David Bowie leverde regelmatig bijdragen op bowie.com, het forum van zijn officiële website, en zijn laatste bericht, geschreven enkele weken voor zijn dood in 2016, bevatte een profetische waarschuwing over de toekomst van de mensheid, schrijft Newspunch.

Schrijvend onder zijn pseudoniem “sailor” onthulde Bowie dat “Google Illuminati is” en waarschuwde dat als we Google toestaan het internet te besturen en de stroom van alle informatie te controleren, de elites de samenleving zullen veranderen in een “fascistische dystopie”.

Zeven jaar nadat hij de boodschap op zijn sterfbed schreef, lijkt Bowie’s waarschuwing voor de mensheid profetischer dan ooit tevoren.

“Het motto van Google is b.s. Ze vernietigen het meest glorieuze geschenk dat de mensheid in de afgelopen 300 jaar heeft gekregen. Google is illuminati. Illuminati is google. De toekomst onder Google is een fascistische dystopie, hun way or the highway, geen ruimte voor andersdenkenden, geen ruimte voor vrije meningsuiting. Google is een laars die voor eeuwig op je gezicht stampt. sailor.”

Bowie waarschuwde ook dat de internetzoekmachine is geïnfiltreerd door de wereldwijde elite als onderdeel van hun plan om de mensheid tot slaaf te maken. Een ander bericht van Bowie, geschreven in dezelfde forumdraad, luidde:

“Google is deep state. Vergeet conventionele oorlogen, vergeet spionnen, vergeet inlichtingendiensten, vergeet dat allemaal. Het gaat allemaal om het internet en google runt het internet. Zij bepalen hoe je je voelt, wat je denkt, welke informatie je wel en niet kunt bekijken, en uiteindelijk wie wel en wie niet een stem heeft. sailor.”

Bowie liep altijd al vooruit op de ontwikkelingen en omarmde het internet in de jaren negentig. Hij geloofde dat het een ideaal platform was voor individuele en creatieve vrijheid. In 1998 lanceerde hij BowieNet, een internet service provider, die inbeltoegang bood tot de nieuwe en opwindende online wereld van vrijheid en mogelijkheden.

In een tijd waarin grote bedrijven nog worstelden met het begrijpen van het belang van internet, had Bowie een duidelijke visie op de toekomst. BowieNet bood ongecensureerde toegang tot het internet, en hij was enthousiast over de mogelijkheden van een cyberspace zonder censuur en regelgeving.

“Als ik weer 19 was, zou ik de muziek links laten liggen en direct naar het internet gaan,” zei hij destijds. In de jaren 90 begreep Bowie dat er een revolutie op komst was, maar BowieNet sloot in 2006, en zijn visie op de toekomst van het internet werd beslist donkerder.

De persoonlijke vrijheid die de vroege incarnatie van het internet beloofde, werd vervangen door iets wat leek op de Illuminati-gevangenis voor de mensheid.

Achttien maanden na zijn dood is Bowie’s laatste waarschuwing aan de mensheid over Google en de Illuminati even profetisch gebleken als zijn eerdere beweringen over het internet.

Google ligt momenteel onder vuur omdat het de vrije meningsuiting aan banden legt, het internet censureert en de kant kiest van de elites en de Nieuwe Wereldorde.

Bowie geloofde dat het internet niet slechts een instrument of een medium is. De oude wereld en de nieuwe wereld van het internet zijn samengesmolten en werkelijkheid geworden. Wie het internet beheerst, beheerst alles.

In 2023 lijkt Bowie’s laatste waarschuwing voor de mensheid profetischer dan ooit. Klaus Schwab gaf onlangs toe dat “wie de AI beheerst, alles zal beheersen”.

En het WEF werkt al tientallen jaren hand in hand met Google. Hier is Klaus Schwab in gesprek met Sergei Brin, de medeoprichter van Google, die zich terloops laat ontvallen dat iedereen in de toekomst hersenimplantaten zal hebben als onderdeel van een uitgebreide controlematrix.

Voor de goede orde: Sergei Brin heeft vrijdag een dagvaarding gekregen van de Amerikaanse Maagdeneilanden in het kader van het onderzoek naar Jeffrey Epstein-JPMorgan. Maar dat heeft u waarschijnlijk niet gehoord omdat Google en het WEF vastbesloten zijn nieuws te onderdrukken dat de diepe banden van de globalistische elite met Epstein en andere pedofielen blootlegt.

