Een team van onderzoekers van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) infiltreerde onlangs in verschillende groepen Coronavirus “sceptici” en ontdekte dat degenen die vraagtekens zetten bij het officiële verhaal, wetenschappelijker onderlegd zijn dan degenen die het verhaal klakkeloos aanvaarden.

In tegenstelling tot het Covidianen-legioen, die alles geloven wat Anthony Fauci en Bill Gates hen vertellen, ook al klopt er niets van, zijn de Covid-19 virus sceptici geneigd om empirisch naar de wetenschappelijke gegevens te kijken en tot hun eigen rationele conclusies te komen, bericht vaccines.news.

Het meest fundamenteel is dat de groepen die we bestudeerden geloven dat wetenschap een proces is, en niet een instituut, onthult het team over de bevindingen van hun onderzoek.

Anti-mondkapjers tonen zich vaak geraffineerder in hun begrip van hoe wetenschappelijke kennis collectief geconstrueerd is dan hun ideologische tegenstanders, die een naïef realisme aanhangen over het “objectieve”.

Dit is een krachtige uitspraak van deskundigen van het MIT, een van ’s werelds meest gerespecteerde wetenschappelijke instellingen voor hoger onderwijs.

In een studie die over het onderwerp werd gepubliceerd, onthulden de onderzoekers verder dat anti-mondkapjers:

Waarde hechten aan onbemiddelde toegang tot informatie en persoonlijk onderzoek en directe lectuur verkiezen boven ‘deskundige’ interpretaties.

De leden waarderen individueel initiatief en vindingrijkheid en vertrouwen alleen op wetenschappelijke analyse voor zover ze deze zelf kunnen repliceren door de gegevens uit de eerste hand te openen en te bewerken.

Anti-mondkapjers beseffen dat officiële ‘wetenschap’ bevooroordeeld is

Het verschil tussen anti-mondkapjers en degenen die alles geloven wat de regering hen vertelt, is dat de eersten neigen naar kritisch denken in plaats van blind vertrouwen en gehoorzaamheid.

  Trump levert bewijs van verkiezingsfraude: "Biden kan geen president worden"

Het feit dat Fauci zegt dat injecties tegen het Covid-19 virus “gezond” en “veilig” zijn, betekent niet automatisch dat dit waar is. Voor het Covidianen-legioen is echter alles wat Fauci zegt waar, omdat Fauci een “dokter” en een “wetenschapper” is die veel zendtijd krijgt op de televisie.

Anti-mondkapjers zijn zeer kritisch over de inherent bevooroordeelde aard van elke analyse, en hebben een hekel aan wat zij zien als de arrogante zelfingenomenheid van wetenschappelijke elites, ontdekten de MIT-experts over degenen in de sceptische groep.

Veel van de deelnemers zijn van mening dat de belangrijkste meetgegevens ontbreken in de door de overheid vrijgegeven gegevens.

Een van de deelnemers schreef in de groep dat het coderen van gegevens “een big deal is,” en dat dergelijke definities “door elke staat op transparante wijze zouden moeten worden aangeboden”.

“Zonder een nationale richtlijn – blijven we zitten met deze puinhoop” voegde dezelfde deelnemer eraan toe.

Anderen zetten vraagtekens bij het gebrek aan transparantie van de overheid met betrekking tot gegevensverzamelingssystemen, waarvan vele niet eerlijk zijn en zo het vertrouwen van zowel overheidsinstellingen als de datasets die ze vrijgeven, uithollen.

In feite zijn er elke week meerdere discussies waarin deelnemers debatteren over hoe representatief de gegevens zijn voor de bevolking, gezien de toegenomen snelheid van testen in veel staten, leerden de MIT-onderzoekers over de groepen.

De MIT studie stelt duidelijk dat anti-mondkapjers “meer wetenschappelijk onderbouwd” zijn dan de het Covidianen-legioen, “niet minder”.

Deze individuen zijn als geheel extreem bereid om anderen die moeite hebben met het interpreteren van grafieken te helpen met meerdere vormen van verduidelijking: door mensen te helpen de originele bronnen te vinden zodat ze de analyse zelf kunnen onderzoeken, door te verwijzen naar andere gerenommeerde studies die tot dezelfde conclusies komen, door anderen eraan te herinneren dat ze waakzaam moeten blijven voor de beperktheid van de gegevens, en door vragen te beantwoorden over de implicaties van een specifieke grafiek, leggen ze verder uit.

Met andere woorden, een collectieve analyse waarbij vele breinen betrokken zijn, is voor anti-mondkapjers te verkiezen boven het simpelweg aanvaarden van wat één of twee deep state “dokters” of “experts” op televisie beweren dat waar is over de plandemie.

  Trump beveelt Seattle: "Neem je stad terug van binnenlandse terroristen, als jij het niet doet, doe ik het"

U kunt meer lezen over de MIT studie en haar conclusies op deze link.

