In Nederland is een video vrijgegeven met de titel “Op 12-12-21 breekt de hel los” waarin krachtige protesten tegen de regering worden aangekondigd door een groep van aan dokwerkers gerelateerde organisaties.

Pnws.be:

Ze noemen zich ‘defend Rotterdam’, defend Limburg’ etc. Wie er achter die organisaties zit, is niet bekend, maar ze hebben 12-12-21 als een symbolische datum gekozen om Nederland wakker te schudden. Een paar weken geleden was er een demonstratie op de Maasvlakte en in de week daarvoor ging er een video rond van een aantal havenarbeiders in La Casa de Papel-pakken waarin ze vertelden dat ze actie gingen ondernemen. Op de Maasvlakte was het nog redelijk kalmpjes maar een dag later ging het helemaal fout in Rotterdam.

Ze willen dat nog een keertje over doen, maar op grote schaal en kondigen dat aan met een video die heel professioneel gemaakt is. Het lijkt wel of je naar de trailer van en film zit te kijken. “Voor de vrijheid van onze kinderen, accepteren wij geen leugens meer en dulden geen corruptie meer”, klinkt het. Het lijkt erop dat het protest tegen corona volledig verschuift naar een protest tegen de overheid en het establishment.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Neurenberg Code Overtredingen – Nederlands ondertiteld


Volg Frontnieuws op Telegram

  Pfizer verhoogt de prijs van de vaccins die het aan de Europese Unie levert met 50% - "En dus komt er een eerste injectie, een tweede, dan een derde en een vierde!"
Vorig artikelDe valse zondebok
Volgend artikelWaarom de booster tredmolen een uitnodiging voor de dood is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Ik ben zo blij dat de groep wakende mensen steeds groter wordt. We hebben de volgende linies gehad;
  1. Vreedzame protesten, jong en oud!
  2. Vreedzame protesten, jong en oud en ook nu specialisten vanuit de zorg en overheidsinstanties zoals het leger, voegen zich vreedzaam toe aan het publiek.
  3. Rebellerende op gebied van vandalisme.
  4. DEFEND

  Ook fijn dat er steeds meer mensen (ook op nu.nl!) aangeven NIET meer te willen prikken na een 1ste en de mensen die er 2 gehad hebben, géén booster te willen hebben. Mensen beginnen eindelijk daarvoor ook hun vakantie maar over te slaan.

  Dan de kinderen; die komen nu aan de beurt. Er zijn ouders die aangeven; IK WEL MAAR MIJN KIDS DAAR BLIJF JE AF (ook tegenstrijdig natuurlijk want als je als ouder vandaag of morgen neervalt na een prik. hebben je kids ook een verlies en trauma verwerking en verdriet…enfin..) en er zijn (VEEL helaas) ouders die zeggen; Mijn kinderen laat ik 100% vaccineren, zo snel als mogelijk.
  We weten allemaal dat het geen Vaxx is. Misschien moeten ze daar (op een harde manier helaas) achter komen.

  Ik zeg altijd dat ik de enige ben in werk overleg van de 8 die NIET de experimentele prik genomen heeft. De rest ziek zwak misselijk sindsdien en zien er grijs uit, blik in hun ogen is dood…en ingevallen ogen.. lijken wel Crystal meth verslaafden… doodeng om te zien…maargoed… ik als enige NOOIT ziek! Niet dat ik zo perfect leef maar ik zorg wel goed voor mezelf en voornamelijk; géén prik!

  Nu heb ik (in grote blijdschap!) 2 andere collega’s gesproken die van een andere afdeling zijn maar ook niet geprikt en hun kids beschermen ze ook ertegen gelukkig!! Dus 3 op de 8 zo ver als bij mij bekend….

