De "15-jarige" Ayman D. wordt vermist © politie Osthessen

Te veel naastenliefde maakt blind: Deugmensen, migratiemaniakken en vluchtelingenfreaks geloven echt dat een “onbegeleide minderjarige vluchteling” minderjarig is als hij beweert dat hij dat is. Of dat “kinderen” in vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden uit pure stress bij aankomst een volle baard krijgen. De politie en de autoriteiten spelen met deze volksvernozeling vrolijk mee.

Het laatste voorbeeld van een beledigend verlaagde acceptatiedrempel met betrekking tot officiële mededelingen over de persoonlijke gegevens van “nieuwkomers”, is een huidig opsporingsbericht van de Duitse politie in Fulda: een zogenaamd “15-jarige jongen” genaamd Ayman D., die aan het begin van de week is ondergedoken en nu vermoedelijk ergens in de omgeving van Frankfurt verblijft, wordt vermist, schrijft Jouwatch. De politie publiceerde het volgende opsporingsbericht in de Hersfelder Zeitung – let op de foto van deze “minderjarige” (en het treffende commentaar van een lezer eronder):

Welke geboortedatum deze snel verouderende man – die zelfs bij de meest vleiende schatting niet meer als een jongvolwassene mag worden beschouwd, laat staan als een “tiener” – dan ook in zijn paspoort heeft mogen staan: als hij echt 15 jaar is, dan is Donald Trump een tiener en zit de Dalai Lama in de puberteit.

Een spelfout – 45 in plaats van 15 – is absoluut uitgesloten, waardoor er slechts twee mogelijkheden overblijven: Of het is een fantastisch geval van omgekeerde veroudering zoals in F. Scott Fitzgerald’s novelle “The Strange Case of Benjamin Button” – of anders de journalisten die dergelijke berichten kritiekloos verspreiden en hun lezers in dezelfde totale domheid wanen waarin ze zelf verkeren – en dat minstens sinds 2015.

Illegale migranten in Duitsland: Wij zijn gasten en verwachten meer luxe!

Welke vermeende samenzweringstheorieën zijn nog niet werkelijkheid geworden?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here