Israël heeft het voortouw genomen in de vaccinatiecampagne sinds november 2020, toen zij overeenkomsten tekenden met Pfizer om wat in feite medische experimenten op hun burgerbevolking waren, uit te voeren, schrijft Kit Knightly.

Zij waren het eerste land dat het vaccin van Pfizer uitrolde. Zij waren het eerste land dat het (inmiddels afgeschafte) “Groene pasjes” systeem van medische segregatie uitprobeerde. En nu zijn ze het eerste land dat de voorwaarden van het “laat je vaccineren en krijg je vrijheid terug”-contract wijzigt.

Dat is juist. Net zoals “drie weken om de curve af te vlakken” veranderde in ongeveer 18 maanden (en nog langer), verandert nu “dubbel geprikt” in “driedubbel geprikt”.

Om Dr Salman Zarka, Israël’s “coronavirus-tsaar” te citeren:

“We zijn aan het vernieuwen wat het betekent om gevaccineerd te zijn,”

Dus, daar heb je het. In Israël worden officieel degenen die twee doses van het zogenaamde vaccin van Pfizer hebben gekregen, niet langer als gevaccineerd beschouwd.

Wat betekent dit?

Wel, in de eerste plaats betekent het dat al die “gevaccineerden” hun recent verworven vrijheden vaarwel kunnen kussen, tenzij ze bereid zijn om nog minstens één booster te nemen.

Volgens de Wall Street Journal [achter betaalmuur]:

“Houders van Israël’s vaccinpaspoort moeten binnen zes maanden na hun tweede dosis een derde dosis van het Pfizer-BioNTech vaccin nemen, of verliezen de zogeheten groene pas die hen meer vrijheid geeft.”

Er moet ook worden opgemerkt dat de derde booster niet als de laatste wordt beschouwd. Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid “heeft verdere boosters in de toekomst niet uitgesloten” en de derde injectie zal de “gevaccineerde” status slechts voor zes maanden verlengen, niet permanent.

  Arts vraagt naar sterfgevallen "met" vaccinatie: massa's reacties choquerend

In wezen is dus het precedent geschapen dat de staat je vrijheden in een opwelling kan afnemen. En als u gehoorzaamt, zullen zij uw gehoorzaamheid eenvoudigweg gebruiken als een excuus om nog grotere vrijheden te nemen.

Israël is sinds het begin de petrischaal voor dit alles. Als het daar werkt, verwacht dan dat de “boosterprik-vereiste” vrij snel in andere landen over de hele wereld zal worden ingevoerd.

Aan alle mensen die het vaccin hebben genomen, en zich nu realiseren dat ze misschien iets stoms hebben gedaan. Sorry, maar we hebben geprobeerd u te waarschuwen dat dit zou gebeuren.

Financieel gezien is dit de zoveelste zegen in een gouden jaar voor Pfizer, dat nu nog meer doses van hun experimentele en onnodige gentherapie kan verstrekken aan mensen die letterlijk wettelijk verplicht zijn het te gebruiken. Als je de prik niet wilt nemen, neem je in plaats daarvan gewoon een paar van Pfizer’s nieuwe magische anti-Covid pillen.

Maak je dus geen zorgen over de dood van vrijheid en democratie in de naam van een bijna volkomen onschadelijke ziekte. De aandeelhouders van Pfizer kunnen zich tenminste dat tweede privé-eiland en gouden kostuums voor hun menselijke schaakspelen veroorloven.

Maar de voorspelbare inbeslagname van vrijheden, en de overduidelijke financiële motieven erachter, zijn niet eens het ergste.

Het potentieel veel cynischere deel komt later. Over een maand of drie, als het griepseizoen begint, en de ouderen en zwakken beginnen te sterven, zoals elke winter.

Het zal natuurlijk niet “griepseizoen” worden genoemd. Het zal allemaal geclassificeerd worden als “Covid”. Gecombineerd met deze nieuwe definitie van “gevaccineerd”, kan de “vierde golf” of de “Sigmavariant” (of hoe ze het ook noemen) nu worden gebruikt om een geheel nieuwe gemanipuleerde statistiek te produceren.

  Veranderd DNA - Dr. Peter McCullough bespreekt de gevaarlijke langetermijneffecten van COVID-19 "vaccins"

Denk er eens over na: elke Israëlische burger die ziek wordt en/of sterft, nadat hij wel dubbel maar niet driedubbel is ingeënt, zal officieel worden bestempeld als “niet volledig ingeënt”.

Zij kunnen dus beweren dat Covid in de eerste plaats “ongevaccineerde mensen” treft, ook al heeft de meerderheid van de mensen die ziek worden twee doses van Pfizer’s mRNA-cocktail gehad.

Net zoals ze taalkundige trucs hebben gebruikt om “sterfgevallen door welke oorzaak dan ook” te veranderen in “Covid-doden”, en “asymptomatische positieve tests” in “Covid-gevallen”, hebben ze nu een maas in de wet gecreëerd om “gevaccineerde mensen” die ziek worden te veranderen in “ongevaccineerde mensen”.