  En waarempel…..nu zie ik een mooi bericht…(waar ik blij van wordt omdat ik het herken!) – namelijk van PNWS nieuws (BE) – zie alinea 9 de zin start met: ” Als we even binnen de P-redactie kijken….”;

  “Over de ‘goede werking’ van het vaccin. Eerst werd ons gezegd dat het vaccin ongeveer 90 procent werkzaam zou zijn, en evenveel procent van de geprikten het virus niet meer konden krijgen, niet meer konden overdragen en niet meer ziek konden worden. Daarna konden ze het virus nog wel overdragen – maar minder – en beschermde het tegen hospitalisatie en dood door het virus. Dit werd vervolgens nog verder afgezwakt tot ‘het vaccin beschermt tegen ernstige ziekte’. Cijfergoochelaars gingen aan de slag om te bewijzen dat het de ‘antivaxers’ zijn, die de ziekenhuizen belasten. Daar blijft het nu ook redelijk stil over. Zou het misschien mogelijk zijn dat het vaccin ook niet blijkt te beschermen tegen ‘ernstige ziekte’? Dat zou zomaar eens kunnen, nu blijkt dat gevaccineerden alleszins vatbaarder blijken voor infectie dan niet-gevaccineerden. Als we even binnen de P-redactie kijken, wordt dit bevestigd. >>>>>>>> 67 procent van onze redactie is gevaccineerd, 33 procent niet-gevaccineerd. Van de gevaccineerden viel 75 procent al eens ziek gedurende deze herfst/ winter. Bij de niet-gevaccineerden is dit nul procent<<<<<<<<… Enige overeenkomst met wat complottheoristen nog voor de ontwikkeling van het vaccin al roeptoeterden – er zal een vaccin ontwikkeld worden dat het natuurlijk immuunsysteem van de mens ondermijnt – zal wellicht puur toeval zijn."

  Bron: https://pnws.be/waarom-verplichte-vaccinatie-complete-onzin-is/.

  Mensen … er komt nog veel meer aan…. dit gaat echt heftig worden… Want ook worden er dagelijks steeds meer mensen wakker.

  • Hoi Lee1990,

   Heel herkenbaar en zo mooi om te zien.Mensen zoals jij (en ik denk ook ik) helpen om dat te bereiken. Wees dat zandkorreltje in de raderen van de machine. Ik was al langer voorstander van de Staat (ja, het geloof nu is in de Staat ipv God (of wat voor spiritueel iets je ook in gelooft) groetendeels te ontmantelen. Ik hoop dat dat gebeurt als nasleep van dit alles. Ok ik loop op de zaken vooruit maar begin hoopvol te worden dat dit gekeerd kan worden voordat het helemaal uit de klauwen loopt.

   Groeten,
   Hugo

  • Politie corps wordt ook wakker… met slakkengang maar toch wel 80 (zeer heldere en makkelijk te lezen!) getuigenissen van de fascistische handelswijze van hen collega’s; Zie hier de 80 rapporten van politie getuigenissen over de interne bedrijfsvoering (tegen demonstranten en anti-vaxx mensen); https://bpoc2020.nl/politieverhoren/

   • Lee, ik heb ondertussen een aantal verklaringen gelezen van agenten en DIT is echt het meest duidelijke wat een burger kan krijgen. Enkel van de verklaringen zijn dusdanig verhelderend dat je kunt spreken van een zeer zieke sfeer bij de politie.

    De agenten die zijn geintimideerd door collega’s en korpsleiding zullen ondertussen zichzelf zeer onveilig voelen, want als dit een dictauur word zijn ze zwarte schapen. In de verhoren die ik heb gelezen is duidleijk dat de pers niets doet met dit soort verklaringen, die zorgnaamde pers is ook een stukje van de muur van intimidatie…

    We zullen zien wat de toekomst brengt, maar dit land staat op de rand van revolutie en zo half Europa.laten we hopen dat de verantwoordelijke politici in handen van de burgers vallen opdat ze gedagvaard en gevonnist kunnen worden door de burgers.

    Het recht om dit land te besturen hebben ze verspeeld.

    • Hoi Duchesne,

     Over de NLse kranten kan ik je het volgende vertellen. Vroeger (ja ik wordt oud haha) las is met het grootste plezier de Volkskrant. Dat was in de jaren 90. Altijd genuanceerde stukken dit is voor, dit is tegen etc dus alle aspecten van het verhaal behandelen. Hou ik van want dat kan ik zelf de conclusie trekken die ik wil trekken. In een relatief korte periode werd t van zo is het en dat moet je vinden. Als ik ergens slecht tegen kan is dat het wel. Zeker als ik betaal.

