zien dat de verlosser van de ellende op de aarde scheef liep En nu lopen nog veel blinde schapen rond op deze aardkloot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in