Google en de sociale mediagiganten hebben de inhoud van alternatieve nieuwsbronnen onderdrukt die informatie publiceren die niet strookt met hun agenda. Ze beweren dat ze dit doen om een betere wereld te creëren.

Maar de geschiedenis suggereert dat hun pogingen om ons een liberaal utopia te verkopen een valstrik zijn.

Zoals Bowie al waarschuwde, is vrije meningsuiting essentieel, en staat het politieke debat centraal in de democratie. Door tegenstanders te censureren en hun het recht te ontnemen zich in de samenleving te uiten, drijven Google en de globalistische elite de mensheid naar een fascistische dystopie.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om de misdaden van de globalistische elite aan de kaak te blijven stellen. Maar we kunnen het niet alleen. Abonneer u op het kanaal, deel deze video met iedereen van wie u denkt dat de informatie nuttig kan zijn, en sluit u aan bij de People’s Voice Locals gemeenschap voor exclusieve en ongecensureerde inhoud. Ik hoop u daar te zien.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Verdelen, Verstoten, Vervolgen, de basis van totalitarismeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRobert F. Kennedy Jr. stelt zich kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap
Volgend artikelOekraïne ‘klaar’ om de Krim op te geven, zegt adviseur Zelensky
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Je hebt ook andere zoekmachines en emailproviders. Wat mij al jaren opvalt is dat de zoekresultaten van Google steeds slechter worden, dus daar speelt zich duidelijk iets af.

 2. Heel scherp gezien van David Bowie.

  Er dreigt inderdaad een technocratisch totalitarisme.
  ‘Brave New World’ en ‘1984’ bij lekaar …………..

  Ongeremde technologie MOET aan banden gelegd worden.
  De mensen-rechten MOETEN gehandhaafd worden.

  • M.i. zal het allemaal MOETEN gebeuren voordat de slapende mensheid tot inzicht komt.

   Ik ga steeds meer geloven dat alles al vastligt en er een plan achter zit van de allerhoogste, onze verlosser die ons van het KWAAD zal bevrijden en ons het eeuwige leven hierna zal schenken.

   • Alles wordt door middel van een vast script uitgerold. Diegene die daaraan afwijkt mag zijn biezen pakken. Het zijn niets anders dan maffia praktijken.

    @ Gerard ” onze verlosser die ons van het KWAAD zal bevrijden en ons het eeuwige leven hierna zal schenken.”

    Die verlosser ben jij zelf, niemand gaat jouw redden. Want jij bent zelf die GOD en niet iets wat extern van jouw is (dit is in ons geprogrammeerd om zo ons te kunnen beïnvloeden en macht over ons uit te oefenen zodat jij een slaaf werd van die externe charlatan die zich voor doet dat hij namens GOD spreekt of is ). Dat eeuwige leven hierna kun je ook op je buik schrijven, want jij bent onsterfelijk. Je huidige avatar verwissel je enkel voor een nieuw exemplaar, of te wel je wordt opnieuw geboren. We leven immers in een simulatie met 12 opdrachten. Zie het als een computergame waar je 12 levels van moet spelen in het spel, wil je het spel uit willen spelen. Als jij het level niet haalt, moet je dat level in het oneindige herhalen om verder in het spel te kunnen komen.