     Dus overgestapt naar het NRC handelsblad. Die boden dat toen nog wel. Bovendien beviel die rechtse insteek wel want ik was dat betuttlen wel beu. Helaas binnen een paar jaar (en dat was max 3 jaar) werd het NRC ook een zo is het blaadje.

     Prima als het HEMA huisblaadje dat doet maar niet serieuze journalistiek.
     Ik zocht er verder niets achter en ging verder met mijjn leven zonder kranten.

     Totdat er een staatssecretaris werd aangesteld welke, wat ik toen leerde, veroordeeld was voor financieel wanbeleid. Dat was de voormalig bestuursvoorzitter van de perscombinatie. Dit is overigens van het web verwijderd dus kan ik helaas geen bronnen aanhalen.

     Ik was nieuwsgierig. Wat bleek, de persgroep was opgezet in zo een manier dat het grotendeels onafhankelijk was en de bevolking kon informeren. Echter door het financiele wanbeleid viel die onafhankelijkheid weg. Iets wat ik jaren daarvoor had ervaren in hun berichtgeving.

     Toen had ik zoiets van, ok, we hebben dus nu iemand die veroordeelt is voor financieel wanbeleid, staatssectretaris wordt en de teloorgang van de NLse kranten media. Nu die informatie grotendeels van het internet is verwijderd denk ik wel dat daar een agenda achter zat.

     Nu wordt de persgroep, in handen van Belgische miljardairs en forse betalingen uit Brussel krijgt, aangestuurd doe die clubjes en hebben echt niet het beste met ons voor.

     Zoals al eeuwen geleden is gesteld. If you do not read the papers you are uninformed. If you do read the papers you are misinformed.

     We hebben een poging gewaagd, heeft meer dan een halve eeuw gewerkt maar we zijn weer terug bij af.

     Groeten,
     Hugo

     • NRC wordt ook door MediaHuis in Antwerpen gedirigeerd. Ik ben ook met die krant gekapt toen ik moest kotsen van de drivel die de eoa microbiologe-schrijfster daar begon uit delen. Slappe hap die geen feiten aanleverde. Verder smeren ze je stiekem steeds een contract van 2 jaar aan, ook al heb je het voor 1 jaar besteld. Ik lees nu helemaal geen kranten meer. En kijk ook geen journaal en nauwelijks TV. Doei. Ik lees alleen nog FN en de dingen die de reaguurders toevoegen.

 2. De laatste regel “Het lijkt erop dat het protest tegen corona volledig verschuift naar een protest tegen de overheid en het establishment.”
  En dat is ook GOED, want per slot van rekening gaat het ook helemaal niet over gezondheid ! Corona De Fase 1 Grote Afleidingsshow genereert nu echter wel steeds meer DODEN en ZWAAR gewonden / gehandicapten door de Killing Jabs, maar op de achtergrond WOEDT de strijd tegen de tijd om een mondiaal totalitair infrastructuur over de aarde uit te rollen. Onder het MOM van covid en meteen daarna klimaat. Die verdomde Financial Reset mòet doorgeforceerd worden ! Anders gaat de oligarchie er zelf aan. Anders gaan ze er zelf aan. Een zeer penibele situatie als gevolg van decennia lang EIGEN toedoen.
  Zijn de tijdgoden hen goed gestemd ? Of zullen ze zich al in dit stadium zelf in de wielen rijden?
  Als er op aarde steeds meer KINDEREN, BABY’S en JONGEREN zullen STERVEN als [ direct] gevolg van de injecties, dan zal de echte bom barsten en zal er geen steen meer bestaan waaronder het oppertuig zich zou kunnen verstoppen, want de mensen die bij defensie, politie, ME en het leger werken hebben namelijk zelf OOK kinderen . . .en vrouwelijke partners die zogenaamd na de prik ‘out of the blue’ een miskraam krijgen !

 3. Nooit zal ik zwichten voor die tirannen. Zoals de Bataven en de Friezen vroeger voor vrijheid vochten, zo zullen wij onze vrijheid eren en garanderen.

 4. Laat de grote reset maar aan de burgers over. Dat gaat beter dan hun reset.
  Ik zal mij nooit en te nimmer laten prikken met die troep. Ik ben al lang wakker en verspreid het nieuws aan iedereen die ik ken. LAAT JE NIET TERRORISEREN MET VACCINATIEDWANG.

