© brian / Flickr (CC BY-ND 2.0)

Tandartsen zien een “exponentiële toename van patiënten met neurovasculaire en myofasciale hoofd- en aangezichtspijn, waaronder hoofdpijn, kiespijn die niet wordt veroorzaakt door de tand, osteonecrose van de kaak, slaapproblemen, oorsuizen, en auto-immuunziekten in de mond en het gezicht”.

Tandartsen hebben gemeld dat zij sinds de uitrol van het experimentele COVID-vaccin meer patiënten zien met een reeks mysterieuze en ernstige symptomen die verband houden met tanden en botten, meldt Infowars.

Dr. Amy Hartsfield, specialist in orofaciale pijn en slaapgeneeskunde in Alabama, vertelde aan The Epoch Times dat zij een enorme toename heeft gezien van patiënten met ernstige aandoeningen die eerder de COVID-prik hadden genomen.

Sinds de vaccins zijn uitgerold, heeft Hartsfield een exponentiële toename gezien van patiënten met neurovasculaire en myofasciale pijn in het hoofd en het gezicht, waaronder hoofdpijn, tandpijn die niet wordt veroorzaakt door de tand, osteonecrose van de kaak, slaapproblemen, oorsuizen en auto-immuunziekten in de mond en het gezicht.

“Ik heb patiënten gezien zonder voorgeschiedenis van gezondheidsproblemen die een perfect gezond gebit hebben en nu pijnsyndromen hebben die verband houden met deze gezonde tanden”, zegt zij. Dit soort letsels tast zowel de zenuwen als de bloedvaten aan.

Hartsfield zegt een groot aantal gezondheidsproblemen te hebben ontdekt die worden veroorzaakt door het spike-eiwit van het COVID-vaccin en de neiging ervan om “micro”-bloedstolsels te veroorzaken.

Neem het volgende geval van Cheryl Alverson, die ernstig botverlies begon te krijgen nadat zij de Moderna COVID-prik had gekregen.

Cheryl Alverson, 79 jaar, kwam naar Hartsfield nadat al haar ondertanden waren getrokken als gevolg van een enorme terugkerende infectie die uitgebreid botverlies veroorzaakte.

Hartsfield bestelde onmiddellijk meerdere bloedonderzoeken, waaronder verschillende die specifiek betrekking hadden op de bloedstolling.

“Daaruit bleek dat ik overal in mijn lichaam microklonters had,” zei Alverson.

Hartsfield legde uit dat microklonters de botgenezing na extracties kunnen verstoren. Wat bij Alverson gebeurde, komt normaal gesproken alleen voor bij patiënten die osteoporose-medicatie hebben gebruikt of bestralingstherapie hebben gehad, wat bij Alverson geen van beide het geval was.

Alverson had de Moderna COVID-19 vaccins en een latere boosterprik gekregen voordat haar problemen begonnen, en ze was niet besmet met het COVID-19 virus voordat ze Hartsfield bezocht.

Endodontist Dr. John Collier uit Alabama heeft ook veel meer patiënten gezien die een “ongelooflijke hoeveelheid toenemende aangezichtspijn” hadden sinds de COVID-prik werd geïntroduceerd.

  Belgische junior profwielrenners met extreme hartproblemen na vaccinatie

Kaakchirurg Dr. Doug Denson uit Alabama heeft ook meer patiënten met aangezichtspijn gezien die hij naar Dr. Hartsfield heeft doorverwezen, maar kon niet met zekerheid zeggen dat de COVID-prikken de oorzaak waren.

“Naar mijn mening is correlatie niet altijd gelijk aan oorzakelijk verband… opnieuw zijn er enkele vreemde symptomen geweest sinds de pandemie begon. Het is gewoon onmogelijk om het exacte mechanisme of de oorzaak te bepalen,” zei hij, maar hij erkende dat hij meer van deze gevallen heeft gezien sinds COVID.

Vanwege deze toename van lastige symptomen en kwalen, zei Hartsfield dat zij nu patiënten moet screenen op hun vaccinatiestatus.

“Ik moet deze mensen screenen om te zien of ze gevaccineerd zijn, wanneer en hoe vaak, en dan kijk ik of ik ze kan behandelen,” zei Hartsfield, eraan toevoegend dat de meeste artsen niet screenen op de COVID-injectie.

“Wanneer je de hele bevolking vraagt om een verplicht vaccin te nemen dat meer bijwerkingen heeft dan alle andere vaccins in de geschiedenis, zoals blijkt uit het Vaccine Adverse Event Reporting System van de Centers for Disease Control and Prevention gegevens, zul je zeker verwondingen zien,” zei Hartsfield.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongevaccineerden hebben bloed aan hun handenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUitgelekte documenten tonen de leugens van de Westerse regeringen
Volgend artikelDe Westerse wereld heeft al zijn vroegere waarden losgelaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Men heeft het bestaan van SARS-CoV-2 nog steeds niet eenduidig kunnen aantonen. Men kan trouwens de wetenschappelijke methode niet toepassen om de correctheid van het vermeende bestaan van het concept virus te bewijzen op de manier zoals dit aan het grote publiek wordt voorgesteld. Dit geeft aan dat we hier mogelijk te maken hebben met een situatie die veel ernstiger is dan de gebruikelijke angst voor het daadwerkelijke bestaan van objectiveerbare entiteiten binnen datgene wat men de fysieke realiteit noemt.