   • To Gérard
    I don’t even know if you’ll see this comment because I’m just not certain how this site works. I believe you are absolutely correct! The sleeping masses will definitely be shaken awake. I wouldn’t pay any attention to those who speak of “consciousness ” Of course we’re conscious! That word is over used. Everyone keeps calling these people satanists and that is exactly what they are. So if we have satan, who stands for everything evil, does it not stand to reason that we also have God, who stands for everything good? You can not have one without the other. In fact, the bible tells us that Satan is misleading the entire inhabited earth. He always has been. It’s just that now, or more appropriately, in 2020, the masks came off these sick freaks. It will only continue to get worse, hence, your comment. This world is on its last legs. I have spent a long time studying the bible. No, nothing to do with the churches. They simply lie to their people. On purpose of course. I’m talking the bible, God’s word. This system is going to collapse, economically and through war. World war, which is the Great Tribulation which Jesus spoke of to occur during the time of the end. We are told in Revelation that God, not Jesus, will intervene to cut it short, otherwise no flesh would be saved. Utter chaos will ensue. After a time with the masses in complete turmoil, a “saviour ” will appear. in the form of, guess what…the NWO. THIS will be Satan’s system and we are told, not to join this system no matter what! People will of course, because they will be convinced this entity has just “saved” them from the worst catastrophe to ever come upon the world. Please do not align yourself with this satanic system. This will require taking the Mark of the Beast. This probably involves worship of some kind. Exactly what satan has always desired. Hang on instead and pray to God for help. He wants to help us but he definitely will not be helping ANYONE who sides with his adversary…the devil himself. This will be the fulfilment of the very first prophecy ever uttered, in Eden. To bruise Satan in the head. GEN 3:15 In other words, put him out of action during the thousand year reign of Jesus Christ. This is of course not taught in the churches. Don’t take any notice of the ridiculars, it was prophecied this also would occur. We are told the NWO will last 42 months. A lot is to take place during this time period. My own family refuse to listen to a word I say. Apparently I’m just not allowed to know something, if they don’t know it first. At least this is how I see it. So I try to encourage anyone I see in comments, who appear to be genuinely looking for answers. Please don’t join these sick freaks system. Keep praying Gerard. It will be tough but keep enduring. Remember…42 months! What a time to be alive! I truly hope and pray this reaches you. Just to add, I heard Col. D. McGregor saying that he believes they will crash the system in 2024. I completely agree with him. It’s going to be okay. Trust God. He is finally going to let the nations know who he is…and he isn’t Jesus. Jehovah is his name! The trinity is just another lie steeped in paganism from ancient Babylon. No, I am not in that organisation which has probably just sprung to mind. Long story but they have got God’s name right and put it back in the bible from where it has been removed. Mentioned that God will intervene and indeed he will, to stop the GT but it will be his son, Jesus, who will then take over, so to speak. The second coming of Jesus Christ but as a mighty spirit creature this time.. coming in the name of his father again. I know the majority think differently, but please remember the broad and spacious road mentioned in the bible, leading to destruction. We are told, the majority are on it, whereas the narrow and cramped road, leads to life, and few are finding it. This is long 😁

  • Minder bekend van Bowie is een jaren 90 pc game ¨OMICRON¨ goh bekende naam.

   Zoek het maar eens op en luister goed wat hij daar zegt…

   • Klopt, in 1999 zong Deep State-dienaar David Bowie (1947 – 2016) reeds over omicron.
    Hij zong in 1969 Space Oddity en dit lied kwam uit op 11.07.1969, negen dagen voor de ‘maanlanding’ met de Apollo 11. Bowies lied is geïnspireerd op de film ‘2001: A Space Odyssey’ uit 1968 en gemaakt door Stanley Kubrick (1928 – 1999). De film kwam precies 33 jaar uit voor de aanslagen in 2001. Kubrick was een ingewijde (net als George Orwell) van de plannen voor de New World Order en zijn film uit 1968 en zijn laatste film ‘Eyes Wide Shut’ uit het jaar van zijn overlijden kun je beschouwen als een waarschuwing aan de mensheid.

  • Cool Pete,
   Ja, David Bowie was altijd een intelligent mens en muzikale duizendpoot en wat ik juist zo leuk vind wat zoveel aandacht krijgt altijd hierop de site, hij was erg vrouwelijk en mannelijk tegelijk, een beetje de voorloper van de transgenders zeg maar, terwijl dat zoveel reden is om helemaal los te gaan, geen enkele zin daarover nu in dit artikel, vind ik wel hypocriet, heb altijd van de persoon gehouden die Bowie, ik denk zeer eigenzinnig en sommige nummers tijdloos, niet verrast over zijn constatering van google, moge Bowie rusten in vrede, round control to Major Tom!!!

 3. We zien hoe het met de vrije meningsuiting in het parlement gaat. Men komt gewoon niet opdraven of onderbreekt/kapt de spreker af als er wat onwelgevalligs wordt gezegd. De doodsoorzaak en oversterfte van de gifprik komt door een besmette wasbeer en wappies die zich niet lieten inenten, maarten keutelmans heeft het zelf onderzocht dus is het waar. Echt onafhankelijk onderzoek wordt geblokkeerd of gedwarsboomd.
  Voor een fascistische dystopie hebben we google echt niet nodig, dat kunnen we prima helemaal zelf in bananenmonarchie nederigland.

 4. Hij had nog véeeel meer over de Illuminatie in de muziekindustrie kunnen vertellen want dat is het echte domein van de satanisten. Maar, hij wilde blijkbaar alleen iets over goegel kwijt. En voor de rest heeft hij z’n hele werkzame leven samen gespannen met dat slangennest. SLAPPE ZAK!

