Laten we eerlijk zijn en het onder ogen zien. De Westerse landen zijn niet langer democratieën met vrijheid van meningsuiting, een rechtsstaat en verantwoordelijke regeringen. Het zijn tirannieën.

Waar je ook kijkt, zie je dat het vrije woord wordt gesmoord. Je ziet het recht gebruikt worden als wapen tegen journalisten als Julian Assange en een Amerikaanse president als Donald Trump en zijn aanhangers. Het Biden-regime heeft duizend Amerikanen in de gevangenis gestopt omdat zij een bijeenkomst voor Trump hadden bijgewoond door zonder enig bewijs te beweren dat de bijeenkomst een opstand was. De Westerse media zijn een propagandaministerie. Het buitenlands beleid van het Westen bestaat uit oorlog, schrijft Paul Craig Roberts.

Rechtenprofessor Jonathan Turley verwoordt het als volgt:

“Nadat Musk besloot Twitter te kopen, riep Hillary Clinton Europese landen op om sociale mediabedrijven te dwingen Amerikanen te censureren. De Europese Unie reageerde snel door Musk en andere leidinggevenden te bedreigen. Nu heeft de Britse minister van Technologie en Wetenschap, Michelle Donelan, plannen aangekondigd om leidinggevenden van sociale media gevangen te zetten als zij er niet in slagen zogenaamde “schadelijke” inhoud op hun websites te censureren. De regering bepaalt uiteraard wat te schadelijk wordt geacht voor burgers om te zien of te horen.” https://www.lewrockwell.com/2023/04/no_author/the-tower-for-twitter-uk-minister-calls-for-jailing-social-media-bosses-who-do-not-censor-speech/

Democraten willen Matt Taibbi gevangen zetten omdat hij de door Elon Musk vrijgegeven Twitterbestanden heeft onderzocht en heeft aangetoond dat Twitter door de Amerikaanse overheid werd gedwongen om de waarheid over veel onderwerpen te censureren. Met andere woorden, zoals ik waarschuwde dat zou gebeuren, is het de facto al een strafbaar feit om de waarheid te spreken en zal dat binnenkort de jure zijn. https://jonathanturley.org/2023/04/22/a-is-for-authoritarianism-ranking-democrat-suggests-possible-criminal-charges-against-journalist-matt-tiabbi/

  Nederlandse boeren gaan nog steeds sterk door, media zwijgen grotendeels (Video's)

Steeds vaker gedragen leiders die zich voordoen als democraten zich als dictators. De Franse president negeerde onlangs het gekozen parlement en kondigde een wijziging van de pensioenleeftijd af waartegen het Franse volk zich verzette. De Canadese president verordende verplichte injecties van een ongeteste stof in strijd met de wetten van Neurenberg en strafte de truckers voor hun protest. De Amerikaanse presidenten Bush en Obama vaardigden ongrondwettelijke vonnissen uit door habeas corpus op te schorten en executies te bevelen op basis van verdenking alleen, zonder behoorlijk proces. En nu zien we dat de Britse regering van plan is Elon Musk te arresteren omdat hij vrije meningsuiting op Twitter toestaat.

Zelfs misdaden worden gelegaliseerd: steden die door Democraten worden gecontroleerd, weigeren eigendomsdelicten te handhaven als ze door zwarten worden gepleegd.

En alleen de Fransen protesteren. Amerikanen komen over als schapen. Uit de laatste peiling, mogelijk een verzonnen stuk desinformatie zoals peilingen vaak zijn, blijkt dat de meeste Amerikanen niet willen dat Biden of Trump zich kandidaat stelt voor het presidentschap. Men kan begrip opbrengen over Biden, wiens belangrijkste verwezenlijkingen erin bestaan seksuele perversie te normaliseren en de het Westen op een oorlogskoers met Rusland en China te zetten. Maar Trump kwam op voor het Amerikaanse volk tegen de heersende oligarchie. Als het waar is dat Amerikanen de enige leider die voor hen spreekt in de steek willen laten, dan heeft het Amerikaanse volk zich neergelegd bij tirannie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Google is Illuminati”: David Bowie’s laatste internetbericht voorspelt een angstwekkend 2023Volg Frontnieuws op Telegram

  De wereld vergaat, riemen vast

Lees meer over:

Vorig artikelTandartsen zeggen dat onverklaarbare pijn en tandverlies verband kunnen houden met Covid-vaccin
Volgend artikelEuropa heeft zijn leidende mythe verloren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Het westerse systeem is door en door verrot, verziekt en verkracht
  door zogenaamde “democratische” partijen !!!
  In Nederland is dat het Kartel en hun handlangers in de 2e kamer !

  • Jacinda Ardern (voormalig eerste minister van Nieuw-Zeeland) heeft eens georakeld: De regering is de enige bron van waarheid, als het niet van ONS komt, dan is het geen waarheid! Die troela heeft nu een jobke gekregen bij king Charles om “U” tegen te zeggen. LOL!! Het is niet wat je kent maar wie je kent! LOL!!

 2. Waar houdt de lijn op als je het over menselijke (positieve) waarden hebt, nodig om als mens te anticiperen in een samenleving die elke laag daarin herbergt.

  Waar houdt de lijn op, als je het over mensen hebt.

  Is een term als anti- mens , mogelijk een betere omschrijving .

  Over de lijn, van mens naar anti-mens liegen, bedriegen, verrijking, schade berokkenen valt deze zelf gecreëerde groep van mis- mensen mi meer onder
  Dienen de hel” slang , niet God.

  Denk niet dat deze, ervoor gekozen anti-mens, gaat veranderen door een babbeltje over; CO2 uitstoot, de zin van educatie sexualisering op scholen, een vacc bus naar Oekraïne sturen.

  Dit is een andere categorie.
  Denk dat we ons daar bewust van mogen zijn.

 3. De Westerse landen zijn niet langer democratieën met vrijheid van meningsuiting, een rechtsstaat en verantwoordelijke regeringen. Het zijn tirannieën.
  dat maken wij zelf uit de mens dus , zo niet dan moet ervoor gevochten worden , anders rest ons alleen nog een gevangenis.

 4. Democratie leidt onherroepelijk tot tirannie. Tirannen worden altijd gekozen. Hoe kun je anders in je eentje miljoenen onder controle houden? Duitsland als meest treffende voorbeeld.

  Amerika (USA) is gegrondvest als republiek. De founding fathers waren zich ervan bewust dat hun republiek zou verworden tot democratie. “we gave you a republic, if you can keep it”.

  Een republiek is beperkt door de grondwet in zijn mogelijkheden.

  Een wet levert altijd een beperking op van de persoonlijke vrijheid ‘voor een doel’.

  Een privilege is een tijdelijke opschorting van de wet. Dat is geen vrijheid. Het is voorwaardelijk.

  Soevereiniteit is de mogelijkheid om over eigen vrijheid te beschikken.

  Democratie overhandigd de soevereiniteit aan een gekozen volksvertegenwoordiger. Deze bepaalt het beleid van de uitvoerende macht en maakt de wetten voor de rechtspraak.

  Een democratie blijft wetten maken tot er geen enkele vrijheid meer overblijft.

  In een republiek mag de overheid geen soevereiniteit afnemen van de burgers. De burger heeft zijn eigen verantwoordelijkheid.

 5. Zowat de ganse zuidelijke Derde Wereld zit met hoopvolle verwachting uit te kijken of Het Westen eindelijk op zijn bek gaat. De diplomatie beleeft amusante tijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in