Erger nog, het is mogelijk dat in de komende winter mensen die “gevaccineerd” zijn in een nog hoger tempo dan normaal zullen sterven.

Als de theorie juist blijkt te zijn dat de mRNA-vaccins antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) kunnen veroorzaken, zouden deze winter heel wat mensen door virussen kunnen worden gedood als rechtstreeks gevolg van het feit dat zij “gevaccineerd” zijn… en vervolgens kunnen worden gebruikt als bewijs om het idee van de “doeltreffendheid van vaccins” op te dringen.

Na twintig maanden van overduidelijk wetenschappelijk wangedrag, manipulatie van gegevens, statistische oneerlijkheid, en volledige omkering van taalgebruik… staan we misschien op het punt de ergste leugen van allemaal te zien.

Dit is allemaal veronderstelling op dit punt, natuurlijk. Maar voor iedereen daarbuiten die denkt “dat zouden ze nooit doen”, herinner ik u aan die man die werd geteld als dood door Covid nadat hij zichzelf in het hoofd had geschoten. Er is letterlijk geen lat zo laag dat de machthebbers er niet onder kunnen limbo dansen.

  "Corona-sterfgevallen": Onthullende cijfers uit Groot-Brittannië

Zelfs als de tijd bewijst dat mijn theorie onjuist is, is de vaste, toegegeven realiteit van het booster-prik systeem al erg genoeg. Vrijheid voor altijd onder een bengelend zwaard van Damocles, en de zoveelste aanslag op de taal als onderdeel van een jarenlange campagne om onze woorden van hun betekenis te beroven.

En hoewel dit alles ongelooflijk cynisch mag lijken, als je de afgelopen twee jaar niet ongelooflijk cynisch bent geworden, dan heb je niet goed opgelet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verborgen studie? Covid-19 vaccin valt volgens immunoloog eigen lichaam aan bij nieuwe ziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnwettigheid van vaccinpaspoorten, Neurenberg proces voor politici, flits uit het nazi verleden 
Volgend artikelDe triomf van het Kwaad: De onderdrukking van Ivermectine en HCQ ter ondersteuning van de COVID-vaccinatie Catastrofe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Hoe is het toch mogelijk dat een volks dar de holocaust heeft overleefd 80 jaar later zijn eigen bevolking precies hetzelfde aandoet? Die Pfizer baas Bourla schijnt zelf ook een kind te zijn van auschwitz overlevenden

   • Precies.. gedeelde smart is dubbele smart lijkt het adagium te zijn geworden.
    De gevaxten willen perse dat de ongevaxten ook gaan lijden onder hún verkeerd genomen beslissing.
    Spijt hebben en dat perse niet willen toegeven dus de rest moet er dan ook aan geloven.

  • Hoe dan ook alle joden die de tweede wereld oorlog overleefd hebben noemen zichzelf holocaust survivors.Goed stukje. Deze joodse, lieden, de judea cult, en Bourla is er één van, zijn een levensgevaarlijke sekte. Er zijn honderden video’s bij de onafhankelijke media te zien waarop rabbijnen verkondigen dat er op aarde alleen vrede kan zijn als Amalek (wij dus) volledig uitgeroeid is en zij de wereld in bezit genomen hebben. Tikkun Olam. Als ze hun Noahide wetgeving (wat op veel plaatsen al gaande is) volledig kunnen doordrukken dan zullen veel Gentils in hun vernietigingskampen, die op dit moment gebouwd worden, verdwijnen. Graaf een beetje dieper en je komt achter deze corona scam erg veel joodse figuren tegen. Laten we beginnen met eugenist Kill Gates. Klaus Schwab. George Soros. De Rockefellers, de Rothschilds. Larry Fink van Black Rock en Stephen a. Schwarzman van Black Stone. Laatste twee genoemden kopen samen met Bill Gates alle landbouwgronden en onroerend goed in de VS op. Als straks de VS nog verder en volledig verzwakt is zal Israël dan de VS overnemen en naar de VS verhuizen ? De pharma industrie en de CDC zijn in joodse handen.
   https://brandnewtube.com/watch/vaccine-ceo-shape-shifts-on-nbc-nightly-news_4z2a1VR74aj4GjX.html

  • A, de hele holycaust is niet te bewijzen en B covid ook niet als geisoleerd virus! Die zg zionistische caballa en babylonische Talmoet aanhangers, zetten dit alles in scene om de wereld te beheersen met hun omgekochte helpers wereldwijd! Zij zijn uitverkoren om de wereld te beheersen, dat is hun doel en de eindprofetie, het staat letterlijk in hun talmoet! De gematigde joden willen ze ook doden, want dwarsliggers kunnen die zionisten niet gebruiken!

