Rechter in Ohio beveelt ziekenhuis om beademde COVID-19 patiënt te behandelen met Ivermectine, zie hier. De moordenaars van het West Chester Hospital in Cincinnati hebben liever dat patiënten sterven dan dat ze hen behandelen met Ivermectine. Dit is hoe gestoord en gehersenspoeld de medische wereld is. Een rechter moest tussenbeide komen om het ziekenhuis te dwingen een stervende patiënt met Ivermectine te behandelen. In Amerika moet je een rechtszaak winnen om een goede medische behandeling te krijgen, schrijft Paul Craig Roberts.

De corrupte volksgezondheidsautoriteiten die de winsten van Big Pharma beschermen, gebruiken het excuus dat mensen die wanhopig op zoek zijn naar Ivermectine maar geen Ivermectine voor mensen kunnen krijgen, zichzelf schade berokkenen door grote doses in formuleringen voor dieren in te nemen. Dit is natuurlijk geen rechtvaardiging om het gebruik van voor mensen geformuleerde doses te verbieden.

Ivermectine onderdrukt Covid in Afrika waar het wordt gebruikt tegen Rivierblindheid.

Reeds eerder is erop gewezen dat in door malaria geteisterde landen waar de bevolking van oudsher wekelijks HCQ inneemt om infectie af te wenden, Covid-gevallen zeldzaam zijn omdat HCQ ook een middel is om Covid te voorkomen en te genezen.

Nu komen er bewijzen van Japanse onderzoekers dat in landen in Afrika waar Onchocerciasis of Rivierblindheid endemisch is, Ivermectine aan de bevolking wordt verstrekt om infectie te voorkomen of te genezen. In deze landen is er praktisch geen Covid.

Onderzoekers verdeelden Afrika in landen die Ivermectin-programma’s hebben voor de bestrijding van rivierblindheid en landen die dat niet hebben. De landen zonder Ivermectin-programma’s hadden 4,3 maal meer gevallen en 5,7 maal meer Covid-doden, ondanks het feit dat de bevolking 220.000.000 kleiner was.

  Grote studie vindt "Overvloed van patiënten opgenomen in het ziekenhuis met Covid-19  binnen zeven dagen na vaccinatie"

De studie concludeert:

“Conclusies: De morbiditeit en mortaliteit in de onchocerciasis [rivierblindheid] endemische landen zijn lager dan die in de niet-endemische landen. De op de gemeenschap gerichte behandeling van onchocerciasis met Ivermectine is de meest redelijke verklaring voor de afname van het ziekte- en sterftecijfer in Afrika. In gebieden waar Ivermectine aan de gehele bevolking wordt verstrekt en door haar wordt gebruikt, leidt dit tot een aanzienlijke daling van het sterftecijfer.” Zie hier.

Het gebruik van Ivermectine in India heeft hetzelfde resultaat opgeleverd. In de provincies Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand, en Goa waar Ivermectine op grote schaal werd gebruikt als preventief middel tegen Covid, daalden de gevallen met respectievelijk 98%, 97%, 94%, en 86%. Zie hier.

In het licht van deze harde feiten is het niet alleen misleidend, maar ook opzettelijk moord wanneer medische autoriteiten en voorstanders beweren dat HCQ en Ivermectine onveilig zijn, niet getest zijn, en het gebruik ervan ter bestrijding van Covid afraden en actief verhinderen.

Zowel HCQ als Ivermectin worden al tientallen jaren op grote schaal gebruikt en zijn zo veilig dat zij in de meeste landen zonder recept over de toonbank te verkrijgen zijn.

Twee hoge functionarissen van de FDA hebben ontslag genomen uit protest tegen de politisering van de beslissing om boosterprikken te geven van het Covid-vaccin door de Idioot van het Witte Huis, CDC, en Fauci, die de FDA, waar de regelgevende macht berust, omzeilden. Zie hier.

Het bewijs is overweldigend dat de mRNA “vaccins” geen bescherming bieden, schadelijke bijwerkingen hebben waaronder de dood, en het virus verspreiden.

  Wat de Covid-vaccin hype niet vermeldt

Daarom is de enige reden om boosterprikken te geven het verergeren en verspreiden van de infectie. In elk land waar de meerderheid van de bevolking is gevaccineerd, bevindt de overgrote meerderheid van de nieuwe Covidgevallen zich onder de gevaccineerden. Hoe kan meer vaccinatie de oplossing zijn? Is het werkelijk mogelijk dat volksgezondheidsfunctionarissen, artsen en ziekenhuisbestuurders zo gehersenspoeld zijn dat zij niet in staat zijn na te denken? Hoe kunnen zij blind zijn voor het duidelijke overweldigende bewijs dat het Covid vaccinatieprogramma een gezondheidsramp is?

De medische autoriteiten en presstituees kennen de feiten. Waarom onderdrukken ze die?

Waarom liegen ze en beweren ze ten onrechte dat de nieuwe gevallen van covid een “pandemie van de ongevaccineerden” zijn, terwijl de meest gevaccineerde landen de meeste nieuwe gevallen hebben en de meeste nieuwe gevallen gevaccineerde mensen zijn? Dit kan niet louter een vergissing van de medische autoriteiten en de media zijn. Als het vaccin immuniteit verschaft, waarom zijn er dan om de paar maanden herhalingsvaccinaties nodig, zoals Fauci nu verklaart? Elke ronde van boosterprikken produceert nieuwe varianten die immuun zijn voor vaccins. Dit is een beleid voor farmaceutische winst en massale ziekte en dood.