   • Ik heb nu ongeveer de helft van de verslagen gelezen, af en toe met walging.
    De politie is afgegelden tot dit niveau van terreur organisatie door politiek benoemde leiding die niet de wet maar een politieke waanzin faciliteerd. Dit is waarom de top van leger en politie een partijverlengstuk is, opdat slechts een kleine groep figueren de macht heeft en houd. Dit is geen democratie meer.
    Dit land heeft een revolutie nodig, en een nieuwe politiemacht die wet en volk ten dienste staat en niet een politieke terruer agenda beschermd en ten uitvoer brengt…

    Voor de agenten en ex agenten die dapper genoeg zijn geweest om verklaringen af te leggen en hun mens zijn proberen te behouden wens ik ze succes en rust met de wetenschap dat ze met hun verklaringen de bevolking openheid geven, voor hen die deze terreur uitvoeren de boodschap dat alles in deze wereld ook terugkomt. Bevel is bevel is geen geldig excuus, jou medogenloosheid jegens anderen zal ergens in verhouding op jou terugkomen.

    Wat ik me afvraag, hoe vergaat het de gezinnen van de meppende agenten, thuis ook terreur of dan ineens de liefhebbende vader….sympathy for the devil…

    Ik hoop dat we een zwart wit situatie krijgen, dat alles in uniform puur terreur is en dat de burger de rem kan loslaten, want dit soort overheid is geen overheid maar een soort IS in uniform.

    Ik ga de andere helft van de verklaringen nog lezen, maar gedoseerd….

    • …een advies voor iedereen in overheidsdienst:

     “One day cock of the walk, next a feather duster.”

     …want zo gaat de overheid om met personeel.

 5. We zullen zien, maar de npo als knippen en plakken in de verslaggeving, of ze zwijgen alles comleet dood om aansluiting van anderen proberen te voorkomen.
  Wat ik wel weet is dat kabinet Rutte niet meer gaat regeren, daarvoor zijn de leugens en het schijt aan de bevolking hebben te groot.

 6. Wauw wie zijn jullie! fantastisch dit een en al respect! heb 6 kinderen waar ik voor moet strijden fijn om te zien dat er nog strijders zijn we moeten ons echt nu gaan verenigingen samen zijn we sterk en inderdaad we moeten onze kinderen beschermen!

 7. Er zijn ook mensen die halve kids zijn gevaccineerd en de rest niet van de familie en ook die hebben moeilijkheden hiermee,maar voelen niet de noodzaak om te gaan protesteren.Of vanwege werksitautie vaccinatieplicht en toch respekt hebben voor ongevaccineerden.
  Het hele gevecht moet eens ophouden>> een jaar geleden was iedereen ongevaccineerd en!! vertel ze alstublieft even dat vaccins evengoed nog besmettingen kunnen veroorzaken en ook niet stabiel zijn en vergiftig….vooral tegen de politiek moet flink dit duidelijk gemaakt worden.Er zijn al ontwikkelingen gaande met extra ziekenhuizen die beter worden ingericht voor Corona patienten,zodat ze reguliere zorg niet zo onder druk komt te staan > en als dat gebeurd en besmettingen gaan wat naar beneden dan komt de verwijtende toon in Nederland tegenover de ongevaccineerden tot rust… en hopelijk gaat ook 2G niet door en als laatste > Ivermectine en andere medicijnen goedkeuren…..dan kan er met het virus omgegaan worden.Dat idiote gedram om maar in Godsnaam gevaccineerd te moeten worden is dan niet meer nodig…!!Nog steeds teveel talkshows met eenzijdige vaccinatieverhaaltjus….er moet ruimte zijn om te mogen kiezen en betere voorlichting van de overheid en betere behandeling van de ziekenhuizen..ipv wel/niet vaccineren als strijd toneel

 8. Het virus bestaat niet!! Mensen onder de wakkeren, word nou eens volledig wakker! Er is nooit een pandemie geweest, er is geen behoefte aan extra ic bedden, de niet werkende pcr-test is nog steeds de graadmeter voor dit hele wanbeleid! Its a numbers game

 9. ‘Defend’ is een buitenlands woord. ‘Defund’ zou ook passen.