  • Om dit middel “ te bereiden “ moet het natuurlijke immuunsysteem voor een deel ontweken worden waardoor door de fabrikant Aspekten van het natuurlijke immuunsysteem bewust, BUITEN WERKING zijn gesteld.
   Anders maakte dit “ vergif” geen antistoffen aan.
   Omdat het natuurlijke immuunsysteem een ZEER COMPLEX ORGANISME IS WAARVAN DE WERKING NOG NOOIT HELEMAAL IN KAART IS GEBRACHT, ( zie de “ lezingen” van dr Pierre Capel) kunnen er nu allerlei complicaties zich voordoen die volslagen onbekend en onverwacht zijn.
   Deze complicaties kunnen zich voordoen in het hele lichaam omdat je immuunsysteem een generaal regelsysteem is in het lichaam en daardoor kan het voor iedereen op verschillende plaatsen ziekmakend zijn.

   Je ziet nu de leeftijd van de mensen met klachten dalen…… dit lijkt evenredig te gaan met het tijdstip van vaccineren.
   Jongeren hebben wel meer weerstand d.w.z. Een beter werkend immuunsysteem dan ouderen, maar ook nu zien we bij grote groepen jongeren de meest idiote ziekten zich openbaren.
   Volgens Mike Yeadon een voormalig vaccin ontwikkelaar van Pfizer zal dit proces nog jaren duren, maar de prognose na vaccinatie is ongunstig.

   Het is ook onbegrijpelijk, een nieuw middel; mRNA , een nieuwe techniek, onvoldoende getest, nergens ooit officieel goedgekeurd, dus WERELD WIJD NOG IN DE EXPIRIMENTELE FASE VAN ONTWIKKELING: Zomaar zonder toestemming inspuiten bij miljoenen mensen.
   DIT IS VRAGEN OM ONGELUKKEN, EN IN DIT GEVAL IS DIT VELE ERNSTIG ZIEKEN EN VAAK MET DODELIJKE AFLOOP.

 2. Tsja, overal gaan de vaten dichtzitten met klonters en strengen. Mensen stoppen langzaamaan met functioneren en vallen gewoon uit. Heb je wel eens 🙂

 3. Ja, gebitsproblemen hebben direct te maken met vaccinatieschade.

  Wat denkt u dat het gif in de spuitjes doet met de weefsels in het lichaam ?

 4. De vaccins zijn het niet, het is de steeds verhogende 5G frequenties. Ik ben niet gevaccineerd en ik krijg als in de buurt kom van industrie gebieden en/of in de buurt kom van die zendmasten spontaan kiespijn of zo’n weeïge druk op mijn kaken en oren. Alleen als ik mijn afschermmuts op heb, heb ik er geen last van.
  Maar bij de gevaccineerde zal dit extra sterker ervaren worden, doordat zij grafenoxides in hun bloed hebben wat de frequenties extra versterkt. Zij zijn als ware versterkingsantennes voor het 5G netwerk geworden door die vaccins.

  Je kunt dan ook als ongevaccineerde ongemakkelijk gaan voelen in de aanwezigheid van meerdere vaccineerde. Zoals op je werk of in de supermarkt en andere winkels, eigenlijk overal waar meerdere gevaccineerde aanwezig zijn bij jouw in de buurt. Als zij in jouw persoonlijke aura ruimte komen. Je aura kan tot 3 meter om je heen reiken. De gevaccineerde onttrekken als ware, bij jouw (onbewust) energie en omdat zij minder energie hebben dan jij. Daardoor voel jij je (steeds) slechter naderhand, als dan ervoor. Dit fenomeen was altijd al voor de vaccinatie campagne en het G netwerk bij hogere frequentie mensen, alleen nu is het vele male extremer geworden.

 5. Toevallig dat mijn zwager sinds kort last van zijn kies (tanden) heeft en een antibiotica kuur en wortelkanaal behandeling moet ondergaan. Hij is een poos terug ook al zomaar flauw gevallen (drie maal covid prik gehad)……
  Normaal hoor ik hem nooit over zijn gezondheid….. maar sinds die prikken……..

 6. Lijkt op een volgend ‘spookverhaal’
  De begrafenis ondernemer vs lijken
  De patholoog, lange klonters
  De ‘suddenly dead’
  De alien babies
  De toename in overlijdens

  🧐 hier is alles rustig.

  • Dat is niet waar!!! genoeg gezien!!!!

   1. Bloedstolling (trombocytopenie)
   2. Ontsteking aan ‘t hart (Myocarditis en Pericarditis)
   3. Anafylactische Shock
   4. Ontwikkelen van Auto-immuunziekte (Hiv/Aids)
   5. Dodelijke immuun response bij re-infectie (ADE Antibody Dependent Enhancement) (cytokinestorm)
   6. Hartinfarct
   7. Herseninfarct
   8. Ontstaan van prionen door onzuiver mRNA (Gekke koeienziekte/ Creutzfeldt-Jakob)
   9. Onderdrukken A-specifiek immuun systeem
   10. Trombose
   11. Hersenbloeding
   12. Guillain-Barré-syndroom
   13. Steriliteit (verstoring syncytine eiwit placenta)
   14. Versterken dodelijkere mutaties (immuunontsnapping)
   15. Cardiotoxiciteit
   16. Onregelmatige menstruatie
   17. Impotentie
   18. Het spike-eiwit is cytotoxisch (giftig voor cellen) en opent de bloed-hersenbarrière
   19. Gezichtsverlamming van Bell Palsy
   20. Ziekte van Parkinson
   21. Pulmonale arteriële hypertensie
   22. Cerebrovasculaire effecten
   23. Kanker
   24. De Dood
   25. long embolie
   26. orgaan uitval
   27. velen zijn moe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in