Stanford-studie: mondkapjes zijn nutteloos tegen COVID-19 en kunnen zelfs leiden tot verslechtering van de gezondheid en vroegtijdige dood

Vorig artikelDe lockdown catastrofe aan de hand van het voorbeeld van Duitsland versus Zweden
Volgend artikelInmiddels 10.570 DODEN en 405.259 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Toch fijn dan dat MIT bevestigd wat kritisch-denkende mensen al wisten. 🙂 Maar wat nog fijner zou zijn geweest, is als ze met een voorstel waren gekomen om nog meer mensen kritisch-denkend te maken! Want kritisch-denken is de enige manier om tot de kern van de zaak te komen, en zodoende foutief zoniet kwaadaardig handelen in de kiem te smoren. (Het zou toch niet zo zijn dat MIT juist het tegenovergestelde wilt: een manier bedenken om kritisch-denkende mensen de mond te snoeren?? Godforbid…)

 2. Iets anders.
  Ik lees dat zo een waardeloze test zo tegen de 100 euro kost.
  Niet dat ik van plan ben om zo een test te ondergaan, maar ik vraag mij af wie dat eigenlijk betaald.
  Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat dat niet van je eigen risico bedrag af gaat.
  Tenslotte is werkelijk niks gratis als het iets is wat onder medisch valt. Wat het ook is.
  Is er iemand die dat weet?Ik hoor of lees hier nooit iets over.
  Of betalen wij met ze alle alle testen voor iedereen.

  • Het heeft niks met je eigen risico te maken. Je moet gewoon rond de 100 euro betalen om een test met verklaring te krijgen, die gebruikt kan worden om te reizen. Dat is waarom mensen het er voor over hebben. Ik ben zelf ook tegen testen, maar ik heb het wel een aantal keer gedaan zodat ik kan vliegen.

 3. lol dus die wattenstaven die door kleine kinderen op straat in india verpakt worden kosten 100 euro per stuk. gelukkig maar dat ik die dingen niet nodig heb, nu niet, dan niet, nooit niet.

  • Ik ook niet.
   Maar als er iets is waar mensen nooit over praten, dan is het wel wat iets gekost heeft.
   Dat is toch wel iets wat volgens mij iets typisch Nederlands is. Vraag b.v. maar wat iemand verdient ergens.
   Ik denk dat sommige er nog een geheimpje van maken als je vraagt wat ze voor een patatje met betaald hebben.

   • Dat viel me gisteren ook op! Zo’n test hing als reclame als een soort van Corendon tripje voor 199 all inclusive in een winkelraam.

    Kiek nou:
    https://www.corendon.nl/pcr-test

    En hier nog een leuke over de Yankees en hoe 8 covidbesmetting-na-“vaccinatie” van de hand gedaan wordt door de “experts”:
    https://sports.yahoo.com/how-surprising-are-the-vaccinated-yankees-covid-19-cases-experts-explain-the-implications-030355895.html
    Er staat uiteraard niet vermeld wat “besmetting” inhoudt. Hup met die spuit in de “kudde”!

    • In de EU willen ze die test gratis maken voor reizigers.
     Anders zouden de wat armere reizigers voor hogere kosten komen te staan.
     En dat vinden ze zielig in de EU. Dat zou een 2 deling veroorzaken.
     Alsof ze daar niet allang mee bezig zijn.
     Alleen Nederland is daar tegen, wat mij zeer terecht lijkt.
     Gratis bestaat niet.
     Dus vroeg ik mij af of al die testen hier gratis waren bij de GGD voor iedereen of dat dat van je eigen risico af gaat. Wat mij logisch lijkt.
     Waarom zouden wij dat anders moeten betalen.

     • Als je een oproep krijgt voor een bevolkingsonderzoek, en je doet daar aan mee, dan gaat dat ook van je eigen risico af.
      Zo’n onderzoek naar b.v. darmkanker kost iets van 60 euro b.v.

      • Klopt. Het darmonderzoek kostte me 60 euro, wat me verbaasde want het zou “gratis” zijn. Alleen bij het orgaan-oogsten hoef je niet uit je eigen risico mee te betalen. Dat is dan wel weer meegenomen. 😉

       • Daarom vraag ik mij ook af of al die gif prikken en testen wel gratis zouden zijn.
        Omdat je hier overal voor moet betalen.
        En zo’n gif prik of test doe je vrijwillig, net als zo’n volksonderzoek.
        Ik hoor of lees daar nou nooit wat over.

        • Ik ben van mening in het geheel niet te testen.
         Heb je perse een testbewijs nodig… niet heen gaan.
         Doe je het wel, werk je onbedoeld mee deze nonsens in stand te houden.
         Als ieder dit weigert en niet daar heen gaat waar “getest” moet worden is het zo afgelopen met die onderdrukking.

 4. Bert,
  Niets is gratis !
  ‘Gratis’ betekent niets meer of minder dat je het niet zelf direct moet betalen, maar dat komt terug in oa een hogere zorgverzekering en belastingen.
  De gemiddelde nederlander is compleet ACHTERLIJK als het gaat om geld.
  Ga maar eens vertellen dat de hoge huizenprijzen niets anders is dat inflatie correctie en ze staan je aan te kijken of je achterlijk bent.
  Kortom de vraag is hoe kan ik uit dat finaciele slaven systeem komen.
  Een van de dingen is of het wel legitiem is dat je belasting betaald om maar eens iets te noemen.
  Je naam in hoofdletters is al zoiets en stuur maar eens n brief naar de fiscus met die vraag dat is waar het naar mijn overtuiging over moet gaan in discussies omdat alles wordt opgehangen aan je stroman/entiteit die jij als jouw identiteit ziet wat het niet is.