  Of gewoon: ‘Zuiver’.
  En dan beginnen bij mezelf. Zonden uit m’n leven wegdoen. En dan niet met schoenpoets de theeglazen willen schoonmaken. Alleen Jezus’ bloed reinigt van alle zonden. Godzijdank.

  Goed bezig met organiseren en mobiliseren!

 10. Ook hier: Ordo Ab Chao (orde uit chaos). Laat je niet meeslepen door geënsceneerde opstanden. Probleem, reactie, oplossing. Dit patroon wordt elke keer weer gevolgd. Het is een beproefde tactiek.

  • “As soon as you choose to fight with violence you’re choosing to fight against your opponents best weapons and you have to be smarter than that.” – Gene Sharp

   • Transparantie is het beste wapen om vrijheid en bevolking te beschermen. Alle overheids personeel en alle openbare functies tot in detail openbaar, incluis naam en adres. In Landen als Noorwegen en Zwitserland, maar ook Engeland is dit normaal en staat iedere burger openbaar. Privacy wetgeving beschermd de burger maar nog meer de kwaadwillende burger en ambtenaar en politicus.
    Pedofielen gedijen door de privacy wetgeving, en kunnen keer op keer opnieuw misdrijven plegen, omdat niemand iets weet….

    Transparantie, liefst op internet. Hoe is niet meer belangrijk, maar het zou een wettelijk iets moeten zijn…

    wiens brood men eet, die mag weten wie het eet…

 11. Fijn dat er mensen georganiseerd opstaan, ik had tot nog toe het gevoel alleen rond te dwalen in een wereld vol onnozele geprikten.
  Graag zou ik me ook ergens bij aansluiten zodat we samen in verweer kunnen komen tegen deze gekte.
  Ik woon in het oosten van het land en mijn emailadres is via de redactie verkrijgbaar.

 12. Behoorlijk ongeloofwaardig dit… En jammer ook, maak je zo’n stoere video en gebeurt er uiteindelijk niks!
  Of het moet vanavond nog gaan gebeuren//

  • Frontnieuws is hoogstwaarschijnlijk ook controlled oppostion.
   Mensen strijd voor jezelf. Ik wens jullie het beste daarmee.
   Zet je hoop maar niet meer op iemand anders.
   De wereld is totaal krankzinnig en verrot.

 13. ik denk dat ik het heb gemist ofzo, maar behalve miezer regen weinig van losbarstendec hel gezien of gehoord…

  ik ga vandaag maar een puzzel maken of een muts breien. volgens mijn doet iedereen dat.

 14. Ik heb nu een groot deel politie verklaringen gelezen via een link die bij een artikel staat en ik ben tot de conclusie gekomen dat de politie zo verziekt is qua mentalitiet naar zowel de burger als eigen collega’s, dat ik durf te stellen dat onze democratie en ook onze grondwettelijke rechten kapot zijn. Het is precies wat een dictatuur nodig heeft. We gaan een lange periode in van totale onderdrukking die extremer zal worden en uiteindelijk zal het doodschieten van burgers op straat voor wat dan ook een normale politie handeling worden. Ik adviseer niemand alle verklaringen te lezen, want je word er doodziek van.

  Wat betreft de aankondiging van Defend, klonk bijna hoopgevend, het zal ongetwijfeld keileuk zijn geweest om opnames te doen maar we leven in een tijd waarin geloofwaardigheid en krediet eigenlijk niet meer zijn dan historische begrippen…wat is er gebeurd? Was de tekst bij de film een actie van derden, is er een massale sms geweest van de politie oid waarin iedereen persoonlijk is “aangesproken”. Ik heb een aantal van die verklaringen gelezen dus ik geloof nu echt alles qua intimidatie praktijken vanuit de overheid.