Toch is dit wat onze eigen regering en medisch systeem met ons doen.

Ik vind de vermetelheid van de opzettelijke leugen buitengewoon, aangezien de beschikbare informatie de leugen volledig doorzichtig maakt. Zij die mensen vermoorden met hun leugens, tonen geen schaamte!

Dit is de triomf van het Kwaad.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin-propagandisten infiltreerden in vaccin-sceptici groepen en ontdekten dat de sceptici MEER wetenschappelijk onderlegd en rigoureus zijn in hun denken dan de volgzame, onwetende mondkapje-dragersVolg Frontnieuws op Telegram

  Discussie: "Massapsychose" trending op Twitter
Vorig artikelHoe (en waarom) Israël veranderde wat “volledig gevaccineerd” betekent
Volgend artikelPolitici en de mainstream media liegen tegen u, Ivermectine is decennia geleden goedgekeurd voor menselijk gebruik, het is geen ontwormingsmiddel voor paarden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Verplichte vaccinaties hebben niet alleen een niet-wetenschappelijke basis, ze zijn ook nog ongrondwettelijk, strijdig met de Universele verklaring Van de Rechten van de Mensen, strijdig met de code van Nürnberg en onethisch en strijdig met wat in de bijbel staat.
  Het zijn juist de niet-gevaccineerden die een in de regel goed werkend immuunsysteem hebben. Zie hiervoor: https://wibnet.nl/mens/lichaam/hoe-werkt-het-immuunsysteem

  Tegen het coronavirus, wat eigenlijk een soort griepvirus is, maar dan BEWERKT, bestaan er een hoop goede middelen die in de meeste gevallen volledig helpen zoals Ivermectine en HCQ.
  De mensen die gevaccineerd zijn, hebben of al geen werkend immuunsysteem meer of deels werkend. Daarnaast zijn zij het juist die zowel gevaccineerden als niet-gevaccineerde mensen besmetten.
  De varianten, zoals Delta e.a. ontstaan volgens een recente studie door de invloed van sterke electromagnetische straling zoals 5G (met name wanneer de stralingsbron hoog is)
  Al de genomen maatregelen vanaf 2020 zijn volstrekt onnodig geweest, omdat alles is gebaseerd op de waardeloze en met bedrog (te hoge cycli) toegepaste pcr-test, welke zogenaamde valse positieven aanduidt terwijl dat absoluut onmogelijk is. De uitvinder van deze test had toen al gezegd dat de pcr-test niet geschikt is als diagnostisch middel.
  Het sars-cov-2 virus is daarnaast nog nergens ter wereld gelokaliseerd

  Over het beruchte vaccinatiepaspoort, wat al in 2018 werd voorbereidt!!!, kan ik alleen maar met volstrekte afwijzing op reageren. Dit heeft, net als de testen en mondkapjes etc., niets te maken met gezondheid, maar met macht.
  Men wil m.b.v het WEF(Klaus Schwab) en vele anderen van de mensen slaven maken, met een ingebouwde ID en ‘geldbeurs’. Dit doen ze door iedereen het nep vaccin op te dringen, welke je DNA en je bewustzijn voor altijd verandert. Op deze wijze willen ze ook het grootste deel van de wereldbevolking uitmoorden. (zie: Georgia Guidestones)
  De testen zijn overigens ook gevaarlijk wegens de uiterst giftige stoffen die overigens ook in de vaccins zitten, plus je kan via de testen heimelijk gevaccineerd worden.
  Deze bastaards wisten van te voren dat heleboel mensen met recht niets moesten hebben van wat zij vaccinaties noemen(in werkelijkheid een experimenteel genetische modificatie om je dna te veranderen). Daarom laat je ook nooit testen. Er zijn al bewijzen dat personen hierdoor heimelijk gevaccineerd zijn !!

  Mensen, laat je niet meeslepen/bedriegen door de leugenachtige uitspraken en propaganda van de media, de corrupte regering(incl parlement), het WHO, het WEF, het Rivm, de gezondheidsraad, het OMT, de Ggd, de Ema, de EU en vele anderen.
  Via leugens en intimidatie willen ze (uiteindelijk) iedereen tot verplichte vaccinatie dwingen, in het kader van de Great Reset en de agenda’s van de VN 2021/20230.

  ps: laat ook anderen dit weten die zelden op websites komen als deze.Dit via direct contact en/of via folders. Hopenlijk zijn ze niet allemaal gehersenspoeld door de massamedia en de tv.

  Voor meer info: zie http://www.dewegwyzer.nl

 2. Antwoorden van de Jonge op de vragen van de Kamerleden Van Houwelingen (FvD) en Van Haga (fractie van Haga) over de succesvolle toepassing van Ivermectine, etc.
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2021/07/05/beantwoording-kamervragen-over-de-succesvolle-toepassing-van-ivermectine-het-mogelijk-beperkte-effect-van-vaccineren-en-de-prijs-van-uitgestelde-zorg
  Met zulke clowns aan het roer moeten we het dan maar doen! Zelfs pakketjes van mensen die privé Ivermectine bestellen worden onderschept. En dan tegelijkertijd maar lopen te miepen dat de zorg overbelast wordt. En wat dan nog als het ‘off-label use’ is. Wat maakt dat uit, als iets helpt. Ik ben echt klaar met die hele poppenkast in de MSM EN ook met degenen die achter de schermen aan de touwtjes trekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in