  • Bowie is een gecontroleerde pion natuurlijk. denk je echt dat zo’n talentloze dude het uit zichzelf maakt in de zeer gecontroleerde entertainment industrie. dan ben je wel heeeeel naief.
   vraag is ook of ie uberhaupt wel dood is. ook iets waar ze van houden, iemands dood ensceneren
   . gewoon zo min mogelijk aandacht aan geven, dan hebben ze ook geen invloed op je

  • Precies, de Bowieman heeft zat keren met 1 bedekt oog op de foto gestaan. 👁️

   Hij speelde het andrygoneuze bisexuele buitenaardse typetje Ziggy Stardust dat een piraten ooglapje op had en boodschapper was van buitenaardse wezens. 👽

   Met zijn Ground Control to Major Tom, (Space oOddity) hield hij de fake space leugen in stand.

   Ach ja, wel veel naar zijn muziek geluisterd vroegah.

 5. Internet moet je, net als je brein, zelf besturen. Maar velen laten zich juist besturen. Internet is de bijbel 4.0… iedereen negeert zn eigen kennis en waarneming en consumeert blind wat de dominee (google) ze als waarheid voert. We hebben het Kessler syndroom nodig om te ontwaken. Allemaal terug in de ‘realiteit’. De aardse realiteit is wat WE zijn direct na onze geboorte… een levende leermachine. De realiteit die WE echt zijn, is de ziel voor die geboorte.

  We zijn mijlenver van huis. We zijn Alice in Wonderland, en we zijn Dorothy in The Wizzard of Oz… en Kansas is uit ons gewist. We zijn helemaal bevangen door de illusies die de elites hebben gecreëerd. Leven is bewustzijn, bewustZIJN is LIEFDE en liefde is intelligentie… wij zijn ontkoppeld van de intelligentie, bewustZIJN en liefde… we zitten gevangen in slimheid en kennis. Transhumanisme is de stap om dat te vereeuwigen en te zorgen dat Alice nooit uit wonderland ontsnapt en dat Dorothy nooit meer terugkomt in Kansas. Alles draait erom dat wij niet ontwaken en niet meer in de realiteit van het aardse komen, zodat we al helemaal niet bij de realiteit van onze ziel komen… zodat we bestuurbare slaven blijven ipv LIEFDEvolle intelligente wezens die samenwerken en samen leren. U moet werken en consumeren zodat de elites macht hebben en kunnen consumeren zonder te werken.

  We leven in een clown systeem, met clown geld en we werken ons dood voor clown spullen en een clown leven. Alles om te zorgen dat er geen goddelijke aarde kan ontstaan, alles om te zorgen dat de aarde geen Garden of Eden wordt, maar een helse slaven plantage blijft.

  The truths shal set you free, but first it will piss you off and make you sick untill you cry. Liefde is de weg naar bewustZIJN en intelligentie en eenheid en samenwerking en de overwinning van het kwaad dat ons teistert. We moeten alles weer SAMEN gaan doen ipv ieder voor zich!!! LIEFDE zal ons verenigen en in eenheid zullen we de demonen simpelweg verstoten en buitensluiten, zodat ze eenzaam en alleen uitsterven… net zoals dieren dat doen met psychopaten… verbannen en verstoten uit de liefde van de groep.

 6. De illuminatie is al decennia,’s lang bezig met rampen en demonische dingen organiseren.
  Bekijk dit kaartspel uit 1995. Je kan precies zien wat er al geweest is en nog komt. Bizar dat de vernietiging van de twintowers toen al aangegeven zijn.

  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://detheorist.nl/nieuws/2020-illuminati-card-coronavirus-voorspellingen-schokkende-overeenkomsten-voorspeld-25-jaar-geleden%3Fformat%3Damp&ved=2ahUKEwiv0d-GjZX-AhVJKuwKHQFpCxw4FBAWegQIChAB&usg=AOvVaw0NAe6oDCA7yp04WCHYQ1Ut

 7. Lezers Thomas en Sim_Eon hebben het bij het rechte eind. Bowie was een bastaardzoon van de sinistere Alistair Crowley en kon het – niettegenstaande zijn geniale muziek – enkel als ingewijde zo ver schoppen in de Tavistock voorgeprogrammeerde muziekindustrie. Zijn clips staan vol van Vrijmetselaarssymboliek. Hij deed duidelijk dienst als scapegoat en conformeerde de jeugd tot de acceptatie van androgyne wezens.
  Voor de rest is dit nietszeggend artikel praat voor de vaak en trapt het slechts open deuren in. De FN-lezers verdienen beter. Zonde van het tijdverlies met een duidelijk ‘controlled opposition’-artikel. Foei Rommel! We zijn beter van je gewoon.