  Er is ooit gezegd dat Nederland de proeftuin was voor Europees beleid, dus drug legaliseren, asielratten inhalen, camera’s op iedere kruising en straathoek, controle via onder andere je stroommeter, en nu dan Cohona app en het aftuigen van de eigen burgers en ze in elkaar rammen en dan op ambtseed zweren dat het agressie van de burger was en dat uit zelfverdediging die recalcitrante persoon een dwarslaesie werd getrapt…

  We zijn een proeftuin in totaal onderdrukken aan het worden, en vergevorderd ook. Die Chinese controle maatschappij komt er, en ongenisaties die aankondgen dat ze wel even de zaken gaan rechtzetten zullen er vaker komen, maar het lijkt erop dat alles uit de doos van staatsveiligheid komt. Wie de eerste is die een tegenpartij of een protest organisatie opzet ondergraaft alle andere die daarna komen.
  Waarom mensen hieraan meewerken? Bij de Jehova’s geloven ze dat 144.000 uitverkorenen naar de hemel gaan, maar de sekte zelf bestaat uit miljoenen en iedereen is bezig meer leden te werven. Waarom? misschien om te denken dat hoe meer er geworven is hoe groter dekans op bij die 144.000 te horen….egoisme dus, in een soort pyramide spel….ik denk dat het ook zo werkt met die organisaties van oppositie…Geen Stijl is er goed voorbeeld van, doen net of ze alle misstanden aan de kaak stellen maar ondertussen schipperen ze hun aanhang gewoon de overheidsfuik en denkmode in….en als je durft te stellend dat er iets niet klopt kun je niets meer posten. klaar….
  Idem met Forum voor Democatie, een egotrip met veel centjes en het ondergraven van oppositie, welke ook weer een groot vraagteken is geworden…..Iedereen loopt over Orban te juichen, blijkt het ook een vax fanaat te zijn, maar dan in elk geval niet van Big Pharma maar van Sputnik, iets wt onze pers dan ook weer verzwijgt. Als iets de titel verraders echt verdient zijn het de journalisten wel, die ons zaken vertellen waarbij we eigenlijk nooit de waarheid krijgen maar altijn een partijprogramma mogen lezen. Weglaten of niet volledig iets vermelden is ook een vorm van verraad, niet enkel totale onwaarheden verkopen. Wat een trieste zooi.

  Kortom, als je kunt vertrek uit dit land want het is te ziek en smerig om te bevatten. Mij, ik ga trachten internet alleen nog voor porno en marktplaats te gebruiken. En mocht ik nog kunnen ontsnappen zal ik de poging zeker doen, maar niets is meer zeker en wet en recht al helemaal niet. Normen en waarden, gerechtigheid, eergevoel, eigenwaarde, vrijheid, je zal ze zelf moeten cultiveren naar eigen inzicht, dit is de eeuw der verlorenen.

  Duchesne.

 15. Wetten? Niet mijn wetten, maar die van hen. Wat we zouden moeten doen is met velen hun wetten verwerpen zoals demonstraties niet aanvragen. Geen rechtzaken meer aanspannen. Dit bevestigt alleen maar dat wij zich aan hun wetten onderwerpen. Dit zien zij dan weer als een reden om nog meer wetten in te voeren en eventueel naar believe te buigen. Ook zien ze graag geweld om dit tegen ons te gebruiken. Dit is niet de juiste manier alhoewel ik geweld niet verafschuw indien men mij persoonlijk aanvalt of mij mijn leven onmogelijk maakt door bv toegang tot winkels te ontzeggen. Dan zal ik mij met alle middelen verdedigen en in de nacht gaan winkelen.

 16. Het is veel handiger om de mensheid en je eigen percepties helemaal niet zo serieus te nemen, want dat is ook nooit de bedoeling geweest. We weten trouwens zo onderhand nou toch wel eens een keer dat niets werkelijk is wat het lijkt?

 17. geachte LEE1990,

  jij schrijft (ik citeer) “Ik zeg altijd dat ik de enige ben in werk overleg van de 8 die NIET de experimentele prik genomen heeft. De rest ziek zwak misselijk sindsdien en zien er grijs uit, blik in hun ogen is dood…en ingevallen ogen.. lijken wel Crystal meth verslaafden… doodeng om te zien…maar goed… ik als enige NOOIT ziek! Niet dat ik zo perfect leef maar ik zorg wel goed voor mezelf en voornamelijk; géén prik!”
  einde citaat:

  heb je dan niet de artikelen gelezen dat de “ongevaccineerden” d.m.v. de aerosolen van de revaccineerden (je door inademing en aanraking, kussen e.d.) door deze overdracht van de aerosolen en deze mRNA ook jou DNA kan beïnvloeden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in