 5. Ik meende al geschreven te hebben dat gratis niet bestaat.
  Belasting is weer iets anders waar ik mij vreselijk druk om kan maken.
  Stelen is het, meer niet.
  Maar ik denk dat we het daar wel allemaal over eens zijn.

 6. Ja Bas, mooi gezegd. Maar niemand interesseert het een ruk, he. Ze hebben belangrijkere dingen te doen ipv wat nuttige uitleg over de hoge huizenprijzen te verwerken. Ik heb er ook wel eens over zitten denken om die hele belastingbetalerij onder het burgerservicenummer als de tattoe uit het nazi tijdperk, op te zeggen als dieverij en oplichting. Net zoals het “zorg”stelsel (daar heb ik al iets over gereaguurd op een andere FN pagina). Probleem is dat je je dan “vogelvrij” moet verklaren, en gaat dat lukken? Ik heb er nog niet zo heel diep over nagedacht. Gaan we dan met zijn allen als kluizenaars op een stukje ruige grond zonder riolen etc zitten met onze laptops en cellphones? Waar houdt het op..? Ik meen dat de zgn “zigeuners” in NL dit al voor elkaar hebben gekregen, op die luxe campings van ze? Die lachen zich vast dood. En ondertussen zuigt het Gekozen Leiderschap zich vol aan de uitmergelende tiet van de schaapjes.

  • Vogelvrij leven kan niet in Nederland.
   Je kan niet ergens ongezien een tent opzetten en leven van gevangen konijnen en grassprietjes.
   Dan moet je verhuizen naar ergens waar bijna niemand leeft.
   Ergens in Rusland, VS of Canada kan dat misschien.
   En je moet volledig zelfvoorzienend zijn en niets op je naam hebben staan.
   Dus geen voertuig, geen bankrekening, helemaal niets.

   • Het alternatief is dan “meedoen” met het systeem. En belasting blijven betalen. De vogelvrije Indianen in de VS werden uiteindelijk ook allemaal van hun grond gejaagd en in reservaten gestopt. En hoe zit het met de Eskimo’s tegenwoordig?

   • Waarde Bert,

    Ga eens kijken op internet; ‘stealth camping’. Een ware uitdaging die de creativiteit van bereidwillende individuen prikkelt om ongezien te vertoeven in allerlei landschappen. Met de kennis die ik opgedaan heb als militair, theoretisch en in de keiharde praktijk tijdens missies in het buitenland, ben ik al jaren de opgedane ervaringen aan het up-daten gebleven. Nu ben ik in staat om onafhankelijk te (over) leven in de meest uiteenlopende landerijen en omstandigheden. Het SAS handboek ven John Wiseman is een uitstekend naslagwerk met meer dan duidelijke tekst en uitleg voor de praktische ondersteuning!
    Groeten.

 7. Goed en leerzaam artikel. Doch de massa zal het niet lezen of begrijpen. Ook voormij en velen is deze wereldwijde situatie mensen te laten geloven hoe goed vaccineren is. Het virus is niet nieuw en zal altijd blijven muteren dat is volgens mij gewoon evolutie. Doch het virus was al ondenkt in een Canadees lab in 1964.

 8. Over vaccineren. Hier is een uitstekend boek dat je kan omlaagladen op de link:
  https://www.nvkp.nl/fileadmin/nvkp/pdf/ZORGWEKKENDE-GEVOLGEN-VAN-VACCINATIES.pdf

  Kijk op zijn minst effe naar blz 178, door Desiree Rover, en doe ook een cmd-F op “epifyse” en/of “pijnappelklier” om te begrijpen wat het doelwit van de “vaccinatie” is, en hoe belangrijk. Let ook op dat de bijsluiters nu in jip-en-janneke taal geschreven zijn, en niet meer vermelden of er S-arrestin aangemaakt wordt door de rommel die in de spuit zit.

 9. Mooi dat ik dit artikel weer gevonden heb hier.
  Ik probeerde dit artikel op diverse zoekmachines te vinden en dat is me niet gelukt.
  Wel rijenlange linkjes naar artikelen over hoe je anti-vaxxers debunkt enzovoorts.
  Maar daar was ik dus niet naar op zoek.
  Geeft wel te denken.
  Je staat tegen een macht die triljoenen ter beschikking heeft.
  Die kunnen alles en iedereen op- en omkopen.
  En vermoorden, zoals de 4 Afrikaanse presidenten die tegen de coronamaatregelen waren.

 10. Volgende keer weten ze ook hoe ze deze groep een rad voor de ogen kunnen draaien.
  Nergens staat in de tekst dat ze echt gelijk hebben. Maar op een bepaalde manier alles een plaats gaven.

  Wordt eigen onderbuik gevoel kweken… en leren hoe brainwashen, manipulatie, vleierij , hele trukkendoos werkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in