  • Barbara Pierce Bush (1925 – 2018) en first lady tussen 1989 en 1993 was ook een dochter van ‘de slechtste man op aarde’ Alistair Crowley (1875 – 1947).
   Haar echtgenoot George H.W. Bush (1924 – 2018) is op 30.11.2018 middels een gifinjectie geëxecuteerd o.a. wegens betrokkenheid bij de staatsgreep tegen JFK op 22.11.1963, drugssmokkel zijn bedrijf Zapata Oil als dekmantel & ritueel kindermisbruik. 30 + 11 = 41 en Bush sr. was de 41ste president van de VS.

 8. Facebook, Twitter, Linkedin hebben scherpe censuur.

  Er zitten ook beroeps klagers; moslims zijn er beroemd om.
  In de loop der tijd ongeveer 4 keer definief gebanned van vleesboek; van twitter net zoiets.
  Nou ben ik later ook gaan denken: als ik alleen mag zeggen wat ZIJ vinden: waarom zou ik dan moeite doen?

  Ook typisch dat de amerikaanse invloed onder censors hoog is; daarom hebben ze ook de pest aan TikTok, en Telegram…

  • In het logo van CERN is het getal 666 duidelijk zichtbaar; het wordt eentonig.
   Het CERN (Europese organisatie die elementair onderzoek verricht naar elementaire deeltjes)
   is opgericht op 29.09.1954 – – > 2 + 9 = 11 – – > 11/9 en als je dit 180 graden draait, krijg je 9/11 ! ! !
   It’s that simple.

 9. De uitgang -tie (verwijzend naar een toestand of proces) is typisch voor het Nederlands, maar dit heeft niets te maken met de meervoudsvorm in het Latijn, eindigend op -i (verwijzend naar personen):

  – één illuminatus
  – meerdere illuminati (de uitspraak is dan ook niet -tsie, maar -ti)

  • Ill is dim of zwak.
   Etomologie en de Babylonische vertaalsleutel is belangrijker als correcte grammatica.

   Vertaal vanuit Engels naar Latijn.
   Vertaal het antwoord terug.

   Bv quarantaine terugvertaalt blijkt ,de algehele staat van gezondheid bevolking.
   Maar dan wel eerst etomologie toepassen.

   Babylonisch.
   Actuarieel genootschap.
   Black law dictionairy.
   Lex fori en UCC
   Legelase.

   Het draait om de verborgen betekenis , niet om juiste spelling.
   Wapen is nu de straat taal , slang en de taal van de jeugd die constant veranderd , ai leerprogramma’s be-grijpen dit niet , JC sprak hierom ook in parabellen.

   • De Hollander bestaat wel,
    Je schrijft

    “JC sprak hierom ook in parabellen.”
    Was het dáárom dat ‘ze’ Hem niet konden begrijpen? Dat zei Hij wel. Maar zijn ‘ze’ dan geen ‘mensen’ bedoel jij? Waren het geprogrammeerde mensen soms bedoel je? Ik snap het niet helemaal. Ik dacht dat ik het begreep, maar waarom konden ze Hem dan niet snappen? Hij legt het uit aan zijn leerlingen. ‘Zij’ (sommige of alle?) mochten het niet begrijpen. “Ze zouden het eens begrijpen en …”.
    Kun je het nader toelichten?

  • Het moge bekend zijn dat de illuminati/ khazaarse maffia/ Deep State een grote vinger in de pap had en heeft bij de muziekindustrie. Denk aan madonna als satanisch uithangbord.
   Voor degenen bij wie dit artikel over David Bowie belangstelling heeft opgewekt naar dit fenomeen kan ik de boeken van de Britse dj Mark Devlin van harte aanbevelen.
   In ‘Muzikale Waarheid’ deel een, twee en drie doet Mark Devlin de verrotte werkwijze van o.a. de platenmaatschappijen uit de doeken. De onvolprezen Erick van Dijk heeft deze trilogie vertaald en via een pdf-bestand gratis te downloaden.

 10. Je leest nu dat Wikipedia een ban heeft in Rusland, en in Pakistan omdat het zionistisch zou zijn. Het is wel een beetje vreemd dat je niets kunt beweren dat op Wikipedia staat of het is plagiaat. Komt dat omdat de hele beschaving van de joden afstamt en onder hun beheer valt? Of is dat weer een gewone jodenstreek?
  Waar halen zij hun informatie, dat een heel team dagelijks bezig is te verzamelen, vandaan?
  Met de auteursrechten mag straks niemand zelfs een pianostuk spelen of het is diefstal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in