 2. in : de protocollen van de wijzen van sion staat mooi beschreven wat hier tot waarheid is geworden : deze mensen zijn meesters in het goochelen met woorden : elk woord, elke zin kunnen ze uitleggen in de manier hoe het hun uitkomt..lees dit eens mensen en trek je eigen conclusie..het geeft echt ( nog meer) stof tot nadenken

 3. Ja die khazaarse joden als de rockefellers en gates en schwab en soros, allemaal kutkhazaren offeren voor de tweede keer het brave joodse volk op door een massa moord te plannen die ze covid noemen en eer het volgend jaar maart is grote kans dat Palestina terug begint te vechten ( die zijn bijna niet geent)als ze beseffen dat het land bestookt word met covid doden….misschien dat het van de winter al plaatsvind, de overname van israel….en eerlijk gezegd, ik lig er niet van wakker, hadden ze het land maar niet moeten stelen. Iedere jood die daar is gaan wonen heeft dat zwaard op zich genomen. De geschiedenis heeft de tendens zich te herhalen…. so be it…..als je het vertikt om iets te leren van de geschiedenis en dan na een holocaust nog zo arrogant bent om andere mensen te doden en uit hun land te trappen….joden hebben een wet “een oog voor een oog en een tand voor een tand…..ik denk dat het karma daarvan een keer terug komt ……en dat de islam sterker gaat worden

  • Khazaarse joden, ashkenazi’s, safardisch, orthodox, niet-orthodox, hasidisch of whatever ze noemen zichzelf joods en worden joods genoemd. Dus noem ik ze ook zo. Het maakt mij niet uit of het neppers zijn of ‘echte’ joden zijn, zij die hun wortels hebben in het vroegere Judea van vóór de diaspora van 70 na Christus (als die al heeft plaatsgevonden) er zijn erg veel joodse mensen betrokken bij de planning en uitvoering van deze covid machtsgreep. Het gaat er om dat we deze figuren als daders van een misdaad kunnen opsporen en berechten. Of het een echte jood of een nep jood is vind ik volkomen irrelevant. Binnen deze joodse stroming is een club die vind dat ze het Goddelijk recht hebben om Palestina te bezetten. Ik begrijp niet waar dat op gebaseerd is. Ze hebben zelf een Godsdienst ontworpen waarin ze zichzelf tot de Chosen Ones hebben verklaard. Binnen deze groep is ook een extreme elite die zijn eigen volk opoffert. Dat doen ze nu weer en hebben ze in WO2 ook bewust gedaan. Pas als het joodse volk genoeg had geleden kon Israël ontstaan. Twee derde moest lijden, vandaar ook het gematria getal van 6 000 000 (wat inmiddels allang enorm is terug gebracht, het Rode Kruis, een Rothschild beweging nota bene, sprak van 271 000). Met het lijden van 2/3 oftewel 6 000 000 slachtoffers zou een Goddelijk profetie in vervulling zijn gegaan. Intussen is allang gebleken dat hier niks profetisch aan is. Sinds de jaren weetikveel heeft men erg veel Russische immigranten in Israël opgenomen. Het schijnt dat zo’n 70% daarvan niet eens joods is en dat men het gewoon nuttig achtte dat deze lieden kwamen. Dus eigenlijk is Israël een soort Russiche enclave in het Midden Oosten en de VS een joodse provincie van Iraël waar men de Gentils en sjekkels vandaan haalt om Israëls oorlogen in het Midden Oosten te voeren. En de vluchtelingen die sturen ze lekker naar Europa om het blanke Europa stuk te maken. Amalek moet kapot. Dat riep Theodor Kaufman over Duitsland in 1941: ‘Why Germany must Perish?’ Nu is heel Europa aan de beurt. Niks gebeurt toevallig, het is oorlog ! https://brandnewtube.com/watch/auschwitz-made-in-switzerland-swiss-servants-satan-039-s-seed_v159sdrZtuY2x4c.html

 4. De vijand heeft precies in kaart wie de wakkeren zijn en wie de schapen. De vraag is wie ze als eerste op de korrel nemen, en hoe.

  Ik denk dat ze de wakkeren isoleren door toegang tot internet, voedsel, ed te ontzeggen. De schapen worden langzaam uitgedund door het gif wat ze vrijwillig innemen. We zullen het snel ervaren.

  Een ding is zeker. De vijand is onder ons en wij laten ze rustig hun gang gaan. De enige weerstand die ze krijgen is de gecontroleerde.

  Ik weet dat er meegelezen wordt, dus hou mij kruit droog. Maar als ik kapot moet dan zeker niet als een makke lam.

 5. Weet iemand of ADE alleen voorkomt onder gevaccineerden ( welk vaccin ook) en of ook optreedt nadat je een ‘virus’ natuurlijk hebt doorgemaakt?

  Is je immuunsysteem na deze injectie voor elk virus minder werkzaam of alleen voor de coronavirussen? En treedt dit eigenlijk sowieso op na vaccinatie ( meer kanker, auto immuunziektes)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in