De politie van New York City is verwoed op zoek naar een verdachte die op camera werd betrapt op het verkrachten van een vrouw op klaarlichte dag.

Het gruwelijke incident gebeurde zaterdag rond 11:00 uur op het Upper East Side metroplatform. Volgens WNBC-TV, wachtte het 25 jaar oude slachtoffer op haar metro toen een man haar op de grond duwde en seksueel aanviel.

De politie zegt dat de man probeerde haar op klaarlichte dag te verkrachten en pas stopte toen een menigte omstanders hem confronteerde. De getuigen kwamen echter niet direct tussenbeide; één man werd in de video van het incident gezien die alleen maar in de richting van de verdachte en het slachtoffer stond te staren.

Op de gepubliceerde video is te zien hoe de man van de vrouw afkomt, zijn zonnebril oppakt, zich naar de omstanders keert en een aantal woorden uitspreekt. Het is niet duidelijk wat de verdachte heeft gezegd, want de video die de NYPD heeft vrijgegeven bevat geen geluid.

Het slachtoffer liep kleine verwondingen op, maar weigerde medische hulp, zegt de politie.

De verdachte, een zwarte man met een afrokapsel en gezichtshaar, ontvluchtte de plaats delict.

Abbey Collins, een woordvoerder van de MTA, vertelde WNBC, “Dit is verontrustend en schandalig. Niemand zou ooit dit soort gruwelijke aanvallen in het transitsysteem moeten meemaken. De MTA werkt nauw samen met de NYPD om de verdachte te vinden en hem verantwoordelijk te houden met de volle omvang van de wet”.

Wat is de achtergrond?

  Florida sheriff waarschuwt Antifa en BLM dat hij "elke legale wapenbezitter in zijn gemeente tot hulpsheriff benoemt indien dat nodig is"

Te midden van de Coronavirus-pandemie en onrust in steden in heel Amerika, heeft New York City deze zomer een recordbrekende misdaadgolf meegemaakt. Geweldsmisdrijven komen overal in de stad voor, maar schietpartijen en moorden kennen de grootste toename van jaar tot jaar.

De Democratische stadsleiders hebben gereageerd door verder te bezuinigen op het politiebudget – niet door wet en orde op te leggen.

“We verminderen de omvang van onze politiemacht door niet de volgende rekruteringsklas te hebben. We verminderen onze overuren. Wij verschuiven functies vanaf de politie naar civiele agentschappen”, zei burgemeester Bill de Blasio in juli, meldt NPR.

“We denken dat dit het juiste is om te doen. Het zal werk vergen, Het zal moeite kosten en we gaan dat werk in de tussentijd hervormen”, voegde hij eraan toe.

Na de dood van George Floyd riepen progressieve activisten in het hele land op tot ontmanteling van de politie. Progressieve leiders zoals de Democraat Blasio hebben daarop gereageerd met voornamelijk te voldoen aan de eisen van de linkse activisten, meldt Theblaze.

Nieuwe antiblanken-wet maakt het illegaal om zwarten aan te geven bij de politie

Vorig artikelDeense partij Stram Kurs: We zullen doorgaan met het verbranden van korans in Zweden totdat ze begrijpen hoe ze zich moeten gedragen
Volgend artikelGelegaliseerde moord: De zwarte Amerikaan die blanke man op video vermoordde, krijgt proeftijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Apengedrag ! Bonobo-apen gedragen zich ook op deze manier. Álles wat voorzien is van een plukje haar wordt door hen gegrepen én verkracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in